Unggal produk anu kami pitunjuk parantos dipilih sacara mandiri sareng diulas ku tim redaksi kami. Upami anjeun ngagaleuh nganggo tautan anu kalebet, urang tiasa nampi komisi. Anjeun meureun geus mimiti ningali tipung mentega suuk dina rak grocery – katuhu aya gigireun mentega suuk baku. Taya ragu, éta jadi beuki sadia, tapi naon kahayang éta ?

Dahar sehat kedah tetep nikmat.

Ngadaptarkeun buletin poéan kami pikeun artikel anu langkung saé sareng resep anu ngeunah sareng séhat. Ieu mangrupikeun produk anu didamel ku mencét kacang panggang pikeun ngaleungitkeun kalolobaan minyak alami, sareng “partikel” kacang sésana digiling janten bubuk halus. Kaluar jeung minyak / gajih balik loba kalori. Bandingkeun: Mentega kacang krim standar (2 sendok) 190 kalori 16g lemak (2.5g sat) 7g protéin Bubuk mentega kacang (2 sendok*) 45 kalori 1,5g lemak (0g sat) 5g protéin Anjeun tiasa reconstitute produk tipung pikeun nyieun low-kalori, kirang-gajih mentega suuk, tapi tékstur teu jadi lemes jeung creamy. * Lamun anjeun reconstitute 2 sendok bubuk, anjeun mungkas nepi ka 1 séndok mentega suuk; mentega nut hasilna bakal leuwih handap kalori sarta gajih, tapi bédana moal jadi rada impressive. Rasa tina mentega nut reconstituted nyaeta deeply peanutty, tapi jujur ​​kuring moal bakal kasampak kana produk ieu salaku gaganti pikeun smear isuk kuring on sakabeh-sisikian omongan kuring; tékstur jeung rasa ngan teu cukup hirup nepi. (Ieu saeutik grainy na kirang euyeub.) Ogé, sarta kuring pikir ieu mangrupa titik penting: Mentega kacang bisa jadi kalori padet tur tinggi di gajih, tapi lolobana haté-cageur lemak teu jenuh, sarta satiating, satisfying gajih dina éta-hartina. éta bakal ngabantosan anjeun ngeusian langkung lengkep, langkung lami. Teu aya anu lepat sareng mentega suuk. Upami anjeun nuju diet, sanaos, sareng leres-leres milarian ngirangan kalori, ieu tiasa janten produk anu saé pikeun anjeun. Tapi kuring resep mikirkeun éta tina sudut pandang kuliner-kumaha anjeun tiasa nganggo rasa anu jero, amis sareng tékstur bubuk pikeun kauntungan masak anjeun? Éta gaduh kaunggulan anu tangtu: Teu gugup sapertos mentega suuk standar; eta incorporates mulus tur gampang kana smoothies, batters, sareng nu sanesna. Sareng tiasa dianggo dina cara anu sami sareng tipung. Ku kituna ieu sababaraha gagasan pikeun cara nikmat ngagunakeun bubuk mentega suuk: • Aduk kana yogurt Yunani polos atawa mangkok isuk anjeun oats, sarta swirl di handap-gula anggur jelly. Boh salah sahiji mangkuk sarapan PB&J ieu bakal mawa anjeun langsung ka budak leutik. • Tambahkeun sababaraha sendok kana smoothie atawa (malah hadé!) a susu ngocok. • Ngaganti nepi ka 1/3 tina tipung dina pancake standar Anjeun atawa adonan wafel pikeun mimiti leuwih protéin-dipakétkeun dinten anjeun. • Debu popcorn anjeun kalawan eta! Ngagabungkeun jeung gula tipung saeutik jeung uyah pikeun nyokot amis, atawa ngagabungkeun jeung ditumbuk cabe beureum, uyah, jeung kulit jeruk nipis pikeun leuwih ti Thailand gurih. • Jieun combo 50/50 bubuk mentega suuk jeung tipung sakabeh-gandum, jeung usum jeung bubuk bawang bodas, cabe rawit, jeung cumin-make ieu pikeun cutlets hayam roti. Atawa coba makeover nikmat ieu Hayam Amis tur haseum. • Lebetkeun kana frosting pikeun muih atanapi cupcakes. Di dieu kuring dikocok up 1 cup gula tipung, 1/4 cangkir mentega suuk bubuk, 1 séndok softened mentega, 1 séndok 1% susu, jeung 3 ons softened kéju Neufchatel. (Ieu ngajadikeun cukup enteng luhureun 12 cupcakes-per porsi, PB frosting ieu boga 73 kalori, 2.8g total gajih, sarta 1.2g gajih diuk.) Ah, mentega kacang. Jaring kaamanan anu lezat sareng ngeunah pikeun tuang budak leutik anu poko dina kalolobaan asrama kuliah. Anyar-anyar ieu, bubuk mentega suuk parantos pencét rak sareng nampi pangakuan salaku cara anu rendah lemak, protéin anu luhur pikeun ngalereskeun PB anjeun — hiji merek populér ngagaduhan 8 gram protéin sareng ngan ukur 2 gram lemak per unggal 16 gram porsi. Dijieun ku kacang panggang anu dipencet pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan lemak dina minyak, éta aya dina rupa-rupa variétas: polos, amis, komo coklat. Sanaos éta henteu raos persis sapertos anu asli, bubuk mentega suuk mangrupikeun pujian sorangan. Salian ngeusian satengah anu langkung saé tina PB&J klasik, tékstur serbaguna mentega suuk bubuk sareng sifat anu teu ngaganggu ngajadikeun éta bahan anu sampurna pikeun jajanan anu ramah-asrama anu lezat saluareun sandwich. Ieu sababaraha cara anu teu repot ngagunakeun mentega suuk tipung:

1. Apple keureut jeung PB Drizzle

Motong apel, nyiksikan apal, apel, apel, Buah, dahar buah, péso, talenanJocelyn Hsu Anyar kana mentega suuk bubuk sareng henteu biasa kana rasana? Mimitian basajan tur ngalayanan eta kalawan keureut apel. Dimimitian ku dua sendok mentega suuk tipung, tambahkeun cai hiji séndok dina hiji waktu jeung aduk nepi ka ngahontal hiji lemes, pourable, tékstur madu-kawas. Ngan ulah dugi ka cai teuing – anjeun moal hoyong kaleungitan rasa kacang anu lezat! Paké sendok pikeun drizzle eta leuwih sliced ​​apel pikeun presentasi Insta-pantes.

2. Madu jeung Kayu manis Kacang Butter Protéin Balls

nectar, amis, madu, madu dipperSam Jesner Upami anjeun jalma anu tiasa tuang mentega suuk ku sendok, ieu kanggo anjeun. Dina bubuk, tabur sakeupeul oats instan, sababaraha dashes kayu manis, jeung drizzle madu. Lajeng nambahkeun cai hiji séndok dina hiji waktu, aduk anjeun ngalakukeun kitu, sahingga eta tetep kandel tur scoopable. Gulung kana bal hiji inci (atanapi tuang langsung tina mangkok). Hasilna amis, kacangan tiasa leres-leres pas pikeun adonan cookie. Bonus titik lamun nambahkeun chip coklat poék.

3. Beku PB Banana bites

amis, produk susuDelissa Handoko Hoyong es krim? Kantun campur mentega suuk tipung jeung cai kana konsistensi spreadable, nyiksikan cau kana lembar satengah inci, sarta nyieun mini-sandwich dua keureut cau sarta dollop mentega suuk. Mindahkeun kana Tupperware atawa kantong plastik sarta nempatkeun dina freezer sapeuting – bagian hardest ngantosan.

4. Coklat Panas PB

kopi, coklat, espresso, mocha, susuXinwei Zeng Mentega kacang bubuk tiasa pisan ningkatkeun éta aula makan coklat panas anu ngajaga anjeun haneut salami sesi diajar wengi. Ngan nambahan hiji séndok langsung kana coklat panas sarta aduk pikeun mentega suuk koko! Alternatipna, Anjeun bisa nambahkeun sababaraha cai atawa susu ka bubuk beforehand jeung drizzle eta leuwih coklat panas pikeun titik estetika.

5. Dua-Bahan PB beku Yogurt

Susanna Mostaghim Yogurt mangrupikeun poko sanés anu paling seueur mahasiswa dina kulkas. Henteu yakin kana naon anu kudu dilakukeun sareng yogurt polos atanapi vanili? Aduk mentega suuk tipung kana liking Anjeun. Ieu bakal ngabantosan yogurt rada kandel ku kituna tiasa nyéépkeun rasa cheesecake. Hadé acan, buang campuran dina freezer pikeun sababaraha jam pikeun mentega suuk yogurt beku. Luhur eta kalawan chip coklat atawa crackers graham ditumbuk lamun hayang jadi bener fancy.

6. PB & J oats

buah beri biru, sereal, amis, susu, yogurt, muesli, Berry, oatmeal, buburBecky Hughes Salian yogurt, mentega suuk tipung bisa ngalengkepan sarapan favorit sejen – oatmeal. Aduk dua sendok mentega suuk tipung kana oats precooked. Kusabab bubukna bakal nyerep cairan naon waé, ieu langkung saé upami oats ngagaduhan kaleuwihan cai pikeun ngamimitian. Resep ieu ogé dianggo hébat sareng oats instan, ngan pastikeun aranjeunna henteu flavored. Sprinkle on sababaraha berries dicampur atawa buah garing ti aula makan pikeun versi sarapan PB & J.

7. Saos Kacang Thailand

lumpia, sangu, sayur, salad, apuJillian Rogers Malah lamun resep snacks gurih mun amis, mentega suuk tipung masih bisa ngalakukeun trik nu. Pikeun saos kacang Thailand-diideuan nikmat, ngagabungkeun 1/4 cangkir bubuk jeung 1/2 cangkir santan. Tambahkeun peras jeruk nipis, kitu ogé bawang bodas, madu, jeung kecap secukupnya. Campur kabéh bahan babarengan pikeun saos seger-tasting nu bisa dipaké dina salads, salaku dip pikeun veggies, atawa jeung gulungan kertas béas.

8. Kacang Popcorn

popcorn, jagong, sereal, jagong ketel, uyah, mantega, gandum, caramelKirby Barth Pikeun jajanan anu leres-leres henteu riweuh anu sampurna pikeun wengi pilem atanapi diajar wengi wengi, kantun tabur mentega suuk bubuk dina popcorn polos teras nikmati. Ieu ngan ukur sababaraha cara anu teu kaétang pikeun ngaraosan mentega suuk tipung. Tingali naon anu dianggo pikeun anjeun, sareng panginten tiasa nambihan bakat anjeun kana resep ieu! Ayeuna grab toples jeung gelombang pamit ka PB & J heubeul polos salawasna. Nyiapkeun mentega suuk tipung pikeun janten poko goah! Ieu sadayana inpormasi ngeunaan alternatif kalori rendah anu ngeunah pikeun mentega suuk biasa.

Naon Dupi Bubuk Mentega Kacang?

Mentega kacang bubuk dijieun tina kacang defatted, nu kacangan kalawan kaleuwihan minyak dipencet kaluar. Hasilna? Bubuk garing kalayan fraksi lemak sareng kalori tina mentega suuk tradisional. A porsi 2-sendok bubuk PB boga ngeunaan 50 kalori, 2g total gajih (<0.5g sat gajih), 95mg natrium, 4g carbs, serat 2g, 1g gula, jeung 6g protéin. Bandingkeun éta jumlah sarua tina mentega suuk baku, nu boga sabudeureun 195 kalori, 16g total gajih (3g gajih diuk), 140mg natrium, 7g carbs, serat 2g, 3g gula, jeung 7g protéin. Ngan tambahkeun cai pikeun ngahurungkeun mentega suuk tipung kana sumebarna anu raos kawas PB biasa. Tipung mentega suuk mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun nambahkeun protéin kacang-flavored jeung serat tambahan kana smoothies atawa és krim. Atawa anjeun bisa make eta gancang nyieun saos mentega suuk. Manggihan mentega suuk tipung dina rak supermarket anjeun kalawan butters nut baku (JIF ngajadikeun versi a), sarta eta oge bisa maréntahkeun online via situs kawas Amazon. Siap nganggo bubuk PB dina sadaya resep karesep anjeun?

Gagasan Resep

Di handap ieu mangrupakeun sauntuyan cara ngagunakeun mentega suuk tipung di dapur Anjeun.

Jieun Klasik PB&J

Saha anu tiasa nolak mentega suuk sareng jelly sandwich? Upami anjeun teu gaduh mentega suuk tradisional dina panangan, anjeun tiasa nganggo versi tipung salaku stand-in. Mimitian ku nyampur 2 sendok bubuk sareng sakedik cai. Lajeng, lalaunan ningkatkeun eusi cai nepi ka ngahontal konsistensi dipikahoyong. Salajengna, milih jam Fruity sarta roti gandum sakabeh pikeun PB&J nikmat.

Nyampur kana Smoothie atanapi Milkshake

Anjeun tiasa nambahkeun bubuk langsung ka Blénder Anjeun pikeun punch rasa PB dina inuman blended Anjeun. Coba susu almond vanili unsweetened, sliced ​​​​jeung beku pisang, sarta vanili atawa coklat bubuk protéin. Ayeuna éta resep pikeun smoothie nikmat atanapi goyang!

Jieun Popsicles

Bubuk PB mangrupikeun tambahan anu hadé pikeun saréat beku. Éta idéal pikeun ékspérimén sareng popsicles kalori rendah DIY. Éta langkung gampang dilakukeun tibatan anu anjeun pikirkeun. Pikeun rasa mentega suuk, campur satengah cangkir PB tipung jeung 2 cangkir sliced ​​​​jeung beku pisang jeung 1 cup vanili yogurt Yunani. Campur kabéh bahan jeung ngabagi campuran kana 6-sapotong kapang popsicle set. Freeze salila 3 jam, sarta voila!

Tambahkeun ka Tumuwuh Oatmeal

Tumuwuh oatmeal nyaéta klasik: Nambahkeun dua kali jumlah cai jeung masak pikeun dua kali waktu nyiptakeun porsi badag oatmeal. Anggo mentega suuk tipung pikeun nambihan rasa kana resep oatmeal standar anjeun. Aduk porsi mentega suuk tipung kana oatmeal Anjeun pikeun spin sagemblengna ngeunah. Tuang sababaraha sendok chip coklat semisweet mini pikeun ledakan rasa coklat-PB.

Paké Ieu dina Barang Panggang

Mentega kacang bubuk mangrupikeun bahan anu tiasa dipercaya pikeun barang dipanggang. Salah sahiji cara anu paling enak pikeun dianggo nyaéta dina Kacang Butter Blondies. Applesauce jeung chickpeas mangrupakeun bahan rusiah lianna. Anjeun oge bisa nambahkeun bubuk langsung ka bahan garing dina resep lianna. Beda sareng mentega suuk tradisional, éta gampang dicampur.

Jieun saos kacang

Sambel kacang gurih nikmat. Pikeun nyieun saos decadent tapi hampang, ngagabungkeun 1 ½ séndok bubuk PB, ¼ cangkir susu almond unsweetened, 1 séndok madu, 1/2 séndok jus jeruk nipis, jeung ¼ séndok ditumbuk bawang bodas, sarta whisk nepi ka rata. Anjeun bakal mungkas nepi ka dua servings. Drizzle eta dina hayam atawa veggies nyandak hidangan anjeun ka tingkat salajengna. Verywell Fit ngan nganggo sumber kualitas luhur, kalebet studi anu diulas ku peer, pikeun ngadukung fakta dina tulisan kami. Baca prosés redaksi urang pikeun leuwih jéntré ngeunaan kumaha urang pariksa kanyataan jeung ngajaga eusi urang akurat, bisa dipercaya, jeung dipercaya. Ku Lisa Lillien Lisa Lillien mangrupikeun panulis laris New York Times sareng panyipta Hungry Girl, dimana anjeunna ngabagi resep anu séhat sareng tip sareng trik anu réalistis. Hatur nuhun eupan balik anjeun!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *