Ngenalkeun modél katilu urang tina Runway to Every Day – Arona anu pikaresepeun. modél 3 Arona-sm Arona yuswana 43 taun sareng nganggo ukuran 16 dugi ka 18. Saatos kaleungitan sapuluh kilo, Arona ngahadiran bengkel Gaya Sareng Cindy ngarasa ditantang ku naon anu kedah dianggo saatos leungitna beurat. Manehna ngarasa “frumpy” sarta néangan cara pikeun pakéan awak anyar nya jeung manggihan deui gaya pribadi nya. Bentuk awak: Sarupa sareng Julie, Arona mangrupikeun segitiga tibalik anu kuat dimana sabagéan ageung beuratna dibawa ngaliwatan satengah luhur awak sareng ngalangkungan beuteung. Pikeun seueur awéwé, taktak sareng dadana tiasa dugi ka lima persén langkung ageung tibatan hips sareng dina kasus Arona anjeunna gaduh struktur taktak anu kuat pisan anu kontras sareng sukuna anu hébat. Tujuan: Nyaimbangkeun awak Arona ku cara ngalembutkeun taktak sareng dadana sareng narik perhatian kana bagian handapna. Pakéan Hiji: Kasual Arona katingalina super Srimanganti dina tampilan berlapis ieu dimana kardigan warna beureum sareng nada hideung cocog pikeun fiturna. TB_082_CH2_0032 Catet yén kami parantos ngajaga warna anu terang di luhur sareng kami parantos nganggo kardigan curug pikeun Arona sareng ngajaga siluetna poék sareng sadayana hiji warna pikeun langsing anjeunna. Cardigans curug ieu saé pikeun bentuk awak anu langkung lengkep berkat payunna anu langkung pondok sareng panjangna langkung panjang sareng dina lawon ipis aranjeunna tiasa dianggo ogé salaku alat lapisan tanpa nambihan bulk. Salaku tambahan, éta mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun kardigan kancing klasik anu umumna nengetan awak luhur (sanés tujuan urang dina kasus Arona). Di handapeun kami nganggo ensemble hideung nada-on-nada anu tiasa manjangkeun awak. Anjeun bakal ningali di dieu yén Arona katingalina langkung jangkung sareng langkung ipis. Pikeun nambihan ieu, blus hideung V-beuheung anu kami pilih ogé potongan anu dianggo pikeun manjangkeun tampilan Arona. Ayeuna saprak suku Arona patut ditingalikeun, kami parantos nempatkeun di dieu dina calana kulit – leres anjeun tiasa ngagemna langkung ti 40! TB_083_CH2_0042 Émut yén calana kulit henteu kedah dianggo dina gaya bintang rock. Dina kasus Arona, papakéan umumna katingalina rada digosok tapi tetep haneut berkat lawon pelengkap tina pakean anu sanés. Asesoris tetep hideung sareng klasik kalayan sapatu ankle, kantong klasik sareng kalung pikeun ngabantosan perhatian kana décolletage Arona. Curug Cardigan: Trenery Puncak: Trenery Calana: Trenery Sapatu: Salapan Kulon Asesoris: Lovisa, tas ti Trenery Kalawan cardigan off Kalawan cardigan off Outfit Dua: Smart Kasual Frumpy? Mamang! Arona katingalina pinter sareng canggih dina tampilan tren ieu. TB_137_CH2_0306 Kami parantos nyandak daun tina tren usum ieu pikeun nempatkeun Arona dina jas cek anu ramping ti Trenery didamel tina lawon anu beunghar wol anu cocog pikeun usum tiis. Lapel ipis ngamungkinkeun lapisan gampang sareng narik perhatian tina awak luhur Arona. Garis dina jas ogé nyiptakeun garis nangtung lempeng anu salajengna manjangkeun awak Arona. Ngajaga palette warna anu tiis pikeun usum tiis, kami parantos milih pakéan shift lempeng hideung, kaos ketat sareng sapatu setinggi dengkul. TB_140_CH2_0317 Potongan tina pakéan skims ngaliwatan lambung sarta wewengkon luhur flattering wangun Arona sacara sakabéh. Hiji-hijina detil nyaéta sabudeureun neckline pikeun mawa panon nepi ka décolletage Arona sarta salajengna megatkeun up outfit anjeun bakal ningali suku Arona ngintip ngaliwatan tights. Kami parantos nyayogikeun warna kontras dina kantong kalayan warna plum ngalengkepan nada abu sareng hideung tina tampilan Arona. Mantel : Trenery Puncak: Trenery Calana: Trenery Sapatu: Trenery Asesoris: Mocha Pakéan Tilu: Soré Ieu mangrupikeun tampilan karesep urang pikeun Arona. Éta elegan pisan, parantos nyéépkeun kurva éndah Arona urang tapi tetep katingalina langsing sareng ramping. Ayeuna, anjeun panginten panginten naha urang nempatkeun pola dina Arona nalika urang nyobian “ngaganggu” tina awak luhurna. Nanging, perhatikeun yén kami parantos nganggo pola anu disenyapkeun anu saé pisan pikeun bentuk awak anu langkung lengkep sareng kami ngajalankeun langsung kana awak henteu nyorot bagian anu khusus. Dina kasus Arona, éta leres-leres dianggo pikeun ngartikeun bentukna sareng langsing sabab warna dasar cetakna hideung. (Citak ieu tiasa waé henteu pikaresepeun pikeun sadayana, tapi éta tiasa dianggo saé dina Arona, anu tujuanna pikeun landasan / bengkel ieu) Dina tampilan ieu, kami leres-leres ngagunakeun struktur taktak Arona sareng ngagunakeun garis beuheungna kalayan kalung anu wani. TB_168_CH2_0448 Pinggang leutik sareng leungeun baju panjang siku dina pakéan éta ngabantosan narik perhatian kana cangkéng Arona, nyayogikeun sababaraha definisi sareng pakéan éta pas (henteu caket) dina awak handapna leres-leres nangkep siluet feminin éta. Sakali deui, bajuna ngalakukeun sagala padamelan supados asesoris tetep hideung sareng klasik: sapatu heeled rendah sareng clutch. Pakéan: Veronika Maine Sapatu: Salapan Kulon Asesoris: Mocha TB_170_CH2_0459 Upami sapertos Arona, anjeun ogé parantos kaleungitan beurat, éta tiasa sesah pisan pikeun ngamimitian balanja langkung alit. baju heubeul Anjeun bisa jadi leupas sarta unflattering atawa anjeun bisa alami ngahontal pisan voluminous, ukuran teuing-ageung. Panginget ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung ageung. Anjeun bakal ningali tina gaya gaya urang sareng Arona, anjeunna henteu katingali ageung atanapi ageung sareng sadaya baju dianggo saé pikeun nyéépkeun sareng nunjukkeun bentuk awakna. Kumaha saur anjeun ngeunaan penampilan Arona? Naon waé anu anjeun pikir anjeun badé nyobian? Arona sareng Tim Gaya Sareng Cindy bakal resep ngadangu ti anjeun sabab kami resep masihan modél kami salaku seueur eupan balik anu positip! Cinta Cindy x Beam kuring nepi, Scotty… Kuring geus katempo sagalana ayeuna!

Ku Pam McDonald sareng Emma DeRock Kumaha saur anjeun staf caregiving anjeun bakal ngabales lamun, nalika nulungan Ny Smith pakéan, kabeh kudu maranéhna ngalakukeun éta dieunakeun leungeun nya kana blus hiji, drape eta leuwih taktak nya lajeng hayu blus nyokot alih – straightening sagala wrinkles, narik handap leungeun baju, sarta fastening sorangan? Éta sanés sihir sareng sanés fantasi atanapi fiksi ilmiah. Téknologi anu tiasa dianggo dikembangkeun ku Dr Helen Koo, anu ngungkabkeun blus ganti baju diri di Kaséhatan 2.0, simposium anu diayakeun sasih bulan di Lab Hacker di tengah kota Sacramento. Salaku Dr Koo dipedar, lawon utilizes pola origami corrugated jeung éléktroda leutik keur ngalengkepan gerakan.

Kaséhatan 2.0

Kaséhatan 2.0 dimimitian salaku séri konperénsi di Silicon Valley California kalayan misi pikeun ngokolakeun sareng ngadorong téknologi kaséhatan – khususna mobile, nirkabel sareng Internét. Éta parantos ngalegaan ka sakumna dunya sareng bab akar umbi lokal, kalebet Kaséhatan 2.0 Sacramento. Ngaliwatan konférénsi sareng dina rapat lokal, para inovator, pangusaha sareng peminat téknologi ngumpul pikeun ngabagi proyék-proyék pangénggalna sareng ngabahas téknologi khusus. Dina konperénsi ieu, produk ditingalikeun langsung, peluncuran perusahaan diumumkeun, sareng panyatur ngabahas kamajuan canggih bari pamilon nyayogikeun, sering ahli, eupan balik. Konférénsi taunan ngagunakeun téknologi komunikasi panganyarna pikeun ngaronjatkeun partisipasi ngaliwatan webcasts kahadiran jauh ogé sinyalna video pos-acara disadiakeun ngaliwatan portal online atawa flash drive. Dr Koo mangrupakeun asisten dosen Desain di University of California, Davis, sarta spiker TEDx. Anjeunna nampi gelar Sarjana sareng Master of Science dina pakean sareng tékstil ti Universitas Yonsei, salah sahiji ti tilu universitas SKY Koréa Kidul, dianggap anu pangsaéna di nagara éta. Anjeunna nampi gelar doktor dina Studi Desain-Pakaian di Universitas Minnesota, Minneapolis. Fokus akademik sareng profésionalna nyaéta dina téknologi anu tiasa dianggo anu nyayogikeun jasa pribadi ka pangguna. Anjeunna nunjukkeun desain na sacara nasional sareng internasional sareng pakean pinter perawatan kaséhatan na parantos kéngingkeun “pameran pangsaéna dina desain komputasi anu tiasa dianggo” pangajén dina IEEE-International Symposium of Wearable Computers. Karya panganyarna na museurkeun kana nambahkeun sensor kana pakean pikeun ngadeteksi exhalation nu wearer sarta ngawas tingkat glukosa pikeun nyadiakeun eupan balik konstan pikeun penderita diabetes. Anjeunna nyatakeun yén tujuanana kalebet “ngembangkeun téknik desain pakean anu lestari sareng ngahubungkeun desain busana sareng téknologi anyar pikeun nilai éstétika sareng fungsional maju.”

Téhnologi Wearable well-rounded

Dina Maret taun ieu Dr. Koo outlined dina majalah Comstock urang genep wewengkon manehna tempo konci pikeun produk téhnologi wearable well-rounded:

  1. Daya tahan : Éléktronik dirancang pikeun tahan sareng komponén anu gampang dibenerkeun

  2. Gampang Perawatan : lawon anu tiasa dikumbah ku konsumen, garing sareng disetrika; alat éléktronik non-bisa diumbah kudu removable

  3. Kasalametan : Sakur bahaya kaamanan poténsial kedah dipromosikeun sareng dijelaskeun kalayan saé

  4. Gampang Pamakéan : fungsi anu saderhana sareng antarmuka dasar

  5. Kanyamanan : enteng sareng fléksibel

  6. Kelestarian : ngirangan dampak konsumsi kaleuleuwihan sosial, ékonomi sareng lingkungan anu ngabahayakeun (anu ogé tiasa masihan kaunggulan pasar)

Warren Smith, Ph.D., ngagabung Dr Koo salaku presenter dina symposium Sacramento. Anjeunna mangrupikeun insinyur biomédis di Jurusan Éléktronik sareng Éléktronik di California State University Sacramento, dimana anjeunna parantos ngembangkeun téknologi perawatan kaséhatan anu tiasa dianggo langkung ti 15 taun. Diantara karyana ayeuna nyaéta aplikasi pikeun meunteun setrés fisik sareng méntal para dokter bedah sareng perawat nalika aranjeunna damel, kagiatan sareng ngawaskeun murangkalih murangkalih, sareng mobilitas sareng alat mémori. Presenter ahir nyaéta Arshya Vahabzadeh, MD, Patugas Inovasi di Harvard Medical School, Massachusets General Hospital Psychiatry Adademy, anu ngabahas kumaha téknologi anu tiasa dianggo diterapkeun dina widang kaséhatan méntal. Salian karyana di Harvard, Dr. Vahabzadeh nyaéta Wakil Présidén Stratégi Kaséhatan sareng Komunikasi pikeun Brain Power, perusahaan anu ngawangun parangkat lunak sareng hardware dumasar kana neurosains. Perusahaan ayeuna nuju damel pikeun ngarobih komputer anu tiasa dianggo kana alat neuro-assistive sareng pendidikan pikeun autisme. Karyana parantos nampi langkung ti 20 panghargaan nasional sareng internasional. Pikeun diajar ngeunaan intelijen pasar anu unggul, kompetisi pamekar, konperénsi anu bakal datang, sareng acara nasional sareng internasional anu sanés, kunjungan halaman wéb Health 2.0 di www.health2con.com. Sakali aya anjeun ogé tiasa ngalanggan buletin digital na. Upami anjeun resep kana téknologi hirup senior, Aging2.0 AgeTechExpo mangrupikeun tempat anu 19 Nopémber 20 di San Fransisco. Kami ogé ngalaksanakeun survey téknologi anu ringkes pisan sareng bakal ngahargaan partisipasi anjeun. Éta ngan ukur tilu patarosan sareng henteu naroskeun inpormasi pribadi.

SURVEI

Gawé Sosial Profesional – 11 Désémber 2020 Hideung Sajarah Bulan geus kaliwat tapi urang teu kudu eureun ringing alarm on rasisme dina karya sosial. Tingkat inaction ti loba dina ngadegna profési urang duanana deafening sarta nembongkeun. Pikeun cutatan novelis sareng aktivis AS James Baldwin: “Kuring henteu percanten kana anu anjeun carioskeun, sabab kuring ningali naon anu anjeun [henteu] laksanakeun.” Keur ‘dilebetkeun’ Kuring nyerat tulisan ieu tina sudut pandang pribadi sareng profésional. Kuring teu nyarita atas nama sakabeh jalma Hideung jeung étnis minoritas atawa pagawe sosial salaku urang teu grup homogén. Ogé, kuring nolak janten tokenistic ‘sora Hideung’ tina BASW. Abdi salah sahiji loba sora Hideung dina profési. Kuring sadar yén kuring geus ‘diijinkeun’ (nepi ka extent sababaraha) pikeun nganyatakeun pamadegan kuring sabab, mun cutatan sejarawan Hideung jeung presenter TV David Olusoga, kuring “moal nyingsieunan kuda”: Kuring konon well-diucapkeun jeung tengah. -kelas atawa ceuk kuring geus bébéja. Kanggo catetan, kuring henteu hoyong janten ‘lalaki anu saé’ nalika merangan rezim sareng sistem anu menindas. ‘Niceness’ mindeng weaponised ngalawan jalma warna. Motivasi kuring sanés pikeun ambisi karir atanapi kauntungan kauangan. Éta pikeun sabab, sanés keprok – sareng anu nyababkeun nyaéta Black Lives Matter. Narasi kuring dumasar kana pangalaman hirup kuring sareng jalma-jalma sanés anu rutin ditaksir dumasar kana warna kulitna. Jalan Minimalisasi Prévalénsi rasisme anti-hideung sareng manuver siluman pikeun nyéépkeun kontribusi urang sareng ngirangan warisan urang discombobulating. Sababaraha urang diajar hirup kalayan beban paparan urang dina spasi bodas, sanajan punctuates wirahma kahirupan urang sapopoé, sarta sababaraha henteu. Seuseueurna jalma hideung sareng étnis minoritas ngakuan awal yén urang kapaksa nyobian langkung keras sareng toleran penindasan multi-lapisan pikeun usaha urang sareng diakui. Ieu dibuktikeun ku jumlah leutik urang Hideung ngahormatan jeung patung atawa ngaran piala; groundswell of rasisme aimed di Marcus Rashford pikeun kampanye nyadiakeun hidangan pikeun barudak disadvantaged jeung longsoran keluhan na rasisme relentless sasaran Ashley Banjo pikeun mingpin hiji tarian BLM-themed. Narikna, sababaraha urang ngaibaratkeun aktor Hideung John Boyega dipotong tina peluncuran iklan parfum Cina sareng poto anu di-tweet tina acara Guardian Social Care Lives 2020 dimana kuring dipotong salaku panelis. Jalma kudu nyieun pikiran sorangan up ngeunaan sagala kamiripan. Kanyataanana mangrupa daptar minimizations na omissions (teu kahaja atawa lamun heunteu) keur kuring jeung jalma Hideung séjén téh sajajalan jeung normalized. Kritikus ngabantah yén politik kanggo politikus sareng Rashford kedah ‘tempel kana maén bal’ sareng Banjo kedah ‘tempel kana menari’. Revolusioner modern ieu dituduh ‘maén kartu lomba’ ku sababaraha. Ngurangan pangalaman hirup urang kana kaulinan kartu fungsi ukur keur ngaruksak pentingna naon urang nyebutkeun. Stratégi ngaminimalkeun ieu ngaganggu hubunganana sareng usaha pikeun ngaleungitkeun politik, prakték sareng pendidikan sosial. Naha pagawe sosial parantos ‘dumbed-down’ ngan saukur janten agén nagara? Perdebatan ieu dituluykeun pikeun sababaraha dekade ka titik dimana pagawe sosial ayeuna dianggap ku sababaraha salaku agén kontrol sosial. Janten sadar sacara politis sareng sosial penting pikeun ngamajukeun nilai sareng etika kerja sosial – upami henteu, pasti, urang ngan ukur robot otomatis. Pikeun cutatan aktivis Hideung Guilaine Kinouani: “Sagala usaha pikeun ngagambarkeun [karya sosial] (atanapi disiplin ilmiah naon waé) salaku widang produksi pangaweruh anu apolitis, decontexualisable sareng ‘nétral’ anu tiasa beroperasi di luar ranah politik sareng ideologi sanés ngan ukur gering. -informed, éta naif. Naha otomatisasi tugas anu janten padamelan sosial di sababaraha tempat ngahalangan pamikiran kritis sareng bébas ieu? Abdi ngabantah yén éta sareng yén parantos aya pergeseran jempé (tapi ngahaja) pikeun pagawé sosial anu teu aya aktivisme politik sareng sosial. Abdi henteu nyarios politik partai di dieu, tapi sadaya kagiatan lokal sareng nasional anu ku jalma-jalma ngadamel, ngajaga sareng ngarobih aturan anu ditulis sareng teu katulis dimana urang sadayana hirup. Kagiatan nu pakait jeung nyieun kaputusan pikeun grup, hubungan kakuatan antara individu jeung distribusi sumberdaya atawa status elevated ku pamaréntah puseur. Tina sudut pandang ieu, politik aya hubunganana sareng fenomena konflik, kerjasama, kaadilan, kaadilan sosial sareng hak asasi manusa. Ieu kaayaan goréng lamun nu kawasa ngagunakeun média pikeun ngaruksak pandangan dunya masarakat urang, ku kituna pikeun jadi ‘hudang’ atawa ‘migawé alus’ dianggap hal sneed di. Tuduhan ‘sinyal kahadéan’ sareng ‘korban’ henteu nyababkeun karep atanapi kamanusaan, tapi masihan ukuran wawasan ngeunaan sensibilitasna. Pikeun maranéhanana politikus warna anu mungkir ‘hak husus bodas’ sarta denounce téori ras kritis, ‘Rakyat kulit teu salawasna kinfolk’ mangrupa mantra apt ti upbringing kuring. Kiwari, kuring nyandak pandangan yén sababaraha ajag bodas aya dina papakéan domba Hideung. Hayu urang jelas, jalma ieu cleverly disguised gatekeepers jeung pawang. Supremasi bodas sering langkung pikaresepeun nalika dikomunikasikeun ku jalma-jalma ti latar tukang hideung sareng etnis minoritas. Tangtosna, insentif artos sareng kakawasaan cekap pikeun ngagoda sabagéan ageung manusa henteu paduli kasang tukang étnisna. Abdi Hideung sapanjang taun henteu ngan ukur sabulan Bulan Sajarah Hideung (BHM) teu bener hajatan sajarah Hideung. Ieu leuwih jandela tapis tina zikir pikeun pacify kami. Upami anu gaduh kakawasaan serius ngeunaan sajarah Hideung, aranjeunna bakal ngahijikeun kana sagala aspek pendidikan mainstream. Aya bahaya pisan nyata BHM, gerakan BLM sareng anti rasisme sadayana dikarikatur sareng dilacak ku kakuatan multi-dimensi insidious anu aya pikeun nyusahkeun aranjeunna. Nyaéta, manifestasi béda tina kaunggulan bodas sareng ‘keputihan’ institusional. Ieu sababna urang gaduh ‘lauk anu langkung ageung pikeun digoreng’ tibatan Aturan Britannia atanapi naha Adele kedah gaduh rambutna dina knots Bantu! Conto sesak napas ieu dina karya sosial ngawengku: pelecehan ras, gaslighting, sarta marginalization. Nalika urang bodas nyobian ngapolisian dialog sareng basa jalma hideung sareng étnis minoritas (dumasar kana naon anu ditingali salaku pikaresepeun), ieu kumaha ‘psychosis of whiteness’ disosialisasikeun sareng ngajarkeun hak anu ditanggap sareng kaunggulan tina jalma Hideung. Conto ieu tiasa ditingali dina réspon kana musik rap sareng budaya Hideung. Ogé, aya usaha pikeun derail, discredit na devalue kahirupan Hideung ngaliwatan média sosial, kaasup ngaliwatan otomatis dihasilkeun ‘bot’ nu deeply jahat. Misi pikeun ngadidik, ngalengkepan sareng nguatkeun manah sareng pikiran ngeunaan anti rasisme henteu kantos karaos langkung penting dina kahirupan kuring. Média mainstream sareng politikus nganggap BLM mangrupikeun warta lami. Sanajan kitu, saprak resurgence tina gerakan BLM, BASW geus di forefront aktivisme karya sosial anti rasis. BASW Inggris geus championed anti rasisme dina karya sosial dina skala unrivaled ku sagala organisasi sejenna dina profési. Salaku organisasi, urang ogé sadar yén urang henteu kalis tina bahaya supremasi bodas sareng ‘keputihan’ institusional. Sanajan kitu, BASW geus ditémbongkeun kahayang pikeun alamat na tackle masalah ieu internal tur dina profési leuwih lega. Pernyataan posisi cringe, blog lemah sareng sepi anu penting Kusabab artikel panungtungan kuring di Kamanusaan sarta Studi Komunitas on promosi anti rasisme dina karya sosial, aya geus sababaraha pernyataan posisi santun ti sababaraha organisasi jeung pagawe sosial nonjol. Sanajan kitu, aya ogé sababaraha pernyataan cringe, sababaraha blog nauseatingly lemah sarta sababaraha silences noteworthy. Hanjakalna, masih aya kakurangan beusi sareng tindakan eksplisit sareng / atanapi komitmen pikeun anti rasisme. komentar placatory lightweight kawas: “kami ngalawan rasisme jeung penindasan dina sagala bentuk na” ngan teu cukup alus deui. Oge, teu isin nyabok blog ti hiji-hijina anggota staf non-bodas mangrupakeun usaha glaring pikeun tokenise masalah di leungeun. Ieu subterfuge semi-terampil pikeun nyingkahan alamat panyabab kahirupan nyata sareng épék rasisme dina karya sosial. Pesen naon anu leres-leres ditepikeun ieu? Jauh tina transformative, pendekatan ieu mangrupa allyship performative atanapi lackluster jandela ganti baju di pangalusna. Anjeun terang éta, kuring terang éta – urang sadayana terang éta. Pikeun ngutip Kinouani deui: “Nalika organisasi ngalaksanakeun anti rasisme, henteu lami topéng murag… Nalika komite performatif kabentuk, aranjeunna enggal-enggal nyerah. Kaadilan sabenerna hésé dibobodo.” Kirang palsu sareng langkung kaaslian mangga. Ieu panginget tina tilu réspon organisasi anu khas pikeun rasisme anu anjeun hoyong cross-rujukan sareng tabel identitas bodas ku akademik karya sosial Gurnam Singh. Kumaha organisasi anjeun cocog?

  • Tetep jempé, jaga hal anu sami sareng ngarepkeun sadaya ‘barang’ Black Lives Matter (BLM) ieu ngan ukur ngaleungit. Kaseueuran sareng paralisis kasieun sapertos kieu pakait sareng sareng nguatkeun persepsi ngeunaan ‘kerapuhan bodas’, ‘hak istimewa bodas’ sareng kaunggulan bodas pikeun sababaraha urang Hideung. Tanggapan organisasi sapertos kitu biasana muji staf pikeun tahan banting sareng ngajauhkeun perhatian tina desain ulang penting sistem anu rutin ngajantenkeun jalma sangsara.
  • Nyebarkeun pernyataan organisasi lukewarm nu ngadaur mulangkeunana jeung regurgitate retorika saméméhna ngeunaan persatuan workforce kalawan platitudes diprediksi (jeung wates karasa) – mindeng proposing ngan parobahan deet. Contona, medarkeun hiji simpatik, tapi pernyataan ringkes non-committal; kamungkinan delegasi tanggung jawab ka perwira equalities geus overworked atawa ngajukeun parobahan minor kana kawijakan jeung prosedur geus samar dina ‘valuing diversity’ kalawan saeutik atawa euweuh akuntabilitas. Pendekatan di tingkat ieu biasana well-dimaksudkeun, tapi tokenistic sarta mopohokeun nuanced halangan jeung pitfalls jalma Hideung nyanghareupan unggal poé. Hanjakal, respon ieu umum.
  • Nyebarkeun rencana aksi anti rasisme otentik , outlining reformasi signifikan nu komitmen kana target husus, bisa diukur, achievable jeung realistis (saran di handap). Conto kalebet nyebarkeun misi anu kuat atanapi pernyataan posisi anu ngahukum rajapati sareng rasisme George Floyd dina sagala bentukna sareng komitmen kana kode etik British Association of Social Workers, anti-oppressive, anti diskriminatif sareng prakték anti rasis. Pendekatan ieu nyambung sareng Kerangka Komitmen Anti-rasis. Éta ningali sekutu bodas pinuh aub dina nangtang, ngabongkar sareng ngabongkar sistem rasialis dina solidaritas sareng jalma Hideung.

Hebat pisan yén Déwan Brighton & Hove ngarekrut praktisi utama pikeun prakték anti-rasis dina kontrak permanén. Harepan kuring, dunungan padamelan sosial sanés bakal nuturkeun. Di BASW Inggris, urang ngaharepkeun gawé bareng dunungan pikeun ngamajukeun jenis ieu inovasi. Warta anu luar biasa nyaéta De Montfort University parantos ngembangkeun PhD Studentship anu dibiayaan pinuh dina BLM, anu sigana mangrupikeun kasempetan pioneering. Ogé, kamajuan anu dilakukeun dina Frontline’s Racial Diversity & Inclusion Action Plan ngadorong. Organisasi pagawéan sosial kedah ngawangun dorongan ieu sareng gancang (sareng proaktif) ngalebetkeun strategi anti rasialis kana kumaha aranjeunna beroperasi. BASW Inggris gumbira tiasa damel bareng sareng kapala padamel sosial pikeun déwasa sareng sagala rupa pamangku kapentingan lintas sektor dina ngamekarkeun Standar Kasaruaan Ras Tenaga Kerja pikeun Perawatan Sosial (WRES). Aspirasi pikeun standar sareng kapentingan ti otoritas lokal ngajangjikeun. Dina waktos ieu, kuring henteu terang ngeunaan naon waé katangtuan nasional dina jalur pipa khusus pikeun jasa barudak. Dr Muna Abdi, saurang pendidik anti rasisme anu unggul, nyarios: “Karya anti rasisme nyaéta ngalawan rasisme dimana waé anjeun ningali… Perjuangan teu tiasa dipendakan dina halaman buku. Anjeun teu tiasa maca diri kana aktivisme. Moal lami deui, anjeun bakal kudu nyieun pilihan… Laksanakeun naon aman atawa ngalakukeun naon katuhu. Kuring baris nuluykeun aktivisme sorangan. Upami kontribusi abdi tetep tina muzzled, agitator sisi-dijejeran, dina fringes, ngalungkeun batu di tahta – lajeng abdi ngan bakal neruskeun jadi otentik sarta tetep leres ka sorangan. Abdi henteu hoyong némbongan henteu bersyukur, tapi kuring tiasa hirup tanpa pujian, ‘resep’, ‘retweet’, pujian jsb. Abdi hoyong revolusi! Janten, dulur, sadulur sareng sekutu – upami anjeun terang sajarah anjeun, upami roh-roh karuhun hirup di jero anjeun, upami anjeun terang leres sareng salah – maka ayeuna waktosna pikeun nunjukkeun sareng ngabuktikeun diri anjeun. Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngalaksanakeun anti rasisme sareng ngamajukeun pembebasan Hideung akhir-akhir ieu? Hayu urang hilap paribasa, “nalika anjeun ngabiasakeun kaistimewaan, kesetaraan karasana sapertos penindasan”. Hiji-hijina musuh nyata kamajuan nyaéta kabodoan sareng ‘buta dihaja’. ‘Hiji dunya, hiji ras… bangsa manusa!’ Hasil pamilarian anjeun parantos dibagi kana bagian tab di handap ieu. Pikeun ningali hasil pamilarian tina salah sahiji daérah ieu The Chicago Manual of Style Online, klik dina tab anu luyu. [Forum] hyphenation warna Kuring ngaduga-duga sorangan ngeunaan koma jeung/atawa hyphen dina kalimah di handap ieu:
[u] Anjeunna glanced handap dina pondok nya, bulak-biru gingham mini dresses kalawan tali shoestring.[/u]
input saha bakal super ngaapresiasi! [Forum] parobahan lagu Kuring marios dokumen sareng saatos nutup sareng dibuka deui, éditan kuring henteu beureum deui; aranjeunna ngalih ka biru. dina dokumen anu sami abdi gaduh dua warna tina hiji editor. kumaha carana abdi tiasa ngarobah ieu / nyieun seragam? [Forum] RE: Saha waé anu damel di Google Docs? RG, pikeun ngalacak parobahan dina Dokumén, robih mode anjeun tina «Édit» ka «Sarankeun» nganggo ikon pensil saeutik di katuhu luhur dokumén (handapeun tombol Bagikeun biru). [Forum] RE: Anjeunna babaturan Amy atanapi Amy? Sawangsulna. Abdi leres-leres ngan ukur biru-biru di dieu, janten entong nyandak jawaban kuring salaku jawaban. [Forum] RE: Aya anu henteu linggih di dieu. A. Abdi satuju sareng RG.
B. Naon anu henteu leres sareng anjeun ngeunaan kalimah biru? [Forum] RE: Ngamodalkeun «et al.» dina hiji judul Oh, Jerry…anjeun [i] ampir[/i] di sisi kuring teras anjeun kedah angkat sareng ngalih ka Pixna. Dupi abdi teu aya babaturan di dieu? ;^)
Ieu bakal telat pikeun buku ieu (anu kuring malah teu ngédit, ku jalan kitu … ngan ngalakukeun perenah dina hiji ieu, tapi kuring teu bisa ngan ngahurungkeun tina pensil biru jiwa kuring), tapi Abdi parantos ngalebetkeun [Forum] RE: Koma jeung predikat majemuk? OKÉ, RG, objections nyatet. Hatur nuhun.
Aya sababaraha kurung di luhur, memang. Hayu atuh neangan conto sejen, sugan leuwih jelas:

[url=https://www.google.ca/search?tbm=bks&hl=en&q=%22When+you%E2%80%99re+down+is+when+they %E2%80%99all+coba+ngajak+ka+anjeun%22&gws_rd=ssl]Kabagjaan Teuing [Forum] RE: Kabingungan dina Wording Sadaya koméntar di luhur ogé leres pikeun kuring. Abdi henteu ningali sésa-sésa paragraf – ngan ukur bagian biru. Kadang-kadang nyarios penting dina fiksi, janten kuring henteu ngagaduhan masalah sareng éta. Tapi kuring satuju sareng Jerry yén upami ieu mangrupikeun seueur gaya buku, éta tiasa janten masalah [Forum] RE: Dialog jalma kahiji [quote = ‘Pixna’ pid = ‘15129′ dateline = ‘1381925377′]
Jigana naon anu matak ngabingungkeun anjeun nyaéta tegang.
[/quote]
Sumuhun, tangtu.
[b]narasi ayeuna [/b] parantos aya salami langkung ti 40 taun. Updike mangrupikeun salah sahiji pangguna anu munggaran:

BOYS [b] nuju maén[/b] baskét di sabudeureun po telepon [Forum] Aya anu henteu linggih di dieu. Ieu fiksi. Aya anu ngaganggu kuring ngeunaan kalimah biru.
“Upami anjeun henteu nyandak éta énjing, anjeun badé kéngingkeun deui ieu.” Manehna meunang gigireun anjeunna dina korsi sarta slaps anjeunna sakuliah raray. [color=#0000CD]Todd ngacungkeun leungeunna pikeun meungpeuk tendangan voli satuluyna. [/warna]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *