Jieun Seni Digital dina Hiji Klik

Hurungkeun poto anjeun janten lukisan digital anu meriah kalayan épék Seni Digital Edisi Deluxe kami. Édisi DELUXE Pangaruh Seni Digital ku BeFunky

Naon Seni Digital?

Seni Digital mangrupikeun komposisi artistik anu ngandelkeun pisan kana panggunaan téknologi dina nyiptakeunana. Éta parantos aya ti taun 70an sareng dianggo utamina pikeun iklan sareng épék visual pikeun pilem. Seni Digital asalna dina sababaraha bentuk, paling sering éta ngan ukur dihasilkeun ku komputer, digambar nganggo sababaraha jinis parangkat lunak, atanapi lukisan digital anu sumberna tina poto. épék Seni Digital BeFunky sateuacan épék seni digital Sateuacanna Sanggeus

Kartunizer Kami anu Kasohor Dunya, Diremaster.

BeFunky diluncurkeun taun 2007 kalayan poto révolusionér pikeun éfék kartun, Cartoonizer. BeFunky parantos ningkat pisan ti saprak éta, tapi Cartoonizer kami tetep pangaruh anu paling populér. 10 taun ti harita, kami mawa anjeun nitis anyar tina pangaruh anu ngamimitian sadayana. Dumasar kana téknologi rotoscoping anu sami anu dianggo dina pilem, kami nyiptakeun Cartoonizer énggal anu bakal masihan poto anjeun tampilan novel grafis anu terang kalayan garis anu wani sareng kontras anu jelas. Cartoonizer DLX anyar kami bakal gancang janten salah sahiji épék karesep anjeun. Épék Poto ka Seni ku BeFunky

Pangaruh Artsy Kami Anu Paling Populer Meunang Reboot

Underpainting mangrupikeun téknik anu parantos dianggo mangabad-abad, éta dasarna mangrupikeun lapisan dasar cet anu dianggo pikeun ngageterkeun, kontras, sareng nambihan nilai tonal kana lukisan. Épék Underpainting kami dumasar kana téknik ieu sareng nalika diterapkeun kana poto anjeun, aranjeunna ngaluarkeun kabeungharan sareng nambihan tékstur anu henteu tiasa dicandak ku kaméra. Kalayan séri Seni Digital Édisi Deluxe kami, kami parantos ngadamel sababaraha panyesuaian kana saringan lukisan digital anu tos aya sareng bungah nampilkeun ka anjeun Underpainting DLX anu disegerkeun. épék underpainting ku BeFunky seni digital saméméhna Sateuacanna Sanggeus

Lukisan Digital Ngan Gampil

Lukisan minyak geus sabudeureun pikeun abad. Éta ngalibatkeun prosés anu panjang pikeun ngagambar subjek dina kanvas, nyampur cet pikeun warna sareng ngagancangkeun / ngalambatkeun prosés pengeringan, milih sikat cet anjeun, ngantosan sababaraha bulan dugi ka garing, jsb. lukisan tapi teu boga waktu atawa kasabaran pikeun nyieun hiji ti scratch, kami Édisi DELUXE Pangaruh Seni Digital pikeun anjeun. Dina hiji klik saringan Minyak Lukisan DLX kami, anjeun bakal ngalih ti poto ka lukisan dina sababaraha detik! balikkeun poto kana seni sareng BeFunky

A Nyokot Anyar dina Watercolor

Bobogohan deui ka awal jaman Paleolitik, cat cai mangrupikeun salah sahiji bentuk seni pangheubeulna. Metoda ngalibatkeun pigmén nu ditunda dina hard-to-ngatur, solusi basis cai sarta bisa dilarapkeun ka ampir sagala jenis bahan. Filter seni digital Watercolor DLX kami ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyiptakeun éstétika cat cai tradisional ieu tanpa prosés anu sesah pikeun ngantisipasi paripolah pigmén dumasar kana cai. Pindah tina gambar ka watercolor dina waktos anu lami. poto pikeun ngalukis épék ku BeFunky jurang Sateuacanna Sanggeus

Pangaruh Cross-Hatching Anyar anu Nyegerkeun

Cross-hatching mangrupakeun salah sahiji loba téhnik shading artistik. Éta diwangun ku lapisan garis hatching anu diterapkeun dina sababaraha sudut pikeun nyiptakeun tékstur sareng kontras. Dina bagian Seni Digital Édisi DELUXE kami anjeun bakal mendakan éfék poto énggal anu mangrupikeun gaya digital dina téknik klasik ieu. Cross Hatch DLX sacara dramatis monokrom, pinuh ku tékstur, sareng kontrasna ageung. Pangaruh narik perhatian ieu bakal janten salah sahiji karesep anjeun. poto pikeun sketsa épék ku BeFunky

Pop Art meunang katingal anyar

Seni pop henteu ngan ukur hiji bentuk seni, éta mangrupikeun gerakan kontra-budaya artistik anu muncul dina taun 50-an. Aya seueur jinis seni pop anu béda-béda, tapi pikeun saringan Pop Art DLX kami nginjeum unsur ti Roy Lichtenstein sareng Andy Warhol. Anjeun bakal resep ku garis kandel, palet warna minimalis, sareng campuran warna titik-titik Ben-Day, ieu mangrupikeun saringan seni digital anu saé sareng unik. épék seni pop ku befunky ngarobah poto kana seni Sateuacanna Sanggeus

Seni Digital, Disederhanakeun.

Software Seni Digital

Ngarobah naon mungkin dina seni

Simon Haiduk

Naon Dupi Ilustrasi Digital?

Kudu Ngundeur Painter?

Unduh uji coba gratis 15 dinten Ayeuna! Ngagambar parantos mekar ku sababaraha cara salami mangtaun-taun kalayan ngahijikeun seni tradisional sareng kabur kana seni digital. Ilustrasi digital dasarna nyaéta ngagunakeun alat digital, sapertos mouse atanapi tablet, digabungkeun sareng parangkat lunak gambar, sapertos Corel Painter, pikeun nyiptakeun ilustrasi. Kalayan daya tarik universal ilustrasi digital, seniman ayeuna tiasa ningali kanvas kosong dina lampu anu énggal.

Simpen kotak alat anjeun pikeun ilustrasi digital

Kalayan ilustrasi digital, aya seueur alat dagang anu kedah dipertimbangkeun. Pikeun kéngingkeun pangalaman lukisan digital lengkep, anjeun peryogi kombinasi komponén hardware sareng software:

  • Komputer – desktop atawa laptop, Mac atawa PC
  • Tablet grafik sareng stylus
  • Parangkat lunak ilustrasi (Sanes ngajalankeun software cat pabrik) – Corel Painter sayogi kanggo PC sareng Mac.
  • Sikat cét digital

Komputer biasana henteu dianggo nyalira dina ilustrasi digital sareng paling sering dianggo babarengan sareng sababaraha bentuk tablet gambar sareng pulpén, atanapi stylus. Android Jones Artis: Android Jones

Kumaha ngagunakeun tablet gambar sareng pulpén

Dina nyieun ilustrasi digital Anjeun, Anjeun kudu manggihan hiji patandingan alus antara software seni digital Anjeun jeung tablet grafik Anjeun. Salah sahiji union anu sampurna nyaéta Corel Painter sareng tablet Wacom. Tablet nambihan tingkat detil, kontrol sareng presisi tambahan kana ilustrasi naon waé sareng nyayogikeun sapuan kuas ekspresif anu anjeun peryogikeun pikeun ngahirupkeun kanvas naon waé. Éta ogé nyayogikeun sensitipitas tekanan sahingga pulpén atanapi stylus leres-leres meniru tampilan sareng rasa sikat anu nyata. Pangalusna sadaya, tablet kualitas ngahemat waktos desain anu berharga ku maksimalkeun alur kerja sareng efisiensi. Tingali kana kakuatan Corel Painter nalika dipasangkeun sareng tablet gambar sapertos Wacom (video digancangkeun pikeun nunjukkeun sadayana prosés ngalukis): Sareng ieu mangrupikeun pidéo hébat anu nunjukkeun kombinasi unggul tina tablet Wacom sareng Corel Painter. Dina lukisan speed geulis ieu David Harrington mintonkeun skill gede pisan-Na jeung Corel Painter. David nunjukkeun kumaha anjeunna kéngingkeun rupa-rupa tanda tina unggal sikat. Lalajo videona.

sikat tambahan dina fingertips Anjeun

Salah sahiji anu anjeun mendakan alur anjeun dina dunya ilustrasi digital, anjeun tiasa ngagedekeun alat dagang anjeun ku ngalaman rupa-rupa kamungkinan sikat. Tiap hiji nyadiakeun pangalaman lukisan unik ti stroke kandel kandel, mun épék husus sarta textures. Sadaya parangkat lunak ilustrasi hadir sareng perpustakaan standar sikat anu diwangun, tapi anjeun sering tiasa ngalegaan éta ku nyiptakeun sikat khusus anjeun atanapi milarian anu énggal anu bakal meniru tampilan anu pasti sareng karasa anu anjeun peryogikeun. Ieu sababaraha bungkus sikat anu luar biasa anu sayogi ngalangkungan Corel Painter anu nyayogikeun sagala jinis sikat anu luar biasa kreatif: Pek Sikat Suasana Pek Sikat Suasana Seuneu Sikat Pack Seuneu Sikat Pack Implengan Sikat Pack Implengan Sikat Pack Painter ogé parantos ngaluarkeun sét sikat Photoshop anu luar biasa di ParticleShop, plugin pikeun ngedit poto sareng pakét parangkat lunak ilustrasi anu sanés.

Diajar langkung seueur tina Masters of Digital Art & Illustration

Dina dunya kompetitif ilustrasi digital, sering aya pamimpin visual anu naék ka luhur kalayan karya anu endah sareng pikaheraneun ti sakumna dunya. Dina dunya Corel Painter, aya liga khusus pikeun seniman anu kasohor. Aranjeunna ngahormatan ku gelar Pelukis Master Elite sareng gaduh taun pangalaman sareng dedikasi. Karya seni maranéhanana teu nyata. Tempo sorangan. Aaron Rutten Artis: Aaron Rutten Brian Pollett Artis: Brian Pollett Greg Banning Artis: Greg Banning Cliff Cramp Artis: Cliff Cramp

Tumbu patali

  • Naon Dupi Lukisan Digital?
  • Harti Seni Digital
  • Essay: The A-life Undeadening of Painting via Digital
  • Museum Seni Komputer

Kudu ngundeur Painter?

Unduh uji coba gratis 15 dinten ayeuna!

Unduh Percobaan

Lamun anjeun mikir mediums seni, pamikiran mimiti Anjeun meureun bakal cet, liat, atawa format tactile séjén. Tapi dina iklim digital kiwari, loba seniman milih nyieun seni ngagunakeun média digital ogé! Pamakéan mimiti istilah ‘seni digital’ balik deui ka awal 1980-an, nuturkeun panemuan seniman Harold Cohen ngeunaan program komputer anu dingaranan AARON. Aaron mangrupikeun mesin anu tiasa nyiptakeun gambar abstrak asli dina lambaran kertas anu disimpen dina lantai. Kiwari, seni digital nyaéta karya anu dijieun maké atawa dibere sababaraha wangun téhnologi digital. Ieu kalebet gambar anu dilakukeun dina komputer nganggo parangkat lunak atanapi gambar anu ditarik ku tangan anu diseken kana komputer sareng réngsé ku program seni digital. Seni digital ngamungkinkeun pikeun pilihan kreatif sajajalan pikeun seniman nyieun masterpieces sorangan. Métode seni digital ogé seueur dianggo ku média mainstream dina iklan, sareng sering dianggo ku produsén film pikeun nyiptakeun visual anu langkung kuat. Upami anjeun hoyong terang kumaha cara nyiptakeun seni digital, hal-hal anu munggaran anjeun kedah terang nyaéta sababaraha metode sareng alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian.

Kaahlian sareng Alat Diperyogikeun Pikeun Nyiptakeun Seni Digital

Naha anjeun seniman digital anyar atanapi ngalaman, kaahlian anu paling penting nyaéta haus diajar sareng kahayang pikeun ngembangkeun konsép. Anjeun teu kedah gaduh gelar seni canggih pikeun ngamimitian ékspérimén dina desain seni digital. Upami anjeun gaduh sababaraha kaahlian komputer dasar, kahayang pikeun diajar, sareng imajinasi, anjeun tiasa nyiptakeun karya seni digital anu éndah. Waktos anjeun bakal langkung saé pikeun diajar alat sareng program digital anu béda-béda pikeun ngarencanakeun desain anjeun. Sababaraha program ilahar dipaké kaasup Photoshop jeung Adobe Illustrator, nu bisa Anjeun meuli tur ngundeur online.. Duanana program ieu pisan canggih, sarta boga rupa-rupa kamampuhan anu bakal nulungan urang nyieun ampir sagala jenis seni nu dipikahoyong. Upami anjeun nembé ngamimitian sareng henteu siap pikeun investasi dina parangkat lunak, aya sababaraha pilihan parangkat lunak desain gratis anu anjeun tiasa pertimbangkeun. Alat Jieun anu gampang dianggo Zazzle sayogi pikeun ngagampangkeun nyiptakeun seni digital. Anjeun tiasa sacara gampil mendesain aset digital sapertos latar Zoom, spanduk Facebook, meme, sareng seueur deui. Alat Jieun kami super gampang dianggo henteu paduli kaahlian anjeun dina desain digital. Anjeun tiasa nganggo alat Jieun kami pikeun nambihan desain anjeun kana rupa-rupa barang anu anjeun tiasa mésér! Zazzle JieunPoto: Zazzle.com

1. Seni Véktor

Seni vektor mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun nyiptakeun rupa-rupa gambar anu tiasa skala anu henteu leungit kualitasna nalika dianggo dina ukuran anu béda. Nyiptakeun seni véktor sami sareng lambar ngawarnaan titik-ka-titik anu anjeun réngsé nalika murangkalih. Anjeun henteu peryogi alat desain khusus pikeun nyiptakeun gambar vektor; Anjeun ngan saukur peryogi tablet atanapi komputer sareng sababaraha parangkat lunak. Inkscape sareng Adobe Illustrator mangrupikeun alat anu sampurna pikeun seni vektor.

2. Seni piksel

Seni piksel mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian nyiptakeun gambar digital anjeun nyalira. Seni piksel unik sabab gaduh vibe anu langkung retro, anu beuki populer di kalangan seniman digital. Anjeun ogé tiasa perhatikeun seueur seni piksel dina sababaraha kaulinan vidéo anu langkung populer sapertos Stardew Valley sareng Undertale! Anjeun peryogi sababaraha program khusus pikeun seni piksel, sapertos Piskel atanapi Gimp, tapi anjeun ogé tiasa nyiptakeun sababaraha seni piksel dina Photoshop.

3. Seni Digital 3D

Seni digital 3D ngajadikeun desain digital anjeun nangtung dina dimensi katilu. Anjeun tiasa ngarobih desain vektor atanapi piksel kana seni 3D nganggo modél atanapi téknik sculpting digital. Nyiptakeun seni 3D rada langkung maju, sareng parangkat lunak program langkung mahal. Tapi, seni 3D beuki populer kusabab rupa-rupa tutorial gratis sareng Open Source Software sapertos Blender.

4. Lukisan Digital

Lukisan digital mangrupikeun salah sahiji cara anu paling pikaresepeun pikeun nyiptakeun seni digital! Ieu paling mirip sareng ngagambar gambar ku leungeun sareng narjamahkeun kana format digital. Upami anjeun resep ngagambar dina kertas, ieu mangrupikeun hal anu pangsaéna. Tablet sénsitip-tekanan mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun pilihan ieu, tapi anjeun tiasa nganggo program parangkat lunak digital anu anjeun pikahoyong salami gaduh alat gambar.

5. Digital Collage

Kalolobaan urang wawuh jeung konsép collage a; kumaha oge, kolase digital rada béda! Nalika nyieun kolase digital, tékstur, gambar, sareng ide anu béda-béda tiasa dicandak tina sababaraha situs teras digabungkeun dina hiji gambar. Photoshop mangrupikeun parangkat lunak pangsaéna pikeun nyiptakeun kolase digital anu mulus. Kolase digital sering dianggo dina industri busana, ti kampanye iklan high-end ka blog fashion.

6. Fraktal / Seni Algoritma

Prosés turunan seni ngaliwatan matematika disebut seni algoritma atawa seni fraktal. Seni fraktal/algoritmik dijieun ku cara ngitung objék fraktal, sarta ngagambarkeun hasil itungan salaku gambar digital, animasi, jeung média kénéh. Seni fraktal asalna dina pertengahan 80-an, sareng mangrupikeun genre seni digital anu dianggap bagian tina ‘seni média anyar’. Parangkat lunak kalebet Photoshop sareng Illustrator mangrupikeun pilihan anu saé nalika nyiptakeun seni fraktal / algoritma.

7. VR Lukisan

Realitas maya ayeuna sayogi sacara lega, sahingga parantos janten jalan kana seni. Seniman ayeuna tiasa ngalebetkeun téknologi VR kana prosés kréatifna. Nganggo parangkat lunak anu diciptakeun ku Google anu katelah Tilt Brush, anjeun ayeuna tiasa ngalukis dina rohangan 3D! Seniman fisik bisa leumpang sabudeureun stroke sikat maranéhanana, sarta cet ti unggal sudut. Lukisan VR nyiptakeun potongan immersive anu tiasa ditingali ku jalma dina VR, atanapi salaku gambar 3D. Dengdekkeun Sikat geus heralded salaku inovasi monumental sabab seniman ayeuna bisa kalawan bébas ngalukis dina hawa sabudeureun éta! Anjeun tiasa ngajalankeun Tilt Brush dina sadaya platform VR utama sapertos Oculus, Vive, Windows Mixed Reality, sareng PlayStation.

8. Lukisan dinamis

Lukisan dinamis kadangkala ditempo salaku salah sahiji bentuk leuwih kontroversial tina seni digital, sabab ngalibatkeun komputer ngagunakeun kecerdasan jieunan sarta data manusa pikeun nyieun lukisan nu mindeng ngalelep teu bisa dibédakeun tina karya organik. Lukisan dinamis tiasa nyiptakeun sababaraha karya seni anu saé pisan! Nanging, ku seueur aplikasi AI, parangkat lunak komputer tiasa ngalaman seueur kasalahan, sareng sababaraha potongan anu tos tiasa katingalina luar biasa. Aya seueur aplikasi lukisan dinamis dina pasaran, kalebet Corel Painter, Paintnt, sareng Prisma. Seni digital salawasna mekar, sarta jumlah softwares béda sadia pikeun mantuan seniman terus tumuwuh, nyieun loba kemungkinan anyar. Seni digital mangrupikeun cara anu saé pikeun nganyatakeun diri anjeun! Nyiptakeun karya seni anjeun nyalira pikeun garis produk anjeun tiasa janten cara anu pikaresepeun pikeun merek diri anjeun, sareng kéngingkeun karya anjeun ka massa sareng ka tangan jalma anu paling ngahargaan desain anjeun. Catetan Editor: Tulisan ieu mimitina diterbitkeun dina bulan Pebruari 2019 sareng parantos diropéa pikeun akurasi sareng komprehensif. Ella mangrupikeun spesialis eusi ti Cork, Irlandia. Karepna kalebet nyéépkeun waktos sareng dua anjingna anu energetik, fotografi pilem sareng nyobian tuangeun vegan énggal! Anjeunna resep nyerat artikel, khususna ngeunaan kawinan, sabab anjeunna romantis!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *