Sapatu kulit parantos lami sinonim sareng kerja keras. Kerja keras teu salawasna bersih, sanajan – jeung peuting di kota ogé henteu. Lamun anjeun scuff sapatu anjeun salila poé panjang atawa bari kaluar jeung babaturan anjeun, kumaha anjeun tiasa ngabersihan sapatu kulit waterproof anjeun? Anjeun tiasa ngabersihan sapatu kulit waterproof ku:

  1. Nyoplokkeun tali sapatu.
  2. Brushing jauh kahiji ku sikat lemes.
  3. Ngabersihan kokotor sésana ku cai haneut sarta rag a.

Kitu cenah, sababaraha sapatu kulit merlukeun leuwih TLC ti batur. Upami anjeun hoyong ngawétkeun lemes tina sapatu anjeun, anjeun tiasa investasi dina udar kulit biasa. Malah aya cara pikeun nguatkeun atanapi ngagentos segel waterproofing sapatu anjeun. Langkung seueur kabiasaan ieu anjeun milih investasi, langkung lami pasangan sapatu kulit karesep anjeun bakal tahan. Panyingkepan: Urang tiasa nampi komisi pikeun pameseran anu dilakukeun ku tautan dina tulisan ieu. Sapatu kulit coklat bersih nganggo lilin sapatu sareng digosok nganggo krim waterproofing, Kumaha Ngabersihan Sapatu Kulit Tahan Air [Dina 3 Léngkah Gampang!] Naha anjeun mendakan diri anjeun nyanghareupan leutak, noda, atanapi umur, anjeun kedah terang kumaha ngagosok sapatu anjeun upami anjeun hoyong aranjeunna tahan kana waktosna. Kulit mangrupikeun bahan anu sénsitip. Éta peryogi perawatan anu lembut upami éta bakal tahan. Sapatu kulit tahan cai dina genangan ku pantulan Sateuacan anjeun investasi dina jasa beberesih khusus atanapi ngantepkeun kueh leutak dina sapatu anjeun, pastikeun anjeun ngagunakeun téknik anu pangsaéna pikeun mupus kokotor tina kulit anjeun. Pikeun ngabersihan sapatu kulit waterproof, anjeun kedah:

1. Leupaskeun The Laces

Tali sapatu anjeun tiasa nyandak kauntungan tina beberesih sapertos sesa sapatu anjeun, tapi sanés hartosna anjeun kedah nyéépkeun duanana sakaligus. Éta pikeun kapentingan anjeun pikeun nyabut tali sapatu anjeun sareng ngabersihanana sacara misah ti sesa boot anjeun. Ieu ngagampangkeun pikeun ngabersihan kokotor sareng ngamungkinkeun anjeun ngagentos tali sapatu anu rusak upami diperyogikeun.

2. Beresih Ku Sikat Lemes

Saméméh ngahontal cai panas, pastikeun Anjeun scrub jauh naon kokotor jeung kokotor Anjeun bisa make sikat lemes. Upami sapatu anjeun parantos ngalangkungan ringer lebu, anjeun kedah tiasa ngabersihkeun kokotor sareng lebu garing kalayan sakedik tekanan. Kitu cenah, sapatu kulit bisa nangtung nepi ka contortion considerable. Upami anjeun kedah ngalarapkeun panangan anu langkung teguh kana sikat awal anjeun, anjeun tiasa.

3. Larapkeun Cai Jeung A Boot Cleaner

Saatos anjeun ngabersihkeun saloba kokotor anu mungkin, anjeun kedah baseuh sapatu anjeun. Tapi, ulah ngantep cai asup kana sapatu anjeun. Gantina, ngajalankeun cai haneut ngaliwatan luar boot jeung make bersih, sikat lemes pikeun nuluykeun clearing jauh sagala kokotor tambahan. Upami anjeun masih bajoang pikeun ngabersihan sapatu anjeun, anjeun tiasa investasi dina pembersih boot anu lembut. Pembersih boot dianggo sapertos sabun, tapi anjeun tiasa mésér merek anu ngajagi segel kulit sareng waterproofing tina cilaka anu teu pantes. Turutan parentah dina botol cleaner boot anjeun pilihan, sarta sapatu kulit anjeun bakal kasampak sakumaha alus sakumaha anyar dina waktu anu singget pisan.

Kumaha anjeun garing sapatu kulit?

Digantung ku clothespins boot kulit garing dina clothesline dina poé cerah. Henteu janten ide anu saé pikeun ngalungkeun sapatu kulit tahan cai anjeun dina pengering. Panas kentel tina pengering padumukan ngaruksak sapatu kulit tahan cai dina dua payun. Panas tiasa ngarusak waterproofing sapatu anjeun, ngajantenkeun aranjeunna kirang nyaman nalika anjeun kedah kaluar dina hujan. Panas anu sami ogé tiasa ngaleutikan sapatu kulit anjeun. Teuing panas bisa ninggalkeun kulit unmalleable tur ketat sabudeureun ankles Anjeun. Upami anjeun henteu ati-ati, anjeun tiasa ngajauhan petualangan salajengna anjeun kalayan lepuh anu teu disangka-sangka. Nalika waktuna pikeun ngagaringkeun sapatu kulit anjeun, langkung saé ngantepkeun hawa garing. Anjeun tiasa nyéépkeun cai tambahan kalayan bantosan lawon atanapi anduk heula. Saatos éta, tinggalkeun sapatu kulit anjeun dina tempat anu nampi seueur cahaya tapi henteu kakurangan tina kalembaban anu ageung. Dina kalolobaan kasus, anjeun tiasa nyangka sapatu anjeun bakal garing lengkep dina 48 jam.

Pembersih Naon Anu Pangsaéna Dina Sapatu Kulit?

Miara sapatu kulit Aya sababaraha jinis pembersih kulit di pasar ayeuna. Salami pembersih ieu ngagaduhan pH anu cocog sareng sapatu kulit anjeun, anjeun kedah tiasa dianggo dina pasangan anu anjeun bilas ku cai. Naha aya sababaraha pembersih anu langkung cocog pikeun sapasang sapatu? Teu utamana. Pembersih anu anjeun pilih pikeun dibawa ka bumi kedah cocog sareng metode beberesih boot anu dipikahoyong. Ieu ngandung harti investasi dina sprays, kit, atawa malah wipes. Malah aya sababaraha cleansers korsi kulit nu bisa Anjeun pake dina sapatu Anjeun, sanajan pastikeun Anjeun pariksa pH cleansers ieu sateuacan Anjeun komitmen kana pamakéan maranéhanana.

Naha Anjeun Kudu Kondisi Sapatu Kulit?

Sanaos anjeun investasi dina sapatu kulit anu tahan cai, anjeun tetep hoyong ngondisikeun pasangan anjeun unggal tilu dugi ka genep bulan. Beuki sering anjeun ngagem sapatu kulit anjeun, langkung sering anjeun badé ngondisikeunana. Anjeun tiasa ngondisikeun sapatu kulit anjeun iraha waé pasangan anjeun mimiti pudar atanapi garing. Pikeun ngokolakeun tampilan kulit anu khusus, anjeun tiasa ngantepkeun sapatu anjeun luntur dina tingkat anu tangtu. Sakali sapatu anjeun parantos ngahontal umur anu dipikahoyong, anjeun tiasa nyandak produk udar teras dianggo.

Kumaha Kondisi Sapatu Kulit

Sikat pikeun meresihan sapatu dina leungeun jeung sapatu hideung Sateuacan kaayaan sapatu anjeun, pastikeun yén anjeun parantos ngabersihkeun sadaya kokotor sareng kokotor tina permukaan kulit anjeun. Sapatu anjeun ogé kedah garing nalika anjeun badé ngondisikeunana. Cabut laces, upami diperlukeun, sarta nyiapkeun pikeun nyimpen sapatu anjeun dina garing, lokasi low-kalembaban. Sakali anjeun parantos ngaleungitkeun sadaya kokotor tina sapatu anjeun, anjeun tiasa nganggo sagala rupa kondisioner boot pikeun ngalembutkeun kulit. Upami anjeun teu gaduh kondisioner, anjeun tiasa nganggo bahan sapertos:

  • Vaselin
  • Lilin lebah
  • Kondisioner rambut
  • Minyak zaitun
  • Minyak kalapa

Catet yén sababaraha minyak goreng tiasa ngarobih warna kulit upami anjeun henteu gancang ngusap permukaan sapatu anjeun. Upami anjeun milarian cara saderhana pikeun ngawarnaan kulit anjeun, minyak zaitun sareng kalapa bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun padamelan.

Kumaha Reseal Sapatu Kulit Waterproof

Nalika kondisioner sareng pembersih tiasa ngajaga sapatu anjeun tetep bersih, lilin tiasa ngalereskeun segel tahan cai sapatu anjeun. Sababaraha waxes ngawula duanana salaku conditioners na segel waterproofing. Lilin ieu tiasa sumping dina palet datar atanapi salaku balm iteuk darurat gumantung kana kabutuhan anjeun. Entong nganggap yén anjeun tiasa nganggo lilin anu lami dina sapatu kulit tahan cai anjeun. Salaku conto, sapatu anu didamel tina kulit sareng lawon sanésna tiasa nyandak kauntungan tina semprotan waterproofing. Ngagunakeun lilin dina sapatu ieu ngan bisa ngakibatkeun buruk maranéhanana gancang. Upami anjeun teu yakin jinis lilin atanapi segel naon anu paling cocog sareng sapatu anjeun, paniliti prakték perawatan anu disarankeun anu ditawarkeun dina halaman wéb produsén sapatu. Malahan usaha leutik anu ngajual sapatu kulit tiasa masihan anjeun rekomendasi perawatan nalika waktuna pikeun ngagentos segel tahan cai anjeun.

Kumaha Sapatu Kulit Waterproof

Prosés waterproofing sapatu kulit téh sarupa jeung udar atawa malah meresihan hiji pasangan heubeul. Pastikeun yén sapatu anjeun bébas tina kokotor jeung kokotor. Leupaskeun tali sapatu sapatu. Lajeng, nalika sapatu geus garing, urut lilin atawa sealant tina pilihan Anjeun kana kulit Anjeun. Pastikeun anjeun turutan parentah segel pikeun aplikasi nu pangpanjangna-langgeng. Sakali anjeun nerapkeun bahan pilihan anjeun, ngantepkeun sapatu anjeun garing di tempat anu haneut tapi garing dugi ka 48 jam.

Iraha Ngalereskeun Atawa Ngaganti Sapatu Kulit Waterlogged

Aya titik nalika sapatu kulit anjeun jauh teuing pikeun perbaikan tradisional. Henteu gampang pikeun ngawartosan iraha anjeun masih tiasa ngabalikeun sapatu anu lami sareng nalika anjeun kedah mésér set énggal. Anjeun bakal terang yén sapatu kulit anjeun aya dina suku anu terakhir nalika keuneung sareng toes anjeun nganggo kaleuwihan. Lamun keuneung anjeun geus ngagem kaluar atawa toe anjeun geus ngembangkeun hiji liang, perbaikan moal bakal ngajaga cai jeung bentuk sejen tina Uap tina soaking kaos kaki anjeun. Sarupa oge, kulit anu teu dikondisikeun pikeun waktos anu lumayan sering teuing dilereskeun. Sanaos anjeun masih tiasa ngagem sapatu kalayan kulit retak, aranjeunna moal stabil sapertos alternatif anu langkung énggal. Anjeun masih tiasa nyobian sareng ngalereskeun boot anu kaserang scuffs, retakan leutik, bahkan cimata leutik. Upami anjeun henteu percanten kana kaayaan sapatu anjeun nyalira, anjeun tiasa janten tukang cobbler di daérah anjeun. Profesional lokal tiasa ngecas anjeun sakedik biaya pikeun ngabalikeun kulit lami anjeun bari ogé nyayogikeun anjeun rencana perawatan pikeun ngabantosan anjeun ngajaga sapatu salami mungkin.

Pikeun Bungkus It Up

Henteu masalah naha anjeun ngagem sapatu kulit anjeun damel atanapi ngahibur. Langkung saé anjeun ngurus pasangan anu anjeun gaduh, langkung lami aranjeunna bakal tahan. Éta pisan sababna naha éta pangalusna ngagunakeun cai haneut, sikat hipu, sarta cleansers sarua-hipu lamun datang waktu pikeun ngabersihan leutak kaluar tina sapatu Anjeun. Upami anjeun tiasa ngondisikeun sareng tahan cai pasangan anu anjeun gaduh, anjeun bakal mendakan yén kulit kualitasna janten nyaman bari tetep awét. Luncat ka eusi
Barang Olahraga DICK

  • Balanja DICKS.COM
  • Tulung
  • Akun abdi
  • Manggihan Toko
  • Iklan Mingguan

Barang Olahraga DICK PRO TIPS ku DICK’S Sporting Goods PRO TIPS ku DICK'S Sporting Goods PRO TIPS ku DICK'S Sporting Goods Mimitian di dieu pikeun alat anu anjeun peryogikeun sareng saran ti para ahli kami.

Napigasi situs

kumaha waterproof sapatu Anjeun

Kumaha Waterproof Sapatu Anjeun

Milarian perawatan anu pas pikeun sapatu anjeun sareng diajar kumaha rutin ngabersihanana pikeun ngabantosan suku anjeun tetep garing sareng nyaman. Aya sababaraha hal anu tiasa ngarusak dinten anjeun langkung gancang tibatan sapasang kaos kaki anu baseuh. Uap anu nembus sapatu anjeun tiasa nyababkeun sababaraha kaayaan anu teu nyaman sareng bahkan tiasa nyiptakeun lingkungan anu sampurna pikeun kamungkinan bisul. Tapi ku waterproofing footwear anjeun leres, suku baseuh kedah memori jauh. Naha sapatu anjeun kanggo hiking, damel atanapi ngan ukur merangan unsur-unsur, aya kasempetan anu saé pikeun aranjeunna nganggo perawatan waterproofing awal. Tapi pikeun ngabantosan suku anjeun tetep garing kanggo jangka panjang, anjeun kedah dirawat sacara teratur. Sabaraha sering anjeun kedah waterproof sapatu anjeun bakal gumantung kana sabaraha sering anjeun ngagem éta. Aturan jempol anu hadé nyaéta pikeun waterproof sapatu anjeun iraha waé aranjeunna langkung kotor atanapi nalika cai lirén manik dina permukaanna. Ieu tiasa sami sareng waterproofing aranjeunna sakali unggal sababaraha bulan. Penting pikeun terang naon sapatu anjeun didamel sateuacan anjeun ngubaranana. Unggal jenis bahan merlukeun produk béda pikeun mantuan waterproof. Kulit full-sisikian – meureun bahan paling umum dipaké dina sapatu – bisa merlukeun perlakuan béda ti suede atawa kulit nubuck. Sababaraha sapatu malah dijieun tina lawon atawa bahan sintétik. Urang bakal ngarecah ieu leuwih handap. Upami anjeun kantos ragu tina naon sapatu anjeun didamel, halaman wéb produsén kedah gaduh inpormasi éta pikeun anjeun.

PASTI SAPAT MAH BERSIH

Sateuacan anjeun ngamimitian prosés waterproofing, masihan sapatu anjeun beberesih teleb. Kokotor sareng kokotor tiasa ngahalangan produk waterproofing, nyababkeun perawatan henteu nutupan sapatu pinuh. Éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun ngajaga sapatu anjeun bersih pikeun manjangkeun umur maranéhanana. Mimitian ku nyoplokkeun laces sarta ngagunakeun sikat pikeun miceun sagala kokotor atawa kokotor. Lamun dampal sapatu nu cakeed ku kokotor, nempatkeun aranjeunna dina ngeunaan hiji inci cai salila sababaraha jam pikeun loosen crud nu. Sagala kokotor sésana lajeng bisa dihapus ku nyemprot ku selang a. Ninggalkeun sapatu anjeun ka hawa garing, tapi balik deui ka aranjeunna bari kulit masih rada beueus. Ieu bakal nulungan narik perlakuan kana bahan.

PROSES WATERPROOFING

Pastikeun anjeun gaduh produk anu pas pikeun jinis sapatu anjeun. Aya sababaraha jinis perlakuan waterproofing kaluar aya, sarta masing-masing diterapkeun dina cara béda: waterproofboots_spray

  • Semprot – Aya semprotan anu didamel khusus pikeun bahan kulit, suede sareng sintétis. Pikeun ngagunakeun, tahan kaléng sakitar genep inci tina boot sareng nyemprot aranjeunna ku jaket anu ipis. Pariksa arah produk pikeun ningali upami jaket kadua diperyogikeun.

sapatu waterproof_wax

  • Lilin – Lilin paling cocog sareng sapatu kulit sareng suede. Upami anjeun nganggo lilin pikeun tahan cai sapatu anjeun, haneutkeun sakedik nganggo pengering rambut teras terapkeun ku kaén anu bersih. Leupaskeun sagala kaleuwihan lilin jeung buff mun caang. Nerapkeun lilin tiasa langkung ti prosés manual, tapi éta saé pikeun dianggo kana langkung seueur sudut sareng celah.

waterproofboots_krim

  • Krim – Ieu mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun gaduh sapasang sapatu kulit. Pikeun make krim pikeun waterproof sapatu anjeun, panawaran ku applicator nu hadir kalawan eta atawa lawon bersih, sarta rub produk sakuliah sakabéh boot. Upami Anjeun gaduh boot jeung wewengkon teuas-to-ngahontal, lebet kana crevice jeung lawon beresih.

Sababaraha produk bakal nyababkeun sapatu anjeun gaduh nada anu rada poék. Baca sadaya labél sareng uji produk di daérah anu alit pikeun mastikeun yén anjeun resep sateuacan neraskeun. Henteu masalah naon jinis produk anu anjeun anggo, pastikeun pikeun nutupan sadayana boot. Nengetan deukeut seams na creases. Wewengkon ieu tiasa rawan bocor tina bahan anu ditusuk atanapi bengkok.

NGAGAREKAN

Saatos nerapkeun perlakuan, sapatu anjeun peryogi waktos kanggo garing lengkep. Tempatna di daérah anu suhu rata-rata, kalembaban rendah sareng ventilasi anu saé. Entong nganggo panas langsung, sapertos pengering rambut, pikeun nyepetkeun prosés pengeringan sabab ieu tiasa nyababkeun lem sapatu anjeun longgar atanapi rengat kulit. Anjeun oge kedah ulah aya drying sapatu anjeun dina sinar panonpoé langsung. Anjeun tiasa, kumaha oge, ngagunakeun kipas pikeun mantuan nyepetkeun prosés drying. Nempatkeun koran balled up dina sapatu téh cara nu sae pikeun nyerep Uap sarta sabagian éféktif dina nulungan garing insole. Sakali anjeun ngabersihan, ngubaran sareng ngagaringkeun sapatu anjeun, éta bakal siap pikeun anjeun ngalungkeun sareng ngadamel percikan. Ayeuna alungkeun aranjeunna sareng siap-siap pikeun ngarengsekeun sadaya jalur anu berliku, pagunungan anu meujeuhna sareng aliran anu ngagaur anu anjeun tepang dina perjalanan anjeun salajengna ka luar anu saé.


Tulisan ieu mangrupikeun bagian tina séri kami:
Dasar Boot Hiking Hiji awéwé meresihan jeung udar sapatu hiking kulit Jalur hiking henteu gaduh seueur sisi anu lemes, janten bahkan pasangan sapatu kulit anu paling kasar antukna bakal katingali rada ragged. Saluareun scuffs na scrapes, kulit boot oge rentan ka drying kaluar sarta cracking. Janten, pikeun ngabantosan sapatu anjeun langkung lami sareng ngalaksanakeun anu pangsaéna, anjeun kedah ngabersihan sareng kaayaanana sacara teratur. Upami sapatu anjeun ngagaduhan gouge anu serius (sadayana), maka éta waktuna pikeun dibawa ka tukang cobbler profésional. Sababaraha urang nganggo Shoe Goo atanapi Super Glue pikeun ngeusian gouge deet, tapi éta mangrupikeun perbaikan samentawis sareng tiasa nguraikeun kulit kana waktosna. Anjeun langkung saé pikeun ngabersihan sareng kaayaan atanapi tahan cai sapatu, sareng nganggap gouges salaku lencana kaaslian. Léngkah utama pikeun ngondisikeun sapatu hiking kulit anjeun nyaéta:

  1. Milih cleaner luyu jeung conditioner
  2. Ngabersihan sapatu anjeun
  3. Nerapkeun kondisioner
  4. Drying sapatu Anjeun

Video: Kumaha miara Sapatu Kulit

Milih hiji Cleaner sarta Perawatan Conditioning

Botol pembersih kulit sareng kondisioner

  • Produk sapatu dirancang pikeun kulit gandum pinuh atanapi kulit “kasar” sapertos suede atanapi nubuck. Baca déskripsi produk taliti saencan Anjeun meuli jeung make cleaner, conditioner atawa perlakuan waterproofing. Catet yén kondisioner, anu dirarancang khusus pikeun kulit gandum pinuh, ogé bakal nganyarankeun bérés tahan cai tahan (DWR) boot, anu mulangkeun kinerja tahan cai. Pikeun kulit kasar, ngan ukur ngabersihan sareng kalis cai deui (ngabalikeun DWR) cekap.
  • Perlakuan waterproofing kulit dumasar-lilin, sakali norma, anu kirang umum ayeuna. Tur upami Anjeun salah hoyong pilihan resoling sapatu anjeun engké, ulah aranjeunna sabab résidu lilin impairs kamampuhan a napel anyar pikeun meungkeut sol anyar.
  • Upami sapatu hiking anjeun gaduh mémbran Gore-Tex ® , atanapi mémbran tahan cai / breathable anu sami, henteu peryogi perawatan di daérah éta. Kantun ngabersihan lawon di daérah éta. Anjeun oge bisa manggihan produk dirancang pikeun dipaké dina sapatu kulit / lawon.

Toko Produk Perawatan Boot

Ngabersihan Sapatu Anjeun

Hiji awéwé ngumbah sapatu kulit ku cleaner kulit jeung cai Conditioning jeung waterproofing produk jalan pangalusna dina bersih, sapatu beueus. Anjeun teu hoyong kokotor atanapi keusik pikeun kompromi sinyalna sareng penetrasi sareng anjeun peryogi cai di jero éta lapisan luar sapatu pikeun ngabantosan perawatan waterproofing pinuh. Pikeun ngabersihan sapatu hiking anjeun:

  1. Cabut laces saméméh beberesih.
  2. Paké sikat lemes pikeun gently miceun lebu jeung kokotor.
  3. Pikeun beberesih leuwih teleb, tambahkeun cai ngocor jeung naon boot cleaner geus dipilih.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha cara ngabersihan sapatu anjeun sateuacan udar atanapi waterproofing, baca Kumaha Ngabersihan Sapatu Hiking.

Nerapkeun Conditioner atanapi Waterproofing Treatment

Hiji awéwé nerapkeun conditioner kana sapatu kulit

  • Pastikeun yén cai geus soaked pinuh kana kulit boot – nerapkeun perlakuan langsung saatos meresihan kulit téh idéal.
  • Upami sapatu anjeun garing atanapi henteu cukup baseuh saatos beberesih, bungkus anduk anu baseuh sareng ngantepkeun aranjeunna calik dina tilelep utiliti salami sababaraha jam.
  • Sakali cai pinuh soaked kana sapatu anjeun, nerapkeun conditioner atanapi waterproofing treatment. Baca jeung taliti turutan parentah aplikasi pikeun produk Anjeun.

Garing jeung Nyimpen Sapatu Anjeun

Sapatu kulit garing saatos dibersihkeun sareng dikondisikeun

  • Sapatu garing dina suhu normal di tempat anu kalembaban rendah.
  • Ulah make sumber panas.
  • Pikeun garing gancang, paké kipas.
  • Anjeun oge bisa eusian koran kana sapatu pikeun ngagancangkeun drying; remen ngaganti kertas (iraha wae eta beueus).
  • Nyimpen sapatu dimana suhu stabil sareng normal. Ulah nyimpen sapatu di loteng, garasi, batang mobil atawa tempat beueus, panas atawa unventilated.

Artikel nu patali

  • Kumaha Ngabersihan Sapatu Hiking
  • Kumaha Waterproof Sapatu Hiking Anjeun
  • Megatkeun dina Sapatu Hiking Anjeun
  • Kumaha Renda Hiking Sapatu

Kumaha mangpaat artikel ieu?

Investasi dina sapasang sapatu hiking waterproof atanapi sneakers mangrupikeun léngkah anu pinter. Barina ogé, suku anjeun aya dina kontak ampir konstan jeung taneuh sarta elemen bari anjeun leumpang atawa ngajalankeun. Nyandak aranjeunna kotor téh bagian tina petualangan, a ritus petikan malah. Tapi, naha anjeun sadar anjeun kedah nempatkeun sababaraha pangropéa rutin pikeun ngajaga waterproofness sareng bahan? Leutak tiasa nguraikeun kulit ku cara ngaleungitkeun lembab, sareng kokotor sareng keusik sésa-sésa tiasa ngarecah bahan sapatu ngaliwatan gesekan konstan nalika anjeun leumpang. Ulah stress, sanajan. Sababaraha menit tiasa jalan panjang dina manjangkeun umur mangpaat sapatu anjeun. Kiridit: Sarah QuandtKiridit: Sarah Quandt

Ngabersihan Sapatu Anjeun

Penting pikeun ngajaga sapatu anjeun beresih sareng bébas tina leutak sareng lebu. Upami anjeun sapertos sabagéan ageung pendaki, anjeun panginten tiasa ngagentos sapatu squishy sareng bau di jalan satapak sareng nempatkeun kana kantong plastik supados hilap dina bagasi mobil anjeun. Salaku capé anjeun bisa jadi sanggeus hiji leumpang epik atawa ngajalankeun panjang, hal anu penting pikeun henteu ngantep aranjeunna diuk pikeun leuwih ti hiji atawa dua poé. Naon anu anjeun peryogikeun: cai, sikat sayur sareng/atawa sikat huntu, sareng sabun atanapi pembersih anu hampang, sapertos NIKWAX Footwear Cleaning Gel Kumaha carana: Mimitian ku nyoplokkeun insoles na laces. Salajengna, keprok sapatu anjeun babarengan atawa ngalawan permukaan teuas di luar pikeun miceun sagala kokotor caked-on jeung batu atawa gravel nu bisa lodged dina treads. Upami gunk caket sapertos geutah mangrupikeun masalah, alungkeun kana freezer pikeun ngaraskeunana, teras cabut ku péso kusam. Salajengna, bilas aranjeunna tuntas ku cai bari maké sikat pikeun scrub kokotor kaluar tina bintik teuas. Anjeun tiasa make sabun saeutik atawa gél beberesih, tapi euweuh detergents kasar nu bisa ngaruksak bahan boot. Pikeun sapatu anu langkung bau, paké campuran 1: 2 cuka sareng cai. Upami anjeun mendakan jalan anu berdebu atanapi keusik, paké vakum sareng kantétan selang pikeun ngaleungitkeun partikel-partikel halus ti luar sareng jero boot anjeun. Anu pamungkas, ulah ngalalaworakeun sol sapatu anjeun. Pastikeun pikeun ngabersihan sacara saksama tina lebu anu kajebak pikeun mastikeun daya tarik anu optimal sareng nyegah ngarecahna karét. Kiridit: Sarah QuandtKiridit: Sarah Quandt

Conditioning Sapatu Kulit Anjeun

Kulit full-grain, anu katingalina mulus, mangrupikeun hiji-hijina kulit anu peryogi udar. Sabalikna, ngalakukeun kitu ngajaga bahan lemes sareng lentur, anu teras nyegah retakan. Naon anu anjeun peryogikeun: lawon sareng kondisioner kulit (NO minyak sapertos mink) sapertos Kondisioner Kulit NIKWAX Kumaha Carana: Kondisioner kulit biasana diterapkeun kana sapatu garing, tapi pariksa heula paréntah produsén. Larapkeun jumlah berehan tapi wijaksana tina conditioner. Nalika kondisioner ngabantosan ngajaga kulit lemes, teuing tiasa ngirangan dukungan anu kedah disayogikeun ku boot. Paké lawon beueus pikeun miceun kaleuwihan, sarta buff pikeun Polandia. Kiridit: Sarah QuandtKiridit: Sarah Quandt

Nangtayungan jeung Waterproof Sapatu Anjeun

Kabeneran, anjeun henteu kedah ngagem deui sapatu sapatu atanapi sneakers saatos unggal dianggo. Anjeun bakal terang éta waktuna nalika titik-titik cai henteu aya deui manik-manik dina permukaan sareng, tibatan, gampang diserep kana bahan. Naon anu anjeun peryogikeun: Wax waterproof atanapi aplikasi sapertos NIKWAX Waterproofing wax Kumaha carana: Mimitian ku sapatu bersih, baseuh ku cai pinuh soak kana bahan. Sacara umum, anjeun bakal nerapkeun agén waterproof, hayu eta diuk pikeun sababaraha menit, lajeng, usap jauh sagala kaleuwihan, tapi pastikeun turutan arah dina bungkusan. Agen waterproofing datangna dina sagala rupa wangun, kayaning krim nu meunang dabbed jeung cair nu meunang disemprot kana. Kiridit: Sarah QuandtKiridit: Sarah Quandt

Ngeringkeun sareng Nyimpen Sapatu Anjeun

Penting pikeun ngantepkeun sapatu anjeun leres-leres garing pikeun nyegah kapang sareng bahan ngarecah. Lingkungan kalembaban rendah mangrupikeun konci, sareng anjeun tiasa nyepetkeun prosésna ku ngagunakeun kipas atanapi pengering boot atanapi ngeusian koran dina unggal sapatu. Tapi, pastikeun pikeun nyegah panas, kaasup fireplaces, nu bisa ngaruksak bahan jeung ngaleuleuskeun napel. Tegalan insoles misah, sarta ulah nempatkeun deui kana boot nepi duanana sagemblengna garing. Lajeng, nyimpen sapatu di wewengkon well-ventilated, sarta ulah garages na loteng, duanana nu notoriously beueus tur panas. Kiridit: Sarah QuandtKiridit: Sarah Quandt

Iraha Abdi kedah pensiunan sapatu sapatu?

Upami anjeun tetep ngajaga sapatu, éta bakal salamina, leres? Teu cukup. Janten, kumaha anjeun terang iraha anjeun badé ngalungkeun? Jumlah mil sapasang sapatu atawa sneakers geus ngumbara tiasa aturan santun jempol. Anjeun bisa ngaharepkeun sapatu hiking meunang antara 500 nepi ka 1.000 mil, bari sapatu ngajalankeun ilaharna bisa ningali antara 300 nepi ka 500 mil. Kisaran ageung ieu nyababkeun seueur variabel anu nyababkeun ngagem sareng cimata, sapertos permukaan taneuh sareng kaayaan. Mariksa sacara visual sapatu anjeun sering-sering upami aya bahan anu rusak, retakan, atanapi misah. Retak dampal suku, garis komprési, sareng treads anu dipaké ogé jelas nunjukkeun yén anjeun badé najongan énggal. Ogé, nengetan awak anjeun. Upami suku atanapi sendi anjeun langkung lami atanapi langkung parah tibatan biasana atanapi upami anjeun mimiti nampi “panas”, sigana waktosna pikeun pangsiun sapatu anjeun. Nyandak sakedik waktos pikeun miara sareng ngajaga sapatu waterproof anjeun pamustunganana manjangkeun panggunaanana. Nuturkeun léngkah-léngkah dasar ieu bakal ngajantenkeun anjeun sareng sapatu anjeun dina jalan satapak ka kabagjaan salami mangtaun-taun! Sapatu kulit mangrupikeun investasi sareng perawatan anu leres penting pikeun ningkatkeun umur sapatu anjeun. Malah kulit kualitas pangluhurna merlukeun perawatan rutin pikeun nunda deterioration alam. Di dunya anu idéal, anjeun kedah ngabersihan sapatu anjeun saatos unggal waktos nganggo. Ngusap sapatu anjeun nganggo lawon iraha waé anjeun nyabut sapeuting. Simpen di tempat anu tiis jauh tina sumber panas langsung sapertos radiator atanapi alat keur ngagolakkeun rumah tangga. Sapatu drying gaya duanana bakal rengat kulit jeung ngaleutikan mémbran waterproof. Ieu bakal nyababkeun éta rusak sareng sapatuna bocor. Upami boot a dikeringkeun sacara paksa, garansi manufaktur janten teu sah. Upami sapatu anjeun baseuh, ngantepkeun dugi ka garing sateuacan dianggo deui. Larapkeun perawatan pelindung sacara rutin nganggo metode anu bakal kami lebetkeun di dieu. Sapatu Grisport dirawat kalayan hasil anu pas dina tahap produksi terakhir. Nanging, tiasa aya waktos waktos antara produksi sareng dibawa ka bumi ku palanggan. Janten, wijaksana pikeun pariksa naha sapatu anjeun peryogi sakedik perawatan pas anjeun mésér. Pikeun nguji naha sapatu kulit anjeun peryogi perawatan anu tahan cai, teteskeun sababaraha cai kana kulit: upami henteu tetep dina manik sareng kaluar tina boot, perlakuan waterproofing diperyogikeun. Kami nyarankeun Grisport Waterproofing lilin. Salajengna, anjeun kedah nangtukeun jinis kulit dina boot nganggo pituduh di handap ieu: • sisikian pinuh: tanda alam pinuh dilestarikan jeung tipe neneng tina kulit • Nubuck: sisikian finer, buludru-kawas, sanded atanapi buffed bahan kuat tapi lemes • Suede: lemes, fléksibel tur torek sisi beurat sumputkeun a Kulit tiasa pisan kapangaruhan ku tingkat kalembaban sareng suhu. Suhu anu luhur sareng kalembaban anu handap bakal garing sareng rengat kulit. Kulit jenuh bakal permanén melengkung sareng cacat henteu paduli kumaha tangguh kulitna. Pikeun ngajaga tingkat kalembaban anu saé, investasi dina krim udar. Kondisioner ngégél sakedik Uap pikeun nyegah retakan sareng ningkatkeun kalenturan. Nalika nerapkeun kondisioner nengetan husus ka wewengkon nu crease paling kayaning titik flex of toes. Lajeng ngégél kalawan semprot waterproofing atawa lilin. Kami nyarankeun ngagunakeun kondisioner kulit sahenteuna dua kali sataun. Aya loba produk sadia pikeun waterproofing sapatu kulit. Kami ngarékoméndasikeun nyemprot kimia sabab gampang diterapkeun sareng nahan warna kulit. Minyak sareng Grisport Nikwax ogé mujarab salami anjeun henteu kapikiran kumaha aranjeunna moekan kulit. Salawasna baca parentah on whichever produk anjeun milih.

• Paké sikat sapatu pikeun miceun muih tina kokotor • Cabut laces (tiasa dikumbah misah misalna dina mesin cuci) • Paké sabun moisturizing (misalna Saddle Soap) pikeun nyeuseuh kokotor sésana • Ngusap sabun sésana ku lawon beueus • Ngidinan boot nepi ka garing sacara alami, preferably salila sahenteuna 24 jam • Cabut sagala kokotor nekad jeung Nikwax Footwear beberesih gél • Larapkeun deui minyak atawa polish pikeun ngajaga tina kokotor hareup- ulah stitching atawa tali nu bisa discolored ku Polandia. Larapkeun ngagosok dina gerakan sirkular sareng cabut kaleuwihan. • Paké Polandia kira bulanan atawa lamun diperlukeun. Dina uppers kulit waxed, kawas Dartmoor, kami nyarankeun make Nikwax Waterproofing Wax tinimbang Polandia. Ieu waterproofs tapi ogé méré finish lilin kawas aslina. • Grisport Protector bisa dipaké pikeun ngajaga ngalawan penetrasi cai jeung minyak

• Ulah nyabut eta kalawan suku sabalikna sabab bisa ngabalukarkeun karuksakan • Cabut laces na insoles • Isi sapatu jeung koran jeung ngaganti koran jenuh nepi ka footwear garing • sapatu garing di hareup kipas none-dipanaskeun atawa ngagantung aranjeunna tibalik ka handap • Ulah garing sapatu deukeut sumber panas sabab bakal rengat kulit • Nalika sapatu geus garing lengkep, nerapkeun perlakuan

Uyah jalan (atawa grit) tiasa ngahupuskeun kulit kana waktosna sareng ngantunkeun noda bodas. Upami sapatu anjeun kakeunaan uyah atanapi salju, laksanakeun léngkah-léngkah ieu pikeun ngaminimalkeun karusakan:

• Ngusap sapatu ka handap ku lawon • Campur 2 bagian cai jeung 1 bagian cuka • Gently ngabersihan sapatu kalayan solusi • Paké lawon beueus pikeun ngusap jauh solusi • permukaan boot garing kalayan anduk bersih

• Anggo sapatu anjeun di jero rohangan pikeun ngarecahna leres sateuacan anjeun angkat kana unsur-unsurna. Ieu pikeun mastikeun yén aranjeunna cocog pikeun anjeun sareng teu aya kasalahan manufaktur anu kedah dibuktikeun dina kasempetan anu munggaran. • Paké tanduk sapatu pikeun mantuan kalawan putting on sapatu anjeun sakumaha ieu mantuan ngajaga keuneung ti kaleungitan bentuk. • Paké kantong boot mun anjeun ngarambat, ngajaga sapatu Anjeun • Ulah pernah make sabun normal dina boots kulit- bakal garing kaluar kulit • Nyimpen sapatu kulit maké tangkal sapatu pikeun ngajaga bentuk kulit • Laces teu ngagem kaluar dina jangka waktu sarta bisa diganti ku Grisport laces • Insoles nyerep Uap jeung nyokot loba hukuman. Saatos waktos aranjeunna tiasa leungit daya serapna sareng tiasa diganti ku pasangan anu énggal. Insoles Grisport didamel nganggo anu terakhir sareng bakal cocog sareng sapatu kami pangsaéna.

Ieu mangrupikeun pituduh pitulung wungkul sareng produk naon waé anu dianggo pikeun miara sapatu mangrupikeun résiko pamilik sorangan. Urang teu bisa nanggungjawaban kana sadaya masalah anu mungkin timbul tina aplikasi produk perawatan sapatu individu. Mangga taliti maca parentah dina unggal produk perawatan sapatu nu Anjeun pake.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *