Naha aranjeunna dijemput ti chippy dina malem Jumaah atanapi tuang sareng daging sapi pikeun manggang Minggu anjeun – kentang mangrupikeun sayuran serbaguna anu jarang nguciwakeun. Mangpaat pikeun kentang manjang jauh saluareun wates janten nikmat kuliner tradisional, sabab tétéla maranéhna ogé bisa dipaké salaku hawa televisi. Kentang bakal ngajantenkeun sinyal TV anjeun jelas sareng jelas upami anjeun nyambungkeun kana kabel hawa anjeun 10 Kentang bakal ngajantenkeun sinyal TV anjeun jelas sareng jelas upami anjeun nyambungkeun kana kabel hawa anjeunKiridit: Gambar Getty Upami anjeun ngalaman gambar kabur atanapi kasar dina set TV anjeun, colokkeun kabel hawa anjeun kana spud sareng ujug-ujug sadayana janten jelas. Prosésna jalan sabab kentang lolobana dijieun tina cai nu boga fungsi minangka konduktor sarta ngaronjatkeun panarimaan. Éta ogé pinuh ku éléktrolit konduktor listrik, naha éta dianggo salaku batré dina percobaan sakola.

Carita patali

Sinyal éléktromagnétik ti pamancar ngarangsang éléktron sarta ngahasilkeun arus leutik di jero sayur, nu lajeng dikirimkeun ka handap kabel hawa jeung kana TV Anjeun. Pilarian kumaha carana ngahontal prestasi rékayasa anu ngandung karbohidrat ieu di handap.

Lengkah 1 – Mésér kentang

Nyokot kentang ti grocer héjo lokal anjeun sarta pastikeun pikeun masihan eta bersih teleb pikeun miceun leutak nanaon. Anjeun hoyong mésér jinis spud anu anjeun biasana dipanggang tibatan anu alit anu anjeun tiasa kulub. Ukuran naon waé dina kategori ieu tiasa dianggo tapi kalolobaan jalma condong milih anu langkung ageung. Némbongkeun sababaraha kulit: Kentang janten anteneu anu saé upami anjeun ngagunakeunana leres 10 Némbongkeun sababaraha kulit: Kentang janten anteneu anu saé upami anjeun nganggona leresKiridit: Gambar Getty Méré spud anjeun scrub alus nyaeta integral kana prosés 10 Méré spud anjeun scrub alus nyaeta integral kana prosés

Lengkah 2 – Pastikeun anjeun gaduh kalungguhan hawa

Ieu sigana sigana atra, tapi prosés ieu ngan saukur moal jalan tanpa kabel anu nyambungkeun TV anjeun ka kentang anjeun. Sacara umum, kabel ieu cukup panjang pikeun ngamungkinkeun anjeun gaduh anteneu dina luhureun televisi anjeun atanapi dina windowsill caket dieu. A kalungguhan wae antara 3ft na 6ft idéal. Spud pilihan anjeun bakal disambungkeun ka kabel hawa nu geus plugged kana TV Anjeun 10 Spud pilihan anjeun bakal dihubungkeun ka kabel hawa anu dicolokkeun kana TV anjeunKiridit: Wikihow Kabelna kedah dicolokkeun kana kentang pikeun trik anu saé ieu tiasa jalan 10 Kabelna kedah dicolokkeun kana kentang pikeun trik anu saé ieu tiasa jalan

Lengkah 3 – Jieun sambungan

Tungtung kalungguhan hawa anjeun bakal gaduh pin di jero anu pas kana stop kontak. Pin ieu mangrupikeun hiji-hijina bagian tina kalungguhan hawa anu kedah dipencet kana kentang. Kadé anjeun pastikeun anjeun teu ngabengkokkeun atawa megatkeun ujung timbel. Kentang ngawula salaku konduktor hébat sabab lolobana diwangun ku cai 10 Kentang janten konduktor anu saé sabab kalolobaanana diwangun ku caiKiridit: Pamasangan Antenna Ipswich Kami bakal nyarankeun ngagunakeun kentang ageung pikeun padamelan DIY ieu 10 Kami bakal nyarankeun ngagunakeun kentang ageung pikeun padamelan DIY ieu

Lengkah 4 – Jalankeun pita

Pita listrik penting pisan pikeun mastikeun kabel henteu murag tina kentang. Anjeun tiasa mungkus kabel sabudeureun kalungguhan lajeng nempelkeun tungtung handap ka spud sorangan. Anjeun henteu peryogi seueur pita tapi kedahna kualitas anu saé. Pastikeun anjeun nganggo pita listrik pikeun mastikeun kabel anjeun tetep dina kentang anjeun 10 Pastikeun anjeun nganggo pita listrik pikeun mastikeun kabel anjeun tetep dina kentangKiridit: Pamasangan Antenna Ipswich

Lengkah 5 – Colokkeun éta

Hiji-hijina hal anu tinggaleun ayeuna nyaéta nyolok tungtung kabel hawa anu sanés ka tukangeun TV anjeun. Gambarna bakal garing sareng jelas sadayana berkat kakuatan kentang. Upami anjeun teu gaduh spuds, ngagantelkeun gantungan jas kana kabel hawa anjeun ogé tiasa dianggo salaku anteneu. Saatos prosésna réngsé, waktosna pikeun nonton acara karesep anjeun 10 Saatos prosésna réngsé, waktosna pikeun nonton acara karesep anjeun Diuk deui, bersantai, sarta ngarasakeun pintonan 10 Diuk deui, bersantai, sarta ngarasakeun viewKiridit: Getty Gambar Naha anjeun nganggo kentang salaku anteneu? Kirimkeun gambar anjeun ka [email protected] Naha sinyal TV terestrial digital anjeun lemah? Naha anjeun terus-terusan kagum ku sipat konduktif Kentang Nu Maha Kawasa? Upami kitu, percobaan ieu kanggo anjeun!

Léngkah

    1. Wiki How To English: Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Lengkah 1 1 Mésér hiji Kentang. Sagala rupa tiasa dianggo, tapi pilih ukuran sedeng atanapi ageung. Ngumbah pikeun miceun kokotor sagala tur garing tuntas saméméh ngagunakeun.
    2. Wiki How To English: Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Lengkah 2 2 Pilih panjangna timbel hawa anu pas (kabel anu ngagantelkeun TV kana anteneu atanapi, dina hal ieu, kentang). Antara 3′ jeung 6′ kudu leuwih ti cukup. Iklan
    3. Wiki How To English: Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Lengkah 3 3 Gantelkeun kalungguhan hawa kana Kentang. Pin di jero ujung timbel nyaéta hiji-hijina bagian anu kedah dipencet kana Kentang. Jaga ulah megatkeun atawa ngabengkokkeun tip.
      • (Pikeun kabel TV coaxial, ngan pin jero perlu asup kana kentang. Casing logam kudu dipencet kana kulit pikeun mantuan ngamankeun eta.)
    4. Wiki How To English: Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Lengkah 4 4 Anggo pita listrik panjang pikeun ngamankeun timbel ka kentang supados henteu dislodged.
    5. Wiki How To English: Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Lengkah 5 5 Colokkeun tungtung nu sejen tina kalungguhan hawa kana tonggong televisi Anjeun.

Iklan Tambahkeun Patarosan Anyar

  • PatarosanNaha éta leres-leres tiasa dianggo?Wiki Kumaha Ka Inggris: Alice Pawsome Alice PawsomeJawaban Komunitas Leres, éta tiasa dianggo!
  • Patarosan Naha panarimaan ningkat upami anjeun nambihan mentega sareng krim haseum?Wiki How To English: Jawaban Komunitas Paling dipikaresep henteu, saprak percobaan ieu demonstrating kakuatan conductive tina jus dina kentang. Tapi sakali deui, kuring henteu acan nyobian éta.
  • Patarosan Naha saluran bakal jelas?Wiki How To English: Jawaban Komunitas Ieu mangrupikeun ékspérimén anu pikaresepeun, janten anjeun ampir pasti bakal nampi resepsi anu goréng.

Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun Iklan

  • Anjeun tiasa nyobian trik ieu sareng PC anjeun upami anjeun gaduh USB ATSC tuner ku nyolokkeun timah hawa kana tungtung. Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Anjeun oge bisa nyieun anteneu hawa TV basajan ku ngagunakeun gantungan jas napel kabel jeung tape listrik. Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun anjeun $ 30 kartu kado (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun tip pikeun ulasan! Iklan

  • Anteneu kentang mangrupikeun ékspérimén anu pikaresepeun tapi sigana moal nyayogikeun resepsi TV anu pangsaéna. Salaku hatur nuhun sakedik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Kusabab televisi siaran parantos dirobih kana digital, pikeun nampi panarimaan nganggo anteneu anjeun kedah gaduh TV digital atanapi kotak konverter digital. Saratna tiasa dipendakan di FCC. Salaku sakedik hatur nuhun, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Iklan

Hal anu anjeun peryogikeun

  • Hiji Kentang
  • A panjang kabel coaxial umum
  • Pita listrik
  • TV digital atanapi TV analog sareng kotak konverter digital.

Ngeunaan Artikel ieu

Kumaha Jieun Antena TV sareng Kentang — Wiki Kumaha Inggris

Naha sinyal TV terestrial digital anjeun lemah? Naha anjeun terus-terusan kagum ku sipat konduktif Kentang Nu Maha Kawasa? Upami kitu, percobaan ieu kanggo anjeun! Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 273.370 kali.

Dupi artikel ieu up to date?

Unduh Artikel Unduh Artikel Naha sinyal TV terestrial digital anjeun lemah? Naha anjeun terus-terusan kagum ku sipat konduktif Kentang Nu Maha Kawasa? Upami kitu, percobaan ieu kanggo anjeun!

Léngkah

    1. Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Step 1 1 Mésér hiji Kentang. Sagala rupa tiasa dianggo, tapi pilih ukuran sedeng atanapi ageung. Ngumbah pikeun miceun kokotor sagala tur garing tuntas saméméh ngagunakeun.
    2. Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Potato Step 2 2 Pilih panjangna timbel hawa anu pas (kabel anu ngagantelkeun TV kana anteneu atanapi, dina hal ieu, kentang). Antara 3′ jeung 6′ kudu leuwih ti cukup. Iklan
    3. Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Step 3 3 Gantelkeun kalungguhan hawa kana Kentang. Pin di jero ujung timbel nyaéta hiji-hijina bagian anu kedah dipencet kana Kentang. Jaga ulah megatkeun atawa ngabengkokkeun tip.
      • (Pikeun kabel TV coaxial, ngan pin jero perlu asup kana kentang. Casing logam kudu dipencet kana kulit pikeun mantuan ngamankeun eta.)
    4. Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Step 4 4 Anggo pita listrik panjang pikeun ngamankeun timbel ka kentang supados henteu dislodged.
    5. Gambar anu judulna Jieun Antena TV nganggo Kentang Step 5 5 Colokkeun tungtung nu sejen tina kalungguhan hawa kana tonggong televisi Anjeun.

Iklan Tambahkeun Patarosan Anyar

  • PatarosanNaha éta leres-leres tiasa dianggo?Alice Pawsome Alice PawsomeJawaban Komunitas Leres, éta tiasa dianggo!
  • Patarosan Naha panarimaan ningkat upami anjeun nambihan mentega sareng krim haseum?Jawaban Komunitas Paling dipikaresep henteu, saprak percobaan ieu demonstrating kakuatan conductive tina jus dina kentang. Tapi sakali deui, kuring henteu acan nyobian éta.
  • Patarosan Naha saluran bakal jelas?Jawaban Komunitas Ieu mangrupikeun ékspérimén anu pikaresepeun, janten anjeun ampir pasti bakal nampi resepsi anu goréng.

Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun
Iklan

  • Anjeun tiasa nyobian trik ieu sareng PC anjeun upami anjeun gaduh USB ATSC tuner ku nyolokkeun timah hawa kana tungtung. Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Anjeun oge bisa nyieun anteneu hawa TV basajan ku ngagunakeun gantungan jas napel kabel jeung tape listrik. Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun anjeun $ 30 kartu kado (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun tip pikeun ulasan! Iklan

  • Anteneu kentang mangrupikeun ékspérimén anu pikaresepeun tapi sigana moal nyayogikeun resepsi TV anu pangsaéna. Salaku hatur nuhun sakedik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Kusabab televisi siaran parantos dirobih kana digital, pikeun nampi panarimaan nganggo anteneu anjeun kedah gaduh TV digital atanapi kotak konverter digital. Saratna tiasa dipendakan di FCC. Salaku sakedik hatur nuhun, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Iklan

Hal anu anjeun peryogikeun

  • Hiji Kentang
  • A panjang kabel coaxial umum
  • Pita listrik
  • TV digital atanapi TV analog sareng kotak konverter digital.

Ngeunaan Artikel ieu

Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 273.370 kali.

Dupi artikel ieu up to date?


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *