Upami anjeun henteu tiasa ngarobih avatar Discord, ieu mangrupikeun genep perbaikan saderhana: 1. Antosan sajam, lajeng cobaan ngarobah avatar.
2. Rencanakeun avatar anjeun supados anjeun henteu ngarobih teuing dina waktos anu singget sareng nyababkeun Discord beku,
3. Balikan deui alat anjeun,
4. Pareuman OneDrive atanapi Firewall,
5. Cabut bot Discord anjeun, tambahkeun avatar, sareng tambahkeun bot deui,
6. Reinstall aplikasi Discord. Discord mangrupikeun aplikasi streaming anu luar biasa anu masihan anjeun aksés ka seueur server, saluran, sareng saringan anu ningkatkeun pangalaman streaming anjeun. Nanging, aplikasina ngagaduhan sababaraha masalah, sareng salah sahijina nyaéta nalika Discord moal ngarobih gambar profil sanaos anjeun parantos ngalaksanakeun sadayana leres. Ieu mangrupikeun fitur anu nyababkeun seueur masalah diantara pangguna sareng upami anjeun kantos nyobian ngarobih gambar profil anjeun sababaraha kali dina sabulan, sigana anjeun parantos ngalaman ieu. Upami anjeun henteu tiasa ngarobih avatar Discord sareng hoyong milarian solusi anu paling gampang sareng paling gancang pikeun masalah ieu, tuturkeun pituduh pondok kami sareng robih avatar Discord.

Pos 1 ti 2 dina Masalah Discord

Eusi Pos

Naha Kuring Henteu Bisa Ngarobih Gambar Profil Discord Kuring?

Sanaos Discord ngamungkinkeun para pangguna ngarobih poto profil sareng avatarna saloba anu dipikahoyong, seueur jalma bajoang sareng watesan sareng henteu tiasa ngarobih avatarna. Kadang-kadang masalahna nyaéta ku bug dina fitur Discord ngarobih avatar , sedengkeun dina kaayaan sanés anjeun sigana parantos ngarobih avatar anjeun sababaraha kali dina waktos anu pondok. Discord henteu ngabatesan sabaraha kali anjeun tiasa ngarobih avatar anjeun dina waktos anu tangtu, tapi unggal waktos anjeun ngarobih avatar, aplikasi Discord kedah ngapdet gambar profil Discord énggal anjeun pikeun anjeun sareng sadaya jalma dina daptar réréncangan anjeun. Upami anjeun ngarobih avatar anjeun dina Discord sababaraha kali dina waktos anu pondok, hayu urang nyarios, dina 5 dinten atanapi saminggu, masalah tiasa muncul dina server Discord anjeun. Kusabab éta, kuring nyarankeun ati-ati sareng henteu ngarobih gambar profil anjeun sababaraha kali sabab bakal nyababkeun masalah umum dina server Discord anjeun. Pangguna Discord anu nganggo platform ngalangkungan aplikasi sélulérna biasana bakal nampi béwara sareng rekomendasi pikeun ngalambatkeun kalayan ngarobih gambar profilna upami aranjeunna henteu hoyong masalah atanapi bug.

Naon anu kudu dilakukeun upami kuring henteu tiasa ngarobih Avatar Discord?

Upami avatar parobahan Discord anjeun gagal, aya sababaraha hal anu anjeun kedah laksanakeun, sareng ngarepkeun akun anjeun bakal normal deui pas.

1. Antosan

Ieu mangrupikeun saran anu paling saderhana tapi sigana anu pangsaéna sabab upami anjeun ngantosan cukup lila pikeun profil Discord anjeun normal deui tanpa aya watesan, anjeun bakal tiasa ngarobih avatar Discord anjeun tanpa masalah. Upami anjeun parantos nyobian sababaraha avatar dina waktos anu pondok, contona dina 10 menit atanapi satengah jam , maka anjeun kedah ngantosan sakedik sareng ngantepkeun akun Discord anjeun tiis. Asup sajam engké sareng cobian lakonan hal anu sami, sareng dina kalolobaan kasus, aplikasi Discord anjeun bakal terus jalan sampurna. Nalika ngarobah avatar gancang teuing, Discord bakal beku sakedap tapi bakal gancang pisan janten entong setrés teuing dina hal ieu.

2. Rencanana Avatar saméméh Simpen

Seueur pangguna Discord anu teu yakin pisan sareng aranjeunna robih pisan kana gambar profilna. Upami anjeun henteu hoyong akun Discord anjeun janten masalah atanapi ngakibatkeun avatar Discord henteu robih, anjeun kedah ngarencanakeun gambar naon anu anjeun hoyong tambahkeun sareng motong kana ukuran anu nyukupan. Avatar Discord sok buleud tur salawasna dina dimensi sarua, jadi pastikeun Anjeun ngédit gambar profil anjeun saméméh anjeun unggah eta. Upami anjeun nyobian unggah poto anu sami sababaraha kali sareng ngajantenkeun ikon Discord ngarobah gancang teuing, anjeun panginten kedah calik sakedik sareng ngantosan profil anjeun nampi idin pikeun ngalakukeun kagiatan ieu deui. Nalika anjeun ngarobih avatar profil anjeun, anjeun kedah mastikeun yén anjeun henteu motong atanapi ngédit éta sababaraha kali sabab anjeun bakal nampi pesen yén anjeun ngarobih avatar anjeun gancang teuing. Rencanana avatar anjeun sateuacanna, tingali profil anjeun, sareng tingali kumaha éta cocog kana éta. Rencanana Avatar sateuacan Simpen Nalika unggah avatar profil anjeun anjeun bakal ningali tombol Édit sareng ogé tombol Potong , janten pastikeun gambar anjeun dina format anu saé sapertos png sareng aya piksel anu cekap. Tong klik tombol “Simpen ” sateuacan anjeun 100% yakin ieu avatar anu anjeun hoyong pake.

3. Balikan deui Alat Anjeun

Upami anjeun henteu nyobian ngarobih avatar Discord anjeun tapi anjeun masih nampi ” Discord ngarobah avatar gancang teuing ” anjeun kedah nyobian ngabalikan deui alat anjeun, naha éta komputer atanapi smartphone. Kadang-kadang bug sapertos ieu kajantenan, khususna dina aplikasi anu peryogi sambungan internét kualitas luhur, janten anjeun kedah ngareset alat anjeun teras muka aplikasi Desktop deui.

4. Nonaktipkeun OneDrive na firewall

Ieu mangrupikeun hal anu henteu sering kajantenan, tapi seueur pangguna ngawadul ngeunaan henteu tiasa ngarobih avatarna atanapi malah ngamimitian olahtalatah dina Discord sateuacan aranjeunna nganonaktipkeun OneDrive atanapi Firewall dina alatna. Pilihan séjén nyaéta nyoba mindahkeun gambar anjeun ka hard drive anjeun sareng unggah gambar profil ti dinya.

5. Pasang deui Discord Bot anjeun

Upami anjeun gaduh bot Discord aktip dina server anjeun, anjeun panginten kedah angkat ka setélan Pamaké sareng cabut bot anjeun pikeun sababaraha waktos kanggo ningali naha éta bakal ngabéréskeun masalah atanapi henteu. Bot Discord anjeun tiasa mangaruhan pungsionalitas profil anjeun sareng server anjeun janten upami gambar profil Discord anjeun henteu robih henteu direngsekeun ku léngkah-léngkah anu sateuacana ieu, anjeun kedah nyobian ngalakukeun ieu. patali: Bot kedutan pangalusna

6. Pasang deui Aplikasi Discord

Upami anjeun parantos nyobian sadayana téknik ieu tapi pesen ” Discord change avatar too fast ” tetep kaluar sadaya waktos, anjeun kedah pasang deui aplikasi Discord. Ieu biasana kajadian ka pangguna anu nganggo aplikasi liwat alat Android sareng ios na, tapi ogé tiasa kajantenan pikeun anu nganggo éta dina komputer. Upami gambar profil Discord anjeun moal robih sanaos anjeun parantos nyobian sadaya pilihan ieu, maka masalahna sigana langkung ageung sareng anjeun kedah ngahubungi dukungan Pelangganna pikeun milari naon anu kajantenan sareng profil anjeun. Discord teu bisa ngarobah avatar biasana lamun sababaraha lampah curiga dipikawanoh dina akun anjeun, jadi Anjeun kudu meta jeung nyoba ngajawab masalah ieu ku ngahubungan Rojongan .

Kumaha Ngarobih Avatar Discord Abdi?

Ngarobih avatar anjeun lumayan gampang, tapi tiasa matak ngabingungkeun pikeun sadaya anu anyar pikeun Discord, janten ieu mangrupikeun tutorial pondok anu bakal ngabantosan anjeun unggah gambar profil Discord anu dipikahoyong dina sababaraha menit.

  • Pilih ikon gear Setelan Akun di belah kénca juru handap aplikasi anjeun
  • Klik tombol Édit profil
  • Pilih gambar profil anyar pikeun diunggah tina alat anjeun
  • Pencét tombol ” Buka “.
  • Pencét tombol ” Simpen “.
  • Anjeun rengse!

Témplat pikeun ngamuat gambar profil Discord sami pikeun alat Android sareng ios sareng pfp Discord anjeun bakal kualitas luhur henteu paduli alat naon waé anu anjeun pilih pikeun diunggah. Anjeun kedah sadar yén anjeun moal tiasa unggah gif, emotes atanapi emojis salaku avatar anjeun, khususna upami anjeun henteu gaduh langganan Discord Nitro. Pangguna Nitro diidinan unggah émotes sareng emojis anu béda salaku gambar profilna sareng aranjeunna tiasa milih diantara jutaan gambar profil animasi. Éta ogé kéngingkeun aksés kana seueur alat sareng fitur kreatif anu sanés, janten upami anjeun hoyong ngawangun karir Discord pikeun diri anjeun, sigana anjeun kedah investasi dina kaanggotaan Nitro . Patali: Avatar VRchat Pangalusna – Kumaha Kéngingkeun Avatar di VRchat

Isu Discord

Tulisan 1 ti 2


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *