Naha anjeun badé ngalih ka Apple Music tapi parantos nyobian seueur usaha kana daptar puter Spotify anjeun? Seueur jalma anu henteu terang ieu, tapi anjeun tiasa ngarobih daptar puter tina hiji aplikasi streaming musik ka anu sanés. Aya seueur situs wéb gratis sareng aplikasi pihak katilu anu bakal nransferkeun daptar puter Spotify anjeun ka Apple Music sareng platform streaming anu sanés, janten anjeun henteu kedah repot nyiptakeun deui daptar puter anjeun deui. Kumaha Ngarobih Daptar Puter Spotify ka Apple Music Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngarobih daptar puter Spotify ka Apple Music dina alat anu béda. Kusabab Apple Music sareng Spotify mangrupikeun dua aplikasi streaming musik anu pang populerna ayeuna, seueur pangguna heran naha aranjeunna tiasa nyalin sareng nempelkeun daptar puter tina hiji aplikasi ka aplikasi anu sanés. Sanaos seueur situs wéb anu anjeun tiasa nganggo gratis, aplikasi konvérsi musik langkung merenah. Upami anjeun hoyong ngarobih daptar puter anjeun tina Spotify ka Apple Music dina iPhone anjeun, hiji aplikasi anu saé anu anjeun tiasa dianggo nyaéta SongShift. Anjeun tiasa mendakanana di App Store anjeun, tapi ayeuna teu aya versi pikeun alat Android. Henteu ngan ukur SongShift tiasa nransper daptar puter Spotify anjeun ka Apple Music, tapi seueur aplikasi streaming musik anu sanés, sapertos Tidal, YouTube Music, Napster, Deezer, Pandora, sareng seueur deui. Pikeun ngarobih daptar puter tina Spotify ka Apple Music nganggo SongShift, ieu anu anjeun kedah laksanakeun:

  1. Unduh SongShift dina iPhone anjeun sareng buka.
  2. Pindah ka tombol + di handapeun halaman utama.
  3. Pilih Setup Source .
  4. Pilih Connect More+ .
  5. Dina halaman Layanan Musik , panggihan Spotify sareng Apple Music .
  6. Pilih Sambungkeun .
  7. Asup ka akun Spotify Anjeun.
  8. Lebetkeun ID Apple anjeun.
  9. Ngidinan aplikasi pikeun ngarobah Spotify sareng Apple Music.
  10. Ketok dina Daptar puter di handapeun Pilih Jenis Média .
  11. Milarian daptar puter Spotify anu anjeun hoyong konvérsi.
  12. Pilih Setup Destination .
  13. Pindah ka Apple Music .
  14. Pilih Daptar puter nu aya atawa Daptar puter Anyar .
  15. Pindah ka Abdi Rengse .

Bakal butuh aplikasi ngan sababaraha menit pikeun nransper playlist Spotify anjeun ka Apple Music.

Kumaha Ngarobih Daptar Puter Spotify ka Apple Music Tina Android

Kusabab SongShift henteu sayogi dina alat Android, anjeun tiasa nganggo Soundiiz. Ladenan ieu gampang pisan dianggo, tapi anjeun kedah muka éta dina panyungsi anjeun. Sakali anjeun parantos ngalakukeun ieu, ieu anu kedah anjeun laksanakeun salajengna:

  1. Buka tombol S tart Ayeuna dina website.
  2. Dina halaman login, pilih Asup sareng Spotify .
  3. Otorisasi aplikasi pikeun ngakses akun Spotify anjeun.
  4. Pilih Apple Music salaku ladenan tujuan.
  5. Asup ka akun Apple Music Anjeun.
  6. Pilih Transfer dina ménu.
  7. Ketok dina Spotify terus Daptar puter .
  8. Milarian daptar puter Spotify pikeun nransferkeunana.
  9. Arahkeun ka Konfirmasi tur nuluykeun .
  10. Ketok Simpen Konfigurasi di handapeun jandela.
  11. Teraskeun kana tombol Konfirmasi Daptar Lagu .
  12. Pilih Apple Music .
  13. Asup sareng ID Apple anjeun.

Sakitu wae. Catet yén anjeun ngan bisa ngarobah hiji playlist dina hiji waktu. Sanajan kitu, Soundiiz Premium ngidinan Anjeun pikeun ngarobah sababaraha playlist sakaligus.

Kumaha Ngarobih Daptar Puter Spotify ka Apple Music Tina PC

Bisa jadi panggampangna pikeun nransper daptar puter ti Spotify ka Apple Music sareng PC sabab aya seueur situs wéb anu tiasa dipilih. Kami bakal nganggo TunemyMusic. Turutan léngkah di handap ieu pikeun terang kumaha:

  1. Didatangan TunemyMusic dina PC Anjeun.
  2. Pindah ka tombol Hayu urang Mimitian .
  3. Dina Pilih Sumber , pilih Spotify .
  4. Asup ka akun Spotify Anjeun.
  5. Teangan daptar puter nu Anjeun hoyong ngarobah.
  6. Salin URL daptar puter teras tempelkeun kana bar teang. Anjeun oge gaduh pilihan pikeun unggah langsung ti Spotify.
  7. Pilih Muatkeun Daptar puter .
  8. Pencét Salajengna: Pilih tombol Tujuan.
  9. Pindah ka Apple Music .
  10. Asup sareng ID Apple anjeun.
  11. Arahkeun ka tombol Mimitian Pindah Musik Kuring .

Naha anjeun tiasa ngarobih daptar puter Spotify ka Apple Music Tanpa Langganan?

Apple Music mangrupikeun ladenan dumasar-langganan, tapi anjeun tiasa nganggo aplikasi streaming musik ieu gratis. Tapi, pangalaman streaming musik anjeun rada kawates. Contona, Anjeun ngan bisa ngadengekeun lagu nu Anjeun undeur di tempat séjén, dirékam, atawa mindahkeun tina komputer Anjeun. Aya uji coba gratis tilu bulan pikeun anu resep ngalanggan. Upami anjeun hoyong nyobian salah sahiji aplikasi konvérsi daptar puter anu kami daptarkeun dina bagian sateuacana, anjeun kedah ngadaptar sareng ID Apple anjeun. Ku alatan éta, anjeun peryogi langganan Apple Music upami anjeun hoyong nransper daptar puter anjeun tina Spotify ka Apple Music. Hiji-hijina jalan nyaéta pikeun ngundeur lagu sareng nransferkeunana ka Apple Music anjeun sacara manual.

Ngarobih Spotify Playlist ka Apple Music Online

Upami anjeun hoyong nransper daptar puter anjeun tina Spotify ka Apple Music online, salah sahiji aplikasi konvérsi musik anu didaptarkeun di luhur bakal dilakukeun sabab anjeun peryogi sambungan internét pikeun ngagunakeunana. SongShift mangrupikeun hiji-hijina jasa anu disayogikeun sareng aplikasi sélulér, sanaos éta ngan sayogi pikeun alat ios. Upami Anjeun leuwih resep make PC Anjeun pikeun nransper playlist ti Spotify ka Apple Music, aya loba ladenan online nu bisa Anjeun pake. Salian ti Soundiiz sareng TunemyMusic, anjeun ogé tiasa nganggo Gratis Musik Anjeun. Anjeun tiasa ngundeur aplikasi ieu pikeun macOS, Windows, iOS, sareng alat Android. Gawéna sami sareng tilu jasa anu sanés. Ieu kumaha anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngarobih Daptar Puter Spotify anjeun ka Apple Music:

  1. Buka aplikasi Gratis Musik Anjeun .
  2. Pencét tombol Transfer dina daptar pilihan.
  3. Pikeun sumber anjeun, pilih Spotify .
  4. Asup ka akun Spotify Anjeun.
  5. Pilih Apple Music salaku layanan tujuan.
  6. Lebetkeun ID Apple anjeun.
  7. Pilih daptar puter anu anjeun hoyong konvérsi.
  8. Pencét kana tombol Mimitian di handapeun layar.

Ngarobih Spotify Playlist ka Apple Music Gratis

Warta anu saé nyaéta yén sadaya aplikasi sareng jasa anu kami sebutkeun dina tulisan ieu gratis. Sababaraha di antarana datang sareng versi Premium anu nawiskeun langkung seueur fitur. Salaku conto, Soundiiz Premium ngamungkinkeun anjeun nransper sababaraha daptar puter Spotify sakaligus. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngarobih albeum, lagu, sareng sadaya karya seniman ti Spotify nganggo versi Premium tina aplikasi ieu. Sami lumaku pikeun Free my Music app. Kalayan versi gratis, anjeun ngan ukur tiasa ngarobih hiji daptar puter Spotify dina hiji waktos. Sabalikna, versi Premium masihan anjeun pilihan pikeun nransferkeun jumlah puter anu henteu terbatas tina Spotify ka Apple Music sareng sabalikna.

FAQ tambahan

Kumaha Kuring Ékspor Daptar Puter Kuring dina Spotify?

Ékspor daptar puter anjeun tina Spotify katingalina béda-béda gumantung kana aplikasi anu anjeun pilih pikeun ngarobih kana jasa streaming anu sanés. Anjeun teu tiasa ngékspor daptar puter Spotify anjeun tina aplikasi éta sorangan, sareng prosés ieu ngan ukur tiasa réngsé ngalangkungan jasa konvérsi musik. Sateuacan anjeun tiasa ngékspor daptar puter Spotify, anjeun kedah asup ka akun anjeun dina aplikasi konvérsi musik. Anjeun ogé kedah masihan idin aplikasi pikeun ngaksés data Spotify anjeun sareng nransperkeunana. Sakali anjeun masihan idin aplikasi pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa ngékspor daptar puter mana waé tina perpustakaan Spotify anjeun. Anjeun biasana kedah milih daptar puter sareng nransferkeunana ka layanan streaming musik anu sanés, sapertos Apple Music. Sababaraha aplikasi konvérsi musik ngan ukur nransper daptar puter sareng jumlah lagu anu kawates. Éta ogé kamungkinan yén hiji lagu tina daptar puter Spotify anjeun moal sayogi dina platform anu sanés, dina hal ieu aplikasi bakal teu malire.

Ngarasakeun Pangalaman Streaming Musik Anyar Anjeun

Aya sababaraha aplikasi sareng situs wéb anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngarobih daptar puter Spotify anjeun ka Apple Music. Anjeun malah moal kedah ngadamel akun atanapi mayar jasa na. Sakali anjeun nransper daptar puter anjeun, anjeun tiasa ngarasakeun éta dina aplikasi streaming musik anyar. Naha anjeun kantos ngarobih daptar puter Spotify ka Apple Music sateuacanna? Aplikasi atanapi situs wéb pihak katilu mana anu anjeun anggo pikeun ngalakukeun ieu? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *