Nyaluyukeun daérah lulugu dina dokumén Microsoft Word mangrupikeun hal anu anjeun parantos dilakukeun sateuacan upami anjeun hoyong nambihan nomer halaman atanapi nami tukang anjeun ka unggal halaman.

Lengkah 2: Klik tab Selapkeun di luhureun jandela.

klik tab Selapkeun Anjeun tiasa nambihan watermark gambar ku jalan ka tab Desain , ngaklik pilihan Watermark , teras milih watermark Custom sareng nganggo pilihan Gambar di dinya. Léngkah-léngkah dina tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha nambihan gambar kana bagian lulugu dokumen anjeun. Gambar éta bakal ditingalikeun di tukangeun téks anu anjeun lebetkeun kana dokumen éta. pilih gambar, teras klik Selapkeun

  1. Buka dokumén.
  2. Pilih tab Insert .
  3. Pilih tombol Header , teras pilihan Blank .
  4. Klik tombol Gambar .
  5. Pilih gambar, teras klik Selapkeun .

Lengkah 5: Pilih gambar anu anjeun hoyong selapkeun, teras klik tombol Selapkeun di handapeun jandela.

Anjeun tiasa ngalebetkeun gambar dina lulugu Word 2010 ku jalan ka tab Selapkeun, milih tombol Lulugu teras pilihan Kosong, teras ngaklik tombol Gambar dina tab Selapkeun sareng pilih anu dipikahoyong. Microsoft Word nyayogikeun anjeun kamampuan pikeun nambihan seueur jinis eusi kana dokumén anjeun. Naha éta file média sapertos gambar atanapi pidéo, atanapi anu sanés sapertos koméntar, anjeun tiasa leres-leres ngalegaan téks anu sederhana. klik tombol Gambar solveyourtech.com newsletter Anjeun tiasa kaluar tina panempoan Header sareng Footer ku ngaklik tombol Tutup Header sareng Footer dina pita Kantor. Tapi upami anjeun sesah nambihan gambar salaku watermark atanapi salaku gambar latar, maka pilihan sanés anu kedah dipertimbangkeun nyaéta nambihan gambar kana bagian lulugu. Atawa anjeun bisa nyéred margin handap bagian lulugu ka luhur ku cara nempatkeun kursor anjeun dina margin handap dina pangawasa di sisi kénca layar, teras ngaklik margin tur sered ka luhur. Naha anjeun gaduh gambar dina latar tukang dokumen anjeun, tapi henteu dicitak? Anjeun kedah ngarobih setélan dina Word 2010 pikeun nyitak gambar latar atanapi warna. Pencét di dieu sareng diajar kumaha milarian pilihan éta.

Lengkah 4: Klik tombol Gambar dina bagian Selapkeun pita Kantor.

nutup bagian lulugu jeung footer Alternatipna anjeun tiasa milih pilihan Kosong (Tilu Kolom) upami anjeun langkung resep nyelapkeun gambar kana bagian anu béda dina header.

Lengkah 3: Pencét tombol Header dina bagian Header & Footer tina pita Kantor, teras klik pilihan Kosong .

Tulisan kami di handap bakal nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngahontal hasil ieu. Nempatkeun eusi kana lulugu dokumen sacara otomatis bakal nambihan eusi éta ka unggal halaman dina dokumén tanpa kedah hariwang ngeunaan ngalebetkeun inpormasi éta sacara manual. klik tombol Header Tutorial kami diteruskeun di handap kalayan diskusi tambahan ngeunaan damel sareng gambar sareng lulugu dina aplikasi Microsoft Word 2010. Upami gambar anjeun nyorong awak dokumen anjeun, teras anjeun tiasa ngaklik sudut gambar sareng sered pikeun nyaluyukeun ukuran gambar, Nambahkeun hiji gambar kana bagian lulugu dina Word 2010 bakal nambahkeun gambar ka luhureun dokumen. Gambar éta teras bakal muncul dina lokasi éta di luhureun unggal halaman dokumen éta. Anjeun tiasa nganggo sababaraha pilihan dina tab Alat Gambar upami anjeun kedah ngaluyukeun tampilan gambar anu anjeun tambahkeun. Ieu tiasa mangpaat upami anjeun hoyong nempatkeun wates di sekitar gambar, atanapi upami anjeun hoyong ningkatkeun transparansi gambar supados katingalina langkung mirip watermark.

Sumber tambahan

sered margin handap

Lengkah 1: Buka dokumén anjeun dina Word 2010.

Upami anjeun henteu ningali pilihan ieu, teras pastikeun tab Desain handapeun Header & Footer Tools dipilih di luhureun jandela. Upami anjeun kedah nyelapkeun gambar kana badan dokumen Word, maka anjeun tiasa ngalangkungan léngkah di luhur dimana kami nyiptakeun lulugu dina dokumen Word kami. Anjeun ngan saukur kedah nempatkeun kursor anjeun dina titik dina dokumen dimana anjeun hoyong gambar, teras klik tab Selapkeun sareng tombol Gambar. Pituduh kami diteruskeun di handap kalayan inpormasi tambahan ngeunaan nambihan gambar kana lulugu dina Microsoft Word, kalebet gambar léngkah-léngkah ieu. Aya sababaraha cara pikeun nyelapkeun gambar kana latar tukang dokumen dina Microsoft Word 2010, sareng unggal pilihan cocog pikeun kaayaan anu béda. Ngomongkeun watermarks, éta mangrupikeun cara sanés pikeun anjeun tiasa nambihan gambar ka lokasi anu anjeun pikahoyong. Watermarks muncul dina latar tukang dokumen, “tukangeun” eusi. nyaluyukeun ukuran gambar

  • Kumaha embed gambar kana header atanapi footer
  • Pilih sél dimana anjeun badé nambihan koméntar.

Éta pisan! Pikeun ngonci langkung seueur gambar, malikan léngkah-léngkah di luhur pikeun tiap gambar masing-masing. Anjeun malah tiasa nempatkeun dua atanapi langkung gambar kana hiji sél upami diperyogikeun. Hasilna, anjeun bakal gaduh lambaran Excel anu dikelompokeun saé dimana unggal gambar dihubungkeun sareng item data anu khusus, sapertos kieu: Pikeun mindahkeun gambar kana lembar atanapi buku kerja anyar , pilih gambar sareng pencét Ctrl + X pikeun motong, teras buka lambar atanapi dokumen Excel anu sanés sareng pencét Ctrl + V pikeun nempelkeun gambar. Gumantung kana sabaraha jauh Anjeun hoyong mindahkeun hiji gambar dina lambaran ayeuna, éta ogé bisa jadi gampang ngagunakeun téhnik cut / némpelkeun ieu. Pikeun mupus hiji gambar , cukup pilih eta terus pencét tombol Hapus dina kibor Anjeun. Cara gancang nyelapkeun gambar dina koméntar dina Excel Sadaya vérsi Microsoft Excel ngidinan Anjeun pikeun nyelapkeun gambar nu disimpen di mana waé dina komputer Anjeun atawa komputer séjén nu disambungkeun ka. Dina Excel 2013 sareng anu langkung luhur, anjeun ogé tiasa nambihan gambar tina halaman wéb sareng panyimpen online sapertos OneDrive, Facebook sareng Flickr. Pilih pikeun nyimpen data anu ditiron Sapertos anu dipidangkeun dina layar atanapi sapertos anu dipidangkeun nalika dicitak.

  • Klik dina ikon kaméra .

Pikeun mindahkeun hiji gambar dina Excel, pilih eta tur hover beurit dina gambar nepi ka pointer robah jadi panah opat-kapala, teras anjeun tiasa klik gambar tur sered ka mana wae nu Anjeun hoyongkeun: Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingali Kumaha ngagunakeun fungsi IMAGE dina Excel.

Cara gancang nyelapkeun gambar dina koméntar

  • Klik Kotektak gigireun OneDrive , atawa
  • Pindah deui ka Excel, pilih sél dimana anjeun hoyong nempatkeun gambar sareng pencét Ctrl + V pikeun nempelkeunana. Yep, éta gampang!

    Kumaha nyelapkeun gambar dina Excel

    Pilarian gambar online =IMAGE("https://cdn.ablebits.com/_img-blog/picture-excel/periwinkle-flowers.jpg", "Periwinkle-flowers") Gambarna parantos diselapkeun kana koméntar sareng bakal muncul nalika anjeun hover dina sél:

  • Pilih naha anjeun badé nyimpen eusi anu ditiron Sapertos anu dipidangkeun dina layar atanapi sapertos anu dipidangkeun nalika dicitak , teras klik OKÉ:
    Séred gambar pikeun mindahkeun éta.Pikeun nyalin data Excel salaku gambar, pilih sél, bagan atanapi objék anu dipikaresep sareng lakukeun ieu. .Sagigireun nambahkeun gambar ti pilarian Bing, Anjeun bisa nyelapkeun gambar disimpen dina OneDrive Anjeun, Facebook atawa Flickr. Jang ngalampahkeun ieu, klik tombol Gambar Online dina tab Selapkeun , teras laksanakeun salah sahiji ieu:
  • Pikeun nyelapkeun gambar dina lulugu , klik kotak lulugu kénca, katuhu atawa tengah. Pikeun nyelapkeun gambar dina footer , mimiti klik téks «Tambahkeun footer», lajeng klik dina salah sahiji tilu kotak nu bakal muncul.
  • Gambar diselapkeun dina lulugu lembar kerja Excel.
  • Sareng seueur deui!
  • Kumaha nyelapkeun gambar dina lembar kerja Excel
  • Nyelapkeun gambar dina Excel tina OneDrive, Facebook atanapi FlickrGambar langsung nembongan dina sél. Ukuranna disaluyukeun sacara otomatis pikeun pas kana sél anu ngajaga rasio aspék. Ieu oge mungkin pikeun ngeusian sakabéh sél jeung gambar atawa diatur lebar jeung jangkungna. Nalika anjeun hover dina sél, tooltip anu langkung ageung bakal muncul.
  • Dina hasil pamilarian, klik gambar anu anjeun pikahoyong pikeun milihana, teras klik Selapkeun . Anjeun ogé tiasa milih sababaraha gambar sareng nyelapkeun kana lambaran Excel anjeun sakaligus:
  • Jieun koméntar anyar ku cara biasa: ku ngaklik Koméntar Anyar dina tab Tinjauan , atanapi pilih Selapkeun Koméntar tina ménu-klik katuhu, atanapi pencét Shift + F2.
  • Pindah ka tab Selapkeun > grup Ilustrasi , teras klik Gambar .
    Unggal gambar disambungkeun ka sél tangtu.Saatos nyelapkeun gambar dina Excel, naon anu anjeun biasana hoyong laksanakeun? Posisi leres dina lambar, ukuranana pas kana sél, atawa meureun coba sababaraha desain anyar jeung gaya? Bagian di handap ieu nunjukkeun sababaraha manipulasi anu paling sering sareng gambar dina Excel.
  • Pilih gambar anu anjeun hoyong selapkeun teras klik tombol Buka .
  • Tangtosna, Microsoft Excel henteu gaduh sadayana kamampuan program parangkat lunak ngedit poto, tapi anjeun tiasa kaget terang sabaraha épék anu béda-béda anjeun tiasa dilarapkeun kana gambar langsung dina lembar kerja anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, pilih gambar, teras arahkeun ka tab Format handapeun Alat Gambar :
  • Pencét konci F5 pikeun muka kotak dialog Go To .
  • Kumaha nyelapkeun gambar dina sél Excel

    Kumaha ngagentos gambar dina Excel

  • Kumaha nyelapkeun sababaraha gambar dina sél sakaligus
  • Kumaha carana ngarobah ukuran gambar dina Excel

    Upami anjeun langkung resep henteu miceunan waktos anjeun dina tugas rutin sapertos kieu, Ultimate Suite for Excel tiasa ngahémat sababaraha menit deui pikeun anjeun. Kieu carana:

  • Puterkeun gambar dina sudut mana waé sareng flip sacara vertikal atanapi horisontal ( Tombol Rotasikeun dina grup Atur ).
  • Catetan. Pikeun gambar anu diselapkeun ku cara ieu, pilihan Pindahkeun tapi ulah ukuran sareng sél dipilih, hartosna gambar bakal tetep ukuranana nalika anjeun mindahkeun atanapi nyalin sél.
    Témpélkeun gambar dina Excel tina program anu sanés.
    Ngarobah ukuran gambar dina Excel
  • Jandéla dialog Insert Pictures bakal pop up. Anjeun ngotéktak gambar anu anjeun hoyong tambahkeun teras klik Selapkeun . Pananda tempat &[Gambar] bakal muncul dina kotak lulugu. Pas anjeun ngaklik mana waé di luar kotak lulugu, gambar anu diselapkeun bakal muncul:
    Éta! Data tina hiji lembar kerja Excel ditempelkeun kana lembar anu sanés salaku gambar statik.
  • Potong gambar pikeun ngaleungitkeun daérah anu teu dihoyongkeun ( Tombol pamotongan dina grup Ukuran)
  • Kumaha mupus gambar dina Excel

  • Selapkeun rumus IMAGE kana sél.
  • Pencét kenop Enter. Réngsé!
  • Selapkeun data tina lambar séjén salaku gambar

    Pikeun nyalin gambar ka clipboard, klik dina eta terus pencét Ctrl + C (atawa-klik katuhu gambar, lajeng klik Salin ). Saatos éta, arahkeun ka tempat anu anjeun badé nempatkeun salinan (dina lembar kerja anu sami atanapi dina lembar kerja anu béda), teras pencét Ctrl + V pikeun nempelkeun gambar.

  • Jandéla di handap ieu bakal némbongan, anjeun ngetik naon anu anjeun pilari kana kotak teang, teras pencét Lebetkeun:
    Biasana, gambar anu diselapkeun dina Excel perenahna dina lapisan anu misah sareng “ngambang” dina lambaran sacara mandiri tina sél. Upami anjeun hoyong nyelapkeun gambar kana sél , robih sipat gambar sapertos anu dipidangkeun di handap ieu:
  • Dina tab Selapkeun , dina grup téks , klik Header & Footer . Ieu kedah nyandak anjeun ka tab Header & Footer.
  • Sebutkeun Jangkungna – ngarobah ukuran gambar ka jangkungna husus.
  • Embedding gambar kana lulugu Excel
  • Ganti ukuran gambar anu diselapkeun supados pas dina sél, jieun sél langkung ageung upami diperyogikeun, atanapi gabungkeun sababaraha sél.
  • Selapkeun gambar tina komputer

    Palanggan Microsoft 365 gaduh hiji deui cara anu luar biasa gampang pikeun nyelapkeun gambar dina sél – fungsi IMAGE. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta: Selapkeun sababaraha gambar kana sél dina Excel Nyelapkeun sababaraha gambar sakaligus Ieu kumaha anjeun ngalebetkeun sareng damel sareng gambar dina Excel. Kuring miharep anjeun bakal manggihan informasi mangpaat. Atoh, kuring hatur nuhun pikeun maca sareng ngarepkeun anjeun tiasa ningali dina blog kami minggu payun!

  • Pilih naha anjeun hoyong ngatur gambar sacara vertikal dina kolom atanapi sacara horisontal dina baris, teras sebutkeun kumaha anjeun hoyong nyocogkeun gambar: Sakumaha anu anjeun tingali, Microsoft Excel nyayogikeun sababaraha cara pikeun nyelapkeun gambar kana sél atanapi dina sél. wewengkon husus tina lembar kerja. Tapi naha anjeun terang anjeun ogé tiasa nyalin inpormasi tina hiji lambar Excel teras selapkeun kana lambaran sanés salaku gambar? Téhnik ieu tiasa dianggo nalika anjeun damel dina kasimpulan laporan atanapi ngumpul data tina sababaraha lembar kerja pikeun dicitak.
  • Klik OK dua kali pikeun nutup duanana dialogs.
  • Kumaha cara ngarobah, mindahkeun atanapi ngahapus gambar dina Excel
  • Selapkeun sababaraha gambar tina wéb.Nyelapkeun gambar anu disimpen dina komputer anjeun kana lembar kerja Excel anjeun gampang. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta 3 léngkah gancang ieu:
  • Saluyukeun warna gambar ku cara ngarobah jenuh, nada atanapi ngalakukeun warna ulang lengkep ( Tombol warna dina grup Saluyukeun ).
  • Pencét ikon Facebook atanapi Flickr di handapeun jandela.
    Gemblengna, aya dua cara pikeun nyelapkeun data Excel salaku gambar:
  • Dina tab Imah , dina grup Clipboard , klik panah leutik di gigireun Salin , teras klik Salin salaku Gambar…
  • Kumaha cara nambihan gambar kana koméntar
  • Tombol kaméra ditambahkeun kana Quick Access Toolbar.

    Kumaha ngarobih gambar dina Excel

  • Ningkatkeun kacaangan, seukeutna gambar atanapi kontras gambar ( Tombol Koréksi dina grup Saluyukeun ).
  • Pas kana Gambar — saluyukeun unggal sél kana ukuran gambar.
  • Selapkeun gambar dina sél Excel nganggo rumus
  • Ayeuna, nalika anjeun mindahkeun, nyalin, nyaring atanapi nyumputkeun sél, gambar ogé bakal dipindahkeun, disalin, disaring atanapi disumputkeun. Gambar dina sél anu disalin/dipindahkeun bakal diposisikan dina cara anu sami sareng anu asli.

    Kumaha cara ngarobah warna sareng gaya gambar

    Pikeun nyelapkeun sababaraha gambar dina hiji waktu, pencét jeung tahan kenop Ctrl bari milih gambar, terus klik Selapkeun , kawas ditémbongkeun dina screenshot handap: Bari Microsoft Excel utamana dipaké salaku program itungan, dina sababaraha situasi Anjeun meureun hoyong nyimpen gambar babarengan jeung data sarta ngahubungkeun hiji gambar jeung sapotong informasi nu tangtu. Contona, hiji manajer jualan nyetel spreadsheet produk meureun hoyong ngawengku hiji kolom tambahan kalawan gambar produk, profésional real estate bisa hayang nambahkeun gambar wangunan béda, sarta florist pasti hoyong gaduh poto kembang dina Excel maranéhna. pangkalan data. Catetan. Punten ati-ati pisan nalika nganggo metodeu ieu sabab milih sadaya obyék kalebet gambar, bentuk, WordArt, jsb. Janten, sateuacan pencét Pupus, pastikeun pilihan henteu ngandung sababaraha objék anu anjeun hoyong jaga. Pikeun mupus sababaraha gambar , pencét jeung tahan Ctrl bari Anjeun milih gambar, terus pencét Pupus. Pikeun nyaluyukeun posisi gambar dina sél, pencét jeung tahan kenop Ctrl bari maké kenop panah pikeun reposition gambar. Ieu bakal mindahkeun gambar dina increments leutik sarua jeung ukuran 1 piksel layar.

    Kumaha nyelapkeun sababaraha gambar kana sél dina Excel

    Cara panggampangna pikeun nyelapkeun gambar dina Excel tina aplikasi anu sanés nyaéta kieu: Gambar dilebetkeun kana koméntar. Upami anjeun milarian anu khusus, anjeun tiasa nyaring gambar anu kapendak ku ukuran, jinis, warna atanapi lisénsi – ngan ukur nganggo hiji atanapi langkung saringan di luhur hasil pamilarian.

  • Cabut latar tukang gambar ( Tombol Cabut Latar dina grup Saluyukeun ).
  • Pikeun mupus sadaya gambar dina lambaran ayeuna, paké pitur Go To Special ku cara kieu:
  • Dina pita Excel, buka tab Ablebits Tools > Utilities group, teras klik tombol Selapkeun Gambar .
  • Pikeun mulangkeun ukuran asli sareng pormat gambar, klik tombol Reset Gambar dina grup Saluyukeun . Kalayan tombol Kaméra di tempatna, laksanakeun léngkah-léngkah ieu pikeun nyandak poto data Excel kalebet sél, tabel, bagan, bentuk, sareng kawas:Klik katuhu wates koméntar, teras pilih Format Koméntar. Pikeun mimitian, tambahkeun alat Kaméra kana pita Excel anjeun atanapi Toolbar Aksés Gancang sakumaha anu dijelaskeun di dieu.
  • Dina Go To Special dialog, pariksa pilihan Objék , teras klik OK . Ieu bakal milih sadaya gambar dina lembar kerja anu aktip, sareng anjeun pencét tombol Pupus pikeun mupus sadayana.
  • Nyadiakeun jangkungna dipikahoyong tur rubak gambar dina inci.
  • Dina lembar kerja anu sanés, klik dimana anjeun badé nambihan gambar. Sakitu wae!
  • Kumaha nyalin atanapi mindahkeun gambar dina Excel

    Ieu tinjauan pondok tina pilihan format anu paling kapaké:

    Jieun gambar dinamis nganggo alat Kamera

    Dina kaayaan nalika anjeun hoyong nambihan gambar kana header atanapi footer lembar kerja Excel anjeun, teraskeun léngkah-léngkah ieu:

  • Klik tombol Special… di handap.
  • Dina spreadsheet Excel anjeun, klik dimana anjeun hoyong nempatkeun gambar.
  • Gambar anyar bakal disimpen persis dina posisi anu sami sareng anu lami sareng bakal gaduh pilihan pormat anu sami. Contona, upami gambar saméméhna diselapkeun kana sél, gambar anyar ogé bakal.Nyelapkeun gambar dina koméntar Excel
    Ngaganti gambar dina Excel
  • Dina tab Selapkeun , klik tombol Gambar Online :
    Mupus sadaya gambar dina lambaran ayeuna

    Témpélkeun gambar dina Excel tina program anu sanés

  • Pilih sauntuyan sél pikeun diasupkeun kana gambar. Pikeun nyandak bagan, pilih sél anu aya di sakurilingna.
  • Klik katuhu wates koméntar, teras pilih Format Koméntar… tina ménu kontéks.
    Konci gambar kana sél.
  • Dina tab Header & Footer , dina grup Elemen Header & Footer , klik Gambar .
  • Klik-katuhu gambar sareng pilih Format Gambar…
  • Dina lambaran anu sanés atanapi dina dokumén Excel anu sanés, klik dimana anjeun badé nempatkeun gambar sareng pencét Ctrl + V.
  • Larapkeun gaya gambar khusus sapertos pangaruh 3-D, bayangan, sareng pantulan ( Grup Gaya Gambar ).
  • Upami anjeun ngalebetkeun gambar kana koméntar anu tos aya, klik Tampilkeun Sadaya Koméntar dina tab Tinjauan , teras klik-katuhu wates koméntar anu dipikaresep.
  • Pilih sél luhur kénca dina rentang dimana anjeun hoyong nyelapkeun gambar.
  • Dina vérsi panganyarna tina Excel 2016 atanapi Excel 2013, anjeun ogé tiasa nambihan gambar tina halaman wéb nganggo Bing Image Search. Jang ngalampahkeunana, laksanakeun léngkah-léngkah ieu: Catetan. Upami akun OneDrive anjeun henteu muncul dina jandela Selapkeun Gambar , paling dipikaresep anjeun henteu asup sareng akun Microsoft anjeun. Pikeun ngalereskeun ieu, klik tautan Asup di pojok katuhu luhur jandela Excel. Dina tutorial ieu, urang bakal ningali kumaha nyelapkeun gambar dina Excel tina komputer anjeun, OneDrive atanapi tina wéb, sareng kumaha cara nyelapkeun gambar kana. Sél supados nyaluyukeun sareng gerak sareng sél nalika sél ukuranana, disalin atanapi dipindahkeun. Téhnik di handap tiasa dianggo dina sadaya vérsi Excel 2010 – Excel 365.lokasina, teras klik Selapkeun :

    Tambihkeun gambar tina wéb, OneDrive atanapi Facebook

    Cara séjén pikeun ngatur ukuran gambar dina Excel nyaéta ngetik jangkungna sareng lebar anu dipikahoyong dina inci dina kotak anu aya dina tab Format Alat Gambar , dina grup Ukuran . Tab ieu nembongan dina pita pas anjeun milih gambar. Pikeun ngawétkeun rasio aspék, ketik ngan ukur hiji ukuran sareng ngantepkeun Excel ngarobih anu sanésna sacara otomatis.

    Selapkeun gambar dina sél Excel nganggo rumus

    Sakumaha anu anjeun tingali, gampang pikeun nambihan gambar dina sél Excel. Tapi kumaha upami anjeun gaduh belasan gambar anu béda pikeun diselapkeun? Ngarobah sipat unggal gambar individual bakal runtah waktu. Kalayan Suite Ultimate kami pikeun Excel, anjeun tiasa ngalaksanakeun tugas dina sababaraha detik. Nyelapkeun gambar dina Excel tina komputer Pikeun ngagentos gambar anu tos aya ku anu énggal, klik-katuhu gambar éta, teras klik Robah Gambar . Pilih naha anjeun hoyong nyelapkeun gambar énggal tina file atanapi sumber online,

  • Dina panel Format Gambar , pindah ka tab Ukuran & Pasipatan , tur pilih Pindahkeun jeung ukuran jeung sél pilihan.
  • Tambihkeun atanapi cabut wates gambar ( tombol Border Gambar dina grup Gaya Gambar ).
  • Pikeun nyelapkeun gambar kana sél, robih pasipatanana.
  • Dina kotak dialog Format Komentar , pindah ka tab Warna sareng Garis , buka daptar lungsur Warna , teras klik Eusian Balukar :
  • Unggah gambar anjeun ka situs wéb anu nganggo protokol «https» dina salah sahiji format ieu: BMP, JPG/JPEG, GIF, TIFF, PNG, ICO, atanapi WEBP.
  • Kumaha nyelapkeun data tina lembar kerja anu sanés sapertos gambar
  • Ngurangan ukuran file gambar ( tombol Compress Pictures dina grup Saluyukeun ).
  • Pilih gambar dina aplikasi anu sanés, contona dina Microsoft Paint, Word atanapi PowerPoint, teras klik Ctrl + C pikeun nyalin.
  • Catetan. Upami anjeun badé ngadistribusikaeun file Excel anjeun ka batur, pariksa hak cipta gambar éta pikeun mastikeun yén anjeun tiasa nganggo éta sacara sah. Nyelapkeun gambar kana koméntar Excel tiasa sering nunjukkeun poin anjeun langkung saé. Jang ngalampahkeunana, mangga tuturkeun léngkah-léngkah ieu:Pilihan pikeun ngarobah warna sareng gaya gambar
  • Dina dialog Selapkeun Gambar nu muka, kotektak ka gambar dipikaresep, pilih eta, teras klik Selapkeun . Ieu bakal nempatkeun gambar deukeut sél dipilih, leuwih tepat, belah kénca juru luhur gambar bakal align jeung belah kénca juru luhur sél.
  • Tambihkeun sababaraha épék artistik supados gambar anjeun langkung mirip lukisan atanapi sketsa ( tombol Artistic Effects dina grup Saluyukeun ).
  • Pilihan Salin salaku Gambar — ngamungkinkeun nyalin / nempelkeun inpormasi tina lambaran sanés salaku gambar statik .

    Kumaha nyalin / nempelkeun salaku gambar dina Excel

    Alat kaméra – nyelapkeun data tina lambaran sanés salaku gambar dinamis anu otomatis diropéa nalika data asli robih.

  • Dina tab Alat Ablebits , dina grup Utiliti , klik Manajer Koméntar > Selapkeun Gambar .
  • Buka daptar turun Warna, teras klik Eusian Balukar.Tutorial nunjukkeun sababaraha cara pikeun nyelapkeun gambar dina lembar kerja Excel, pas gambar dina sél, tambahkeun kana koméntar, lulugu atanapi footer. Éta ogé ngajelaskeun kumaha nyalin, mindahkeun, ngarobih ukuran atanapi ngagentos gambar dina Excel.
  • Dina kotak dialog Eusian Pangaruh , lebet kana tab Gambar , klik tombol Pilih Gambar , panggihan gambar anu dipikahoyong, pilih teras klik Buka . Ieu bakal nunjukkeun sawangan gambar dina koméntar.
  • Kumaha nyelapkeun gambar kana sél Excel
  • Beda sareng pilihan Salin salaku Gambar , Excel Camera nyiptakeun gambar “live” anu otomatis nyingkronkeun sareng data asli. Nambahkeun gambar ka Excel tina wébUpami anjeun hoyong ngonci rasio aspek gambar , pilih kotak centang anu cocog sapertos anu dipidangkeun dina layar di handap ieu:Réngsé! Ayeuna, anjeun tiasa ngarobih deui posisi atanapi ngatur ukuran gambar anjeun, atanapi anjeun tiasa ngonci gambar kana sél anu tangtu ku cara ngarobah ukuran, mindahkeun, nyumput sareng nyaring sareng sél anu aya hubunganana. Salin salaku Gambar dina Excel
  • Fit to Cell — ngarobah ukuran unggal gambar pikeun pas ukuran sél.
  • Pilih gambar anu anjeun hoyong selapkeun teras klik Buka . Réngsé!
  • Cara panggampangna pikeun ngatur ukuran gambar dina Excel nyaéta milih éta, teras sered ka jero atanapi kaluar nganggo gagang ukuran. Pikeun ngajaga rasio aspék gembleng, sered salah sahiji sudut gambar.
    Selapkeun gambar dina Excel nganggo rumus.Pindah ka Selapkeun > Lulugu atawa Footer > Kosong .

Dina menu pop-up Header atanapi Footer , pilih Kosong . Pindah ka Selapkeun > Lulugu atanapi Footer > Kosong (atanapi citakan saderhana). Pilih Gambar sareng selapkeun gambar tina Alat ieu atanapi Bing . Pindah ka View > Reading View pikeun ningali dokumén. Pilih Édit dokumén pikeun uih deui. Pilih Tutup Header sareng Footer atanapi Esc pikeun kaluar. Pilih Gambar teras pilih gambar dina komputer anjeun. Pikeun neruskeun ngédit dokumén anjeun, pilih wewengkon dokumen abu. Pencét dua kali Ketik di dieu di daérah lulugu atanapi footer. Pencét dua kali [Ketik di dieu] dina daérah lulugu atanapi footer. Klik atawa ketok dina sél dina lulugu atawa footer wewengkon. Pindah ka Selapkeun > Lulugu atanapi Footer > Kosong (atanapi citakan saderhana). Pindah ka Selapkeun > Header & Footer . Pilih Tutup Header sareng Footer atanapi Esc pikeun kaluar. Pilih Tutup Header sareng Footer atanapi pencét Esc pikeun kaluar. Pilih Gambar atanapi Gambar Online teras pilih gambar anjeun. Pindah ka Layout > View > Page Layout . Pilih Gambar tina File , pilih gambar anjeun, teras pilih Selapkeun pikeun nambihan gambar. Klik dua kali [Type text] dina header atanapi footer area. Pilih Gambar tina File , pilih gambar anjeun, teras pilih Selapkeun pikeun nambihan gambar.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *