Etsy nyayogikeun sambungan langsung antara pembeli sareng penjual di sakumna dunya. Nalika anjeun nganggo jasa Etsy (urang bakal ngarujuk kana Etsy.com, Pola ku Etsy, aplikasi sélulér kami, sareng jasa sanésna salaku “Layanan”), anjeun tanggung jawab pikeun matuh kabijakan ieu, henteu paduli lokasi anjeun. Kabijakan ieu mangrupikeun bagian tina Sarat Pamakéan kami. Ku ngagunakeun salah sahiji Layanan kami, anjeun satuju kana kawijakan ieu sareng Sarat Pamakéan kami. Salaku perusahaan global anu berbasis di AS sareng operasi di nagara-nagara sanés, Etsy kedah matuh sanksi ékonomi sareng larangan perdagangan, kalebet, tapi henteu dugi ka, anu dilaksanakeun ku Kantor Kontrol Aset Asing («OFAC») Departemen AS. Kas. Ieu ngandung harti yén Etsy atanapi saha waé anu nganggo Jasa kami henteu tiasa ngiringan transaksi anu ngalibatkeun jalma anu ditunjuk, tempat, atanapi barang anu asalna ti tempat-tempat anu tangtu, sakumaha anu ditangtukeun ku agénsi sapertos OFAC, salian ti larangan perdagangan anu ditumpukeun ku undang-undang sareng peraturan anu aya hubunganana. Kabijakan ieu manglaku ka saha waé anu ngagunakeun Jasa kami, henteu paduli lokasina. Terserah anjeun pikeun familiarize diri sareng larangan ieu. Contona, larangan ieu umumna ngalarang, tapi teu diwatesan ku, transaksi ngalibetkeun:

  1. Wewengkon géografis nu tangtu, kayaning Krimea, Kuba, Iran, Koréa Kalér, Suriah, Rusia, Bélarus, jeung Républik Rahayat Donetsk (“DNR”) jeung Républik Rahayat Luhansk (“LNR”) wewengkon Ukraina, atawa individu atawa éntitas nu beroperasi. atawa dumuk di eta tempat;
  2. Individu atanapi éntitas anu diidentifikasi dina daptar sanksi sapertos Daptar Kawarganagaraan anu Ditunjuk Khusus OFAC (“SDN”) atanapi Daptar Pangintip Sanksi Asing (“FSE”);
  3. Kawarganagaraan Kuba, henteu paduli lokasina, kecuali kawarganagaraan atanapi karésidénan permanén di luar Kuba parantos ditetepkeun; jeung
  4. Barang-barang anu asalna ti daérah kalebet Kuba, Koréa Kalér, Iran, atanapi Krimea, kecuali bahan inpormasi sapertos publikasi, film, poster, rékaman fonograf, foto, kaset, piringan kompak, sareng karya seni anu tangtu.
  5. Sakur barang, jasa, atanapi téknologi ti DNR sareng LNR kecuali bahan inpormasi anu cocog, sareng komoditi tatanén sapertos tuangeun pikeun manusa, bibit pikeun pepelakan pangan, atanapi pupuk.
  6. Impor ka AS produk-produk asal Rusia di handap ieu: lauk, kadaharan ti laut, inten non-industri, sareng produk-produk sanésna anu tiasa ditangtukeun ti waktos ka waktos ku Sekretaris Perdagangan AS.
  7. Ékspor ti AS, atanapi ku jalma AS, barang méwah, sareng barang-barang sanés anu tiasa ditangtukeun ku Sekretaris Dagang AS, ka saha waé anu aya di Rusia atanapi Bélarus. Daptar sareng katerangan ngeunaan ‘barang méwah’ tiasa dipendakan dina Suplemén No.. 5 ka Bagian 746 dina Federal Register.
  8. Barang-barang anu asalna di luar AS anu tunduk kana Undang-undang Tarif AS atanapi Undang-undang anu aya hubunganana ngeunaan ngalarang panggunaan tenaga kerja paksa.

Pikeun ngajagi komunitas sareng pasar urang, Etsy nyandak léngkah pikeun mastikeun patuh kana program sanksi. Salaku conto, Etsy ngalarang anggota nganggo akunna nalika aya di lokasi geografis anu tangtu. Upami kami gaduh alesan pikeun yakin yén anjeun ngoperasikeun akun anjeun ti lokasi anu diidinan, sapertos salah sahiji tempat anu didaptarkeun di luhur, atanapi upami henteu ngalanggar sanksi ékonomi atanapi larangan perdagangan, kami tiasa ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun panggunaan Layanan kami. Anggota umumna henteu diidinan daptar, mésér, atanapi ngajual barang-barang anu asalna ti daérah anu diijinkeun. Ieu kalebet barang-barang anu sanksi sateuacanna, sabab kami henteu gaduh jalan pikeun pariksa nalika aranjeunna leres-leres dikaluarkeun tina lokasi anu diwatesan. Etsy ngagaduhan hak pikeun nyuhunkeun penjual masihan inpormasi tambahan, nyingkab nagara asal hiji barang dina daptar, atanapi nyandak léngkah-léngkah sanés pikeun minuhan kawajiban patuh. Urang tiasa nganonaktipkeun daptar atanapi ngabatalkeun transaksi anu nunjukkeun résiko ngalanggar kawijakan ieu. Salian patuh kana OFAC sareng undang-undang lokal anu lumaku, anggota Etsy kedah sadar yén nagara-nagara sanés tiasa gaduh larangan perdagangan sorangan sareng yén barang-barang anu tangtu moal diidinan pikeun ékspor atanapi impor dina hukum internasional. Anjeun kedah konsultasi ka hukum yurisdiksi naon waé nalika transaksi ngalibatkeun pihak internasional. Tungtungna, anggota Etsy kedah sadar yén prosesor pamayaran pihak katilu, sapertos PayPal, tiasa sacara mandiri ngawas transaksi pikeun patuh sanksi sareng tiasa ngablokir transaksi salaku bagian tina program patuh sorangan. Etsy teu gaduh wewenang atanapi kontrol kana kaputusan mandiri panyadia ieu. Sanksi ékonomi sareng larangan perdagangan anu berlaku pikeun panggunaan Layanan anjeun tiasa robih, janten anggota kedah rutin pariksa sumber sanksi. Pikeun nasihat hukum, mangga konsultasi profésional mumpuni. Sumberdaya:
Departemen Perbendaharaan AS; Biro Industri sareng Kaamanan di Departemen Dagang AS; Departemen Nagara AS; Komisi Éropa Panungtungan diropéa dina Mar 18, 2022 Etsy nyayogikeun sambungan langsung antara pembeli sareng penjual di sakumna dunya. Nalika anjeun nganggo jasa Etsy (urang bakal ngarujuk kana Etsy.com, Pola ku Etsy, aplikasi sélulér kami, sareng jasa sanésna salaku “Layanan”), anjeun tanggung jawab pikeun matuh kabijakan ieu, henteu paduli lokasi anjeun. Kabijakan ieu mangrupikeun bagian tina Sarat Pamakéan kami. Ku ngagunakeun salah sahiji Layanan kami, anjeun satuju kana kawijakan ieu sareng Sarat Pamakéan kami. Salaku perusahaan global anu berbasis di AS sareng operasi di nagara-nagara sanés, Etsy kedah matuh sanksi ékonomi sareng larangan perdagangan, kalebet, tapi henteu dugi ka, anu dilaksanakeun ku Kantor Kontrol Aset Asing («OFAC») Departemen AS. Kas. Ieu ngandung harti yén Etsy atanapi saha waé anu nganggo Jasa kami henteu tiasa ngiringan transaksi anu ngalibatkeun jalma anu ditunjuk, tempat, atanapi barang anu asalna ti tempat-tempat anu tangtu, sakumaha anu ditangtukeun ku agénsi sapertos OFAC, salian ti larangan perdagangan anu ditumpukeun ku undang-undang sareng peraturan anu aya hubunganana. Kabijakan ieu manglaku ka saha waé anu ngagunakeun Jasa kami, henteu paduli lokasina. Terserah anjeun pikeun familiarize diri sareng larangan ieu. Contona, larangan ieu umumna ngalarang, tapi teu diwatesan ku, transaksi ngalibetkeun:

  1. Wewengkon géografis nu tangtu, kayaning Krimea, Kuba, Iran, Koréa Kalér, Suriah, Rusia, Bélarus, jeung Républik Rahayat Donetsk (“DNR”) jeung Républik Rahayat Luhansk (“LNR”) wewengkon Ukraina, atawa individu atawa éntitas nu beroperasi. atawa dumuk di eta tempat;
  2. Individu atanapi éntitas anu diidentifikasi dina daptar sanksi sapertos Daptar Kawarganagaraan anu Ditunjuk Khusus OFAC (“SDN”) atanapi Daptar Pangintip Sanksi Asing (“FSE”);
  3. Kawarganagaraan Kuba, henteu paduli lokasina, kecuali kawarganagaraan atanapi karésidénan permanén di luar Kuba parantos ditetepkeun; jeung
  4. Barang-barang anu asalna ti daérah kalebet Kuba, Koréa Kalér, Iran, atanapi Krimea, kecuali bahan inpormasi sapertos publikasi, film, poster, rékaman fonograf, foto, kaset, piringan kompak, sareng karya seni anu tangtu.
  5. Sakur barang, jasa, atanapi téknologi ti DNR sareng LNR kecuali bahan inpormasi anu cocog, sareng komoditi tatanén sapertos tuangeun pikeun manusa, bibit pikeun pepelakan pangan, atanapi pupuk.
  6. Impor ka AS produk-produk asal Rusia di handap ieu: lauk, kadaharan ti laut, inten non-industri, sareng produk-produk sanésna anu tiasa ditangtukeun ti waktos ka waktos ku Sekretaris Perdagangan AS.
  7. Ékspor ti AS, atanapi ku jalma AS, barang méwah, sareng barang-barang sanés anu tiasa ditangtukeun ku Sekretaris Dagang AS, ka saha waé anu aya di Rusia atanapi Bélarus. Daptar sareng katerangan ngeunaan ‘barang méwah’ tiasa dipendakan dina Suplemén No.. 5 ka Bagian 746 dina Federal Register.
  8. Barang-barang anu asalna di luar AS anu tunduk kana Undang-undang Tarif AS atanapi Undang-undang anu aya hubunganana ngeunaan ngalarang panggunaan tenaga kerja paksa.

Pikeun ngajagi komunitas sareng pasar urang, Etsy nyandak léngkah pikeun mastikeun patuh kana program sanksi. Salaku conto, Etsy ngalarang anggota nganggo akunna nalika aya di lokasi geografis anu tangtu. Upami kami gaduh alesan pikeun yakin yén anjeun ngoperasikeun akun anjeun ti lokasi anu diidinan, sapertos salah sahiji tempat anu didaptarkeun di luhur, atanapi upami henteu ngalanggar sanksi ékonomi atanapi larangan perdagangan, kami tiasa ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun panggunaan Layanan kami. Anggota umumna henteu diidinan daptar, mésér, atanapi ngajual barang-barang anu asalna ti daérah anu diijinkeun. Ieu kalebet barang-barang anu sanksi sateuacanna, sabab kami henteu gaduh jalan pikeun pariksa nalika aranjeunna leres-leres dikaluarkeun tina lokasi anu diwatesan. Etsy ngagaduhan hak pikeun nyuhunkeun penjual masihan inpormasi tambahan, nyingkab nagara asal hiji barang dina daptar, atanapi nyandak léngkah-léngkah sanés pikeun minuhan kawajiban patuh. Urang tiasa nganonaktipkeun daptar atanapi ngabatalkeun transaksi anu nunjukkeun résiko ngalanggar kawijakan ieu. Salian patuh kana OFAC sareng undang-undang lokal anu lumaku, anggota Etsy kedah sadar yén nagara-nagara sanés tiasa gaduh larangan perdagangan sorangan sareng yén barang-barang anu tangtu moal diidinan pikeun ékspor atanapi impor dina hukum internasional. Anjeun kedah konsultasi ka hukum yurisdiksi naon waé nalika transaksi ngalibatkeun pihak internasional. Tungtungna, anggota Etsy kedah sadar yén prosesor pamayaran pihak katilu, sapertos PayPal, tiasa sacara mandiri ngawas transaksi pikeun patuh sanksi sareng tiasa ngablokir transaksi salaku bagian tina program patuh sorangan. Etsy teu gaduh wewenang atanapi kontrol kana kaputusan mandiri panyadia ieu. Sanksi ékonomi sareng larangan perdagangan anu berlaku pikeun panggunaan Layanan anjeun tiasa robih, janten anggota kedah rutin pariksa sumber sanksi. Pikeun nasihat hukum, mangga konsultasi profésional mumpuni. Sumberdaya:
Departemen Perbendaharaan AS; Biro Industri sareng Kaamanan di Departemen Dagang AS; Departemen Nagara AS; Komisi Éropa Panungtungan diropéa dina Mar 18, 2022

Pakéan Ukuran Méja (Awéwé)

A Dadang
Ukur sacara horisontal ti handapeun sabeulah taktak ka
titik anu paling lengkep dina dada.
B Pinggang
Ukur bagian cangkéng anu paling heureut.
C Hip
Ukur bagian panggedena tina hip dina
posisi nangtung lempeng.
D Inseam
Ukur selaput calana. Ukur
sisi jero hem sapanjang kelim tina crotch.
E Jangkungna
Luhureun sirah nepi ka ujung keuneung.

Bagan Ukuran Ukuran
standar awéwé, jangkungna, dada, cangkéng sareng hips. Jaket mangrupikeun jangkungna sareng bust anu unik.
Pilih kelas dumasar kana cangkéng handap sareng hips.

Ukuran XS S M L XL
Jangkungna 150~156 153~159 156~162 159~165 162~168
Dadang 74 — 80 77 — 83 80 — 86 83 — 89 89 — 95
Pinggang 56 — 62 59 — 65 62 — 68 66 — 72 72 — 78
Hip (cm) 81 — 87 84 — 90 87 — 93 91 — 97 97 — 103
Bagan Konversi Ukuran Sapatu Ladies
JEPANG AS Inggris EROPA
XS 21.5 4.5 2.5 33
22.0 5 3 34
S 22.5 5.5 3.5 35
23.0 6 4 36
M 23.5 6.5 4.5 37
24.0 7 5 38
L 24.5 7.5 5.5 39
25.0 8 6 40
XL 25.5 8.5 6.5 41
26.0 9 7 42

Pakéan Ukuran Méja (Lalaki)

A Dada
Ukur sacara horisontal ti handapeun sabeulah taktak.
B Pinggang
Ukur bagian cangkéng anu paling heureut.
C Hip
Ukur bagian panggedena tina hip dina
posisi nangtung lempeng.
D Inseam
Ukur selaput calana. Ukur
sisi jero hem sapanjang kelim tina crotch.
E Jangkungna
Luhureun sirah nepi ka ujung keuneung.

Bagan Ukuran Ukuran
baku lalaki, jangkungna, girth dada jeung kuriling cangkéng.

Ukuran XS S M L XL
Jangkungna 158~166 162~170 166~174 170~178 174~182
Dada 80 — 88 84 — 92 88 — 96 94 — 102 100 — 108
Pinggang 72 — 76 76 — 80 80 — 85 86 — 91 92 — 97
Hip (cm) 90 — 96 93 — 99 96 — 102 99 — 105 102 — 108
Bagan Konversi Ukuran Sapatu Lalaki
JEPANG AS Inggris EROPA
M 25.5 7.5 7 40.5
26.0 8 7.5 41
L 26.5 8.5 8 41.5
27.0 9 8.5 42
XL 27.5 9.5 9 42.5
28.0 10 9.5 43
XXL 28.5 10.5 10 43.5
29.0 11 10.5 44

Kumaha Ngukur Ukuran Kaos

A Panjangna
Ukur kerah tina kelim tukang tengah.
B Kuriling dada
Ukur pikeun nembus ti handapeun sabeulah taktak sacara horisontal di sisi ukuran.
C Armhole
Liang panangan dua kali nilai diukur dina garis lempeng tina taktak ka handap kalawan sleeves.
D rubak taktak
Panjang kelim ka kelim taktak dina dua sisi.
E Panjang Leungeun Baju
Panjang antara kelim taktak ka cuff.
F Panjang Leungeun Baju
Cuff pikeun ngukur hiji garis lempeng ti puseur deui beuheung. Upami anjeun ngukur panjang leungeun baju anjeun, sedengkeun panangan ngagantung sacara alami, pikeun ngukur proyéksi tulang pigeulang awak sapanjang radius ti pusat anu nyepeng titik di tukangeun dasar taktak beuheung. Panjang sleeves kaos kedah nambahkeun dimensi sabenerna 2 cm.
G Sabudeureun kerah
Ngukur titik ti puseur liang buttom.
lamun teu nyaho kerah sabudeureun beuheung(※)
Ukur, dina dimensi positif 2 cm.Beuheung(※): 1 cm handap apal Adam.

Pakéan Ukuran Méja (Barudak)

Bagan Konversi Ukuran Barudak (Orok)
Ukuran 50 60 70 80 90 100
Grup Umur 0 – 3 bulan 3 – 6 bulan 6 – 12 bulan 1 – 1,5 taun 1,5 – 2,5 taun 3-4 taun
Jangkungna (cm) 44 — 45 55 — 65 65 — 75 75 — 85 85 — 95 95 — 105
Beurat (kg) 3 6 9 11 13 16
Bagan Konvérsi Ukuran Barudak (Orok – Aksesori)
Ukuran 80 90 100
Grup Umur 1 – 1,5 taun 1,5 – 2,5 taun 3-4 taun
Topi (cm) 48/49 50/51 51/52
Kaos kaki (cm) 11 — 13 13 — 15 15 — 17
Sapatu (cm) 12.5/13 14/15 15/16
Bagan Konversi Ukuran Barudak (Barudak)
Ukuran 110 120 130
Grup Umur 5-6 taun 7-8 taun 9 – 10 taun
Jangkungna (cm) 105 — 115 115 — 125 125 — 135
Dada (cm) 53 — 59 57 — 63 61 — 67
Pinggang (cm)
(Lalaki)
49 — 55 51 — 57 53 — 59
Pinggang (cm)
(Awéwé)
47 — 53 49 — 55 51 — 57
Bagan Konversi Ukuran Barudak (Junior)
Budak lalaki Katresna
Ukuran 140 150 140 150
Grup Umur 11 – 12 taun 13 – 14 taun 11 – 12 taun 13 – 14 taun
Jangkungna (cm) 135 — 145 145 — 155 135 — 145 145 — 155
Dada (cm) 65 — 72 70 — 78 64 — 72 70 — 78
Pinggang (cm) 54 — 62 58 — 66 53 — 59 56 — 63

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *