Éditor Delish milih unggal produk anu kami tampilkeun. Urang tiasa nampi komisi tina tautan dina halaman ieu. Dahareun, Bahan, Tableware, Seafood, Piring, Masakan, Garnish, Lauk, Sarapan, Jeruk, Pikir grilling lauk téh saluareun kaahlian anjeun? Psh – anjeun leres-leres tiasa ngadamel ieu! Urang kaasup resep pikeun kavling lauk béda, tapi sababaraha urang grilling buka-tos anu tuna, salmon, halibut, salmon, sarta swordfish. Tangtosna, udang ogé pilihan anu saé! Pilari resep lauk bakar hébat? Kami ngagaduhan aranjeunna. Coba tuangeun lauk panggang anu luar biasa kami. 1 ti 8 Tips pikeun Grilling Lauk Sampurna Tantangan nalika ngagoreng lauk aya dua kali. Hajat munggaran anjeun nyaéta pikeun ngagoreng lauk supados anjeun ngahontal luar garing bari mastikeun yén lauk bakal asak dugi ka asak. Tujuan ahir? A exterior nicely charred nu envelops tékstur lemes jeung luscious lauk. Lauk kayaning tuna, salmon, halibut, sarta swordfish, anu tékstur leuwih kawas sapi atawa babi, kudu grilled langsung dina ngilu teh. (Lauk anu langkung hipu, sapertos nila, sol, sareng flounder, sakapeung langkung saé nalika dipanggang dina pakét foil atanapi karanjang grill.) Resep: Tuna Panggang sareng Mentega Teri Lemon 2 ti 8 Grill kalawan Kapercayaan Tangtangan kadua anjeun, sareng panginten anu paling hese, nyaéta kumaha carana ngajaga lauk henteu nempel dina hawu – ngimpina unggal sirip lauk. Leyuran mangrupa grill well-prepped, produk garing, sarta tingkat ditangtoskeun tina grill panas, nu biasana sedeng-luhur. Resep: Salmon grilled kalawan mustard jeung bumbu 3 ti 8 Nyiapkeun Lauk pikeun Grilling 4 ti 8 Nyiapkeun grill Hurungkeun panas dina grill ka luhur sarta meunang siap nyiapkeun grille ngilu. Anjeun bakal hoyong mastikeun munggaran tur foremost yén grill ngilu anjeun sakumaha bersih jéntré. Nalika anjeun ngamanaskeun grill, nutupan pangilu sacara bébas ku aluminium foil. Panas sengit bakal ngabalukarkeun sagala lebu ngarecah sarta leyur. Ieu ogé ngaminimalkeun nempel. Dina panas na pangluhurna, ieu ngan kedah nyandak ngeunaan 10-15 menit. Resep: Jerk Halibut Steaks kalawan Kentang amis wedges 5 ti 8 Sikat pangirut grill nepi ka beresih Leupaskeun aluminium foil tina ngilu nu. Ngagunakeun sikat grill kaku-kabel, kerok ngilu bersih. Melu sababaraha lembar anduk kertas kana pasagi leutik atawa pad. Nangkep anduk kertas nganggo tong, celupkeun anduk kertas kana minyak, teras gosok kana palang-palang. Terus ngusap pangilu ku anduk kertas anu diminyakan nepi ka ngilu rada herang. Rencanana pikeun ngalakukeun ieu ngeunaan 5 kali. Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ulang dip anduk kertas dina minyak pikeun tiap aplikasi. Resep: Tuna Steaks kalawan saos Lemon Caper 6 ti 8 Usum lauk anu leres Leupaskeun lauk tina fridge jeung enteng sikat kadua sisi jeung minyak. Usum ngan ku uyah kasar jeung lada hideung retak. Posisikeun sisi kulit lauk ka handap diagonal dina ngilu. Ieu henteu ngan ukur nyiptakeun tanda-tanda grill anu mumpuni anu anjeun tingali di réstoran, tapi ogé ngagampangkeun ngabalikeun lauk sabab éta dina sudut. Resep: Tuna panggang sareng saos mint 7 ti 8 Tinggalkeun waé! Ngurangan panas kana sedeng, nutupan grill, sarta ngantep masak! Ulah coba mindahkeun lauk nepi ka anjeun nempo yén sisi kulit ngabogaan sear nice jeung kasampak garing. Mun anjeun teu yakin iraha bade pariksa lauk ningali ieu, coba gently ngangkat ku spatula fine-edged sanggeus sababaraha menit. Lamun teu gampang ngangkat kaluar ngilu, hayu eta masak saeutik deui jeung pariksa dina interval 20 detik nepi ka rengse. resep: Grilled Salmon lemes Tacos 8 ti 8 Kumaha Flip Lauk Pikeun gampang flip lauk, ieu mangrupikeun trik anu saé anu henteu terang sadayana Master Panggangan. Ngagunakeun dua spatula rupa-edged, angkat fillet lauk underneath ti dua sisi jeung flip lauk. Lajeng nutupan jeung masak nepi lauk geus ngahontal doneness dipikahoyong. Upami anjeun teu gaduh dua spatula, kantun cobian nganggo garpu. Anjeun tiasa ngadamel tines garpu antara bar grill tur gently angkat fillet, teras balikkeun. Lamun asak leres, daging bakal teguh mun kabaran, flake gampang ku garpu, sarta kaciri opak kabeh jalan ngaliwatan. Resep: Grilled Swordfish kalawan Tomat-jeung-timun Salsa Lauk Escabeche

  • Nyiapkeun
    20
    mnt
  • Total
    24
    jam 0
    mnt
  • Porsi
    6

ku: Jeannette Quinones Diropéa Jul 17, 2017

bahan

  • 6-8 fillet lauk (grouper, sierra Pasifik, mahi mahi, atawa hake)
  • Uyah jeung cabé rasa
  • 4 sendok minyak canola
  • 2 bawang konéng potong strips atawa cingcin
  • 6 siung bawang putih, iris tipis
  • 1 bel cabé potong strips
  • 3 daun salam
  • 1/4 cangkir boneka zaitun (sakabeh atawa sliced)
  • 1 séndok cabe hideung sakabeh
  • 1 cup minyak zaitun
  • 1/2 cangkir cuka cider apal

Léngkah

  • 1 Bumbui lauk jeung uyah jeung cabé. Panfry lauk dina bets (kira-kira 2 menit per sisi) dina 2 sendok minyak canola sarta mindahkeun kana platter a.
  • 2Pikeun escabeche: Panaskeun
    sésana 2 sendok minyak canola dina panci.
  • 3 Tambahkeun bawang, bawang bodas, cabé, daun salam, zaitun jeung cabé.
  • 4 Masak dina seuneu leutik salila 3 nepi ka 5 menit supados bawang teu lemes teuing.
  • 5 Tambahkeun minyak zaitun jeung cuka, aduk rata sarta ngantep masak pikeun 15 menit dina panas low.
  • 6 Tuang campuran kana fillet lauk jeung hayu marinate ti 6 nepi ka 24 jam. Beuki lila anjeun ngantep éta marinate, beuki rasa bakal boga.

Tips ahli

  • tip 1Anjeun tiasa nambahkeun wortel thinly sliced ​​​​resep.

Émbaran Gizi

684.6 Kalori, 55.4g Total Lemak, 40.8g Protéin, 8.3g Total Karbohidrat, 3.7g Gula

Fakta Gizi

Ukuran Porsi:
1 Porsi
Total gajih
55,4g
85%
Koléstérol
99,2 mg
33%
natrium
531,5 mg
22%
Kalium
733,1 mg
21%
Total Karbohidrat
8,3g
3%
Serat Diét
1,8g
7%
Gula
3,7 g
Protéin
40,8g
Vitamin C
50%
50%
Kalsium
4,60%
5%
Beusi
10,70%
11%
bursa:

* Persen Nilai Daily dumasar kana diet 2,000 kalori.

Langkung Ngeunaan Resep Ieu

  • Lauk escabeche mangrupakeun salah sahiji hidangan tradisional kapanggih di imah Kristen salila Puasa, nalika loba forgo daging pikeun lauk atawa kadaharan ti laut. Abdi émut yén indung kuring bakal nyiapkeun ton escabeche pikeun nyegah kedah masak seueur salami saminggu. Manehna bakal ninggalkeun eta marinating dina wadah kaca jeung tutup, sarta manehna oge bakal nyieun salads seafood salila ieu.

© 2022 ®/TM General Mills Sadaya Hak Ditangtayungan

Coba Ieu salajengna

  • Tuna Antipasto
  • Tuna Patties kalawan Chipotle Cream saos
  • Méksiko Salmon jeung Hideung Bean jeung Alpukat Salsa
  • Lauk bodas dina saos Bawang bodas
  • Stew Lauk Peruvian
  • Lauk Chicharrón

Resep Telor Ikan – Telur Ikan Goreng (Goreng Gaboli) . Upami anjeun teu acan tuang a Fish Roe sateuacan anjeun kedah nyobian resep ieu. Di Sukabumi, urang nelepon Fish Roe (Endog Lauk) Gaboli jeung Goreng Lauk Endog nyaeta Gaboli Fry dina menu réstoran . Ieu resep basajan tur nikmat dimana urang marinate nu roe lauk dina némpelkeun chutney héjo lajeng ngagoreng deet. Indung kuring bakal ngadamel ieu sahenteuna sakali unggal taun nalika roe lauk sayogi dina muson. Roe lauk asak pisan gancang sarta overcooking bisa ngakibatkeun roe lauk teuas. Dina resep ieu, kuring nganggo roe / endog lauk Palla (Hilsa) anu umumna sayogi kanggo waktos anu pondok salami muson. Lauk Palla kalebet kulawarga herring sareng warnana pérak. Lauk ieu beunghar Omega-3 sareng dianggap séhat. Lauk Palla/Hilsa loba cucuk atawa tulang tapi dagingna ngeunah pisan. Lauk ieu ogé paling dipikaresep pikeun roe / endog. Anjeun sacara harfiah tiasa ngaraosan minyak dina ramo anjeun nalika nanganan lauk Palla / Hilsa. Kari tétéla ngeunah pisan jeung lauk ngan lebur dina sungut anjeun. The Palla / Hilsa Fish Roe umumna digoréng sarta dinikmati salaku ngeunah a. resep ikan nilem

Daptar eusi

  • Naon ari Fish Roe?
  • Kumaha Masak Endog Lauk?
  • Kumaha ngagoreng Endog Lauk?
    • Ngalayanan Saran
    • Resep Lauk séjén anu anjeun resep
    • Kartu Resep dicitak

Naon ari Fish Roe?

Fish Roe nyaéta endog lauk . Lauk roe nyaéta massa endog internal pinuh asak dina ovarium lauk kawas Rohu, Hilsa, jsb . Lauk Roe atanapi Lauk endog mangrupakeun ngeunah sehat anu didahar ku pencinta kadaharan ti laut. Roe henteu ngan beunghar asam lemak Omega3 tapi ogé ngagaduhan jumlah vitamin B12 anu signifikan. Lauk Roe ku kituna dianggap kadaharan sehat nu bisa dikonsumsi aman nalika kakandungan ogé. Di antara populasi suku India wétan, Endog / Roe lauk Rohu mangrupakeun ngeunah anu dipanggang dina seuneu kabuka. Hal ieu méré rasa haseup nice kana roe lauk. Di Odisha sareng Benggala Kulon, Roe tina sababaraha lauk cai tawar, kalebet Hilsa, boh dimasak sareng lauk atanapi digoréng nyalira. Lauk Roe, ogé deet atawa jero-gorengan sarta didahar salaku appetizer atawa saméméh tepung a. Sapanjang wewengkon basisir Konkan, Roe of sardines, mackerels, sarta sababaraha lauk sejenna dianggap ngeunah. Roe ieu coated dina némpelkeun masala beureum lajeng goreng dina loyang. Di Goa, roe lauk munggaran dikukus atanapi digodog sareng uyah. Hal ieu umumna coated jeung Goan Recheado masala jeung deet goreng dina pan.

Roe ti sturgeon atawa kadang lauk lianna kayaning flathead abu mullet mangrupakeun produk dasar atah ti mana caviar dijieun.

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan Fish Roe di dieu - https://en.wikipedia.org/wiki/Roe

Kumaha Masak Endog Lauk?

Roe lauk atanapi endog lauk dianggo salaku bahan asak sareng atah dina seueur masakan. Roe lauk téh ngeunah nu urang India ngarasakeun dina bentuk kari kandel atawa sakumaha deet digoréng endog lauk di bagian séjén nagara. Dina resep ieu, kuring geus nyieun némpelkeun chutney héjo sarta coated endog lauk kalawan ieu. Kuring lajeng hayu endog lauk marinate bari dina némpelkeun héjo ieu saméméh deet frying aranjeunna. Anjeun oge bisa ngukus endog lauk sanggeus nerapkeun témpél chutney héjo. Ngukus endog lauk sateuacan ngagoreng ogé mastikeun masak gancang. Larapkeun némpelkeun masala héjo sarta nempatkeun roe lauk kana wadah steamer sarta kukus salila 10 menit. Anjeun teras tiasa ngagoreng deet lauk ieu dina panci.

  • Lengkah I. Lauk roe (endog lauk) anu hipu jeung perlu penanganan ati. Larapkeun sababaraha uyah secukupnya sarta séndok turmeric sarta ngantep éta beristirahat pikeun sababaraha menit saméméh palapis eta jeung némpelkeun chutney héjo.
  • Lengkah II. Jieun témpél chutney héjo kalayan bahan-bahan ieu:
    • Daun coriander – 1 kebat leutik
    • Daun mint – 1/4 kebat (opsional)
    • cabe héjo – 2 nepi ka 3 atawa nurutkeun rasa
    • Jahé – sapotong 1 inci
    • Bawang bodas – 5 nepi ka 6 flakes
    • Jus lemon (jus satengah lemon atanapi 1 sdm)
    • Uyah sacukupna

témpél chutney héjo

  • Lengkah III. Ayeuna nerapkeun témpél chutney héjo ieu gently sakuliah roe lauk (endog lauk) sarta ngantep éta marinate pikeun atleast 10 nepi ka 15 menit.

resep ikan nilem

Kumaha ngagoreng Endog Lauk?

Panas minyak dina pan ngagoreng deet. Sakali minyak panas, gently nempatkeun endog lauk dina loyang lajeng dab chutney sésana, lamun aya, leuwih endog lauk. Hayu endog lauk tumis di hiji sisi pikeun 5 nepi ka 6 menit lajeng flip leuwih gently jeung tumis pikeun sejen 5 nepi ka 6 menit atawa nepi ka rengse. Ngidinan roe lauk coklat dina dua sisi pikeun malah masak. Jaga ekstra bari ngabalikeun lauk atanapi endog, sabab hipu aranjeunna gampang pegat. Oge ulah maksakeun kicau lauk dibalikkeun, antepkeun kaluarkeun diri tina kagorengan sacara alami. Antosan sababaraha detik deui upami anjeun sesah malikkeun endog lauk. Paké wajan kualitas alus, preferably beusi tuang, sarta bumbu pan ogé. Anjeun oge bisa make pan non-iteuk atawa griddle pikeun ngagoreng roe lauk atawa endog. resep ikan nilem

Ngalayanan Saran

Ngawula ka lauk Roe (endog lauk) salaku appetizer atawa salaku lauk babarengan jeung kursus utama. Pikeun ngalayanan, gently motong roe lauk kana keureut kandel ku péso seukeut lajeng ngalayanan ngeunah ieu.

Resep Lauk séjén anu anjeun resep

Masala hejo pan goreng tenggiri Resep Gancang pikeun Lauk Goreng Boneka Bawal Surmai Tawa Goreng

Kartu Resep dicitak

resep ikan nilem

Resep Ikan Roe – Goreng Telur Ikan

Resep Endog Ikan Goreng dina témpél chutney héjo. Diajar kumaha masak endog lauk sareng nikmati ngeunah ieu. Waktu Persiapan 15 mnt Waktu masak 15 mnt Total Waktu 30 mnt Kursus Utama Masakan India Wétan Resep

  • Katel
  • 1 Lauk Roe Lauk Roe of Palla (Hilsa).
  • ½ sdt bubuk kunyit
  • Uyah sacukupna
  • Minyak pikeun ngagoreng deet

Green Chutney (bisa dicampurkeun kana némpelkeun alus)

  • 1 kebat daun ketumbar
  • ¼ kebat daun mint opsional
  • 6-7 Bawang bodas flakes
  • 1 inci Jahé
  • 2-3 cabe héjo
  • Jus satengah lemon
  • uyah rasa
  • Larapkeun uyah sareng kunyit kana endog lauk sareng ngantepkeun sababaraha menit.
  • Lajeng nambahkeun némpelkeun chutney héjo sarta ngidinan ka marinate.

Kumaha ngagoreng endog lauk

  • Panas minyak dina pan deet. Nalika minyak panas, taliti nempatkeun roe lauk (endog lauk) dina loyang.
  • Dab chutney tambahan dina roe sarta ngantep endog lauk tumis dina seuneu sedeng pikeun 5 nepi ka 6 menit.
  • Lajeng gently flip leuwih endog lauk jeung ngidinan ka tumis pikeun sejen 5 nepi ka 6 menit atawa nepi ka rengse.
  • Jaga bari nanganan endog lauk sabab condong megatkeun.
  • Ngawula ka roe lauk (endog lauk) salaku appetizer atawa salaku lauk-lauk babarengan jeung kursus utama.
  1. Pikeun resep ieu, kuring parantos nganggo roe lauk Hilsa. Anjeun tiasa make sagala roe lauk sakumaha dipikahoyongna.
  2. Nanganan roe sacara saksama sabab hipu sareng gampang pegat.
  3. Paké kebat leutik daun coriander sarta 1/4 kebat daun mint pikeun némpelkeun chutney héjo.

Keyword resep telor lauk, endog ikan goreng, cara masak endog lauk, cara ngagoreng endog Upami anjeun resep resep kuring mangga bagikeun dina Facebook, Pinterest & Instagram @flavoursofmykitchen #flavoursofmykitchen2019. Mangga hayu atuh gaduh komentar anjeun sarta eupan balik. Koméntar anjeun berharga sareng dihargaan pisan. Anjeun ogé tiasa ngahubungi kuring di [email protected] Pikeun apdet resep mangga ngalanggan Newsletter kami sarta ogé nuturkeun kami on Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, sarta Twitter. Hatur nuhun parantos mampir, Cinta, Anita

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *