Hapunten, sigana aya masalah maén video ieu. Mangga refresh kaca atawa cobian deui sakedap.
Upami anjeun neraskeun masalah, mangga ngahubungi kami di dieu. Jieun Alton Brown urang Sampurna Guacamole dip

  • Tingkat:
    Gampang
  • Total:
    1 jam 20 mnt
  • Persiapan:
    20 mnt
  • Teu aktif:
    1 jam
  • Ngahasilkeun:
    6 servings
  • Inpormasi Gizi
    Analisis Gizi
    Per porsi
    Kalori
    172
    Total gajih
    15 gram
    Lemak jenuh
    2 gram
    Koléstérol
    0 miligram
    natrium
    102 miligram
    Karbohidrat
    11 gram
    Serat Diét
    7 gram
    Protéin
    2 gram
    Gula
    2 gram
  • Tingkat:
    Gampang
  • Total:
    1 jam 20 mnt
  • Persiapan:
    20 mnt
  • Teu aktif:
    1 jam
  • Ngahasilkeun:
    6 servings
  • Inpormasi Gizi
    Analisis Gizi
    Per porsi
    Kalori
    172
    Total gajih
    15 gram
    Lemak jenuh
    2 gram
    Koléstérol
    0 miligram
    natrium
    102 miligram
    Karbohidrat
    11 gram
    Serat Diét
    7 gram
    Protéin
    2 gram
    Gula
    2 gram

Pupus pilihan Sadaya 3 Haas alpukat, dibelah dua, siki sareng dikupas 1 jeruk nipis, jus 1/2 séndok téh uyah halal 1/2 séndok téh jinten taneuh 1/2 séndok téh rawit 1/2 bawang sedeng, diced 1/2 jalapeno cabé, seeded na minced 2 tomat Roma, siki jeung potong dadu 1 séndok dicincang cilantro 1 siung bawang bodas, dicincang

  1. Dina mangkok badag nempatkeun bubur alpukat scooped jeung jus jeruk nipis, Tos kana jaket. Solokan, sarta cadangan jus jeruk, sanggeus sakabéh alpukat geus coated. Ngagunakeun masher kentang nambahkeun uyah, cumin, sarta rawit jeung mash. Lajeng, melu dina bawang, tomat, cilantro, sarta bawang bodas. Tambahkeun 1 séndok tina jus jeruk nipis ditangtayungan. Hayu diuk dina suhu kamar pikeun 1 jam lajeng ngalayanan.

Sarerea boga pamadegan ngeunaan dip dumasar alpukat kawentar Mexico urang: guacamole. Sababaraha, kawas urang, tetep basajan. Kami langkung resep ngantepkeun rasa avos kami bersinar. Batur resep jadi gélo dina campuran-in: rempah, tomat, bawang bodas, jsb Lamun éta hal anjeun, guacamole ieu sampurna titik jumping-off. Tambahkeun naon anjeun resep! Ngan ulah poho chip jagong. Dupi abdi tiasa ngadamel guacamole ieu dina processor dahareun? Gemblengna! Urang resep guac chunkier, jadi urang resep mash sagalana babarengan ku leungeun. Lamun resep guac lemes, processor dahareun sampurna. Upami anjeun hoyong gaduh sakedik tékstur, cobian pulsing campuran sareng parios sering pikeun mastikeun éta henteu lemes teuing. Naon jinis bawang anu kuring kedah dianggo? Pamustunganana terserah anjeun tapi kami resep bawang bodas anu rada hampang pikeun guacamole. Ieu ngarangkep ngan cukup punch tanpa tajongan pungent sarua nu bisa meunang ti bawang beureum atah. Nalika anjeun ngadamel langkung guac, cobian rupa-rupa allium (bawang beureum, bawang beureum, daun bawang) pikeun ningali anu paling cocog sareng rasa anjeun. Dupi abdi tiasa ngadamel guacamole ieu sateuacanna? Kawas kalolobaan masakan dijieun kalawan alpukat, fresher leuwih alus. Nanging, upami anjeun hoyong nyiapkeun guacamole sateuacanna, pencét lapisan bungkus plastik langsung dina luhureun permukaan guacamole anjeun supados henteu aya hawa anu noel kana dip-ieu bakal ngabantosan nyegah oksidasi sareng ngalambatkeun pencoklatan. Amankeun ku tutup sareng simpen dina kulkas dugi ka 2 dinten. Kumaha kuring asak alpukat kuring langkung gancang? Urang manggihan nempatkeun alpukat unripe dina kantong kertas kalawan apel teu trik! Pastikeun gulung luhureun kantong kertas ditutup, sarta tetep dina suhu kamar. Maranéhanana kudu noticeably lemes dina 12 jam. Iraha asakna? Hiji alpukat geus asak nalika kulit ngahasilkeun tekanan lembut tapi teu loosens tina daging acan. Cara séjén anu hadé pikeun mariksa kematangan nyaéta ku mencét gently dina batang protruding tina alpukat. Lamun gampang pencét handap kana alpukat, alpukat geus asak tur siap pikeun buka. Batang anu teguh sareng henteu masihan hartosna peryogi langkung waktos pikeun ngalembut. Éta tiasa disimpen sadayana dina kulkas dugi ka 10 dinten nalika asak. Kumaha carana abdi tiasa ngajaga alpukat abdi seger pikeun lila? A hack hébat pikeun ngajaga alpukat anjeun dina jandela ripeness sampurna pikeun leuwih lila nyaéta pikeun nyimpen submerged dina cai, uncovered, dina wadah dina kulkas. Cai ngahalangan kulit alpukat tina hawa, nyababkeun éta ngaoksidasi langkung laun, ngajantenkeun alpukat seger langkung lami. Abdi henteu resep jalapeno seger, naon anu kuring tiasa dianggo? Mun anjeun teu resep messing kalawan jalapeños seger (urang ulah ngalepatkeun anjeun!) Acar jalapeños mangrupakeun alternatif hébat. Upami anjeun hoyong ngantunkeun paprika sadayana, sababaraha ciwit ageung tina serpihan cabe beureum anu ditumbuk, atanapi sababaraha sendok saos panas karesep anjeun mangrupikeun cara anu sampurna pikeun masihan guac anjeun.
Naon anu kuring tiasa tuang di guac kuring? Naon waé anu anjeun pikahoyong. Ieu guac urang ngobrol ngeunaan. Tapi pilihan klasik nyaéta chip tortilla jagong digoréng enteng asin, nu bisa gampang dihontal ku jero-frying a tortilla jagong potong eighths nepi ka coklat emas jeung Crispy dina minyak nétral 350 °. Solokan dina anduk kertas jeung Sprinkle kalawan uyah sarta squeeze jus jeruk nalika aranjeunna seger kaluar tina minyak. Ieu ogé bisa dipigawé kalayan tortillas tipung. Pilihan hébat séjén kaasup chip tortilla keto ngeunah ieu atawa chip plantain. Tapi teu eureun di celup. Upami Anjeun keur ngarasa leuwih fancy, campur guac dina processor dahareun jeung squeeze jeruk nipis nepi ka rata, sarta sajian jeung poached, hurang jumbo chilled jeung ngaganjel lemon. Anjeun oge bisa tumpukan eta dina flautas hayam atawa dollop hiji spoonful kana taco lauk. Pilari cara anu langkung pikaresepeun pikeun ngagunakeun alpukat? Cobaan mousse coklat alpukat anu super dekaden sareng nikmat pisan. Dupi anjeun ngadamel ieu? Hayu urang terang kumaha éta lumangsung dina koméntar di handap ieu, sareng tinggalkeun kami rating! Catetan Éditor: Perkenalan resep ieu diropéa tanggal 6 April 2022 pikeun nyertakeun langkung seueur inpormasi ngeunaan piring. Iklan – Continue Reading handap

bahan

  • 3 alpukat, diadu
  • Jus tina 2 jeruk nipis
  • 1/4 c. cilantro Freshly dicincang, tambah deui pikeun garnish
  • 1/2 bawang bodas leutik, finely dicincang
  • 1 jalapeño leutik (seeded lamun resep kirang panas), minced
  • 1/2 sdm. uyah halal

Pitunjuk

    1. Hambalan 1 Dina mangkok badag, ngagabungkeun alpukat, jeruk nipis, cilantro, bawang, jalapeno jeung uyah.
    2. Lengkah 2 Aduk, teras lalaunan balikkeun mangkok nalika anjeun ngajalankeun garpu ngaliwatan alpukat (ieu bakal mastikeun campuran tetep chunky). Saatos ngahontal konsistensi anu dipikahoyong, tambahkeun uyah upami diperyogikeun. Garnish kalawan leuwih cilantro saméméh porsi.

Gizi (per porsi): 168 kalori, 2 g protéin, 11 g karbohidrat, 7 g serat, 1 g gula, 15 g lemak, 2 g lemak jenuh, 168 mg natrium Eusi ieu diimpor tina polling. Anjeun tiasa mendakan eusi anu sami dina format anu sanés, atanapi anjeun tiasa mendakan inpormasi langkung seueur, dina situs wébna. sawangan pikeun PSA: Keto Tortilla Chips sabenerna nikmat guacamole dina mangkok biru PARKER FEIERBACH Lena Abraham mangrupikeun Éditor Pangan Senior di Delish, dimana anjeunna ngembangkeun sareng ngagayakeun resep pidéo sareng poto, sareng ogé tetep dina tren tuangeun ayeuna. Anjeunna parantos damel di industri pangan langkung ti 10 taun, sareng bakal ngabantah yén tacos lauk pangsaéna di dunya dilakukeun di New York. Ulah @ nya. Eusi ieu diimpor tina polling. Anjeun tiasa mendakan eusi anu sami dina format anu sanés, atanapi anjeun tiasa mendakan inpormasi langkung seueur, dina situs wébna. Guacamole! Naha anjeun terang yén langkung ti 2 milyar pon alpukat dikonsumsi unggal taun di AS? (Google eta.) Éta leuwih 7 pon per jalma. Kuring guessing yén lolobana alpukat maranéhanana asup kana naon geus jadi dip favorit America urang: guacamole .

Guacamole: Hiji piring Méksiko Palasik

Kecap «guacamole» jeung dip, duanana asalna ti Mexico, dimana alpukat geus dibudidayakan salila rébuan taun. Ngaranna diturunkeun tina dua kecap Aztec Nahuatl— ahuacatl ( alpuket) jeung molli (saos).

Bahan pikeun Easy Guacamole

Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel guacamole nyaéta alpukat asak sareng uyah . Saatos éta, sakedik jeruk nipis atanapi jeruk nipis – sakedapan kaasaman – bakal ngabantosan nyaimbangkeun kabeungharan alpukat. Upami hoyong, tambahkeun cilantro dicincang, cabe, bawang, jeung / atawa tomat.

Kumaha Nyokot Alpukat Asak Sampurna

Trik pikeun ngadamel guacamole anu sampurna nyaéta ngagunakeun alpukat anu ngan ukur tingkat kematangan anu pas. Teu cukup asak sarta alpukat bakal teuas tur flavorless. Teuing asak jeung rasa bakal pareum. Pariksa kematangan ku mencét gently luar alpukat. Upami teu aya masihan, alpukat teu acan asak. Mun aya saeutik masihan, alpukat geus asak. Upami seueur masihan, alpukat tiasa asak teuing sareng henteu saé. Dina hal ieu, uji rasa heula sateuacan dianggo. Elise Bauer

Kumaha motong alpukat

Pikeun nyiksikan hiji alpukat, potong satengah manjang ku péso koki seukeut tur pulas eta. Hiji sisi bakal boga liang kubur. Pikeun nyabutna, anjeun tiasa sacara saksama ngetok péso koki anjeun kana liang kubur sareng pulas pikeun ngaleungitkeunana (ngajagi leungeun anjeun ku anduk), atanapi anjeun tiasa motong alpukat kana saparapat sareng cabut liang kubur ku ramo atanapi sendok. Masih panasaran? Baca leuwih seueur tentang Kumaha motong sareng mesek alpukat

Cara séjén Pikeun Ngagunakeun Guacamole

Elise Bauer Guacamole boga peran di dapur saluareun dip pihak. Ieu hébat scooped dina luhureun nachos sarta ogé ngajadikeun hiji topping alus teuing atawa samping pikeun enchiladas, tacos, salmon grilled, atawa hayam oven-dipanggang. Guacamole oge hébat dina pangan. Coba campur sababaraha kana sandwich tuna atawa angkatan salajengna anjeun endog deviled.

Kumaha Nyimpen Guacamole

Guacamole pangalusna didahar langsung saatos dijieun. Sapertos apel, alpukat mimiti ngaoksidasi sareng janten coklat saatos dipotong. Kitu cenah, asam dina jus jeruk nu ditambahkeun kana guacamole bisa mantuan ngalambatkeun turun prosés éta. Tur upami Anjeun salah nyimpen guacamole nu leres, anjeun bisa kalayan gampang nyieun sababaraha jam payun mun anjeun Nyiapkeun pikeun pihak anu. Trik pikeun ngajaga guacamole héjo nyaéta pikeun mastikeun hawa henteu keuna! Mindahkeun kana wadahna, nutupan kalayan bungkus plastik, teras pencét handap dina bungkus plastik pikeun squeeze kaluar sagala kantong hawa. Pastikeun yén permukaan anu kakeunaan tina guacamole noél kana bungkus plastik, sanés hawa. Ieu bakal ngajaga jumlah pencoklatan ka minimum. Anjeun tiasa nyimpen guacamole dina kulkas ku cara ieu dugi ka tilu dinten. Mun guacamole nu tumuwuh discoloration, anjeun tiasa boh kerok kaluar bagian coklat sarta Piceun, atawa aduk kana sesa guacamole saméméh porsi. Elise Bauer

Variasi Guacamole

Sakali anjeun gaduh guacamole dasar handap, ngarasa Luncat ka ékspérimén kalawan variasi ku nambahkeun strawberries, peaches, nanas, mangoes, atawa malah samangka. Hiji guacamole Méksiko klasik ngagaduhan siki dalima sareng sakumpulan peach di jerona (paporit Diana Kennedy). Anjeun tiasa janten kreatif kalayan guacamole homemade anjeun!

  • Guacamole basajan: Versi pangbasajanna guacamole ngan mashed alpukat jeung uyah. Ulah ngantep kurangna bahan séjén nyegah anjeun nyieun guacamole.
  • Guacamole rusuh: Pikeun guacamole gancang pisan ngan nyokot 1/4 cangkir salsa tur gaul dina kalawan alpukat mashed Anjeun.
  • Henteu cekap alpukat? Pikeun manjangkeun suplai kawates alpukat, tambahkeun boh krim haseum atawa kéju pondok kana guacamole dip Anjeun. Purists bisa jadi horrified, tapi jadi naon? Ieu masih raos hébat.

Ieu Sababaraha Resep Guacamole Séjén pikeun Dicobian

  • Lada Tilu-Chile Guacamole
  • Strawberry Guacamole
  • Guacamole kalawan Charred Sweet Jagung, Bacon, jeung Tomat
  • Copycat Chipotle Guacamole
  • Bacon jeung Blue Opak Guacamole

Video: Kumaha Jieun Guacamole Sampurna

Guacamole

Ati-ati nanganan cabe! Upami nganggo, langkung saé ngagem sarung tangan anu aman pikeun tuangeun. Upami teu aya sarung tangan, ngumbah leungeun anjeun sacara saksama saatos nanganan, sareng ulah noél panon anjeun atanapi daérah caket panon anjeun sababaraha jam saatosna.

  • 2 alpukat asak
  • 1/4 séndok téh uyah halal, tambah deui secukupnya
  • 1 séndok jeruk nipis seger atawa jeruk nipis
  • 2 nepi ka 4 sendok minced bawang beureum atawa thinly sliced ​​​​bawang héjo
  • 1 nepi ka 2 serrano (atawa jalapeño) cabe, batang jeung siki dipiceun, minced
  • 2 sendok cilantro (daun jeung batang lembut), finely dicincang
  • Ciwit cabe hideung anyar digiling
  • 1/2 tomat asak, dicincang (opsional)
  • Lobak beureum atawa keureut jicama pikeun garnish (opsional)
  • Tortilla chip, pikeun ngalayanan
  1. Potong alpukat: Potong alpukat dina satengah. Leupaskeun liang kubur. Skor jero alpukat ku péso Blunt jeung scoop kaluar daging jeung sendok. (Tingali Kumaha motong jeung mesek hiji alpukat.) Teundeun dina mangkok.Elise Bauer
  2. Hancurkeun daging alpukat: Nganggo garpu, tumbuk kasarna alpukat. (Ulah kaleuleuwihi! Guacamole kudu rada chunky.)Elise Bauer
  3. Tambahkeun bahan sésana pikeun rasa: Sprinkle jeung uyah jeung jeruk nipis (atawa lemon) jus. Asam dina jus jeruk bakal nyadiakeun sabagian kasaimbangan kana richness tina alpukat tur bakal mantuan reureuh alpukat ti robah warna ka warna coklat.Tambahkeun bawang dicincang, cilantro, cabe hideung, sarta cabe. Cabe béda-béda béda-béda dina spiciness maranéhanana. Janten, mimitian ku satengah hiji cabe sareng tambahkeun deui kana guacamole ka tingkat panas anu dipikahoyong.Inget yen loba ieu dipigawé pikeun rasa kusabab variability dina bahan seger. Mimitian kalayan resep ieu sareng saluyukeun kana rasa anjeun.
  4. Ngawula langsung: Lamun nyieun sababaraha jam payun, nempatkeun bungkus plastik dina beungeut guacamole jeung pencét handap pikeun nutupan eta pikeun nyegah hawa ngahontal eta. (Oksigén dina hawa ngabalukarkeun oksidasi nu bakal ngahurungkeun guacamole coklat.) Ngahias jeung keureut lobak beureum atawa strips jigama. Ngawula kalawan pilihan Anjeun tina chip tortilla dibeuli toko atawa nyieun chip tortilla homemade Anjeun sorangan.Refrigerate leftover guacamole nepi ka 3 poé. Catetan: Tomat anu tiis ngaganggu rasana. Janten, upami anjeun hoyong nambihan tomat anu dicincang kana guacamole anjeun, tambahkeun sateuacan tuang.
Fakta Gizi (per porsi)
252 Kalori
22g gajih
16g Karbohidrat
3g Protéin

Témbongkeun Label Gizi
Full Sumputkeun Label Gizi Full ×

Fakta Gizi
Porsi: 2
nepi ka 4
Jumlah per porsi
Kalori 252
% Nilai Poéan*
Total gajih 22g 28%
Lemak jenuh 3g 16%
Koléstérol 0 mg 0%
Natrium 144 mg 6%
Total Karbohidrat 16g 6%
Serat dietary 11g 38%
Total Gula 2g
Protéin 3 g
Vitamin C 18 mg 89%
Kalsium 28 mg 2%
beusi 1 mg 6%
Kalium 784 mg 17%
*% Nilai Daily (DV) ngabejaan Anjeun sabaraha hiji gizi dina porsi dahareun nyumbang kana diet sapopoé. 2,000 kalori sadinten dianggo pikeun nasihat gizi umum.

Inpormasi gizi diitung nganggo pangkalan data bahan sareng kedah dianggap perkiraan. Dina kasus dimana sababaraha alternatif bahan dipasihkeun, anu didaptarkeun munggaran diitung pikeun gizi. Garnishes jeung bahan pilihan teu kaasup. Guacamole Palasik Nikmat creamy jeung hit of cabe

Gizi per porsi
  • Kalori 915%
  • Gajih 8.9g13%
  • jenuh 1,8g9%
  • Gula 1.1g1%
  • uyah0g0%
  • Protéin 1g2%
  • Karbohidrat 1,8 g1%
  • Serat 1,5 g-
Tina asupan rujukan sawawa urang

bahan

  • ½ bawang beureum leutik
  • 1-2 cabe beureum seger
  • 3 alpukat asak
  • 1 kebat coriander seger
  • 6 tomat céri asak
  • 2 limeut
  • minyak zaitun extra parawan

Biaya per porsi handap dihasilkeun ku Whisk.com sarta dumasar kana waragad di supermarket individu. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha urang ngitung biaya per porsi baca FAQS kami

Métode

  1. Mesek bawang jeung deseed 1 cabe, lajeng kasarna rendang kabeh dina papan badag.
  2. Destone alpukat jeung scoop daging onto papan.
  3. Mimitian chopping eta sadayana babarengan nepi ka halus tur ogé digabungkeun.
  4. Nyokot leuwih loba daun coriander, kira-kira rendang jeung tambahkeun tomat, teras neruskeun chops eta sadayana babarengan.
  5. Tambahkeun jus tina 1 jeruk nipis sarta 1 séndok minyak, teras usum secukupnya kalawan uyah laut, lada hideung jeung leuwih jus jeruk, upami diperlukeun.
  6. Deseed, finely rendang jeung paburencay leuwih cabe sésana lamun resep leuwih ti tajongan a. Angkat daun katumbiri yang sudah dipesan, lalu sajikan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *