Kebab, kabobs, tusuk sate… kumaha wae nu katingali, éta kadaharan dina iteuk. Nanging, ngajantenkeun tusuk anjeun “sampurna” henteu gampang. Kuring geus dahar loba hal garing sarta dibeuleum skewered dina hirup abdi. Janten naon trikna? Dina tulisan ieu kuring ngabagi sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ngadamel tusuk anu sampurna. Sadaya tip ieu dikumpulkeun tina seueur perjalanan ka tukang jagal anu kuring biasa naros unggal waktos tusuk kuring henteu saé. I. budak. anjeun. henteu. steak, paprika, suung, jeung kabobs bawang on grill a. Ayeuna usum panas sareng éta hartosna seueur barbecue pikeun urang. Naha? Kusabab masak “panas nepi imah” sakumaha salaki kuring nempatkeun eta. Tambih Deui, éta mantuan nu bisa grilling nanaon jeung raos epik. Sayur, buah, jagong di cob, pizza, daging, lauk…. Anjeun ngaranan eta jeung grill nu bisa nanganan eta, tapi kiwari fokus kami on daging grilled juicy sarta kabobs veggie. Lapar acan? Kuring terang kuring nuju ka ditu, hayu urang ngamimitian.

Kumaha grill Kabobs

Naha anjeun nyieun daging sapi atawa hayam kabobs, ieu tips penting pikeun mantuan Anjeun grill daging sampurna lembut kalayan maranéhanana tanda cross-hatch iconic:

  • Potong daging sareng sayuran kana bentuk sareng ukuran anu sami, supados masak rata.
  • Potong daging jeung sayuran rada leuwih badag batan spasi antara grates grill.
  • Grilling konsistén dina panas sedeng leuwih hade tinimbang ngagunakeun panas tinggi. Anjeun bakal jadi tangguh, kaduruk, atawa malah scorched potongan kalawan nanaon luhur 400F.
  • Waktu masak: daging, sapertos hayam sareng sapi, peryogi 12-15 menit total. Lauk sareng sayuran peryogi sakitar 10 menit.
  • Masak ka suhu bakal salawasna ngahasilkeun hasil pangalusna: 165F pikeun hayam jeung 145F pikeun daging sapi jeung lauk.

Pangalusna Hayam Kabobs Resep steak, paprika, suung, jeung kabobs bawang on grill a.

Nyiapkeun Kabobs

Lamun make tusuk kai, pastikeun pikeun beuleum eta dina cai jeung soak salila 30 menit saméméh threading jeung bahan jeung grilling. Upami teu kitu, anjeun bakal risiko sakabéh kabob catching seuneu. Terus di pikiran, hambalan ieu ngan perlu lamun ngagunakeun skewers kai.

Nyiapkeun Rub garing

Rubs mangrupikeun campuran bumbu sareng rempah-rempah tanpa cairan. Éta “digosok” kana daging supados nempel kana permukaan sareng nyiptakeun kerak anu enak sareng rasa. Metoda ieu tiasa dianggo sareng protéin naon waé anu dipikahoyong, tapi kuring nampi hasil anu pangsaéna nalika dianggo dina kabobs daging sapi. Ieu kumaha nyiapkeun sareng nganggo gosok garing:

  • ¼ cangkir gula coklat dibungkus pageuh
  • ¼ cangkir paprika amis
  • 3 sendok lada hideung
  • 3 sendok uyah kasar
  • 2 séndok bubuk bawang bodas
  • 2 séndok bubuk bawang
  • 2 séndok siki seledri atawa bubuk
  • ¼ séndok téh jinten taneuh
  • ½ séndok cabé rawit
  • 2 lbs dada hayam atawa sapi, cubed
  1. Dina mangkok leutik, tambahkeun bahan rub garing, sarta aduk nepi ka ngagabungkeun.
  2. Teundeun hayam atawa sapi dina tempat nu datar tur Sprinkle kalawan 4 sendok campuran rub garing. Ngagunakeun leungeun Anjeun, tuntas rub bumbu kana daging.
  3. Thread kubus daging kana skewers, alik jeung sayuran, lamun ngagunakeun.

Nyiapkeun Marinade a

Marinades mangrupikeun campuran rempah sareng minyak kalayan cairan asam sapertos cuka atanapi jus jeruk. Asam ngabantosan ngalembutkeun daging naon waé anu anjeun masak bari masihan rasa anu ageung. Ieu kumaha carana nyiapkeun marinade gancang sareng dianggo:

  • 3 sendok resep Rub garing di luhur
  • ⅓ cangkir minyak zaitun
  • 2 sendok jeruk nipis seger
  • 2 lbs dada hayam atawa sapi, cubed
  1. Dina mangkok leutik, whisk babarengan bahan rub garing, minyak zaitun, jeung jeruk nipis. Ngagabungkeun jeung 2 lbs hayam cubed jeung sapi dina kantong seleting badag. Marinate salila 30 menit atawa sapeuting.
  2. Thread kubus daging kana skewers jeung piceun marinade nu.

Kumaha grill Kabobs

Sakali tusuk disiapkeun sareng dirakit, waktosna masak! Ieu léngkah-léngkah ngeunaan cara ngagoreng kabobs anu paling juiciest:

  1. Seuneu eta Up
    Preheat grill ka suhu konstan saméméh nempatkeun tusuk anjeun dina eta. Tempat sakitar 375 saé.
  2. Sikat
    Sikat potongan kebab anjeun sareng minyak zaitun sateuacan nempatkeun kana grill.
  3. Grill
    Tempat nu skewers onto grill jeung masak pikeun 12-15 menit, flipping satengahna ngaliwatan. Pikeun tanda grill cross-hatch, antosan dugi ngilu ninggalkeun susunan garis saméméh puteran tusuk sate 90 derajat.
  4. Ngawula
    Sakali suhu internal daging ngahontal 165F pikeun hayam atawa 145F pikeun sapi, nyabut kabobs tina grill sarta ngidinan pikeun beristirahat pikeun 5 menit saméméh porsi.

Naha Anjeun Grill sareng Tutup Buka atanapi Tutup?

Lamun anjeun mimiti nempatkeun kabobs anjeun dina grill dina, anjeun bakal tetep tutup kabuka pikeun sear dahareun, biasana pikeun sababaraha menit. Saatos éta, nurunkeun tutup sareng tutup bbq pikeun ngajaga panas di jero sareng teraskeun masak. Satengah jalan ngaliwatan masak, anjeun bakal hoyong flip kadaharan anjeun grilling, naha éta kabobs, hayam, atawa hamburger. Dina titik ieu, anjeun bakal muka tutup, flip, ngidinan seuneu pikeun masihan sisi séjén a sear, sarta nutup tutup nepi ka rengse masak. Upami hawu anjeun gaduh liang hawa sareng anjeun nganggo areng, anjeun panginten hoyong tetep muka supados hawa asup sareng ngajaga seuneu areng anjeun hurung.

Naon nu sejenna Goes Good on Kabobs

Grilled daging jeung veggies mangrupakeun duo sampurna, tapi naon sayuran pangalusna pikeun shishkabobs? Kuring boga hiji sakabéh pos pikeun kabobs veggie grilled, tapi mun nyimpulkeun Kuring geus kaasup daptar veggies anjeun tiasa nambahkeun kana grill dina.

  • Terong: potong térong lengthwise kana 1 ½ inci ngaganjel. Sikat eta kalawan minyak zaitun jeung nempatkeun eta dina grill, motong sisi handap. Panggang dina panas sedeng luhur salila kira 6 menit, flipping aranjeunna satengahna ngaliwatan nepi ka emas.
  • Bell peppers: grill sakabeh bel cabe leuwih panas luhur, péngkolan kalana. Henteu kunanaon upami kulitna kaduruk dina sababaraha tempat. Paprika sedeng dugi ka ageung bakal nyandak sakitar 15 menit. Sanggeus grilling, piceun siki jeung batang.
  • Suung Portobello: marinate suung atawa sikat aranjeunna kalayan minyak zaitun saméméh grilling. Grill suung gill sisi nepi leuwih sedeng-low panas pikeun 15 menit, flip, sarta grill pikeun tambahan 1-2 menit.
  • Asparagus: upami anjeun teu gaduh salah sahiji kandang bolong sayuran, anjeun tiasa ngaitkeun asparagus kana tusuk kai atanapi logam pikeun nyegah aranjeunna murag kana grates. Pok aranjeunna ngaliwatan tungtung luhur jeung handap, sarta grill pikeun 9 menit, flipping satengahna.
  • Bawang: potong keureut kandel ½ nepi ka ⅜ inci. Pok unggal sliced ​​​​liwat ku tusuk jeung grill salila kira 15 menit saméméh flipping jeung masak pikeun tambahan 2-3 menit.
  • Zucchini & squash: potong unggal squash kana 4 strips panjang, sikat ku minyak zaitun, usum, jeung grill pikeun 6-8 menit.
  • Kentang: naha anjeun terang anjeun kedah masak kentang sateuacan dipanggang? Upami teu kitu, kentang anjeun bakal kedah buka dina grill salila kira sajam! Anjeun tiasa parboil aranjeunna dina kompor-luhur atanapi uap dina microwave dugi lembut. Sanggeus asak, benang kana tusuk sate, sikat ku minyak zaitun, sarta grill salila kira 10 menit.

Abdi Sampurna Veggie Kabob Resep

Kumaha Ngajaga Bahan Ti Murag

Pikeun nyegah daging sareng sayuran ragrag tina tusuk nalika masak, motong aranjeunna rada langkung ageung tibatan rohangan antara grates grill, kandel kira-kira ½ dugi ka 1 inci. Pastikeun pikeun thread unggal sapotong katuhu ngaliwatan tengah. Pikeun ngahindarkeun tragedi hiji sakabéh kabob ragrag kana coals, nempatkeun eta peuntas grates grill.

kabutuhan poko keur Grilling

Firing up grill mangrupa cara gampang pikeun masihan protéin biasa na veggies pamutahiran dina rasa. Naha anjeun ngahibur atanapi nyandak tuangeun di luar, ieu mangrupikeun hal-hal anu penting:

  • Tusuk logam atawa tusuk kai
  • Dulang marinating
  • Sikat sikat & cangkir set
  • Baking Pan pikeun angkutan
  • Tong panggangan anu panjang teuing
  • Langkung Asesoris Grilling dieu

Nyitak

Kumaha grill Kabobs sampurna

Tips grilling sarta resep marinade gampang, pos ieu boga sagalana nu peryogi kauninga pikeun grill skewers sampurna atanapi kabobs.

  • Waktu Prep: 30 menit
  • Waktu masak: 15 menit
  • Total Waktos: 45 menit
  • Ngahasilkeun: 8 skewers
  • Kategori: BBQ
  • Métode: grill
  • asakan: Amérika
  • Diet: Gluten Free

Pikeun rub

    • ¼ cangkir gula coklat dibungkus pageuh
    • ¼ cangkir paprika amis
    • 3 sendok lada hideung
    • 3 sendok uyah kasar
    • 2 séndok bubuk bawang bodas
    • 2 séndok bubuk bawang
    • 2 séndok siki seledri atawa bubuk
    • ¼ séndok téh jinten taneuh
    • ½ séndok cabé rawit

Pikeun Kabobs

    • 4 sendok rub garing
    • 2 lbs dada hayam atawa sapi, cubed
    • Tusuk kai atawa logam

Pikeun Rub

  1. Tambahkeun kabéh bahan kana mangkok campur kode sedeng jeung aduk nepi ka ngagabungkeun, megatkeun up sagala clumps gula coklat.
  2. Simpen campuran dina toples kedap udara salami 6 bulan.

Pikeun Kabobs

  1. Preheat grill dina panas sedeng, ngeunaan 350F.
  2. Teundeun hayam atawa sapi dina tempat nu datar tur Sprinkle kalawan 6 sendok campuran rub garing. Ngagunakeun leungeun Anjeun, tuntas rub bumbu kana daging.
  3. Thread kubus daging kana skewers, alik jeung sayuran lamun ngagunakeun.
  4. Sikat unggal kabob jeung minyak zaitun saméméh nambahkeun kana grill, bade meuntas grates.
  5. Masak pikeun 6 nepi ka 7 menit dina saban gigir, atawa nepi ka suhu internal ngahontal 165F pikeun hayam atawa 145F pikeun daging sapi.
  6. Leupaskeun kabobs tina grill jeung sisihkan pikeun 5 menit, onto pan atawa platter, saméméh porsi.

Catetan

  • Fakta gizi diitung ku ¼ cangkir rub garing sarta 2 lbs hayam.
  • Resep rub garing ngahasilkeun 1 cup.
  • Pikeun nyieun rub ieu kana marinade a, campur 1 séndok bumbu jeung ⅓ cangkir minyak zaitun per pon daging. Sikat kana daging (atanapi sayuran) atanapi ngagabungkeun sadayana dina kantong seleting sareng refrigerate salami 30 menit atanapi sapeuting.

Gizi

  • Ukuran Porsi: 1 Kab
  • Kalori: 148
  • Gula: 1,8 g
  • Natrium: 706,7 mg
  • gajih : 3,2 g
  • Lemak jenuh: 0,7 g
  • Karbohidrat: 2,9 g
  • Serat: 0,5 g
  • Protéin: 25,7 g
  • Koléstérol: 83 mg

Awak Kabobs mangrupakeun cara hébat masak daging; lamun grilled on skewers, daging masak leuwih merata jeung rasa juicier. Naon cara anu pangsaéna pikeun masak kabobs dina grill? Naon daging anu pangsaéna pikeun kabobs? Kumaha anjeun ngagunakeun skewers? Tingali tip kami-tambah 5 resep kabob.

Tips dina Ngagunakeun Skewers

Kabob téh ngan saukur daging tusuk dipanggang dina seuneu. Anjeun oge bisa nambahkeun sayuran atawa malah nyieun kabob sagala-veggie tapi kabob aslina nyaéta daging grilled. Kalayan ngagunakeun tusuk sate, anjeun tiasa nyumponan grill tanpa nyabak kana grill atanapi permukaan naon waé anu ngabantosan daging masak merata sareng gancang sareng raosna langkung lembab sareng juicier. Paling tusuk dijieun tina kai atawa logam, sarta kadangkala kai atawa awi.

  • Soak skewers kai atawa awi dina cai suhu kamar salila 30 menit saméméh ngagunakeun eta ngarah teu kaduruk salila masak.
  • Upami anjeun resep tusuk logam, anu umurna panjang, paké jinis kuadrat atanapi bengkok, anu bakal nahan tuangeun langkung saé tibatan anu buleud.
  • Pikeun ngajaga dahareun tina slipping off salila masak jeung ngahurungkeun, make dua skewers paralel tinimbang hiji tusuk tunggal.
  • Lamun skewer mangrupa logam, ninggalkeun jumlah leutik spasi antara unggal bahan (1/4 inci) pikeun masak kadaharan leuwih merata; ulah rame sate. Upami anjeun nganggo tusuk kai, nalika anjeun ngaitkeun tuangeun, pindahkeun potongan-potongan anu caket, tanpa aya rohangan.
  • Sateuacan Anjeun ngawitan grilling, megatkeun skewers ka suhu kamar.
  • Upami anjeun marinading daging, ieu kedah dilakukeun sateuacanna sateuacan anjeun nempatkeun daging dina tusuk.

Daging atanapi Sayuran pangsaéna pikeun Kabobs

Sapi, hayam, udang, sareng babi sadayana tiasa dianggo kalayan tusuk sate.

  • Daging anu pangsaéna pikeun kabob nyaéta daging. Pikeun daging sapi, kami nyarankeun sirloin (ti luhur ka tip). Tenderloin ogé pilihan anu saé.
  • Pikeun hayam, kami langkung milih pingping hayam tanpa tulang anu langkung juicier sareng rasa langkung lengkep.
  • Nalika milih sayuran, kami nyarankeun ngalembutkeun sayuran sapertos cabé, bawang, squash, sareng suung supados siap nalika daging asak.
  • Pikeun kabobs, potong daging sapi jeung hayam kana 1 1/2 inci kubus pikeun tetep juicy
  • Upami anjeun ngagabungkeun protéin, sapertos daging sapi sareng udang, ulah masak dina tusuk anu sami. Éta gé boga waktu masak béda; Anjeun bakal kedah ngagabungkeun aranjeunna engké nalika porsi.

Nyetél grill dina

Pikeun ngajaga skewers kai tina kaduruk (jeung skewers logam tina panas bahaya), kami nyarankeun yén anjeun iklas turun strips foil (ganda-kandel) dina grill anu bakal ngajaga tungtung maranéhanana.

  • Nyetél grill pikeun panas langsung jeung teu langsung. Lajeng minyak grill sarta antosan dugi minyak smokes.
  • Pat kebabs garing. Usum aranjeunna kalayan uyah jeung cabé. Teundeun skewers dina sisi panas langsung tina grill jeung tungtung skewer tumpang tindih foil.
  • Spasi aranjeunna kaluar pikeun ngantep aranjeunna masak merata. Ulah mindahkeun aranjeunna dugi handap kasampak rada charred sarta aranjeunna gampang ngaleupaskeun tina grill dina. Lajeng ngahurungkeun kebabs sakumaha diperlukeun pikeun sear sadaya sisi.
  • Sakali kabobs anu seared, daging bisa jadi perlu masak tambahan saeutik. Pindah ka sisi teu langsung-panas tina grill jeung panutup.
  • Sapi nyokot 8 nepi ka 10 menit (ka sedeng-langka); hayam nyokot 10 ka 12 menit.
  • Hayu kebabs beristirahat pikeun sababaraha menit dina piring sanggeus nyoplokkeun aranjeunna tina grill dina.

5 Resep Kabob populér

1. Grilled Babi Kabobs

Seuneu barbecue pikeun Grilled Babi Kabobs-parobahan wilujeng sumping ti burger ubiquitous jeung hot dog. Nyiapkeun dina marinade herbal sateuacanna pikeun juicy, lembut, skewers flavorful nu bisa dilayanan kalayan salad basajan, roti crusty seger, jeung sugan dipanggang steak fries. babi-kabobs.jpg

2. Saté hayam

hayam_satay.jpg kiridit poto: Sam Jones / Quinn Brein

3. Grilled Salmon Kabobs

Resep ieu kanggo Grilled Salmon Kabobs mangrupikeun piring lauk pikeun tuangeun usum panas anu séhat. Ieu pinuh ku rasa ti marinade basajan. salmon_kabobs.jpg Kiridit poto: Vankad / shutterstock

4. Daging Sapi Kab

Ieu salah sahiji resep steak favorit urang! Kabobs Sapi ieu soak dina gampang, marinade homemade nu nambihan rasa jeung zest. Kabobs teu bisa ngéléhkeun ieu gampang pikeun grill sarta nikmat dahar. beef_kabobs.jpg kiridit poto: Sam Jones / Quinn Brein

5. Swordfish Kabobs

Swordfish mangrupakeun lauk teguh-fleshed, jadi éta pilihan gede pikeun grilling! Lauk asak gancang, ku kituna anjeun bakal ngagaduhan tuangeun anu séhat, juicy, nikmat dina waktos anu lami.

Sandwich Souvlaki

Ieu hiji deui resep: Sandwich Souvlaki! Kecap souvlaki dina basa Yunani hartina “skewer leutik”. Sandwich Souvlaki urang tiasa dilakukeun sareng hayam atanapi sapi, tapi kami nyarankeun pisan ngagunakeun domba dipanggang dina tusuk sate. Gaduh jagal motong daging domba upami anjeun henteu mendakan daging rebus.
Kiridit poto: Becky Luigart-Stayner Kabobs sapi nyapasangkeun sapotong juicy steak marinated jeung sayuran pikeun gampang grilling sarta porsi. Kabobs sapi ieu gampang disiapkeun, gampang pikeun grill, sarta senang dahar.

Hayu urang grilling

1 Pikeun nyieun kabobs, lolobana jalma meuli sate awi di toko sembako. Ieu murah tur dianggo ogé-tapi saprak aranjeunna dijieunna tina kai, aranjeunna bakal nyekel seuneu pisan gampang. Pikeun nyegah kaduruk, soak aranjeunna pikeun sajam dina cai saméméh threading on daging jeung sayuran. 2 Mimitian ku motong daging sapi anjeun kana kubus atanapi sakumpulan 1 ka 1½ inci kuadrat. Upami potongan daging leutik teuing, maka kabobs anjeun tiasa gampang asak sareng garing. Teundeun daging dina piring jeung nerapkeun marinade favorit anjeun. A marinade kalawan jumlah alus minyak ieu pikaresep dina urutan tetep daging beueus tur mantuan exterior caramelize sarta ngabentuk kerak alus. Samentara éta, potong sayuran anjeun kana sakumpulan ngeunaan ukuran sarua salaku sakumpulan daging Anjeun-1 nepi ka 1½ inci. Pilihan anu hadé pikeun sayuran kalebet bawang, paprika, tomat, suung, atanapi bahkan buah sapertos nanas. Anjeun tiasa marinate sayuran pikeun rasa tambahan upami anjeun resep, tapi lakukeun dina wadah anu béda. 3 Benang daging jeung sayuran kana tusuk awi soaked, pastikeun teu rame bahan teuing. Potongan daging sareng sayuran kedah ngarampa, tapi henteu pas teuing. Mun aranjeunna dipak teuing pageuh, maranéhna bisa jadi teu masak liwat di sababaraha tempat. Mun aranjeunna teuing leupas, anjeun ngajalankeun résiko overcooking sarta drying kaluar daging. 4 Nyetél coals anjeun dina konfigurasi dua-zona. Simpen sadaya bara panas anjeun dina hiji sisi grill anjeun, nyésakeun sisi sanésna kosong. Ieu cara anu saé pikeun ngagoreng kabobs dina panas anu luhur sareng ngajaga rohangan kosong upami aya flare-up. 5 Teundeun kabobs sapi Anjeun langsung ngaliwatan coals di sisi panas tina seuneu dua-zone. Hayu aranjeunna sear tur meunangkeun sababaraha warna alus, teras muterkeun tusuk ka coklat sisi séjén. Mun flare-up lumangsung atawa iteuk mimiti kaduruk, mindahkeun skewers leuwih ka sisi tiis tina grill dina. 6 Sakali browned, pindah ka sisi tiis nepi ka rengse masak. Daging sapi ngahontal sedeng langka dina 135 ° F. Térmométer digital anu dibaca instan leres-leres tiasa dianggo pikeun nunjukkeun bacaan suhu gancang. Sacara umum, daging sapi kabobs nyokot ngeunaan tujuh nepi ka dalapan menit total waktu masak, gumantung kana ukuran tina sakumpulan sapi. 7 Beda sareng potongan daging anu langkung ageung, henteu kedah ngantepkeun kabobs sapi anjeun istirahat. Anjeun tiasa langsung ngalayanan aranjeunna sareng lauk anu anjeun pikahoyong.

bahan

  • sirloin sapi atawa tri-tip2
    lb.
  • bawang beureum
  • supa
  • bel peppers

Pikeun persiapan daging aman, rujuk kana ramatloka USDA.

Ulasan Kami

0/5
_

0 ulasan

Petualang Eats

Candak kuncup rasa anjeun di luar zona kanyamanan maranéhanana kalayan twists anu teu kaduga ieu dina grilling paporit.

Kéngingkeun TIPS & RESEP EKSKLUSIF

Daptar Latar

Hurungkeun seuneu anjeun sareng sadaya produk Kingsford® anyar.

Jelajahi rentang pinuh kami areng, pellets jeung boosters rasa pikeun mawa grilling anjeun ka tingkat salajengna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *