Fitur Block Friends sarua pentingna jeung fitur Add Friends on Need for Speed ​​World, kitu ogé kaulinan naon waé anu aya dina platform jejaring sosial. Ieu kusabab sababaraha pamaké bisa ngabuktikeun jadi gangguan a, néangan ngagunakeun platform NFSW ngabalukarkeun anceman tinimbang keur hiburan. Ku sabab kitu, upami anjeun hoyong meungpeuk sasama pangguna pikeun alesan naon waé, EA parantos nyayogikeun fitur anu gampang dianggo anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngahontal anu sami.

  1. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 1 1 Ngajalankeun Need for Speed ​​World. Anjeun tiasa ngaluncurkeun kaulinan tina ménu Start atanapi desktop, upami anjeun nyiptakeun potong kompas di dinya salami setelan.
  2. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 2 2 Asup kana akun anjeun. Lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun kana widang anu disayogikeun, teras klik “Asup”.
    • Saatos log in, NFSW bakal ngamimitian apdet. Pas NFSW tos rengse diundeur jeung masang sagala apdet diperlukeun ti Internet, kotak dialog jeung tombol “Play” bakal muncul.
  3. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 3 3 Lebetkeun dunya NFSW dina modeu Roam Gratis. Pencét kana tombol “Play”, teras pencét “Lebetkeun” atanapi konci anu sanés pikeun ngamimitian. Ieu bakal ngamuat sareng ningalikeun detil profil NFSW anjeun.
    • Pencét “Asupkeun Dunya” pikeun asup ka Dunya NFS dina modeu Roam Gratis.
    • Free Roam mangrupikeun mode dina kaulinan (sareng seueur judul NFS modern anu sanés) anu ngamungkinkeun anjeun ngajelajah dunya balap pikeun milarian balapan atanapi pembalap sanés.
  4. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 4 4 Blok pamaké. Dina modeu Roam Gratis, upami anjeun henteu resep kalakuan sasama supir, anjeun tiasa meungpeuk aranjeunna ku ngaklik-leres nami pangguna sareng milih “Blok Supir.” Ngaran pangguna supir dipidangkeun dina luhureun kendaraanna sapanjang NFS World.
    • Kotak dialog bakal muncul naroskeun anjeun pikeun ngonfirmasi naha anjeun badé meungpeuk supir. Klik “Blok Supir” pikeun mastikeun. Pangguna bakal diblokir, hartosna aranjeunna henteu tiasa balap sareng anjeun atanapi ningali anjeun di NFS World. Aranjeunna moal dibéjakeun yén anjeun meungpeuk aranjeunna.
  1. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 5 1 Ngajalankeun Need for Speed ​​World. Anjeun tiasa ngaluncurkeun kaulinan tina ménu Start atanapi desktop, upami anjeun nyiptakeun potong kompas di dinya salami setelan.
  2. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 6 2 Asup kana akun anjeun. Lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun kana widang anu disayogikeun, teras klik “Asup”.
    • Saatos log in, NFSW bakal ngamimitian apdet. Pas NFSW tos rengse diundeur jeung masang sagala apdet diperlukeun ti Internet, kotak dialog jeung tombol “Play” bakal muncul.
  3. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 7 3 Lebetkeun dunya NFSW dina modeu Roam Gratis. Pencét kana tombol “Play”, teras pencét “Lebetkeun” atanapi konci anu sanés pikeun ngamimitian. Ieu bakal ngamuat sareng ningalikeun detil profil NFSW anjeun.
    • Pencét “Asupkeun Dunya” pikeun asup ka Dunya NFS dina modeu Roam Gratis.
  4. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 8 4 Pencét “O” dina kibor anjeun pikeun mintonkeun layar NFSW Social. Alternatipna, pikeun mintonkeun layar, anjeun tiasa klik tombol “Friends” di luhureun layar NFS Dunya.
    • Layar Sosial bakal mintonkeun sadaya drivers ayeuna dina Daptar Babaturan anjeun.
  5. Gambar anu judulna Block Friends in Need for Speed ​​Step 9 5 Meungpeung babaturan. Pikeun meungpeuk babaturan, klik-katuhu ngaran maranéhanana sarta pilih “Blok Babaturan”. A dialog bakal pop up nanyakeun anjeun pikeun mastikeun. Klik “Blok Babaturan” pikeun mastikeun tindakan.

Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun

  • Pikeun ningali sadaya supir anu diblokir, klik tab Diblokir, tombol paling katuhu, dina layar Sosial. Salaku hatur nuhun leutik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Rujukan

Ngeunaan artikel ieu

Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 2.174 kali.

Naha artikel ieu mantuan anjeun?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *