Baju India mangrupikeun anu pangsaéna sareng ngajantenkeun unggal awéwé katingali saé. India dipikanyaho pikeun Sarees sareng Salwar Kameez Suits. Hiji-hijina kalemahan anu aya dina sarees nyaéta butuh waktu anu langkung lami pikeun ngahias saree, tapi sapotong jas salwar anu anca nyandak waktos anu langkung sakedik sareng langkung merenah. Ngan sapasang jas salwar kameez anu leres tiasa ngalakukeun sagala sihir. Awéwé di India kalér langkung resep kana jas salwar kameez pikeun kagiatan sadinten-dinten atanapi perayaan naon waé. Ladies! Urang bisa jadi teu mikir sarua, tapi lamun datang ka fashion jeung aturan nu tangtu eta, urang sadayana satuju kana éta sooner atanapi engké. Kami, awéwé diberkahan ku bentuk sareng struktur awak anu unik, tapi urang sok hoyong kurva éta sareng teras-terasan milarian sababaraha tip sareng trik pikeun ningkatkeun aranjeunna. Simkuring hoyong katingal pangalusna kami, sarta kami pantes éta. Kalolobaan urang hayang kasampak slimmer sarta flaunt naon urang ngagaduhan tur milih sapotong katuhu sandang mantuan dina éta. Aya sababaraha titik anu kedah diémutan nalika milih jas salwar kameez anjeun anu bakal ningkatkeun kurva anjeun.

Hayu urang pariksa aranjeunna kaluar:

1. Warna Gelap:

Hues Poék Salawasna tambahkeun jas warna poék kana karanjang anjeun upami anjeun hoyong nyiptakeun ilusi sareng nyumputkeun bagian awak anu langkung beurat. Coba ulah kelir torek tur pilih kelir bijaksana sabab kelir torek fokus leuwih kana bagian flabby. Warna anu langkung poék sapertos hideung, héjo poék atanapi sahadé anu langkung poék henteu kunanaon tapi langkung milih hideung. Pariksa sapotong geulis ieu.

2. Panjang leungeun baju:

Entong milih leungeun baju pondok atanapi salwar kameez tanpa lengan pikeun diri upami anjeun gaduh panangan anu langkung beurat. Sleeves pondok condong narik perhatian leuwih kana leungeun anjeun sarta ngajadikeun eta kasampak leuwih flabby. Salawasna nganggo leungeun baju pinuh atanapi leungeun baju saparapat sabab ngajadikeun panangan flabby katingali langkung toned. The pas leupas tina Kameez mangrupakeun pilihan hébat lamun Anjeun keur pilari kanyamanan sarta gaya.

3. Pilih Print anu Katuhu:

Naha anjeun terang yén cetak sami-sami tanggung jawab sareng maénkeun peran anu penting dina penampilan anjeun? Leres, cetak tiasa ngajantenkeun anjeun katingali pondok sareng leutik sareng ogé tiasa ngajantenkeun anjeun langkung jangkung tibatan anjeun sabenerna. Cetakan vertikal sapertos kieu tiasa manjangkeun awak anjeun sareng ngajantenkeun langkung abon. Celana panjang anu sederhana sareng Kameez anu dicitak anu saé ieu ngajantenkeun langkung elegan.

4. Panjang Kameez:

Pilih panjang Kameez numutkeun jangkungna anjeun. Entong angkat ka luhur Kameez anu panjang upami anjeun langkung pondok. Panjang, lantai noel Kameez nyaéta YES pikeun awéwé jangkung! Milih aranjeunna leres tur bijaksana, ulah kuciwa engké. Desain luar biasa pikeun awéwé luar biasa!

5. Pilih lawon anu leres:

Teu milih lawon anu leres tiasa ngajantenkeun anjeun langkung ageung. Pilih lawon anu torek sareng condong nempel kana awak sareng sanés lawon anu dihias sareng beurat anu nambihan pon tambahan! Pilih Chiffon anu bakal lengket kana awak sareng ngabantosan anjeun nyéépkeun kurva éta. Henteu milih lawon anu leres sakapeung tiasa janten masalah anu ageung!

6. Pasangan kanan Salwar:

Naha kaleuwihan flab dina suku anjeun anu ngaganggu anjeun? Lajeng salawasna milih handap longgar dipasangan. Salwar anu teu nangkeup awak acan bergaya nyaéta jam anjeun! Upami anjeun ngagaduhan struktur awak anu bentukna pir, maka henteu kantos nganggo leggings atanapi bagian handap anu bakal nyorot awak anu langkung beurat. Sapasang Salwar Kameez ieu pisan serbaguna sabab anjeun tiasa ngagemna pikeun ngajalankeun tugas sareng ogé ngagem nalika badé jalan-jalan. Miharep éta mangpaat pikeun anjeun sareng ayeuna anjeun gaduh ide ngeunaan naon anu pangsaéna pikeun anjeun. – Dipasang ku Dixita Dey Jas Salwar Kameez mangrupikeun poko papakéan anu dirancang pikeun awéwé pikeun waktos anu lami. Jas salwar kameez diwanohkeun di India sareng Pakistan dina ahir abad ka-12. Jas éta dipangaruhan ku gaya Mongol sareng Pérsia. Jas Salwar mangrupikeun étnis anu kedah dianggo henteu paduli kasempetan. Anjeun tiasa mendakan rupa-rupa jas salwar online anu didamel tina bahan anu béda-béda ti katun, brokat, buludru, satin, poliéster, chiffon, crepe, georgette, sareng sutra. Pastikeun anjeun milih salwar kameez India anu leres, anu bakal ngaluarkeun avatar desi anjeun sareng ngajantenkeun anjeun katingali saé.

Tambihkeun Gaya Salwar Kameez Ieu Dina Papakéan Anjeun

Gaya Salwar Kameez Sababaraha gaya salwar kameez anu éndah anu anjeun kedah tambahkeun kana papakéan anjeun kalebet Sharara salwar kameez, salwar kameez potongan lurus, salwar kameez bel-handap, salwar kameez gaya dhoti, salwar kameez gaya rok, salwar kameez gaya roko, sareng leggings salwar kalawan kameez sesela panjang. Anjeun tiasa ékspérimén sareng warna anu cocog sareng kulit anjeun, jinis acara (isuk atanapi sonten), sareng sajabana.

Milih Nu Sampurna Salwar Kameez

Seueur awéwé henteu yakin ngeunaan naon salwar kameez anu kedah digaleuh dumasar kana kaayaan anu bakal datang. Aya seueur jinis salwar kameez di pasar, pilih anu cocog pikeun anjeun dumasar kana tren pangénggalna. Teraskeun maca tulisan ieu pikeun ngajawab sadaya patarosan anjeun ngeunaan jas salwar kameez. Hal-hal anu anjeun kedah émut sateuacan mésér Salwar Kameez:

● Diajar Iraha Kajadian Anjeun Dijadwalkeun Jeung Jenis Kajadian

Acara siang sareng wengi meryogikeun anjeun milih jinis baju anu béda-béda, warna anu béda-béda, sareng desain. Warna torek katingali saé dina siang sareng warna anu langkung poék dina wengi. Jinis kasempetan mangrupakeun faktor nangtukeun jumlah embellishments na bling nu kudu ditambahkeun kana pakéan anjeun. Pakéan anu saé bakal masihan anjeun perhatian anu teu kapisah tina sadaya tamu.

● Nyaho Tipe Awak anjeun

pakéan Anarkali Salwar kameez sayogi pikeun awéwé tina sagala bentuk sareng ukuran. ahli fashion yakin yén paduli bentuk awak anjeun pakéan ieu bisa ningkatkeun kaéndahan awéwé nanaon. Éta langkung saé pikeun terang bentuk awak anjeun pikeun diajar baju naon anu paling cocog pikeun anjeun. Contona, upami anjeun gaduh sosok apel-ukuran, pakéan Anarkali bakal cocog anjeun, jeung saterusna.

● Pilih Cetakan Atawa Motif Nurutkeun Bentuk Awak Anjeun

Aya rupa-rupa cetakan pikeun salwar kameez. Kameez salwar kalayan warna polos ngajadikeun ilusi jangkungna. Cetakan paburencay cocog pikeun acara formal atanapi pesta. Cetakan kentel ogé nyiptakeun ilusi jangkungna sareng langsing. Cetakan nangtung ngabantosan anjeun katingali langkung langsing sareng jangkung. Pilih jinis salwar kameez anu anjeun hoyong mésér sacara saksama pikeun nyiptakeun ilusi sapertos kitu.

● Pilih lawon sacara saksama

buludru salwar kameez Pikeun anjeun nyaman dina pakéan anjeun hal anu penting pikeun milih lawon sakumaha per musim. Kain sapertos katun sareng poli-katun cocog pikeun usum panas dimana tempatna mangrupikeun aula banquet atanapi tempat tinggal katutup anu sanés. Anjeun oge bisa milih chiffon, sutra, buludru, organza, satin, poliéster, jsb Pilih lawon nu teu lengket kana kulit Anjeun.

● Pilih Ukuran anu Katuhu

Meuli salwar kameez mewah anu cocog sareng anjeun penting pisan. Nalika milarian salwar kameez online, baca sacara saksama ukuran kalayan bantosan bagan konversi ukuran anu disayogikeun dina halaman wéb. Pastikeun anjeun milih ukuran anu leres dimana anjeun nyaman. A salwar kameez kedap bisa condong kasampak ganjil jeung plumper.

● Ékspérimén Jeung Rupa-rupa Salwar Kameez

Warna tradisional sapertos jas salwar beureum, bulao, héjo, sareng maroon ngabantosan pakéan éta katingali saé, sareng awéwé ogé katingali langkung langsing dina pakéan sapertos kitu. Awéwé ogé kudu nyobaan jeung ékspérimén jeung kelir anyar nu trending kawas neons, sarta pastel. Aya rupa-rupa jas salwar kameez anu sayogi di pasar. Coba ékspérimén sareng baju anu béda-béda sareng ningkatkeun kaulinan gaya anjeun ku nyobian gaya anyar dumasar kana tren anu pang anyarna.

Mésér Salwar jas Online

Éta sigana sapertos tugas mésér salwar kameez online. Aya rupa-rupa desain salwar kameez panganyarna gumantung kana kasempetan. Pilih naon anu pangsaéna pikeun anjeun sareng trending di pasar. Inget tips handap gumantung kana acara pikeun mantuan Anjeun milih pakéan salwar sampurna pikeun kasempetan nu.

Pituduh Gaya Pikeun Nyokot Salwar Jas Pikeun Kajadian Béda:

● Salwar cocog Pikeun Kawinan

Henteu disebatkeun yén kawinan India anu mewah sareng aranjeunna ngandung upacara anu béda. Unggal mojang hoyong ngalaksanakeun dirina pikeun katingal sampurna sakumaha per kasempetan. A salwar kameez mangrupakeun pilihan alus pikeun anjeun tetep nyaman acan classy. Pakéan pésta Salwar suit gaduh desain sareng potongan anu béda-béda anu ngajantenkeun baju anjeun pangsaéna. Pilih leungeun baju anu langkung pondok, upami anjeun hoyong nampilkeun desain Henna anjeun, sareng pasangkeun pakéan anjeun sareng perhiasan anu cocog, cengkeraman, sareng keuneung pikeun maok acara! Salwar cocog Pikeun Kawinan Émut Tip Umum Ieu Pikeun Ngadamel Kaulinan Maéhan Pangsaéna Anjeun Pikeun Kawinan: 1. lawon torek kawas katun, Chanderi, sutra, linen, jeung satin leuwih gampang pikeun nanganan. 2. Sulaman sareng hiasan nambihan tampilan glamorous anjeun. 3. Anarkali salwar, pakéan gaya calana panjang, jas palazzo, jas kurta, jeung pakéan Masakali aya dina gaya. 4. Desain jas Salwar kawas prints vintage, desain floral, inohong prints, mangrupakeun pilihan alus ogé. 5. Pastikeun pikeun milih jas salwar anu ngagaduhan sababaraha karya atanapi desain dina dupatta anjeun sabab nambihan langkung poise sareng glam.

● Salwar cocog pikeun Upacara Haldi

Nalika ngagem jas salwar pikeun kasempetan anu béda-béda, émut yén jas salwar awéwé anu warnana torek cocog pikeun fungsi dina waktos siang sareng jas warna anu langkung poék pikeun wengi. Warna-warna terang sapertos pink terang, bodas pareum, koneng, bodas, sareng peach cocog pikeun acara ieu. Anjeun tiasa mendakan seueur salwar jas balanja online pikeun kasempetan ieu. Jas Palazzo sareng pakéan churidar nambihan sakedik narik kana pakéan anjeun.

● Salwar cocog pikeun Upacara Mehendi

Nalika ngahadiran upacara Mehendi, langkung saé upami anjeun milih pakéan salwar lengan pondok atanapi kameez salwar tanpa lengan. Gaya pikeun kasempetan ieu kalebet jas salwar potongan lurus, pakéan salwar Anarkali, pakéan palazzo, pakéan gaya Dhoti. Tingali kaluar pikeun kelir bolder kayaning héjo lampu, Maroon, bulao poék, oranyeu, atawa pink.

● Salwar jas pikeun Upacara Sangeet

Upami anjeun ngahadiran upacara sangeet, milih pakéan kalayan desain beuheung salwar anu unik, potongan desain, dina sababaraha warna. Kusabab upacara sangeet mangrupikeun kasempetan anu pikaresepeun, pilih gaya sareng warna anu bakal nyéépkeun suasana anjeun sareng nambihan langkung senang. Pikeun ngadamel pernyataan anu wani pikeun tampilan wengi anjeun, milarian jas salwar kalayan wates anu beurat, padamelan benang, sareng karya logam. Desain salwar kameez anu cocog sareng upacara ieu kalebet gaya lehenga salwar kameez, sareng seueur deui. Warna anu cocog pikeun acara ieu nyaéta bodas, pink, warna metalik, bodas off, biru laut, emas, sareng marun.

● Salwar Suits pikeun Upacara Resepsi

Nalika milih pakéan pikeun resepsi, pastikeun anjeun milih téma anu anjeun pikahoyong, tina detil beurat dugi ka sober sareng elegan. Pilih pola salwar kameez anu bakal nyiptakeun dampak magis pikeun sémah anjeun. Anjeun tiasa milih warna naon waé pikeun kasempetan ieu tina warna caang dugi ka poék. Gaya sapertos Koti, jaket, sareng lapisan anu pangsaéna pikeun kasempetan ieu.

● Salwar cocog Pikeun Festival

India mangrupikeun tanah festival. Seueur festival anu dirayakeun sapanjang taun kusabab alesan anu béda-béda, ku kituna dandanan henteu janten masalah. Jas salwar mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun acara sapertos kitu. Pilih jas salwar anu pangsaéna saluyu sareng kasempetan sareng pastikeun anjeun ngaksés sasuai pikeun katingali sampurna pikeun acara éta.

● Salwar cocog Pikeun Diwali

Salwar cocog Pikeun Diwali Dangdanan pikeun Diwali, festival lampu sigana rada rumit sabab sadayana hoyong masihan shot pangsaéna. Jas salwar sareng sentuhan emas ku karya zari atanapi sulaman beurat sampurna pikeun festival. Pilih perhiasan anu pas, gelang sareng gaya rambut pikeun nyimpulkeun tampilan anjeun. Kain sapertos sutra Chanderi, sutra, brokat, anyaman jacquard, sutra atah, georgette polos, jaring, atanapi satin nambihan faktor wow. Warna anu cocog pikeun festival ieu nyaéta beureum, biru, pink caang, marun, oranyeu, biru, peach, aqua, beige, pink, atawa héjo.

● Salwar cocog Pikeun Navratri

Pikeun Navratri, éta hadé pikeun lengket kalayan jas salwar bodas salaku dasar pakéan anjeun, nambahkeun kana eta sulaman berwarna vibrant. Ieu mangrupikeun pilihan anu langkung saé upami dibandingkeun sareng cetakan warni. Pikeun nambahkeun éta saeutik herang kana pakéan anjeun, ngagantelkeun kaca spion, manik, sarta threads warni tina kelir béda kawas mustard, héjo, beureum, konéng, jeung bulao. Kain anu cocog pikeun festival ieu nyaéta katun. Anjeun tiasa milih pikeun georgette atanapi net pikeun katingal flowy ogé. Jas salwar anu dipotong lempeng, Anarkalis, sareng jas salwar flare pinuh bakal kaadilan pikeun festival.

● Rakshabandhan Salwar Suits

Katresna mangrupikeun pusat perhatian di Raksha Bandhan nalika aranjeunna nampi hadiah ti lanceukna sareng baraya anu sanés. Pakéan anu saé sareng maok perhatian sadayana kalayan pakéan anu endah pisan. Anjeun tiasa milih baju konsép desainer kalayan potongan hemline anyar, konsép waistcoat, gaya low tinggi. Jas Punjabi, calana Patiala, jas Masakali, sareng calana palazzo ogé langkung dipikaresep. Pastikeun anjeun nuturkeun sadaya tip sareng trik anu disebatkeun dina tulisan ieu pikeun ngawasaan penampilan desi anjeun sareng narik perhatian sadayana. Hal anu paling penting anu kedah dianggo ku awéwé nyaéta kayakinan sareng kayakinan yén anjeunna tiasa ngalaksanakeun sadayana kalayan rahmat. Jas salwar mangrupikeun pakean awéwé étnis anu paling nyaman anu tiasa dianggo dina sababaraha kali, nambihan kakuatan sareng gaya anjeun. Tambihkeun rupa-rupa jinis pakéan salwar kameez kana papakéan anjeun, ékspérimén sareng warna, gaya sareng pola, sareng ngahias saluyu sareng acara pikeun maok perhatian sadayana dina acara éta.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *