kumaha taat gems kuku Kalawan hese malire Kilauan, pernyataan gems mangrupakeun iklan leumpang pikeun salon anjeun sarta upsell gampang sabab geus gancang, gampang jeung anjeun teu kudu jadi utamana artistik pikeun ngahontal hasil alus, nyebutkeun Samaun artis kuku Gina Silvestro. Klién anu nyuhunkeun tambihan ieu sanés warna ungu anu nyusut, janten penting yén tampilan glitzy ieu bersinar sareng tetep tetep. Unggal aplikasi gem pernyataan suksés dimimitian ku embellishment katuhu. gems akrilik nu sahanteuna mahal tur datangna dina sauntuyan kelir sarta wangun, tapi teu pisan awét, kakurangan di luster sarta bisa jadi teu dianggo ogé kalawan gél atawa acrylic. Kaca atawa kristal sintétik ilaharna leuwih sparkly jeung awét, tapi hadir kalawan waragad tambahan. Pikeun gems tambahan-ageung, néangan hiji kurva slight on handap, nyebutkeun Van Nuys, artis kuku basis California Yvett Garcia. “Nalika aranjeunna badag teuing tur datar, aranjeunna condong snag on hal teuing.” Ku sabab kitu, Silvestro nyarankeun ngawatesan ukuran batu datar-dijieun kana 8mm atawa kirang. Sanaos sabagéan ageung téknologi gaduh téknik kantétan karesepna, metode anu pangsaéna tiasa gumantung kana kaayaan, kalebet jinis permata anu dianggo, produk anu ayeuna aya dina paku sareng daya tahan anu diperyogikeun. Permata kéngingkeun kacemerlangan tina cahaya anu dipantulkeun tina sisi, janten henteu paduli metode kantétan, naon waé anu aya di luhur batu bakal kusam caang. Di dieu, para ahli babagi tip sarta trik maranéhna pikeun brilliance maksimum sarta bling nu moal gugah ngagunakeun cat kuku, lem jeung gél. Nerapkeun gems kalawan Polandia kuku. Ngalampirkeun permata nganggo semir kuku ngan disarankeun pikeun panggunaan jangka pondok, sabab semir kuku henteu gaduh kakuatan anu sami sareng napel anu langkung beurat. Masih, éta masih tiasa janten pilihan anu pas pikeun klien anu sering balik pikeun manikur biasa atanapi hoyong nyobian sababaraha bling sateuacan ngalakukeun nanaon deui. Sateuacan ngawitan jasa, pastikeun klien nyaho yén batu bisa ragrag kaluar cukup gancang. Saatos nerapkeun top coat, ngantepkeun kuku rada garing. Lajeng, pencét gem kana jaket luhur nalika beungeut cai cukup baseuh pikeun nyetél éta, tapi teu baseuh teuing yén gem slides atanapi smudges, nyebutkeun Garcia. Sakali napel, ulah nerapkeun leuwih top coat. Gantina, make sikat seni kuku leutik pikeun taliti nerapkeun top coat tambahan sabudeureun dasar unggal gem, upami diperlukeun. Nerapkeun gems kalawan lem atawa résin. Lem kuku mangrupakeun napel kuat nu susunan gancang, tapi kudu dipake taliti saprak éta bisa corrode luhureun sababaraha gems sarta ngaruksak batu ‘backing pérak kana waktu. Lamun gluing gems leuwih Polandia kuku biasa, pastikeun jaket luhur téh 100-persen garing heula, nyebutkeun Garcia. Lamun maké lem leuwih Polandia gél, cageur kuku, teras buff enteng caang ti wewengkon desain saméméh aplikasi pikeun adhesion hadé, Silvestro advises. Milih lem gancang-set na make ngan naon perlu. Salawasna nerapkeun lem ka paku (sanes gem) jeung nempatkeun batu dina paku ngagunakeun iteuk cuticle moistened atawa alat lilin-tipped pikeun kontrol maksimum. Lem tambahan bisa ditempatkeun dina dasar unggal batu pikeun kakuatan leuwih. Nerapkeun gems kalawan gél. Metoda ieu cukup kuat pikeun taat komo batu panggedena. Sareng sabab gél henteu ngabahayakeun kaca atanapi kristal sintétik, permata tiasa direndam, disimpen sareng dianggo deui dina janjian ka hareup. Teu aya persiapan permukaan khusus anu diperyogikeun. Kantun nerapkeun gél sareng kristal langsung dina warna anu diubaran atanapi nyetél akrilik. Nerapkeun gems kalawan gél nyaéta prosés dua-hambalan, nyebutkeun Silvestro. Mimiti, paké gél anu kandel sareng kaku pikeun nyetél permata di tempatna sareng naroskeun ka klien anjeun pikeun ngagiling leungeunna ti sisi ka sisi bari ngarawat handapeun lampu. “Hal ieu ngamungkinkeun cahaya pikeun ngubaran gél di antara kristal,” manehna ngajelaskeun. Salajengna, taliti ngamankeun kristal ngagunakeun gél viskositas sedeng-ipis pikeun cap edges. “Pikirkeun éta sapertos ‘gél prong,’ anu bakal nahan permata di tempatna dina cara prong nahan inten dina cincin,” saur anjeunna. “Gélna kedah naék kana sabuk batu pikeun ngamankeunana.” Tong sieun ékspérimén. Seueur téknologi nganggo kombinasi gél sareng résin pikeun nerapkeun permata. Garcia nganut batu anu langkung ageung kalayan gél anu kandel, teras nganggo résin pikeun ngeusian sela saatos ngarawat. Téknologi anu sanés nganut permata nganggo résin teras nganggo gél pikeun ngeusian sela. Titik penting nyaéta mastikeun yén batu badag anu diamankeun kana beungeut paku urang sabudeureun sakabéh perimeter dasar unggal gem urang. Patempatan Perkara “Leuwih deukeut ka kutikula teh panempatan pangalusna pikeun kristal sabab piring kuku teu flex dinya, jadi permukaan leuwih stabil,” nyebutkeun Samaun artis kuku Gina Silvestro. Entong caket teuing kana kutikula, perhatikeun Van Nuys, seniman kuku anu berbasis di California, Yvett Garcia. “Éta bakal ngahesekeun pikeun ngégél celah tanpa nyabak kulit, sareng nalika paku tumbuh kaluar permata éta bakal gampang snag dina hal-hal.” Upami nempatkeun permata dina paku alami, lengket kalayan susunan batu anu langkung alit. Upami batu ageung disimpen dina titik setrés dimana kuku alami tiasa ngabengkokkeun, aya kasempetan anu saé éta bakal kaluar, saur Silvestro. Di dieu, diajar kumaha Garcia nerapkeun gems on klien nya . kumaha taat gems kuku 1. Prep kuku lajeng nerapkeun dua jas tina gél Polandia, curing sanggeus unggal. kumaha taat gems kuku 2. Paké usap bébas lint soaked kalawan cleanser ngaleupaskeun lapisan norak, tapi ulah nerapkeun top coat. Enteng buff dasar paku. kumaha taat gems kuku 3. Teundeun dab tina napel gél dina aréa buffed tina paku. kumaha taat gems kuku 4. Ngagunakeun kalam lilin nunjuk, nyokot permata nunjuk-balik badag, lajeng nempatkeun eta dina napel gél di hiji sudut. Malikan deui léngkah ieu pikeun permata tambahan, teras ngubaran paku. kumaha taat gems kuku 5. Larapkeun résin antara jeung sabudeureun sela tina gems gedé. Pikeun adhesion anu langkung saé, nyemprot permata nganggo semprotan pengering kuku aerosol. kumaha taat gems kuku Tonton pidéo di handap pikeun ningali léngkah-léngkah ieu dina aksi. Naon téhnik favorit anjeun pikeun adhering gems? Hayu urang terang dina komentar di handap! – Leslie Henry Tulisan ieu munggaran diterbitkeun dina édisi Nopémber 2017 NAILPRO [Potografi ku Jason Bennett] MACA DEUI: S / S 2018 Tren Ramalan ti Swarovski


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *