Ulasan(43)

2418 Peunteun

  • 5 nilai béntang: 468
  • 4 nilai béntang: 655
  • 3 nilai béntang: 783
  • 2 nilai béntang: 388
  • 1 nilai béntang: 124

Peunteun: 5 béntang 04/04/2018 Kuring mimiti nyieun resep ieu salaku samping keur hidangan Poé St. Teu sangka kuring bakal resep pisan sakumaha anu kuring lakukeun! Sedap!!! Teu gaduh siki adas atanapi jintan, mutuskeun pikeun nganggo ketumbar taneuh. Datang kaluar pisan flavorful! Ogé, kusabab kuring pondok dina waktu, ngan dipanggang pikeun 30 mnt. Kaluar sampurna, teu lembek. resep hébat! Martha Stewart Anggota Peunteun: 5 béntang 03/17/2018 Ieu ayeuna cara favorit kuring masak kol. Gampang, gancang, sareng nikmat. Upami anjeun henteu resep rempah-rempah, cobian nganggo rempah anu béda atanapi ngan ukur uyah, lada, sareng minyak zaitun Kulawarga kuring resep resep ieu. Martha Stewart Anggota Peunteun: 5 béntang 07/22/2017 Kuring nyieun ieu pikeun dinner kulawarga. Sadayana resep éta, bahkan kulawarga anu henteu resep kol. I dipaké siki fennel lajeng sprinkled kalawan fronds fennel nalika porsi. Yum. Iklan Martha Stewart Anggota Peunteun: 4 béntang 07/19/2017 Sigana bener geulis, teu sabar pikeun nyobaan. Ngan heran pisan.. kumaha carana ngumbah kol? Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 06/08/2017 Yum! Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 03/27/2017 Kuring mikaresep pagawean kalayan sagelas cuka balsamic. Iklan Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 01/28/2017 engkol Anggang geus urang «buka-ka» veggie, usum kieu-urang dahar eta poean. A CuisinArt Griddler ngirangan waktos masak dugi ka 15 mnt. Kami ogé LOVIN ‘Griddler kami. Éta ngahémat énergi, ku henteu kedah memanaskeun sadayana oven salami 40+ mnt. Urang manggang sakabéh veggies urang, dina Griddle, sahingga achieving Réaksi Maillard, hartina kadaharan leuwih flavorful. Griddler kami masih dijalankeun saatos 4+ taun dianggo ampir unggal dinten. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 11/28/2016 pos pisan nice di dieu. Pagawean hébat Martha. . Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 05/31/2016 Pisan pisan pisan nikmat, ngeunah jeung Heboh!!! Kumaha anjeun diajar tips masak hébat sapertos? Kahayang anjeun ngapdet unggal dinten sareng kuring bakal ngabagi halaman anu endah ieu kana halaman kipas facebook kuring, kuring janji anjeun bakal nampi langkung seueur fans. Hatur nuhun sobat dear! Wilujeng sumping di situs perusahaan kami Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 05/28/2016 Wah hatur nuhun pikeun ngabagi resep anu saé ieu. Saderhana pisan kanggo ngadamelna, piring anu séhat ieu ngagaduhan punch anu renyah sareng rasa. Abdi badé nyobian ieu énjing di dapur kuring sareng bagikeun tanggapan kuring. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 04/15/2016 Pasti enak pisan… Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 04/14/2016 Sadaya resep ieu gampang pisan dilakukeun – Kanggo kuring éta penting 🙂pisan Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 04/12/2016 Di handap ieu mangrupakeun resep pangalusna di dunya, dulur bisa manggihan hal pikeun dirina 🙂ratel Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 03/14/2016 Hatur nuhun informasi, resep pisan metot, pastikeun pikeun nyobaan! 192.168.1.1 Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 03/06/2016 Ngomong-ngomong, upami anjeun resep kana bisnis kuring, anjeun ogé tiasa nganjang ka situs perusahaan kami, aya seueur sapatu olahraga anu saé, upami anjeun gaduh murangkalih, kuring bakal resep ngintunkeun anjeun sapasang jordans gratis, naon anu anjeun kedah laksanakeun ngan ngahubungan kuring ku formulir «kontak kami» di situs parusahaan urang, mangga ngan mairan jeung «Martha», lajeng abdi bakal ningali yén anjeun. Upami anjeun resep kado, kuring bakal ngirim babarengan. http://www.kicksvovo.com/ Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 03/06/2016 Kasenangan nganjang ka situs anjeun ieu ngajarkeun kuring seueur tip olahraga anu hébat sareng padamelan bumi, kuring manajer anu damel di perusahaan, kuring ngagaduhan kulawarga anu sampurna gaduh 2 putra, aranjeunna sadayana murid di sakola, pamajikan kuring bogoh ka kulawarga. sareng dinten ayeuna anjeunna ngenalkeun halaman anjeun ka kuring sareng nyarios situs anjeun saé pikeun diajar, sabab kuring sibuk pisan unggal dinten sareng ngan ukur terang karya sareng padamelan di – http://www.kicksvovo.com/ Martha Stewart Anggota Peunteun: 5 béntang 01/14/2016 Ieu Wajib Absolute. I dipaké Minyak Zaitun infused kalawan Mentega sarta Bumbu Carribean, sumebar bawang bodas jeung cabé taneuh. Sadaya anu kuring tiasa nyarios nyaéta «Wah»! Abdi badé nambihan resep ieu kana Menu Catering kuring! Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 11/22/2015 Abdi bosen pisan sareng resep kulawarga kuring sareng milarian cara anu langkung raos sareng rustic pikeun ngadamel kol héjo. Ieu nya! Persiapan basajan, bahan, sareng manggang ngajantenkeun langkung saé. Abdi bogoh kontras antara rasa Anggang dina luar wedges jeung rasa amis dina jero. Tambahkeun deui EVOO pikeun meunangkeun Anjeun ka dinya. Ieu tambahan éndah pikeun kotak resep dina sirah kuring. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 05/06/2015 Wah, hatur nuhun pisan pikeun babagi resep ieu. Kuring nyobian éta wengi ayeuna sareng éta luar biasa! Kami nyobian tuangeun tuangeun karbohidrat rendah sareng ieu mangrupikeun tambahan saderhana pikeun sababaraha hayam sareng sayuran panggang anu sanés. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 04/09/2015 Pamikiran ngeunaan nyobian ieu dina grill George Forman Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 02/13/2015 Cinta cinta ieu. Sedap…. Kuring make sababaraha krim haseum sumebar leuwih luhur atawa krim haseum pikeun dip kol di salaku mah dahar eta. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 01/17/2015 Abdi bogoh kol, pernah boga nanaon kuring teu resep tapi……….. ieu pangalusna kantos! Tekstur sareng crispiness anu saé. Kuring henteu terang upami kuring kantos tiasa uih deui ka paporit anu sanés! Martha Stewart Anggota Peunteun: 4 béntang 01/15/2015 Abdi bogoh pisan ieu!! Abdi henteu nyangka janten saé sareng ngeunah ieu !! Kuring nempatkeun éta dina luhureun roti gandum (anjeun tiasa rada dipanggang) sareng yogurt Yunani sareng raos sapertos surga… Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 05/16/2014 Hatur nuhun pikeun babagi ieu. Atuh bet gorengna katingalina alus, damang pisan. Kami ngajalankeun situs wéb bisnis leutik. Unifore alarm & kaamanan nawarkeun desain panganyarna sistem intrusion alarem sarta sistem panjagaan video pikeun ngajaga imah anjeun sarta bisnis tina intrusion, seuneu, bocor gas, co, caah jeung leuwih. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 08/01/2013 Hatur nuhun pikeun babagi anjeun. Tulisan éta pohara mantuan pikeun kuring sareng abdi tiasa diajar seueur tina ieu. Abdi hoyong terang langkung rinci ngeunaan topik ieu. — ku KoolerBuy Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 04/07/2013 Kuring resep kota St Petersburg. Aya henteu ngan wangunan kuno. aya mojang geulis mamawa tas Balenciaga balanja. aya leuwih senang. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 04/04/2013 Teu percaya kumaha luar biasa ieu rasa, boga rasa amis, boga crunch, boga freshness jeung TEU boga kalori. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 03/13/2013 Ibu mertua kuring ngadamel ieu dina cara anu sami sareng hiji pengecualian: Krim! Manehna tumis kol abon dina minyak zaitun jeung saeutik mentega, siki caraway, uyah jeung cabé, sarta krim. Ieu mangrupikeun vérsi anu langkung séhat sareng langkung saé tina resep anu saé pikeun kol. Kuring yakin kuring bakal coba eta kalawan sauciere a / parahu kuah krim warmed dina tabel pikeun saha anu milih. Kudos, Tim Martha, pikeun mawa deui hiji ‘Oldie’ kalawan gaya anyar hébat! Deborah Adair Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 03/13/2013 Keur disada hébat, sarta kuring pasti bakal coba eta. Kuring ngan wondering naha disebut «wedges» lamun rounds gantina? Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 03/13/2013 Creative Biogene nyayogikeun jasa kloning sareng subkloning PCR pikeun ngosongkeun énergi sareng waktos anjeun tina subkloning rutin pikeun panalungtikan anu langkung kreatif. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 02/11/2013 Salaki kuring sareng kuring ngan ukur tuangeun tuangeun ieu. Wah éta hébat! Abdi tiasa tuang sadayana sirah kol sorangan. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 01/27/2013 Kuring terang ieu bade janten recipie hébat! Ngadamel sapertos anu disauran. Abdi nganggo siki jintan, waktos salajengna kuring tiasa ngarecah sakedik dina pabrik rempah kuring. Enak! Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 01/22/2013 Dijieun ieu tadi peuting jeung éta fabulous. Abdi henteu kantos tuang kol, sareng ayeuna kuring bakal ngagaduhan ieu salaku piring biasa pikeun usaha kuring dina tuangeun anu langkung séhat. Hijina straying tina resep ieu swapping saeutik uyah pikeun uyah bawang bodas jeung omitting siki fennel, nu browned kol kuring bit leuwih ti gambar, tapi masih dilebur dina sungut anjeun! Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 01/16/2013 Kuring nyobian éta sareng SUKA !!! Saderhana pisan sareng rasana luar biasa. Kuring dipanggang bareng jeung sababaraha tenderloins babi leutik. Leres pisan sareng séhat ogé! Kuring bakal masak waktos ieu sareng deui. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 01/14/2013 SENANG! Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 12/25/2012 Dijieun ieu salaku bagian tina dinner Natal, tapi ditambahkeun crumbled Bacon tinimbang caraway / siki fennel saprak urang tadi Bacon pikeun sarapan. Sarerea dipikacinta eta, komo nu disumpah kol-haters! Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 12/06/2012 Kuring nembé ngadamel kol panggang sareng éta luar biasa. Kuring nambihkeun rempah anu béda-béda, tapi kumaha waé – nikmat…nuhun resepna Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 10/10/2012 ACHO C905T tablet pc Nufront NS115 Dual Core 1.5GHz CPU 7 inci Android 4.0 8GB 1G RAM kaméra. Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 08/16/2012 Salaku jalma anu yakin yén kuring henteu resep kol, resep ieu parantos ngarobih pikiran kuring sareng ngajantenkeun kuring resep kol! Nyatana, kuring mendakan yén sayuran naon waé anu kuring pikir kuring henteu resep pisan nalika dipanggang. Pasti bakal nyieun ieu deui 🙂 Martha Stewart Anggota Peunteun: 5 béntang 03/04/2012 Abdi sareng salaki resep resep ieu. Éta ngeunah pisan! Martha Stewart Anggota Peunteun: 3 béntang 04/27/2011 Ieu mangrupikeun cara anu gampang, saé, séhat pikeun masak sadayana kol. Abdi nyarankeun nambahkeun sababaraha rasa leuwih (urang indit pikeun 1/2 lemon a, lada bodas, paprika, bawang bodas dicincang, sliced ​​​​bawang jeung cabé peppers salian siki fennel, uyah jeung cabé). Veggie sausages asak di luhur sarta ngancik 1/2 jalan ngaliwatan éta hiji bonus gampang. Hatur nuhun pikeun téhnik kol anyar! Martha Stewart Anggota Peunteun: Teu dipeunteun 07/08/2010 Kol Panggang Gampang Ieu mangrupikeun piring vegan anu ngeunah anu anjeun resep. Pinuh ku rasa sareng dipanggang pikeun kasampurnaan, ieu gampang ngadamel sayuran anu lezat. Kol dipanggang dina piring Kol Panggang Gampang Ieu ngeunah pisan. Éta dipanggang sareng bubuk bawang bodas, paprika, sareng mentega, anu nambihan seueur rasa. Bari kol teu boga loba rasa sorangan, baking eta dina oven softens daun abon sarta ngidinan aranjeunna pikeun nyerep sagala deliciousness tina bahan séjén. Olahan ieu langkung amis tibatan ngagolak atanapi tuang atah. Kol mangrupikeun sayuran anu saé pikeun dianggo kumargi gaduh tékstur anu saé nalika asak sareng tiasa ngalengkepan rupa-rupa masakan. Éta ogé murah sareng serbaguna. Resep saderhana ieu ngajantenkeun ngadamel piring kol super gampang. Kalayan sababaraha bahan dasar sareng rempah-rempah, anjeun tiasa ngahasilkeun tuangeun atanapi sisi anu saé kalayan sakedik persiapan. Hayu urang ngobrol ngeunaan naon anu aya dina kol panggang nikmat ieu.

Video Tutorial pikeun Kol Panggang ieu

Bahan Utama

bahan pikeun resep

  • Kol. Kami bakal ngagunakeun kol héjo pikeun resep ieu.
  • Mentega. Kuring dipaké mentega basis tutuwuhan nyieun versi vegan, tapi lamun resep mentega biasa, éta ogé. Minyak zaitun ogé tiasa dianggo.
  • Bumbu-bumbu. Bawang bodas bubuk, paprika, jeung uyah.

Kumaha Jieun Kol Panggang

1. Potong kol kana suku, lajeng motong kaluar inti. Nyiksikan unggal saparapat lajeng potong crosswise nyieun shreds ipis kol. nyiksikan kol 2. Teundeun shreds kol kana mangkok campur kode badag, sarta tambahkeun paprika, bubuk bawang bodas, jeung uyah. Ngalembereh mentega jeung tuang kana bahan séjén. Campur ogé. campur kol jeung rempah jeung mentega 3. Mindahkeun kol kana loyang badag. Ngagunakeun sendok kai atawa spatula, rata kol seasoned nepi ka rata di sakuliah loyang. nyebarkeun kol dina loyang 4. Panggang salila kira 25 menit dina 400 derajat Fahrenheit, atawa nepi ka asak sarta nicely Anggang sabudeureun edges. Ladenan geura. Kol Panggang dina sendok kai

Tips pikeun Nyieun Gampang Panggang kol

  • Potong kol rata. Pastikeun yén anjeun motong daun kol kana ukuran nu sarupa supados shreds masak merata. Upami aya anu alit sareng anu ageung, anjeun bakal darat sareng campuran abon anu keras sareng leuleus.
  • Campur sadayana saé sateuacan dipanggang. Kalawan mentega dilebur akting salaku lem pikeun campuran bungbu, pastikeun anjeun nyampur bahan tuntas pikeun hiji malah palapis bumbu. Ieu bakal mastikeun yén unggal kacamatan raos pas.
  • Sajikeun haneut. engkol dipanggang ieu raos pangalusna haneut. Sakali tiis, mentega bisa solidify saeutik, jadi ngalayanan eta langsung kaluar tina oven atawa haneut eta saméméh porsi koret.

Add-in pikeun piring ieu

  • Protéin. Upami anjeun henteu hoyong tuangeun vegan, anjeun tiasa nambihan irisan sosis, kubus ham, atanapi tahu diced. Ngan Tos aranjeunna dina kalawan sésana bahan jeung Panggang aranjeunna sadayana babarengan.
  • rempah béda. Gumantung kana karesep anjeun, anjeun tiasa nyobian sababaraha rempah dina piring ieu. Bubuk kari, bumbu taco, berbere, cabé rawit, sareng kunyit mangrupikeun pilihan anu saé.
  • Tambahkeun deui sababaraha sayuran. Sangkan ieu piring leuwih mantap, tambahkeun sababaraha sliced ​​​​bawang, cabe beureum diced, atawa sakumpulan kentang. Ieu nambihan rasa kana kol ogé ngadamel tuangeun anu langkung keusikan.

Naon ngawula ieu kalawan

  • Sakumaha anu kasebut . Pikeun tuangeun vegan low-carb atanapi keto, kol dipanggang ieu tiasa dianggo saé.
  • Leuwih sangu. Sangu haneut raos pisan sareng ieu.
  • Marengan daging. kol dipanggang complements variétas daging asin, kawas sosis, ham, jsb Tapi coba eta kalawan hayam jeung sapi masakan favorit anjeun, teuing, tur tingal kumaha pikir.

Kumaha Nyimpen Kol Panggang

Pikeun nyimpen Kol Panggang ieu, nempatkeun eta dina wadahna airtight dina kulkas. Bakal lepas nepi ka 5 poé. Upami anjeun hoyong nyimpen éta jangka panjang, maka anjeun ogé tiasa ngabekukeunana dugi ka 12 bulan dina kantong freezer ziplock. Ngalembereh sapeuting dina kulkas jeung haneut eta dina oven nalika anjeun siap pikeun ngaladénan. Kol Panggang sareng sangu di sisi Abdi ngarepkeun anjeun resep kol Panggang Gampang ieu sapertos kuring. Bumbu sareng tékstur kol téh ngeunah pisan. piring ieu ogé gampang pikeun nyiapkeun sarta ngagunakeun umum, bahan frugal pikeun samping basajan. Masak teu kudu pajeulit pikeun jadi nikmat! Atanapi séhat, sakumaha anu dibuktikeun ku tuangeun vegan anu beunghar gizi ieu. Anjeun bakal resep resep kol ieu ogé:

  • Bawang bodas Goreng Engkol
  • Resep Tumis kol
  • Gampang Pickled engkol
  • ceking engkol Salad
  • Sup kol

Kol Panggang Gampang Ieu mangrupikeun piring vegan anu ngeunah anu anjeun resep. Pinuh ku rasa sareng dipanggang pikeun kasampurnaan, ieu gampang ngadamel sayuran anu lezat. Waktu Persiapan 5 mnt Waktu masak 25 mnt Total Waktu 30 mnt Lauk Samping Kursus Masakan Amérika Porsi 2 porsi Kalori 298 kcal

  • ½ kol sedeng (kira-kira 2 lbs.)
  • 1 sdm. bubuk bawang bodas
  • 1 sdm. paprika
  • 1 sdm. uyah
  • 3 sdm. mentega basis tutuwuhan atawa biasa
  • Potong kol kana suku, teras potong inti. Nyiksikan unggal saparapat lajeng potong crosswise nyieun shreds ipis kol.
  • Teundeun shreds kol kana mangkok campur kode badag, tambahkeun paprika, bubuk bawang bodas, jeung uyah. Ngalembereh mentega jeung tuang kana bahan séjén. Campur ogé.
  • Mindahkeun kol kana loyang badag. Ngagunakeun sendok kai atawa spatula, rata kol seasoned nepi ka rata di sakuliah loyang.
  • Panggang salila kira 25 menit dina 400 derajat Fahrenheit, atawa nepi ka asak liwat sarta nicely Anggang sabudeureun edges. Ladenan geura.

TIPS nyieun kol gampang dipanggang

  • Potong kol rata. Pastikeun yén anjeun motong daun kol kana ukuran nu sarupa supados shreds masak merata. Upami aya anu alit sareng anu ageung, anjeun bakal darat sareng campuran abon anu keras sareng leuleus.
  • Campur sagalana ogé saméméh baking. Kalawan mentega dilebur akting salaku lem pikeun campuran bungbu, pastikeun anjeun nyampur bahan tuntas pikeun hiji malah palapis bumbu. Ieu bakal mastikeun yén unggal kacamatan raos pas.
  • Sajikeun haneut. engkol dipanggang ieu raos pangalusna haneut. Sakali tiis, mentega bisa solidify saeutik, jadi ngalayanan eta langsung kaluar tina oven atawa haneut eta saméméh porsi koret.

CARA Nyimpen kol dipanggang

Pikeun nyimpen Kol Panggang ieu, nempatkeun eta dina wadahna airtight dina kulkas. Bakal lepas nepi ka 5 poé. Upami anjeun hoyong nyimpen éta jangka panjang, maka anjeun ogé tiasa ngabekukeunana dugi ka 12 bulan dina kantong freezer ziplock. Ngalembereh sapeuting dina kulkas jeung haneut eta dina oven nalika anjeun siap pikeun ngaladénan. Kalori: 298kkal Karbohidrat: 23gProtéin: 5gLemak: 23gLemak jenuh: 3gNatrium: 1006mgKalium: 643mgSerat: 9gGula: 8gVitamin A: 3862IUVitamin C: 83mgKalsium: 14mgIron: Ninggalkeun koméntar di handap, Abdi henteu tiasa ngantosan ngadangu ti anjeun!

Interaksi Pamaca

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *