Tulisan ieu tiasa ngandung tautan afiliasi. Mangga baca kawijakan panyingkepan kuring. Bawang bodas jeung Herb Anggang Wortel – wortel ieu dipanggang pikeun kasampurnaan kalawan loba bawang bodas jeung bumbu kayaning thyme, Basil jeung oregano, nyieun lauk sampurna. Bawang bodas jeung Herb Anggang Wortel dina loyang siap pikeun oven Hayu urang ngobrol ngeunaan bawang bodas sareng wortel panggang ieu. Kuring mendakan wortel seger ieu di toko grosir lokal kuring sareng kuring ngagaleuh iraha waé kuring ningali, tapi upami anjeun henteu mendakan ieu, ngan ukur nganggo wortel biasa, atanapi wortel orok ogé tiasa dianggo. Ieu mangrupikeun lauk anu luar biasa gampang didamel sareng cocog sareng daging naon waé anu anjeun damel, sapertos hayam panggang, atanapi panggang babi. Panginten sayuran henteu kéngingkeun cinta anu cukup di rumah tangga anjeun, atanapi panginten anjeun rada macét dina ngajantenkeun cara anu sami. Kuring terang salaku murangkalih, indung kuring biasa kulub kahirupan tina sayuran kami sareng ngalayanan aranjeunna ku uap sareng teu aya rasa! Kuring swore mun pernah dishonor aranjeunna cara sarua dina kuring sorangan. Daptar bahan ieu katingalina rada panjang tapi percanten ka kuring yén aranjeunna sadayana parantos digabungkeun pikeun nunjukkeun anu pangsaéna dina pasar patani saeutik urang anu éndah! Di sagigireun aranjeunna sadayana bumbu! Upami anjeun mangrupikeun jinis anu ngagaduhan jempol héjo anu saé sareng peryogi cara pikeun masak wortel anu anjeun tarik tina kebon – maka ieu bakal janten réréncangan énggal anjeun!

bahan

Pangukuran lengkep sareng petunjuk tiasa dipendakan dina kartu resep anu tiasa dicitak di handapeun halaman.

  • Wortel – Wortel seger! Abdi resep nyandak sababaraha budak leutik ieu ti pasar patani sareng leres-leres nunjukkeun rasa amis sareng sampurna sareng piring ieu.
  • Bumbu – oregano garing, Basil, peterseli, sarta thyme.
  • Rempah – bubuk bawang bodas.
  • Bumbu – uyah jeung cabé
  • Minyak zaitun – Zaitun rasa nétral anu saé pikeun manggang sayuran urang.

Bawang bodas jeung Herb Anggang Wortel seger kaluar tina oven dina loyang

Kumaha Jieun Bawang bodas jeung Herb Wortel Panggang

  1. Preheat oven: Nepi ka 375 derajat F. Enteng minyak loyang kalayan semprot masak.
  2. Ngumpulkeun wortel: Dina mangkok leutik campur bawang bodas, oregano, Basil, peterseli, thyme, uyah jeung cabé babarengan. Taburkeun campuran ramuan bawang bodas dina wortel sareng 2 sdm minyak zaitun. Tos sagalana babarengan, pastikeun unggal wortel seasoned jeung bawang bodas jeung campuran ramuan.
  3. Rengse piring: Susun wortel dina lapisan tunggal dina loyang jeung Panggang salila 35 menit atawa nepi ka garpu lembut.

Naon anu abdi tiasa ngalayanan wortel abdi?

Lauk ieu sampurna disarengan sababaraha mains gurih, pasangkeun aranjeunna atanapi ngan ukur tuang mangkok ageung nyalira, kuring moal nangtoskeun.

  • Hayam Panggang
  • Hiji Pan Panggang Madu Jeruk Hayam Jeung Kentang
  • Maple Mustard Glazed Salmon
  • Bir Can Hayam
  • Braised Domba Shanks
  • Brined Panggang Turki Payudara

Sésa-sésa

Resep ieu gampang pisan ngadamel sareng nyimpen! Cukup disimpen dina wadah kedap udara sareng tetep seger dugi ka saminggu .

Langkung kedah Dicobian Resep:

  • Suung Panggang Italia sareng Sayuran
  • Sampurna Thyme Skillet Kentang
  • The Ultimate Parmesan Anggang Brokoli
  • Wortel Panggang Madu
  • Brendi Glazed Wortel

Newsletter abdi
Pinterest
Facebook
Instagram Bawang bodas jeung Herb Anggang Wortel – wortel ieu dipanggang pikeun kasampurnaan kalawan loba bawang bodas jeung bumbu kayaning thyme, Basil jeung oregano, nyieun lauk sampurna.

  • ½ séndok téh bubuk bawang bodas
  • ½ séndok oregano garing
  • ½ séndok téh Basil garing
  • ½ séndok téh peterseli garing
  • ½ séndok téh thyme garing
  • ½ séndok téh uyah atawa rasa
  • ¼ séndok téh lada atawa rasa
  • 1 pon wortel seger dikumbah
  • 2 séndok minyak zaitun
  • Preheat oven ka 375 F derajat. Enteng minyak loyang kalayan semprot masak.
  • Dina mangkok leutik campur bawang bodas, oregano, Basil, peterseli, thyme, uyah jeung cabé babarengan. Taburkeun campuran ramuan bawang bodas dina wortel sareng 2 sdm minyak zaitun. Tos sagalana babarengan, pastikeun unggal wortel seasoned jeung bawang bodas jeung campuran ramuan.
  • Susun wortel dina hiji lapisan dina loyang jeung Panggang salila 35 menit atawa nepi ka garpu lembut.
  1. Upami anjeun nganggo bumbu seger, masak wortel salami 20 menit sareng campur sareng bumbu pikeun 10 menit terakhir masak pikeun nyegah bumbu kaduruk.
  2. Resep ieu gampang pisan ngadamel sareng nyimpen! Cukup disimpen dina wadah kedap udara sareng tetep seger dugi ka saminggu .
  3. Punten émut yén inpormasi gizi mangrupikeun perkiraan kasar sareng tiasa bénten pisan dumasar kana produk anu dianggo.

Porsi: 1 porsi Kalori: 111kkal (6%) Karbohidrat: 11g (4%) Protéin: 1g (2%) Lemak: 7g (11%) Lemak jenuh: 1g (6%) Natrium: 370mg (16%) Kalium: 363mg (10%) %)Serat: 3g (13%)Gula: 5g (6%)Vitamin A: 18944IU (379%)Vitamin C: 7mg (8%)Kalsium: 37mg (4%)Beusi: 1mg (6%) Kursus: Lauk Masakan: Amérika Kata kunci: wortel, bawang bodas, jamu wortel panggang, bumbu

Papanggih Joanna Cismaru

Abdi Joanna (Jo kanggo pondok) sareng ieu blog kuring dimana kuring bagikeun petualangan kuliner kuring. Di dieu Anjeun baris manggihan rupa-rupa resep ngagunakeun bahan sapopoé basajan tur nyieun éndah, nikmat na comforting hidangan, kaasup sababaraha Manisan decadent.

Interaksi Pamaca

Jo Cooks…

Rasa ti sakumna dunya

Henteu masalah naon rumah tangga urang sadayana dewasa, aya hiji hal anu ngahijikeun urang sadayana di dieu sareng nyaéta cinta sareng ngahargaan kana tuangeun. Kadaharan anu asalna tina budaya sareng masakan di sakumna dunya parantos janten poko blog. Abdi bungah pikeun masihan anjeun rasa tina unggal pojok bumi, unggal tuangeun terakhir dibumbui ku kasampurnaan sareng dilayanan kalayan cinta – ti dapur kuring dugi ka anjeun. resep wortel panggang paling teruji Pindahkeun, kentang amis sareng sprouts Brussel! Kuring boga lauk lauk favorit anyar – wortel Anggang. Kawas eta sayuran sejen, wortel ngamekarkeun jero, rasa kentel jeung emas, caramelized edges sabab manggang dina oven. Enak pisan! Wortel oge affordable sarta gampang tetep dina leungeun. kumaha nyiksikan wortel Mun anjeun geus kungsi underwhelmed ku wortel steamed (geus aya), abdi janji yén maranéhna geus jauh leuwih metot dina bentuk Anggang. Wortel Panggang mangrupikeun piring sapeuting anu gampang sareng séhat, sareng ogé bakal nambihan warna anu pikaresepeun kana méja Thanksgiving anjeun. Dinten ayeuna, kuring ngabagi resep pikeun wortel panggang anu sampurna. Abdi resep rupa-rupa sareng kuring terang anjeun ogé, janten kuring ogé ngembangkeun dua variasi anu pikaresepeun. Salah sahijina rada lada sareng anu sanésna langkung indulgent, nampilkeun saos madu-mantega anu hampang. Saha anu terang wortel tiasa ngagoda? wortel dipanggang

1) Wortel Panggang “Dasar”.

Kuring nempatkeun “dasar” dina tanda petik sabab ieu teu boring! Roasting bener brings kaluar kualitas pangalusna wortel ‘. Pikeun nyieun eta, ngan Tos wortel jeung minyak zaitun, uyah jeung cabé. Panggang dugi aranjeunna emas dina edges na lembut sakuliah. Ngawula ka ieu wortel Anggang basajan kalawan masakan utama tradisional atawa beurat, kawas ongkos sukur baku, lasagna atawa Mac jeung kéju. kumaha carana ngadamel wortel panggang spiced

2) Wortel Anggang Bumbu

Upami anjeun resep kentang amis anu lada, anjeun bakal resep wortel panggang anu dibumbui ieu. Anjeun bakal nyieun eta dina cara nu sarua salaku wortel Anggang biasa, tapi Tos dina jumlah hefty bubuk cabe jeung taneuh kayu manis jeung minyak zaitun jeung uyah. Dua rempah éta sigana sapertos papasangan anu teu mungkin, tapi tiasa dianggo saé kalayan wortel anu amis sareng gurih. Kuring nawiskeun rentang pikeun bubuk cabe ku kituna anjeun bisa ngadalikeun tingkat bungbu. Anjeun tiasa ngalayanan ieu sareng masakan Méksiko, sapertos enchiladas. Kuring ogé ngasupkeun ieu kana salad Maroko-ish dina buku masak kuring (kaca 62). resep wortel panggang spiced wortel Anggang jeung mentega madu

3) Madu mentega Anggang Wortel

Upami anjeun henteu acan dijual dina wortel panggang, wortel mentega madu ieu bakal ngarobih anjeun. Aranjeunna amis tur asin tur irresistibly buttery. Pikeun nyieun eta, Tos “dasar” wortel Anggang dina saos madu-mantega super basajan. Anjeun tiasa ngadamel saos dina kompor di handapeun 5 menit kalayan hiji séndok unggal mentega jeung madu. Pikeun rasa maksimum, hayu mentega coklat pikeun menit saméméh nyoplokkeun tina panas sarta aduk di madu. Wortel ieu sampurna pikeun porsi dina brunch husus atawa hidangan kulawarga, kaasup sukur (aranjeunna bakal nikmat gigireun kentang mashed). Anjeun ogé tiasa ngalayanan aranjeunna kalayan arugula sareng salad sangu liar ieu, boneka squash acorn atanapi ziti dipanggang lentil. kumaha carana sangkan wortel manggang mentega madu Gaduh wortel tambahan? Ieu sababaraha deui resep wortel karesep kuring:

  • Salad Wortel Perancis
  • Anggang & Atah Wortel Salad kalawan alpukat
  • Mangkuk Pasar Tani sareng Saos Dewi Héjo
  • Wortel Panggang sareng Farro, Chickpeas & Herbed Crème Fraîche
  • Nasi Goreng Sayur Tambahan

Punten wartosan kuring kumaha wortel anjeun dina koméntar! Abdi resep ngadangu ti anjeun.

Lalajo Kumaha Panggang Wortel

resep wortel panggang mentega madu Nyitak

  • pangarang:
  • Waktu Prep: 10 menit
  • Waktu masak: 30 menit
  • Total Waktos: 40 menit
  • Ngahasilkeun: 4 ka 6 porsi sisi 1x
  • Kategori: Simping
  • Métode: Panggang
  • asakan: Amérika

★★★★★ 4,9 ti 42 ulasan Saha anu terang wortel tiasa saé pisan?! Wortel panggang mangrupikeun piring anu gampang, sehat sareng hargana. Ieu hiji-hijina resep wortel panggang anu anjeun peryogikeun! Resep ngahasilkeun 4 ka 6 porsi sisi. Skala

bahan

Dasar wortel dipanggang

  • 2 pon wortel
  • 2 sendok minyak zaitun extra-parawan
  • ½ séndok téh uyah laut halus
  • cabé hideung anyar digiling, secukupnya
  • Garnish pilihan: 2 teaspoons dicincang chives seger, bawang héjo, peterseli atanapi Dill

Pikeun versi spiced, anjeun ogé bakal butuh *:

  • ½ nepi ka 1 ½ séndok cabe bubuk (pake kirang pikeun wortel leuwih hampang, atawa jumlah pinuh pikeun wortel lada)
  • ½ séndok téh kayu manis taneuh

Pikeun versi mentega madu, anjeun ogé peryogi**:

  • 1 séndok mentega unsalted
  • 1 séndok madu

parentah

  1. Preheat oven ka 400 derajat Fahrenheit. Baris loyang rimmed badag kalayan kertas parchment pikeun cleanup gampang, upami hoyong.
  2. Pikeun nyiapkeun wortel anjeun, mesek aranjeunna teras potong diagonal supados unggal sapotong kira-kira ½″ kandel dina bagian anu panglegana (tingali poto).
  3. Teundeun wortel dina loyang. Tambahkeun minyak zaitun, uyah jeung sababaraha pulas lada.*
  4. Tos nepi ka wortel enteng coated dina minyak jeung bumbu. Susun aranjeunna dina hiji lapisan. Panggang wortel dugi ka karamel dina ujungna sareng gampang ditembus ku garpu, 25 dugi ka 40 menit, aduk satengahna.** (Varietas wortel pusaka bakal dipanggang dina sakedik 25 menit, tapi wortel biasa langkung padet sareng biasana. butuh 35 nepi ka 40 menit.)
  5. Taburkeun bumbu seger dina wortel panggang, upami dianggo. Ngawula ka wortel haneut, langsung tina loyang atawa tina piring porsi. Wortel leftover bakal tetep ogé, ditutupan jeung refrigerated, salila 3 nepi ka 4 poé. Gently reheat saméméh porsi.

Catetan

Resep diadaptasi tina buku masak kuring, Love Real Food, sareng wortel panggang mentega madu Andie. *Lamun nyieun versi spiced: Tambahkeun bubuk cabe jeung kayu manis jeung minyak zaitun jeung uyah. ** Lamun nuju nyieun versi mentega madu: Nalika wortel ampir rengse baking, ngalembereh mentega dina panci pangleutikna anjeun dina panas sedeng. Sakali dilebur, nutupan loyang pikeun nyegah splatters tur nuluykeun masak, swirling pan aya kalana, ngan nepi ka anjeun mimiti ningali flecks emas di handap, ngeunaan 2 menit. Leupaskeun pan ti panas sarta aduk di madu. Sakali wortel rengse, drizzle campuran leuwih aranjeunna sarta Tos kana jaket. Jieun eta susu bébas / vegan: Kantun nyieun versi dasar atawa spiced. Nyiapkeun sateuacanna: Anjeun tiasa mesek sareng nyiksikan wortel sateuacanna. Pikeun freshness maksimum, nyimpen eta dina mangkok cai dina kulkas nepi ka anjeun siap manggang aranjeunna. Solokan jeung pat garing saméméh nuluykeun. Ganda deui: Anjeun tiasa manggang dua panci wortel dina oven sakaligus. Pasangkeun dua rak caket tengah oven sateuacan dipanaskeun. Lamun anjeun Tos wortel satengahna ngaliwatan masak, swap Panci dina posisi rak maranéhanana (ti luhur ka handap, sarta handap ka luhur).

▸ Émbaran Gizi

Inpormasi anu dipidangkeun mangrupikeun perkiraan anu disayogikeun ku kalkulator nutrisi online. Éta henteu kedah dianggap pengganti naséhat ahli gizi profésional. Tingali panyingkepan nutrisi lengkep kami di dieu.

Interaksi Pamaca

Fakta Gizi (per porsi)
83 Kalori
6g gajih
8g Karbohidrat
0g Protéin

Témbongkeun Label Gizi
Full Sumputkeun Label Gizi Full ×

Fakta Gizi
Porsi: 2
nepi ka 4
Jumlah per porsi
Kalori 83
% Nilai Poéan*
Total gajih 6g 8%
Lemak jenuh 4g 18%
Koléstérol 15 mg 5%
Natrium 194 mg 8%
Total Karbohidrat 8g 3%
Serat dietary 2g 6%
Total Gula 5g
Protéin 0 g
Vitamin C 2 mg 10%
Kalsium 21 mg 2%
beusi 0mg 1%
Kalium 137 mg 3%
*% Nilai Daily (DV) ngabejaan Anjeun sabaraha hiji gizi dina porsi dahareun nyumbang kana diet sapopoé. 2,000 kalori sadinten dianggo pikeun nasihat gizi umum.

(Inpormasi gizi diitung nganggo pangkalan data bahan sareng kedah dianggap perkiraan.) Aya sababaraha cara pikeun nguap wortel – anjeun tiasa ngalakukeunana dina gelombang mikro. Resep wortel steamed ieu ngagunakeun métode stovetop gampang nu teu merlukeun hiji karinjang steamer sabenerna. Sajumlah leutik cai ditambahkeun kana loyang, nyiptakeun lingkungan uap dina loyang sareng masak sayuran dugi ka lembut. Ngukus mangrupikeun pilihan anu séhat pikeun masak sayuran sapertos wortel sabab henteu ngabutuhkeun minyak anu ageung pikeun masak. Mentega jeung sajumlah leutik gula accentuate rasa amis alami wortel ieu, nyieun resep wortel steamed gampang ieu riungan-pleaser. Kusabab wortel mangrupikeun salah sahiji sayuran anu dihindari ku murangkalih, versi ieu langkung amis pikeun pikaresepeun pikeun anu resep tuang. Wortel katumbiri anu pikaresepeun ogé mangrupikeun pilihan anu saé, sareng kebaruan tina warna anu béda-béda tiasa ngagoda budak-budak pikeun nyobian. Ogé, wortel bodas atawa konéng téh hampang dina rasa sarta rada amis ti wortel jeruk jeung kelir séjén. piring ieu nelepon pikeun sliced ​​​​wortel, tapi orok wortel pilihan séjén. Anjeun oge bisa motong wortel kana matchsticks leutik 1/4 inci nepi ka 1/2 inci. Pikeun wortel tambahan-fancy, meuli «péso wavy» jeung nyieun crinkle-cut keureut wortel. Ngawula kalawan veggie sejen kawas brokoli, kacang héjo, atawa kacang polong barengan hayam dipanggang, ham, atawa utama vegetarian.

Klik Play pikeun Tempo Resep Ieu Datang Babarengan

«Resep ieu nyokot hambar, wortel boring sarta robah jadi favorit kulawarga. Abdi bogoh bau wortel asak; eta reminds kuring tina sup hayam jeung kuring manggihan eta jadi comforting. Sakali wortel anjeun lembut, tos kana mentega sareng nambihan bumbu ngajantenkeun ieu lauk anu saé. — Tracy Wilk Wortel Kukus Basajan Jeung Gambar Tester Mentega

  • 5 wortel sedeng
  • 1 gelas cai
  • 1/2 séndok téh uyah halal
  • 1 séndok gula granulated
  • 2 sendok mentega unsalted
  • 1 séndok dicincang peterseli seger atawa chives
  1. Kumpulkeun bahan.The Spruce / Kristina Vanni
  2. Scrub wortel jeung mesek aranjeunna. Potong sareng piceun tungtung batang sareng irisan kana koin ipis dina diagonal.The Spruce / Kristina Vanni
  3. Nempatkeun wortel dicincang dina panci sedeng. Tambahkeun cai, uyah jeung gula. The Spruce / Kristina Vanni
  4. Teundeun pan dina panas sedeng luhur jeung mawa ka kulub a.The Spruce / Kristina Vanni
  5. Ngurangan panas ka sedeng-low, nutupan pan, jeung masak salila kira 20 menit, atawa nepi ka wortel lembut.The Spruce / Kristina Vanni
  6. Solokan wortel jeung Tos jeung 2 sendok mentega jeung dicincang peterseli, upami hoyong.The Spruce / Kristina Vanni

tips

  • Pikeun nyieun wortel matchstick, piceun nyiksikan ipis (panjangna) tina hiji sisi wortel. Teundeun wortel dina sisi datar na dina papan motong, jadi eta moal gulung nalika anjeun motong. Potong wortel lengthwise kana keureut 1/4 inci. Tumpukan sababaraha keureut dina luhureun silih tur nyiksikan aranjeunna lengthwise kana strips 1/4 inci. Potong strips crosswise kana 2- atawa 3 inci panjangna, sakumaha dipikahoyongna. Atawa motong strips kana panjangna 1/4 inci pikeun wortel diced.
  • Wortel orok merenah pikeun masak sareng ngemil sabab teu kedah dikupas. Wortel orok, dasarna, wortel anu langkung ageung anu dipotong dugi ka ukuran anu langkung alit. Éta ogé tiasa dirawat kalayan klorin salami pamrosésan. Pikeun pilihan freshest jeung healthiest, make seger, wortel unpeeled pikeun snacking jeung dina resep.

Variasi Resep

  • Pikeun rasa tambahan, ngaganti gula granulated jeung gula coklat, sirop maple, atawa madu. Garnish wortel jeung sababaraha dicincang peterseli seger, chives, atawa cilantro.
  • Pikeun wortel glazed amis, coba wortel madu-glazed atawa wortel gula-glazed coklat.
  • Pikeun versi séhat tina wortel kukus, ngaganti mentega ku drizzle minyak zaitun kualitas luhur sarta ngagunakeun dollop madu pikeun sweeten (atawa ninggalkeun kaluar sakabehna).

Meunteun Resep Ieu Abdi henteu resep pisan.
Ieu mah nu awon.
Yakin, ieu bakal ngalakukeun.
Abdi kipas-bakal nyarankeun.
endah pisan! Abdi resep pisan éta!
Hatur nuhun rating anjeun!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *