Hasil: 10 porsi 8-ounce Luncat ka Fakta Gizi Nalika hirup masihan anjeun lemons, jieun Lemonade Best Ever! Resep anu ngaranna aptly ieu sakumaha alus sakumaha nya meunang: Amis, tart, gampang dialungkeun babarengan, sarta oh-kitu refreshing. Maniskeun dinten anjeun kalayan resep limun anu paling luhur (sareng kéngingkeun tip porsi sareng neundeun limun pangsaéna).
Dotdash Meredith Food Studios

Bahan limun

Teu tiasa langkung gampang ngadamel limun buatan bumi ieu ngan ukur sababaraha bahan saderhana anu sigana anjeun parantos aya.
Gula jeung Cai
Naon ngajadikeun limun ieu jadi husus? Resep dimimitian ku sirop basajan, nu ngan cara fancy nyebutkeun lengkah kahiji nyaéta ngabubarkeun gula dina cai nu ngagolak. Ieu ensures inuman rengse sagemblengna cohesive tur mulus (jeung eta nyegah gula ti ngumpulkeun di handapeun kendi).
Jus Lemon
Jelas, anjeun peryogi sari lemon pikeun ngadamel limun buatan bumi. jus Freshly squeezed pasti jalan mun balik lamun boga lemons seger sadia, tapi jus botol bakal dianggo dina ciwit.
És
Teu aya anu sapertos sagelas limun és tiis anu nyegerkeun pikeun niiskeun anjeun dina dinten anu panas. Ngan pastikeun pikeun nambahkeun és katuhu saméméh porsi – anjeun teu hayang éta éncér rasa amis.

Kumaha Jieun limun

Nyiptakeun limun buatan bumi sigana langkung gampang tibatan anu anjeun pikirkeun (sareng éta patut usaha tambahan). Anjeun ngan bakal perlu nuturkeun sababaraha léngkah basajan.

Jus Lemon Anjeun

Mimitian ku pageuh rolling lemons sabudeureun on counter. Ieu bakal ngabantosan ngaleupaskeun jus sareng ngajantenkeun padamelan anjeun langkung gampang. Potong lemon dina satengah lengthwise, teras squeeze kaluar jus ku leungeun atawa kalawan juicer a.
Pastikeun jus lemon dina cangkir ukur ageung supados anjeun tiasa ningali persis sabaraha cairan anjeun.

Jieun sirop basajan

Ieu shockingly basajan nyieun sirop basajan dina kompor. Ngan ngagabungkeun gula jeung cai dina panci leutik, mawa campuran ka kulub, sarta aduk nepi ka gula bubar.

Aduk

Tuang cai tiis kana kendi. Aduk jeruk nipis sarta bubur, lajeng nambahkeun sirop basajan rasa.

Ngawula

Ngawula leuwih és. Mun anjeun ngarasa fancy, garnish unggal gelas jeung nyiksikan lemon seger atawa kulit jeruk candied.

Kumaha Nyimpen Lemonade seger

Nyimpen limun homemade dina kulkas salila kira 5 nepi ka 7 poé tanpa és. Kusabab és bakal éncér campuran, éta pangalusna pikeun nambahkeun éta katuhu saméméh porsi. Lamun limun aya dina kendi kabuka, nutupan eta ku bungkus gudang pikeun freshness maksimum.

Allrecipes Komunitas Tips sarta Puji

“Amis sareng amis … kumaha urang resepna,” saur Sandy AZ. “Upami anjeun henteu resep kana cara éta, ngantepkeunana ku sababaraha és batu. Pasti bakal nyieun sababaraha kali deui ‘sabab kuring boga dua tangkal jeruk burst jeung buah.
“Ieu éndah,” raves Melissa. «Kuring ngalayanan éta dina barbecue Hari Ibu, sareng sadayana dipikacinta. Kusabab éta dilayanan dina wadahna jelas badag, abdi floated dua lemons sliced ​​​​kana rounds, sarta ogé satengah kebat daun mint seger. Geulis pisan, sareng mint nambihan rasa anu saé.
“Ieu resep hébat,” nurutkeun PRESTO. “Ieu kahiji waktos kuring ngadamel limun nyata, sareng kuring pasti bakal ngagunakeun resep ieu deui!”
Kontribusi redaksi ku Corey Williams

bahan

  • 1 ¾ cangkir gula bodas
  • 1 gelas cai
  • 9 lemons sedeng, atawa leuwih sakumaha diperlukeun
  • 7 gelas cai tiis
  • és sakumaha diperlukeun

Pitunjuk

  1. Ngagabungkeun gula jeung 1 cup cai dina panci leutik. Aduk nepi ka ngaleyurkeun gula bari campuran datang ka kulub a. Sisihkan pikeun rada tiis.
  2. Samentara éta, gulung lemons sabudeureun on counter Anjeun pikeun soften. Potong satengah lengthwise, sarta squeeze kana cangkir ukur cair. Tambahkeun bubur kana jus, tapi piceun sagala siki. Nuluykeun juicing dugi ka gaduh 1 1/2 cangkir jus seger jeung bubur.
  3. Tuang 7 gelas cai tiis kana kendi. Aduk jeruk nipis sarta bubur, lajeng nambahkeun sirop basajan rasa. Tambahkeun és. Dotdash Meredith Food Studios

Catetan Cook:

Jang ngalampahkeun payun, refrigerate sirop basajan tiis nepi ka 1 bulan. Nuluykeun kalawan Lengkah 3 lamun siap pikeun ngaladénan.
Salapan lemons sedeng kedah ngahasilkeun ngeunaan 1 1/2 cangkir jus jeung bubur, tapi jumlah diperlukeun bakal gumantung kana ukuran nu Anjeun pake.

Fakta Gizi (per porsi)

145 Kalori
38g Karbohidrat
0g Protéin
Fakta Gizi
Porsi Per Resep
10
Kalori
145
% Nilai Poéan *
Natrium
6 mg
0%
Total Karbohidrat
38g
14%
Serat
Diét 0g
0%
Total Gula
36g
Protéin
0 g
Vitamin C
17 mg
84%
Kalsium
9 mg
1%
Kalium
48 mg
1%

* Persen Nilai Daily dumasar kana diet 2,000 kalori. Nilai poéan anjeun tiasa langkung luhur atanapi langkung handap gumantung kana kabutuhan kalori anjeun. ** Inpormasi gizi henteu sayogi pikeun sadaya bahan. Jumlahna dumasar kana data gizi anu aya. (-) Inpormasi ayeuna henteu sayogi pikeun gizi ieu. Upami anjeun nuturkeun diet anu ketat sacara medis, mangga konsultasi ka dokter atanapi ahli diet anu kadaptar sateuacan nyiapkeun resep ieu kanggo konsumsi pribadi. Powered by ESHA Research Database © 2018, ESHA Research, Inc. Sadaya Hak Ditangtayungan Liv Friis-Larsen / iStock / Gambar Getty Lemonade mangrupikeun paporit usum panas dina tuangeun kulawarga sareng tuangeun, sareng resep limun ieu pikeun murangkalih ogé bakal pikaresepeun ka balaréa anu langkung ngora. Limun amis dibere dina kendi kaca jeung dilayanan dina gelas nginum geulis ngajadikeun kasempetan nu leuwih husus. Nyiptakeun limun buatan bumi nganggo jus lemon tina konsentrasi, anu didamel tina jus lemon asli sareng dibotol tanpa gula. Paké kombinasi katuhu cai jeung gula jeung jeruk nipis pikeun kendi limun refreshing kalawan rasa saimbang antara amis tur tart.

Kumaha Jieun Lemonade Jeung Jus Lemon

Total Waktu : 15 menit | Waktu Nyiapkeun : 5 menit Porsi : 5 nepi ka 6 urang

  • 1 cup jeruk nipis tina konsentrasi
  • 6 gelas cai
  • 1 cup gula
  • 1 limun

Pitunjuk 1. Dina kendi, tambahkeun jeruk nipis, cai jeung gula jeung aduk nepi ka gula larut jeung cairanana pinuh digabungkeun. 2. Ngagunakeun keuneung leungeun, gulung lemon sakuliah countertop pikeun soften jeung loosen jus, sarta ngagunakeun péso pikeun nyoplokkeun tungtung. 3. Ku péso seukeut, nyieun saloba keureut lemon ipis-gancang. 4. Tambahkeun keureut kana kendi, nu nyumbangkeun rasa seger, aromatics sarta pikaresepeun, penampilan visual alam limun nu. 5. Ngawula ka limun leuwih és dina sagelas jangkung tur garnish kalawan sprig mint. 6. Alternatipna, pakéan nepi kaca porsi jeung garnish buah dina pasisian. A strawberry atawa jeruk keureut linggih ogé sarta nyadiakeun saeutik panungtungan of reuwas plant.

Konsentrat beku vs Jus Lemon anu dirobih deui

The kentel, inuman limun beku dijual dina kaléng 12-ounce kapanggih dina bagian freezer of grocer anjeun ngandung gula. Limun beku, nu mangrupa inuman tambihan-cai-na-campuran, teu reconstituted jeruk nipis, nu dijual dina botol jeung dina wadah plastik leutik lemon ngawangun kapanggih dina bagian ngahasilkeun. Loba produk jus lemon reconstituted dijieun tina konsentrasi jeruk nipis, cai disaring jeung minyak lemon. Pengawet mindeng ditambahkeun, tapi euweuh gula. Tilu sendok jus lemon reconstituted sarua jeung jus hiji lemon.

Variasi sareng Tip Pikeun Resep Lemonade

Variasi limun Anggo pemanis alternatif atanapi pengganti gula tibatan gula anu disampurnakeun. Pilarian inpormasi konvérsi, sapertos sabaraha aspartam atanapi agave sami sareng 1 cangkir gula, dina situs wéb produsén atanapi bungkusan produk. Pikeun campuran limun jeung gula alam, tambahkeun saimbang leutik 100 persén jus buah kayaning nanas, jeruk atawa dalima. Jieun limun fruitier kalayan buah pureed, kayaning peaches, raspberries atawa blueberries. Ganti 1 cup cai ku cranberry, jeruk atanapi jus jeruk bali. Pastikeun pikeun nyaluyukeun gula dumasar kana jinis buah anu anjeun tambahkeun. Jieun limun jahé kalayan dikupas, diiris ipis akar jahé digodog salila kira 15 menit jeung bahan limun sarta ngidinan limun tiis pikeun sajam. Garnish ku sapotong leutik jahé candied dina pasisian kaca. Tips Pikeun Nyieun Lemonade Campur gula dina hiji cangkir cai panas pikeun ngabubarkeun gula gancang tur tuntas. Upami anjeun nganggo tip ieu, tambahkeun ukur lima gelas cai tiis kana kendi. Panutup kendi jeung refrigerate limun nepi ka anjeun siap pikeun ngaladénan. Ieu bakal mastikeun limun tetep seger sareng henteu nyerep aromatik pangan sanés dina kulkas sapertos bawang atanapi bawang bodas. Pikeun nyegah rasa pait, tambahkeun saciwit uyah kana limun upami limun ngagaduhan rasa anu kuat. Tip ieu bakal ngabantosan nyaimbangkeun profil rasa limun. Rujukan Panulis Bio Gail Sessoms, panulis hibah sareng konsultan nonprofit, nyerat ngeunaan masalah nonprofit, bisnis leutik sareng kauangan pribadi. Manehna sukarelawan salaku ngajengkeun anak pangadilan-diangkat, boga kasang tukang dina layanan sosial jeung nulis ngeunaan isu penting pikeun kulawarga. Sessoms nyepeng gelar Bachelor of Arts dina studi liberal.

Anjeun oge bisa resep

Tuang sirop basajan pikeun limun homemade panggampangna kantos. Koméntar Urang milih produk ieu sacara mandiri-upami anjeun ngagaleuh tina salah sahiji tautan kami, urang tiasa nampi komisi. Kabéh harga éta akurat dina waktu penerbitan. Tulisan Gambar Nyeuseup limun amis tiris-tiis dina dinten usum panas anu panas-panas mangrupikeun salah sahiji kanikmatan anu paling saé dina kahirupan, ku kituna urang mikir yén ngadamel limun ti mimiti kedah janten inuman anu paling gampang anjeun damel usum panas ieu. Barina ogé, éta ngan tilu bahan: jeruk nipis, gula, jeung cai. Henteu aya alesan pisan anjeun kedah memanaskeun kompor atanapi ngejat kesang pikeun meres lemon. Kalayan resep ieu anjeun bakal diajar dua tip pinter pikeun ngadamel limun langkung gancang sareng langkung gampang, ditambah kami bakal ngabantosan anjeun mendakan tingkat amis anu sampurna pikeun rasa anjeun kalayan rasio anu tiasa diinget ku saha waé. Ieu mangrupikeun resep limun anu anjeun peryogikeun pikeun ayun teras teras, piknik taman, bahkan tempat limun lingkungan anjeun nyalira.

Leupaskeun Sirop Basajan pikeun Lemonade Leuwih alus

Ieu pendapat usum panas kuring anu kuat: Anjeun henteu kedah ngaktipkeun kompor pikeun limun. Solokan sirop basajan jeung gantina make jeruk nipis pikeun ngaleyurkeun gula dina resep 3-bahan nu delivers tangy, limun amis unggal waktu. Usum panas ieu kami henteu ngantosan sirop saderhana pikeun niiskeun.

Sesuaikeun Manisna kana Rasa Anjeun

Limun amis klasik: Anjeun tiasa nganggo babandingan standar 1 cangkir jeruk nipis ka 1 cangkir gula ditambahkeun kana 1 1/2 quarts cai tiis pikeun limun amis sampurna, atawa anjeun bisa nangtukeun rasio sampurna anjeun sarta anjeun bisa boga ampir instan limun di mana waé, iraha waé. Limun amis enteng : Pikeun limun kurang amis, ngurangan gula ka 3/4 cangkir sarta tetep jumlah lemon jeung cai sarua.

Léngkah-léngkah konci pikeun limun buatan bumi anu gampang

  • Jus sareng saring lemon. Aya sababaraha trik pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti lemons anjeun (gulungkeun aranjeunna, nyiksikan lemon manjang, manggang aranjeunna), tapi favorit anyar kuring “juicing hack” nyaeta sabenerna naksir sakabeh lemons ngagunakeun stand mixer kuring. Serius! Kieu kumaha anjeun ngalakukeunana: Saperempat lemons teras lebetkeun kana mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan ngawelah. Paké speed low mun squeeze lemons, teras saring jus langsung kana cangkir ukur.
  • Anggo jeruk nipis pikeun ngabubarkeun gula. Loba resep limun modern nelepon pikeun nyieun sirop basajan – gula jeung cai pindang babarengan – pikeun sweetening limun usum panas, tapi lamun aduk gula langsung kana jeruk nipis anjeun tiasa skip sirop basajan tur meunang limun gancang – euweuh panas diperlukeun.
  • Tambahkeun cai tiis sacukupna. Kusabab jeruk nipis ngabubarkeun gula, urang tiasa langsung tina jeruk nipis kana cai tiis sareng és sareng ngalayanan limun langsung.

Nyimpen sareng Ngaladénan Limun Klasik Basajan

limun ieu ngajaga ogé salila kira lima poé dina fridge, sanajan éta mangrupakeun ide nu sae pikeun masihan eta a aduk Swift ngan méméh porsi unggal waktu. Sedengkeun pikeun parentah porsi, dianjurkeun sagelas jangkung, és tambahan, sarta patio cerah. Tuang sirop basajan pikeun limun homemade panggampangna kantos.

bahan

  • 8 nepi ka 10 lemons badag
  • 1 cup granulated gula
  • 1 1/2 quarts cai (6 gelas)
  • És
  • keureut lemon, pikeun porsi (opsional)

Parabot

  • Gelas ukur atanapi mangkok sedeng
  • Péso jeung talenan
  • Juicer atanapi jeruk reamer, atanapi stand mixer sareng kantétan ngawelah
  • Kendi
  • Saringan bolong halus

parentah

  1. Jus lemon sareng saring buburna. Beulah lemon, teras peras jus tina satengahna – anjeun tiasa ngalakukeun ieu sacara manual nganggo juicer atanapi reamer karesep anjeun. Metoda alternatif favorit abdi: Kuartal lemons jeung make mixer nangtung pikeun jus sakabéh lemons sakaligus. Teundeun lemons quartered dina mixer stand dipasangan ku kantétan ngawelah, teras ngéléhkeun on speed low salila 2 menit. Kalayan salah sahiji metodeu, saring jusna ngaliwatan saringan bolong-bolong kana cangkir ukur ageung atanapi mangkok pikeun ngaleungitkeun bubur sateuacan ngadamel limun. Anjeun peryogi 1 cup saring jeruk nipis.
  2. Ngagabungkeun jeruk nipis sarta gula pikeun nyieun dasar limun. Tambahkeun gula kana jeruk nipis tapis jeung whisk nepi ka gula sagemblengna bubar.
  3. Tambahkeun cai jeung tiis. Mindahkeun dasar limun kana kendi porsi. Tambahkeun cai sarta aduk nepi ka ngagabungkeun. Chill limun salila sahenteuna 1 jam saméméh porsi.
  4. Ngawula kalawan és jeung keureut lemon. Ngawula ka limun leuwih és jeung keureut lemon upami hoyong.

Catetan Resep

Panyimpenan: Limun tiasa disimpen dina kulkas dugi ka 4 dinten.

Resep limun homemade

Teu aya anu langkung saé tibatan sagelas limun anu énggal diperas dina dinten anu panas. Kabeneran, diajar kumaha carana ngadamel limun buatan bumi lumayan gampang! Ieu mangrupikeun resep limun buatan bumi anu sederhana anu dilakukeun ku lemon nyata. Bahan anu anjeun peryogikeun:

  • 4 nepi ka 6 lemons badag
  • 1 cup gula
  • 2 quarts cai tiis

Kumaha carana ngadamel limun buatan bumi (ngajadikeun sakitar 10 gelas): 1. Nyiksikan lemon dina satengah. 2. Squeeze aranjeunna kana gelas ukur badag. A juicer jeruk atanapi squeezer ngajadikeun proses ieu leuwih gampang. Kedah aya ngeunaan 1 1/2 cangkir jeruk nipis sangkan 2 quarts limun. 3. Cabut sagala siki. 4. Campur jeruk nipis sarta gula, aduk kana cai tiis. Ngawula leuwih és. Ieu sababaraha babandingan saderhana upami anjeun badé ngadamel limun anu langkung alit atanapi langkung ageung: Pikeun 1 galon cai, make 8 nepi ka 12 lemons jeung 2 gelas gula. Pikeun 1 quart cai, make 2 nepi ka 3 lemons jeung 1/4 cangkir gula. Motong lemon ngagunakeun Cook's Knife.

Resep limun homemade

Teu aya anu langkung saé tibatan sagelas limun anu énggal diperas dina dinten anu panas. Kabeneran, diajar kumaha carana ngadamel limun buatan bumi lumayan gampang! Porsi: 10 cangkir

  • 4 nepi ka 6 lemons badag
  • 1 cup gula
  • 2 quarts cai tiis
  • Potong lemon dina satengah.
  • Squeeze aranjeunna kana cangkir ukur badag. A juicer jeruk atanapi squeezer ngajadikeun proses ieu leuwih gampang. Kedah aya ngeunaan 1 1/2 cangkir jeruk nipis sangkan 2 quarts limun.
  • Cabut siki naon waé.
  • Ngagabungkeun jeruk nipis sarta gula, aduk kana cai tiis. Ngawula leuwih és.

Ieu sababaraha babandingan saderhana upami anjeun badé ngadamel limun anu langkung alit atanapi langkung ageung: Pikeun 1 galon cai, paké 8 dugi ka 12 lemon sareng 2 gelas gula. Pikeun 1 quart cai, make 2 nepi ka 3 lemons jeung 1/4 cangkir gula. Pilari langkung resep limun-diideuan? Coba resep Strawberry Lemonade Pie kami! Ieu dessert usum panas sampurna.

Pin ka Pinterest!

Seger limun Collage

Tambahkeun Rada Cutlery ka Dapur Anjeun!

Balanja Rada Cutlery
Toko péso, parabot, sareng campuran gancang.

Manggihan Kasuksesan Fundraising!

Rada Fundraising
Diajar langkung seueur ngeunaan kéngingkeun kauntungan dana 40% pikeun grup anjeun.

Meunang dina Usaha Rada!

Program Reseller Rada
Diajar langkung seueur ngeunaan ngajual produk Rada!

Pangumpulan dana Pemuda Pangalusna!

Rada Cutlery geus pasangan pilihan pikeun grup nonprofit countless saprak 1948. Ku gawé bareng jeung Rada Cutlery, fundraiser anjeun ngabogaan sajumlah kaunggulan anu bakal mastikeun kasuksésan! Sakola, gereja, organisasi sipil, grup nonoman, tim olahraga, sareng seueur deui nyumponan sareng ngaleuwihan tujuanana ku gawé bareng Rada. Ieu lima alesan kunaon Rada Cutlery mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun sagala jinis pangumpulan dana: 1 . Palayanan Palanggan Heboh – Grup penggalangan dana dipikanyaho ngeunaan kualitas layanan palanggan Rada. Rada nyaéta parusahaan diwangun sabudeureun fundraising, sarta lamun datang ka layanan palanggan, nembongkeun. Wawakil kami anu ramah, berilmu komitmen pikeun ngabantosan unggal dana pikeun suksés! 2. Tilu Cara pikeun Ngajual – Pangumpulan dana Rada nawiskeun sanés ngan ukur tilu metode penjualan anu unik, masing-masing dirancang pikeun maksimalkeun kauntungan grup anjeun! Penjualan katalog mangrupikeun metode anu leres-leres anu ngamungkinkeun grup anjeun nawiskeun katalog ka babaturan, kulawarga, tatangga, sareng batur sapagawean. Penjualan acara gaduh sentuhan pribadi, ngamangpaatkeun balaréa anu ramah sareng interaksi fisik sareng produk stellar kami. Penjualan online ngagunakeun kakuatan Internét pikeun ngamungkinkeun para pangumpul dana ngadamel penjualan anu gampang ka pendukung anu caket sareng jauh. Anggo hiji, dua, atanapi tilu metode pikeun kéngingkeun artos pikeun tujuan anjeun! 2. Produk Hebat Jalma Sabenerna Hayang – Rada Cutlery nawarkeun cutlery, utensils dapur, panci stoneware, cookbooks, sarta loba deui! Kabéh cutlery, utensils, sarta set kado anu dijieun ku Garansi Hirupna, jadi ngarojong bisa meuli jeung ngagunakeun kalawan kapercayaan. Kusabab Rada nawiskeun hal pikeun sadayana (sareng seueur pikeun kalolobaanana), penjualan bakal gampang! 4. Kauntungan ageung dina Penjualan – Rada Cutlery fundraisers masihan grup anjeun hiji badag 40% kauntungan rata dina barang dijual! Éta langkung seueur tibatan seueur dana. Usaha kelompok anjeun langkung jauh sareng Rada! 5. AS-Dijieun Cutlery Unggal produk Rada dijieun sagemblengna di AS. Pagawe Amérika ngadamel unggal barang kalayan kaahlian anu teu aya tandingna, ngajantenkeun produk anu tiasa dibanggakeun ku grup anjeun sareng pendukungna.

Kumaha Jieun Transkrip Video Lemonade

Hai, Abdi Dan sareng Abdi di Rada Manufacturing. Abdi badé ngadamel limun buatan bumi pikeun anjeun. Ieu resep anu saderhana sareng teu aya anu langkung saé tibatan limun buatan bumi seger dina dinten usum panas anu saé. Ieu mangrupakeun resep basajan nyata; butuh dua liter cai, opat nepi ka genep lemons, sarta sacangkir gula. Urang bade squeeze lemons, tapi mimiti sagala urang bade motong lemon. Kuring boga péso paring serrated dieu, eta boga serrations super rupa, tur éta salah sahiji cara pikeun motong lemons. Bener aya loba knives béda nu bisa Anjeun pake pikeun tujuan éta. Cara séjén pikeun ngalakukeun éta nyaéta péso kéju urang; urang jenis bumped kana ieu salaku kamungkinan. Ieu bener alus pikeun nyieun keureut lemon pikeun garnishes; urang némbongkeun dieu dina sagelas és tea. Urang motong lemon munggaran kalayan paring serrated. Ngan potong tengahna. Teras cokot satengahna sareng kaluarkeun jusna. Tuang kana kendi. Kawas Cenah mah urang boga quart cai di maranéhna geus. Urang bakal nambahan quart sejen tur gula; urang bakal nyampur eta up kalawan handi-aduk lamun urang geus rengse. Ieu anu kadua. Teu aya anu sapertos jus lemon seger anu leres-leres ngadamel saréat anu ngeunah. Abdi badé motong lemon nganggo péso kéju, janten anjeun tiasa ningali éta. Ieu sabeulah saeutik saeutik deui jadi Jigana nu ngajadikeun eta nyata nice. Upami urang ngalakukeun wedges lemon ieu mangrupikeun anu anjeun tiasa laksanakeun sacara gampang. Kuring nyangka yén kuring bakal maju sareng nambihan gula. Deui, urang bade ngalakukeun opat nepi ka genep lemons. Kami badé ngiringan di dieu sareng nunjukkeun produksi sadayana. Lengkah ahir bakal nyandak handi-aduk jeung Pergaulan eta nepi. Kami bakal teraskeun sareng tambahkeun lima lemon kami anu sanés. Lajeng urang bakal boga hiji pinuh, ngeunah, limun seger nu bisa anjeun ngarasakeun dina nice, dinten panas panas.


  • Sae pisan sareng saderhana pisan, disarankeun pikeun ngalungkeun cangkir gula Inna sareng gelombang mikro dina sababaraha cai pikeun ngaleyurkeun supados henteu ngumpul di handapeun kendi. Ogé 4 ulasan anu nyarios yén éta cara pikeun manis sacara harfiah ngan ukur hiji jalma anu janten troll janten teu malire éta

  • Amis Abdi nganggo gula tebu kalayan jumlah lemon anu sampurna éta lumayan saé
    Anjeun panginten henteu resep upami éta amis tapi kuring resep anu amis.
  • Ngan dijieun ieu kalawan tweaks leutik. Kuring teuing resep eta leuwih haseum, jadi kuring dipaké leuwih kawas 3 cangkir jeruk nipis ka 1 cup gula. Ngan aduk gula dina cangkir ukur gelas sareng 2 gelas cai sareng tuang kana gelombang mikro pikeun ngaleyurkeun. Total 8 gelas cai; 3 gelas jeruk nipis; jeung 1 cup gula. Biwir smackin’ alus!
  • Ieu mangrupikeun hal anu pangsaéna anu kuring kantos ngadamel ieu! lemon sareng gula henteu saé dina grafik!
  • Kasaimbangan sampurna gula sareng lemon. Basajan nyieun. Pasti bakal nyieun ieu deui!
  • Lemonade anu saé pisan tapi resep dibagi dua janten kuring henteu kedah ngadamel seueur sareng ngan ukur nambihan 1/4 gula. Kuring bakal ngalakukeun deui cara éta
  • Kuring parantos ngalakukeun ieu sababaraha kali sareng kuring resep pisan, kuring nganggo anu langkung amis tibatan gula kusabab alesan médis.
  • nikmat pasti bakal nyieun deui, jadi mantuan, teuing! Abdi ngarepkeun aya 5 béntang supados kuring tiasa meunteun éta 5
  • Kuring nyieun 1 quart. Kuring make 1 cup jeruk nipis sarta 6 pakét amis tur low, lajeng rengse ngeusian quart jeung ngocok ogé.
  • Kuring ngarasa éta rada amis, jadi kuring bakal motong deui sababaraha gula. It uses 1 cup nu ngeunaan 31g porsi.
  • Kuring béak tina «barang alus», sarta diperlukeun refresher non soda… Ieu nya!
    Ayeuna, abdi resep eta bit leuwih tart ti amis, jadi kuring ditambahkeun 1/2 cangkir kapur, sarta eta janten sampurna pikeun kuring!
  • Abdi resep ngadamel sagala jinis resep ieu ku Epicurious sareng éta henteu pernah gagal nempatkeun seuri dina raray kuring. Kusabab urang teu boga nanaon nginum, ieu sampurna!!! Hatur nuhun, Epicurious!!
  • Kuring ngan ukur 2/12. Cangkir cai sareng 2 gelas gula sareng ngan satengah cangkir lemon. Jus
  • Dina respon ka jalma anu ceuk éta kuat teuing, Jigana maranéhna bisa geus ngagunakeun jeruk nipis condensed tinimbang jeruk nipis dina botol badag. Upami anjeun nganggo versi anu kentel, 1 cangkir bakal kuat teuing.
  • Hiji-hijina parobahan anu kuring lakukeun nyaéta nyandak 1 gelas cai sareng hiji cangkir gula sareng dipanaskeun janten sirop. Lajeng 5 1/2 gelas cai jeung jeruk nipis anu nempatkeun kana wadahna sarta kuring ditambahkeun sirop éta, sarta diaduk. Éta ngajamin yén gula larut kana cairanana. Teu sakumaha alus sakumaha lemons seger, tapi dina ciwit a, éta kaluar pisan nice.
  • Janten, ngan ukur ngadamel ieu … henteu terang kumaha perasaanna
  • Ieu geulis alus keur limun ghetto-ish tungtung-of-the-bulan. Akin jeung kéju dilebur dina crackers ritz sumebar kalawan saos spaghetti sakumaha cheapo pizza bites atawa goreng bologna sandwiches. Éta saé dina ciwit tapi langkung milih anu asli. Kuring pilari hal nginum sagigireun cai sarta sadar urang tadi sababaraha jeruk nipis dina fridge, nu mimitina mah ngan nempatkeun kana cai polos, tapi ieu craving hal bit amis sarta kapanggih sababaraha gula dina lomari jeung pamikiran; “Kuring heran naha kuring tiasa ngadamel limun tina ieu?” Hiji pilarian google engké kuring stumbled kana resep ieu. Saatos sababaraha tweaks pikeun nampung hiji kendi badag éta nyugemakeun craving amis-haus kuring sampurna. Hiji-hijina keluhan anu kuring tiasa pikirkeun nyaéta kuring ngarepkeun éta langkung warni. Meureun sababaraha tetes ngawarnaan kadaharan pikeun nyieun «pink» limun. Tapi, éta ngan ukur katingal, teu aya anu penting. Kuring ngarasakeun eta.
    ~Skayda (Ami)
  • Kuring nganggo resep ieu sareng éta nikmat.
  • Duh Gusti, hatur nuhun pisan! Abdi gaduh craving limun utama, sareng ieu sampurna! Sababaraha urang panginten peryogi langkung seueur gula, tapi ieu pas pikeun kuring. hatur nuhun deui!!
  • Resep ieu haseum jadi kuring ditambahkeun ngeunaan saeutik leuwih ti saparapat cangkir gula jeung sakecap hébat! Kuring ngadamel éta pikeun murangkalih hoyong limun sareng aranjeunna resep! Anjeun tiasa nambihan cai upami anjeun henteu resep surgar !!
  • Kuring dilakukeun ku pangukuran naon waé anu dipikahoyong. Éta kaluar hébat. Upami éta henteu saé pikeun anjeun, anjeun ngan ukur ngalakukeun anu salah.
  • Ieu raos disgusting kusabab haseum nu. Ieu rada kuat teuing
  • Ieu jalan kuat teuing eta perlu kirang jeruk nipis atawa leuwih cai jeung / atawa gula

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *