• Tingkat:
    Gampang
  • Total:
    1 jam 35 mnt (kaasup waktos cooling)
  • aktip:
    25 mnt
  • Ngahasilkeun:
    ngeunaan 30 cookies
  • Inpormasi Gizi
    Analisis Gizi
    Per porsi
    Ukuran porsi
    1 ti 14 porsi
    Kalori
    286
    Total gajih
    14 g
    Lemak jenuh
    8 g
    Karbohidrat
    39 g
    Serat Diét
    1 g
    Gula
    22 g
    Protéin
    3 g
    Koléstérol
    48 mg
    natrium
    104 mg

Vérsi ieu cookie gula boga ujung rada Crispy sarta super chewy puseur-hatur nuhun kana ngaronjatna gula jeung baking dina suhu nu leuwih luhur. Gulung cookies dina gula warna tinimbang granulated pikeun pamutahiran sparkly.

  • Tingkat:
    Gampang
  • Total:
    1 jam 35 mnt (kaasup waktos cooling)
  • aktip:
    25 mnt
  • Ngahasilkeun:
    ngeunaan 30 cookies
  • Inpormasi Gizi
    Analisis Gizi
    Per porsi
    Ukuran porsi
    1 ti 14 porsi
    Kalori
    286
    Total gajih
    14 g
    Lemak jenuh
    8 g
    Karbohidrat
    39 g
    Serat Diét
    1 g
    Gula
    22 g
    Protéin
    3 g
    Koléstérol
    48 mg
    natrium
    104 mg

Pupus pilihan Sadaya 2 1/2 cangkir tipung sagala-Tujuan 1/2 séndok téh baking powder 1/2 séndok téh uyah halus 1 1/2 cangkir gula, tambah deui pikeun rolling 2 batang (1 cup) mentega unsalted, dina suhu kamar 1 séndok ekstrak vanili murni 1 endog badag

  1. Posisi rak oven dina per tilu luhur jeung handap oven jeung preheat ka 375 derajat F. Baris 2 loyang jeung kertas parchment.
  2. Whisk babarengan tipung, baking powder jeung uyah dina mangkok leutik.
  3. Kocok gula jeung mentega jeung mixer listrik dina speed sedeng-tinggi dina mangkok badag nepi ka lampu sarta mengembang, ngeunaan 4 menit. Tambahkeun vanili jeung endog jeung ngéléhkeun pikeun ngasupkeun. Tambahkeun campuran tipung dina 2 bets jeung ngéléhkeun dina speed sedeng-low nepi ka diasupkeun.
  4. Nempatkeun sababaraha gula dina mangkok leutik. Scoop heaping tablespoonfuls tina adonan, gulung kana bal jeung nutupan di gula. Susun bal dina loyang disusun ngeunaan 2 inci eta. (Bakal aya adonan tambahan pikeun bets kadua.)
  5. Panggang nepi ka handap sarta edges nu bieu coklat emas, 12 nepi ka 14 menit. Hayu cookies tiis pikeun sababaraha menit dina loyang, lajeng mindahkeun kana rak kawat pikeun niiskeun lengkep. Nalika loyang geus tiis, ngulang jeung adonan sésana. Cookies tiasa disimpen dina wadah kedap udara dugi ka 3 dinten.

Nalika ngukur tipung, urang tuang kana cangkir ukur garing sareng tingkatkeun kaleuwihanna. (Scooping langsung tina kantong compacts tepung, hasilna barang dipanggang garing.) Copyright 2015 Télévisi Food Network, GP Sadaya hak ditangtayungan.

Upami anjeun resep cookies gula, tapi anjeun henteu tiasa mendakan baking soda di toko, tong hariwang. Anjeun teu kedah baking soda pikeun ngadamel sakumpulan cookies gula. Kalayan sakedik kasabaran sareng sababaraha adonan mentega, anjeun tiasa ngadamel sababaraha cookies gula anu lezat di bumi. Tetep maca pikeun neuleuman kumaha carana ngadamel cookies gula tanpa bubuk baking soda.
Gula-Cookies-Tanpa-baking-SodaPos éta tiasa ngandung tautan afiliasi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, pariksa panyingkepan kuring . Luncat ka Resep

Dupi abdi tiasa ngadamel cookies gula tanpa baking soda atawa bubuk?

Baking soda mangrupa leavener penting, nu mantuan cookies Anjeun naek. Tanpa éta, cookies anjeun moal naek sareng bakal datar sareng padet. Nanging, anjeun tiasa gampang masak cookies gula tanpa baking soda atanapi baking powder. Di handap ieu anjeun tiasa mendakan daptar bahan sareng petunjuk ngeunaan cara ngadamel cookies ieu tanpa riweuh. Patali: Biskuit Coklat Chip Tanpa Vanili
Patali: Biskuit Kacang Kacang Tanpa Gula Merah

Kumaha Nyegah Cookies Ti Sumebarna

Upami anjeun mikirkeun kumaha carana ngadamel cookies baking soda, titik penting sanésna nyaéta kumaha nyegah cookies anjeun sumebar. Upami anjeun nganggo baking powder sabab ngandung baking soda. Baking powder boga sababaraha komponén, kaasup natrium bikarbonat sarta agén acidifying urut mantuan cookies naek nepi, sarta dimungkinkeun nyegah eta tina rising teuing. Upami anjeun ngan ukur nganggo tipung, gula, mantega, sareng endog pikeun cookies gula anjeun tanpa baking soda , campur sakedik uyah kana adonan ogé bakal nyababkeun cookies anjeun naék saé.

Taya Baking Soda Cookies Bahan

Upami anjeun heran kumaha ngadamel cookies gula tanpa baking soda, ieu mangrupikeun daptar bahan anu anjeun kedah tuturkeun.

  • tipung serbaguna
  • Mentega
  • Gula
  • Endog
  • Ékstrak vanili
  • Uyah

Gula Cookies Tanpa Baking Soda Atawa Bubuk

Waktu Persiapan 15 mnt Waktu masak 15 mnt Total Waktu 30 mnt Kursus Dessert Masakan Amérika

  • 1 ¼ cangkir tipung serbaguna
  • ½ cangkir mentega suhu kamar
  • ½ gelas gula
  • 1 endog leutik
  • 1 séndok ekstrak vanili
  • 1 ciwit uyah
  • Dina mangkok campur kode, ngéléhkeun mentega jeung gula nepi ka mengembang.
  • Tambahkeun endog jeung vanili. Kocok nepi ka rata.
  • Tambahkeun tipung jeung uyah. Aduk nepi ka adonan datangna babarengan.
  • Panutup adonan ku foil plastik jeung refrigerate salila 1 jam.
  • Preheat oven ka 350F. Baris hiji lambar cookie kalayan kertas parchment.
  • Gulung kaluar adonan sarta motong kaluar ngagunakeun cutter cookie. Kuring make cutter cookie 2 inci.
  • Susun cookies dina loyang jeung refrigerate salila 15 menit.
  • Panggang cookies pikeun 8-12 menit.
  • Niiskeun cookies dina rak kawat saméméh porsi.

Patali: Biskuit Gula Tanpa Mentega
Patali: Biskuit Oatmeal Tanpa Gula Coklat

The Bottom Line

Upami anjeun resep masak sareng milari resep anu sederhana sareng bahan dasar, ieu mangrupikeun. Turutan arah sareng Panggang cookies amis, mentega, ngalembereh-di-sungut anjeun dina waktu anu singget. Tong hilap bagikeun pangalaman masak anjeun dina koméntar di handap.

FAQ – Patarosan anu Sering Ditaroskeun

Naon Anu Kajadian Upami Anjeun Ngadamel Kuki Tanpa Baking Soda?

Cookies tanpa baking soda rada denser ti rupa tradisional, nu hartina maranéhna geus hadé pikeun porsi jeung és krim atawa susu. Éta ogé henteu sumebar pisan – janten upami anjeun milarian ngadamel sakumpulan cookies tanpa baking powder, ieu resep pikeun anjeun!

Naon anu kuring tiasa dianggo tibatan baking soda dina cookies?

Leres, anjeun tiasa ngadamel cookies gula tanpa baking soda. Aya sababaraha hal anu anjeun tiasa nganggo tinimbang baking soda pikeun ngagentos agén ragi kimiawi. Panggantian anu paling umum pikeun baking soda nyaéta krim karah, sareng ngéléhkeun bodas endog (bodas wungkul) ogé tiasa dianggo.

Naha Baking Soda Ngadamel Cookies Crispy?

Jawabna enya. Baking soda méré cookies crumb lampu, garing, sarta mengembang. Tapi anjeun bisa kalayan gampang nyieun cookies gula Anjeun tanpa baking soda atawa bubuk, jeung cookies ieu pasti bakal patut eta. Ieu cookies gula basajan, tanpa baking powder atawa baking soda, anu hébat dipaké kalawan sagala bentuk cutter cookie. Aranjeunna tetep bentukna sampurna bari tetep jadi buttery tur lemes. cookies gula tanpa baking powder atawa baking soda tumpuk jangkung. Biskuit gula (tanpa baking powder atanapi baking soda) mangrupikeun salah sahiji hal anu karesep kuring dilakukeun salami usum liburan. Abdi resep ngagunakeun bentuk lucu pikeun motong aranjeunna, sareng murangkalih kuring sok resep ngabantosan ibun. Cookies ieu gancang sareng gampang dilakukeun, sareng sakedik bahan. Upami anjeun milarian versi cookies gula anu sanés pikeun ngadamel anjeun kedah nyobian cookies gula kenyal anu garing anu henteu aya ibun. Atawa cookies gula beureum asin mah, nu ngan make gula beureum. Sareng cookies gula waluh mentega coklat kuring sampurna pikeun usum gugur. cookies gula tanpa baking powder atawa baking soda potong bentuk spring jeung frosting warna caang

Naha anjeun bakal resep cookie ieu

NO SREADING- Tanpa baking powder sareng baking soda, cookies ieu nahan bentukna sampurna. FUN TO MAKE- Cookies ieu mangrupikeun sababaraha murangkalih anu karesep pisan didamel kumargi aranjeunna resep ngahias ku frosting warna sareng taburan. BAHAN DASAR- Ieu dijieun kalayan sagala bahan pokok nu paling jalma tetep dina leungeun.

CATETAN BAHAN

  • Mentega – Anjeun teu hoyong mentega anjeun langsung kaluar tina kulkas, tapi ogé henteu lemes teuing. Hayu eta diuk kaluar salila kira 30 menit saméméh dimimitian.
  • Gula- Cookies ieu ngan ukur nganggo gula granulated anu masihan ujungna katingal garing anu saé.
  • Endog- Ngidinan diuk kaluar jeung mentega saméméh dimimitian.
  • Vanili- Sababaraha urang ogé resep nambahkeun sababaraha ekstrak almond, nu hébat. Anjeun tiasa ngalakukeun satengah satengah, atawa sakabéh vanili.
  • Tepung- Upami Anjeun gaduh skala, pastikeun Anjeun beuratna kaluar tipung Anjeun. Upami henteu, tuang kana gelas ukur anjeun supados henteu dibungkus.

bahan anu diperlukeun pikeun nyieun cookies gula.

Léngkah-léngkah PITUDUH

  • Lengkah 1: Teundeun mentega jeung gula dina mixer stand dipasangan ku kantétan ngawelah. Kocok dina speed sedeng-tinggi nepi ka lampu sarta mengembang, ngeunaan 3 menit.
  • Lengkah 2: Tambahkeun endog jeung mix on low nepi ka rata, ngeunaan 30 detik. Kocok dina vanili.
  • Lengkah 3: Lalaunan campur uyah jeung tipung, kade ulah over mix. Kuring biasana eureun nalika kuring masih boga sababaraha sésa tipung sabudeureun mangkok.
  • Léngkah 4: Bentuk adonan kana piring ageung sareng bungkus bungkus plastik. Refrigerate salila kira 2 jam pikeun mastikeun adonan sagemblengna chilled.

adonan adonan dibungkus plastik

  • Lengkah 5: Preheat oven ka 350 F. Garis dua loyang jeung kertas parchment.
  • Léngkah 6: Cabut adonan tina kulkas sareng ngantepkeun 10-15 menit. Enteng tipung mat atawa permukaan jeung gulung kaluar adonan nepi ka kandel ngeunaan ¼ inci. Abdi resep gaduh cookies kandel. Potong kalayan cutters cookie, sarta gulung deui adonan saloba kali sakumaha diperlukeun nepi ka sakabéh adonan geus ngawangun.

motong kaluar bentuk cookies gula. bentuk disimpen dina lambaran cookie saméméh baking

  • Lengkah 7: Panggang cookies pikeun 10-12 menit, atawa nepi ka coklat emas enteng sabudeureun edges. Ngidinan pikeun niiskeun lengkep sateuacan frosting.

cookies Freshly dipanggang dina lambaran cookie.

Ahli baking tips

cookies ieu sabenerna favorit kuring dina dinten kadua. Sanggeus kuring geus diwenangkeun frosting pikeun ngeset I nempatkeun cookies frosted kana wadahna airtight jeung nyoba nolak dahar saloba I bisa nepi ka poé saterusna. Aranjeunna soften jeung mentega jeung vanili rasa bener kaluar sanggeus diuk. Mentega jeung endog teu kudu sagemblengna chilled ti fridge, tapi ogé teu kudu dina suhu kamar. Kuring nyobian ngantepkeun aranjeunna calik sakitar 15-30 menit sateuacan kuring ngamimitian ngadamel cookie! Kuring geus dibikeun duanana cangkir jeung gram salaku ukuran. Gram bakal langkung tepat, khususna nalika ngukur tipung. Upami anjeun teu gaduh skala dapur, henteu masalah! Cukup tuang tipung kana cangkir ukur anjeun pikeun mastikeun yén éta henteu dibungkus di dinya. Lampu jeung mengembang mangrupakeun konci.

FAQ

Naha anjeun kedah nempatkeun adonan dina kulkas sateuacan digulung sareng dipotong? Hadé pisan mun éta chill adonan sabab ngamungkinkeun cookies jadi gampang pikeun motong bentuk, sarta ogé mantuan aranjeunna tetep bentukna. Naha anjeun kedah gaduh pemotong cookie pikeun ngadamel cookies gula ieu? Henteu! Anjeun tiasa gulung kaluar adonan sarta motong kana bunderan maké cangkir. Naha kuring kudu ibun cookies ieu? Anjeun teu kedah ibun aranjeunna. Jigana aranjeunna nikmat sareng atanapi tanpa frosting nu. Anjeun oge tiasa gulung aranjeunna dina gula upami hoyong. kembang jeung kukupu bentuk cookies gula tanpa baking powder atawa baking soda.

NYIMPAN

Kami leres-leres resep cookies ieu saatos aranjeunna linggih dina wadah kedap udara salami sadinten. Aranjeunna soften bit jeung rasa vanili bener mimiti datang ngaliwatan. Janten kuring nyobian sareng ngadamel aranjeunna dinten sateuacan urang hoyong tuang atanapi ngalayanan aranjeunna di mana waé. Saatos frosting kuring ngantep frosting harden ku diuk pikeun bit, lajeng abdi nempatkeun eta deui dina lambar cookie abdi kalayan tutup a, atawa kana sababaraha kantong ziplock badag. Éta bisa disimpen dina loket pikeun 3-4 poé tasting sagampil seger.

katirisan

cookies ieu freeze hébat. Anjeun tiasa freeze adonan saméméh rolling sarta motong, atawa anjeun bisa freeze cookies saméméh atawa sanggeus frosting. Ngan nempatkeun eta dina wadahna airtight sarta aranjeunna bisa disimpen nepi ka 3 bulan. cookies gula jeung frosting dina loyang.

RESEP COOKIES LAIN COBA

Cookie mentega Marshmallow Cookies Coklat Chip Cookies tanpa Gula Brown Snickerdoodle Cookies Kanggo suguhan anu langkung nikmat tuturkeun kuring dina instagram @thesaltedsweets. Sareng pastikeun tag kuring sareng koméntar di handap upami anjeun ngajantenkeun sareng mikanyaah aranjeunna sapertos kuring. Pastikeun ninggalkeun review béntang di handap! cookies gula tanpa baking powder atawa baking soda tumpuk jangkung. Ieu cookies gula basajan, tanpa baking powder atawa baking soda, anu hébat dipaké kalawan sagala bentuk cutter cookie. Aranjeunna tetep bentukna sampurna bari tetep jadi buttery tur lemes. Waktu Persiapan 10 mnt Waktu masak 10 mnt 2 jam Kursus Dessert Masakan Amérika Porsi 25 Kalori 204 kcal

Cookies:

  • 1 cup mentega suhu kamar
  • 1 cup gula granulated
  • 1 suhu kamar endog badag
  • 2 séndok vanili
  • ½ séndok téh uyah
  • 2½ cangkir tipung serbaguna

Buttercream Frosting:

  • ¼ cangkir mentega
  • 2 sendok krim haseum atawa susu
  • 1 séndok vanili
  • 2 gelas gula tipung
  • Teundeun mentega jeung gula dina mixer stand dipasangan ku kantétan ngawelah. Kocok dina speed sedeng-tinggi nepi ka lampu sarta mengembang, ngeunaan 3 menit.
  • Tambahkeun endog jeung mix on low nepi ka rata, ngeunaan 30 detik. Kocok dina vanili.
  • Lalaunan campur uyah jeung tipung, kade ulah over mix. Kuring biasana eureun nalika kuring masih boga sababaraha sésa tipung sabudeureun mangkok.
  • Bentuk adonan kana piringan ageung sareng bungkus dina bungkus plastik. Refrigerate salila kira 2 jam pikeun mastikeun adonan sagemblengna chilled.
  • Preheat oven ka 350 F. Garis dua loyang jeung kertas parchment.
  • Cabut adonan tina kulkas sareng ngantepkeun dugi ka 10-15 menit. Enteng tipung mat atawa permukaan jeung gulung kaluar adonan nepi ka kandel ngeunaan ¼ inci. Abdi resep gaduh cookies kandel. Potong kalayan cutters cookie, sarta gulung deui adonan saloba kali sakumaha diperlukeun nepi ka sakabéh adonan geus ngawangun.
  • Panggang cookies pikeun 10-12 menit, atawa nepi ka enteng coklat emas sabudeureun edges. Ngidinan pikeun niiskeun lengkep sateuacan frosting.
  • Pikeun nyieun frosting campur susu mentega jeung vanili nepi ka rata. Tambahkeun gula tipung jeung mix nepi ka rata. Anjeun tiasa nambahkeun leuwih atawa kurang gula tipung pikeun meunangkeun konsistensi dipikahoyong. Tambahkeun ngawarnaan kadaharan sakali dicampurkeun jeung siap upami Anjeun hoyong ngahias cookies kalawan kelir béda.

cookies ieu sabenerna favorit kuring dina dinten kadua. Sanggeus kuring geus diwenangkeun frosting pikeun ngeset I nempatkeun cookies frosted kana wadahna airtight jeung nyoba nolak dahar saloba I bisa nepi ka poé saterusna. Aranjeunna soften jeung mentega jeung vanili rasa bener kaluar sanggeus diuk. Mentega jeung endog teu kudu sagemblengna chilled ti fridge, tapi ogé teu kudu dina suhu kamar. Kuring nyobian ngantepkeun aranjeunna calik sakitar 15-30 menit sateuacan kuring ngamimitian ngadamel cookie! Kuring geus dibikeun duanana cangkir jeung gram salaku ukuran. Gram bakal langkung tepat, khususna nalika ngukur tipung. Upami anjeun teu gaduh skala dapur, henteu masalah! Cukup tuang tipung kana cangkir ukur anjeun pikeun mastikeun yén éta henteu dibungkus di dinya. Lampu jeung mengembang mangrupakeun konci. Fakta gizi dina ieu dumasar kana 25 cookies, abdi terang eta gumantung kana ukuran cutters cookie pikeun jumlah sabenerna. Kalori: 204kkalKarbohidrat: 27gProtéin: 2gLemak: 10gLemak jenuh: 6gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 3gTrans Fat: 1gKolestérol: 33mgSodium: 131mgKalium: 1mgCtamina: 1mgSugar: 1mgCtamina: 1mgSugar: 21mgCamin: 1 Cookies keyword, cut outs, bentukna, gula Hayu urang terang kumaha éta!

Interaksi Pamaca


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *