Ku—, Diropéa Ieu decadent 4-bahan Salted Dark Coklat Hazelnut Bark nyaéta saréat libur festive nu ngajadikeun kado-menit panungtungan nikmat! (bebas gluten, pilihan bebas susu) Ieu decadent 4-bahan Salted Dark Coklat Hazelnut Bark nyaéta saréat libur festive nu ngajadikeun kado-menit panungtungan nikmat! (bebas gluten, pilihan bebas susu) Dimana sadayana fans Nutella kuring? Kulit kemiri coklat poék asin ieu kanggo anjeun! Lamun datang ka kacang butters sarta nyebar, Kuring teu ngabentenkeun. Mentega almond, mentega suuk, mentega jambu mete – Abdi bogoh ka aranjeunna sadayana. Tapi aya hal anu khusus ngeunaan coklat sareng kemiri dina panyebaran anu mulus sutra (alias Nutella) anu teu tiasa dilawan – sareng éta inspirasi dina kulit kemiri coklat poék anu asin ieu. Ieu decadent 4-bahan Salted Dark Coklat Hazelnut Bark nyaéta saréat libur festive nu ngajadikeun kado-menit panungtungan nikmat! (bebas gluten, pilihan bebas susu)

Naha Anjeun Bakal Cinta Ieu Kemiri Bark

Kulit coklat sareng kemiri ieu mangrupikeun anu bakal kajantenan upami Nutella mangrupikeun permen Natal. Dasarna babakan Nutella. Ieu jadi gampang nyieun, sarta sagemblengna nikmat. Kuring geus meunang Pak Table hooked sanajan éta coklat poék. Anu nyarios seueur sabab anjeunna sanés jalma coklat poék anu ageung. Éta geulis, adiktif, sareng janten kado tuangeun menit terakhir anu saé atanapi tambahan kana baki cookie pikeun liburan! Ieu decadent 4-bahan Salted Dark Coklat Hazelnut Bark nyaéta saréat libur festive nu ngajadikeun kado-menit panungtungan nikmat! (bebas gluten, pilihan bebas susu)

  1. Panggang hazelnuts dina loyang dina 400 ° F salila 10 menit. Hayu aranjeunna tiis saméméh chopped kasar.
  2. Ngalembereh 2 cangkir coklat poék jeung nyebarkeun onto loyang dijejeran ku parchment.
  3. Ngalembereh coklat sésana jeung aduk dina sumebarna kemiri. Sendok kana coklat poék dina tetes individu dipisahkeun.
  4. Paké péso pikeun swirl dua coklat.
  5. Sprinkle jeung hazelnuts dicincang jeung uyah laut.
  6. Chill dina kulkas salila 30 menit atawa nepi ka teguh. Potong buah.

Ieu decadent 4-bahan Salted Dark Coklat Hazelnut Bark nyaéta saréat libur festive nu ngajadikeun kado-menit panungtungan nikmat! (bebas gluten, pilihan bebas susu)

Tips Pikeun Nyieun Coklat Kemiri Bark

  • Anjeun tiasa ngalembereh coklat dina microwave dina mangkok microwave-aman atawa anjeun bisa make alat keur ngagolakkeun ganda. Pikeun nyieun hiji alat keur ngagolakkeun ganda, nempatkeun mangkok tahan panas (sanes kaca) dina luhureun pot cai simmering dina kompor. Cai teu kedah noél handapeun mangkok. Upami Anjeun keur make gelombang mikro, panas dina interval 30 detik, aduk di antara unggal, nepi ka coklat lemes jeung ngan dilebur.
  • Ulah panas teuing coklat atawa bakal jadi clumpy. Upami ieu kajantenan, anjeun tiasa nyéépkeunana ku aduk dina jumlah leutik minyak kalapa.
  • Pikeun swirl leuwih noticeable, Anjeun bisa make coklat susu pikeun porsi nu dicampurkeun jeung sumebarna kemiri.
  • Abdi resep panci saparapat lembar pikeun resep sakedik sapertos kieu. A lambar saparapat rimmed mangrupakeun ukuran sampurna pikeun toasting kacang sarta nyebarkeun babakan!
  • Uyah serpihan renyah mangrupikeun anu pangsaéna pikeun topping manisan sapertos kieu! Abdi resep uyah Maldon.

Potongan kulit kemiri coklat di jero napkin lawon bodas.

Langkung seueur kado Dahareun anu anjeun resep

  • 3 Bahan Candied Pecans
  • Maple Tahini Jambu Kluster
  • Maple Bourbon Waluh Kelor regas
  • Taya Jagung Sirop Scotcheroos
  • Gelap Coklat Tahini Cups

Naha anjeun ngadamel resep ieu? Punten tinggalkeun rating bintang dina koméntar! Nyitak

Asin Dark Coklat Hazelnut Bark

Decadent 4-bahan ieu asin coklat poék kulit kemiri mangrupakeun saréat libur festive nu ngajadikeun kado-menit panungtungan nikmat! (bebas gluten, pilihan bebas susu)

  • Panulis: Kaleigh
  • Waktu Nyiapkeun: 5 menit
  • Waktu masak: 5 menit
  • Total Waktos: 40 menit
  • Ngahasilkeun: ngeunaan 2 lusin potongan 1x
  • Kategori: dessert
  • Métode: henteu dipanggang
  • asakan: Amérika
  • 3 cangkir dicincang coklat poék, dibagi
  • ½ cangkir coklat kemiri sumebar
  • ⅔ cangkir hazelnuts
  • ⅛ séndok uyah laut flake
  1. Nyebarkeun hazelnuts dina loyang jeung roti bakar salila 10 menit dina 400 ° F. Hayu tiis, teras rendang kasar sareng sisihkan.
  2. Baris loyang rimmed kalawan parchment.
  3. Dina boiler ganda atawa dina mangkok microwave-aman, ngalembereh 2 gelas coklat teh. Nyebarkeun kana parchment kalawan spatula a.
  4. Lebur coklat sésana. Aduk di coklat hazelnut sumebar nepi ka rata. Sendok leuwih coklat dina parchment, jarak kaluar tetes. Paké péso pikeun swirl coklat.
  5. Sprinkle hazelnuts dicincang leuwih coklat. Sprinkle jeung uyah laut.
  6. Chill 30 menit, atawa nepi ka teguh.
  7. Pecah kana lembar sareng simpen dina wadah kedap udara di tempat anu tiis.

Catetan

  • Anjeun tiasa ngalembereh coklat dina microwave dina mangkok microwave-aman atawa anjeun bisa make alat keur ngagolakkeun ganda. Pikeun nyieun hiji alat keur ngagolakkeun ganda, nempatkeun mangkok tahan panas (sanes kaca) dina luhureun pot cai simmering dina kompor. Cai teu kedah noél handapeun mangkok. Upami Anjeun keur make gelombang mikro, panas dina interval 30 detik, aduk di antara unggal, nepi ka coklat lemes jeung ngan dilebur.
  • Ulah panas teuing coklat atawa bakal jadi clumpy. Upami ieu kajantenan, anjeun tiasa nyéépkeunana ku aduk dina jumlah leutik minyak kalapa.
  • Pikeun swirl leuwih noticeable, Anjeun bisa make coklat susu pikeun porsi nu dicampurkeun jeung sumebarna kemiri.
  • Abdi resep panci saparapat lembar pikeun resep sakedik sapertos kieu. A lambar saparapat rimmed mangrupakeun ukuran sampurna pikeun toasting kacang sarta nyebarkeun babakan!
  • Uyah serpihan renyah mangrupikeun anu pangsaéna pikeun topping manisan sapertos kieu! Abdi resep uyah Maldon.

Kata kunci: kulit kemiri coklat tua, kulit coklat tua asin, kulit nutella

Ngeunaan Kaleigh McMordie

Kaleigh McMordie, MCN, RDN, LD, mangrupikeun Ahli Dietitian Kadaptar sareng Ahli Diét Berlisensi di Abilene, Texas, ogé anggota Jaringan Penyapihan Bayi anu Dipimpin.

Interaksi Pamaca

Galeri

Coklat Hazelnut Bark Kiridit:
poto: Becky Luigart-Stayner; Gaya: Cindy Barr

Ringkesan Resep

Hasil: Ngeunaan 12 ons (ukuran porsi: 1 ons) Inpormasi Gizi Iklan

bahan

Daptar pariksa bahan
  • ¾ cangkir hazelnuts (ngeunaan 4 ons)
  • ⅓ cangkir cherries garing, coarsely dicincang
  • 2 séndok finely dicincang jahé crystallized
  • 6 ons coklat pait amis, dicincang

Pitunjuk

Daptar pariksa parentah
  • Hambalan 1Pheat oven ka 350 °. Advertisement
  • Hambalan 2 Teundeun hazelnuts dina loyang. Panggang dina 350 ° salila 20 menit, aduk sakali satengahna masak. Hurungkeun kacang kaluar kana anduk. Gulung nepi anduk; ngagosok kulit. Rendang kasar kacangan. Ngagabungkeun kacang, céri, jeung jahé dina mangkok sedeng.
  • Lengkah 3 Teundeun coklat dina cangkir ukur anu aman pikeun microwave. Microwave dina HIGH 1 menit atawa nepi ka coklat ngalembereh, aduk unggal 15 detik. Tambahkeun ka campuran kacang, aduk nepi ka rata. Nyebarkeun campuran merata dina pan jelly-roll dijejeran ku foil; beku 1 jam. Pecah kana potongan; ngalayanan geuwat.

Fakta Gizi Per porsi: 139 kalori; gajih 8,8 g; gajih jenuh 2,5 g; gajih mono 3,9 g; gajih poli 0,7 g; protéin 2,1 g; karbohidrat 15,4 g; serat 1,4 g; beusi 0,8 mg; natrium 5 mg; kalsium 19 mg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *