Gratis Pengiriman Doméstik AS dina Pesenan langkung ti $20 Tragus kartilage Info piercings Tragus kasampak metot. Tragus nyaéta tutup leutik kartilage di hareup ceuli dimana éta ngagabung sareng sirah. Biasana bentukna segitiga buleud sareng sabaraha jauhna kaluar tina sirah anjeun gumantung kana anatomi anjeun sabab henteu sadayana tragus ukuranna sami. Upami tragus anjeun deet teuing atanapi ipis teuing, éta tiasa mangaruhan naha éta mungkin pikeun nembus tutupna atanapi kamampuan pikeun ngajaga perhiasan tanpa ditolak. Tragus piercings butuh waktu leuwih lila cageur ti piercings séjén – nepi ka 2-3 bulan . Ieu sering rada hese cageur kusabab panempatan.

Kumaha Tragus Piercing Dipigawé

Biasana daérah éta disinfeksi atanapi dikumbah sateuacan ditindik. Ieu kusabab lilin ceuli sareng lebu sanés tiasa pinuh ku baktéri anu tiasa asup kana piercing. Sababaraha piercers sabenerna nempatkeun cork kana saluran ceuli pikeun ngajaga sagala kulit atawa lebu tina ragrag deui kana ceuli. The piercing biasana dipigawé peletakan datar atawa di sisi Anjeun ku jarum bedah kerung. Biasana mun ngaluarkeun getih saeutik sanggeus piercing tragus pikeun sababaraha menit nepi ka sababaraha jam. piercing merlukeun saeutik gaya sabab ngaliwatan kartilage tur éta normal ngadéngé slight “pop” lamun éta kajadian. Ieu sanes piercing utamana nyeri lamun dipigawé leres ngagunakeun jarum piercing. Aya sababaraha toko (sapertos Claire’s) anu bakal nyobian nembus tragus ku bedil piercing. Ieu biasana dilakukeun ku piercers untrained sarta kudu dihindari. Jarum steril mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun nembus tragus anu leres.

Naon Hartosna Tragus Piercings

A piercing tragus nyaéta piercing disimpen dina flap saeutik kartilage nu langsung di hareup terusan ceuli napel sirah. Hal ieu dianggap hiji piercing ceuli, sarta ogé dianggap piercing kartilage.

Naha Tragus Piercing Nyeri?

The piercing tragus lamun dipigawé leres kedah piercing bener gampang meunang dipigawé. Ieu kartilage geulis ipis yén lamun ditindik ku piercer profésional kudu cukup bébas nyeri. Salaku kalayan sagala piercings nyangka ciwit gancang lajeng sababaraha slight narik sarta tugging dina perhiasan salila sisipan jeung teu pira sejenna.

Sabaraha lami Tragus Nyageurkeun?

Paling piercings tragus bakal nyandak kira-kira 2-3 bulan cageur. Sadayana nyageurkeun béda-béda sanaos sareng dina tingkat anu béda. Teu luar biasa ningali waktos penyembuhan sakedik deui kalana. Sakali anjeun parantos ngalangkungan 2-3 bulan sareng ngalaman 2-3 minggu tanpa ningali kerak atanapi ngaluarkeun, sareng teu acan ningali kamerahan atanapi ngalaman nyeri atanapi nyeri, maka piercing anjeun sigana pulih.

Naha Surface Tragus Piercings Nolak?

Laju tampikan dina permukaan piercing tragus, sakumaha kalayan sagala piercings permukaan, tinggi. Kalolobaan piercings permukaan bade tungtungna nampik. Biasana lamun mutuskeun pikeun meunangkeun permukaan tragus piercing lajeng lebet kana eta nyaho yén ahirna meureun moal jalan kaluar. Sanajan kitu, aranjeunna teu mungkin cageur. Upami anjeun mutuskeun nyandak piercing ieu teras pastikeun anjeun milarian tukang piercing profésional di tempat anjeun anu tiasa ngabantosan anjeun gaduh tingkat kasuksésan anu paling luhur.

Naon Anu Anjeun Ngabersihan Piercing Tragus?

Penindik awak profésional sareng komunitas piercing awak sacara umum nyarankeun ngagunakeun semprotan saline steril pikeun ngabersihan piercing tragus. Semprotan saline anu steril nalika disemprot langsung kana piercing tragus ngabantosan ngabersihan piercing sareng ogé ngabersihan kokotor, baktéri, sareng akumulasi anu tiasa lumangsung dina atanapi di sekitar perhiasan. Merk anu disarankeun pikeun semprot saline steril nyaéta Nielmed, H2Ocean, sareng Steril Saline Wound Wash.

Naha anjeun tiasa ngagem headphone kalayan piercing tragus?

Salami piercing tragus anjeun cageur ogé anjeun teu kudu boga masalah maké headphone. Nalika tragus anjeun asalna ditindik, piercer bakal nempatkeun perhiasan anu langkung panjang kana piercing seger pikeun ngimbangan bareuh sareng penyembuhan. Saatos sabulan anjeun tiasa uih deui ka perhiasan éta dikurangan. Salila bulan awal penyembuhan headphone henteu disarankeun. Éta tiasa nyababkeun seueur trauma anu teu dipikabutuh pikeun piercing ogé ngenalkeun kokotor sareng baktéri. Tapi sakali anjeun ngarasa tragus anjeun cageur lajeng headphone teu kudu jadi masalah.

Perhiasan Tragus

Paling piercings tragus ngagunakeun barbells threaded internal sabab panggampangna pikeun nyocogkeun asup jeung kaluar piercing nu. Gumantung kana karesep anjeun, anjeun tiasa nampi barbel antara ukuran 18G – 14G . Rata-rata piercing tragus ngagunakeun barbel panjangna 5/16″ tapi kusabab ketebalan tragus tiasa bénten, ieu panginten henteu cocog sareng anatomi anjeun sareng piercer anjeun bakal nyaluyukeun panjangna. Kusabab lolobana piercings ngabareuhan mimitina éta penting pikeun mibanda barbell nu ninggalkeun cukup rohangan pikeun bareuh tanpa jadi study di ceuli Anjeun. Penting pikeun ngagaduhan ruangan éta dina barbell nalika nyageurkeun bareuh, ngocor, sareng ngabersihkeun tapi anjeun tiasa ngaléngkah ka perhiasan anu langkung pas saatos piercing nyalira parantos pulih dina sababaraha bulan. Balanja Tragus Cingcin Salila sakabéh periode penyembuhan rék ulah puteran perhiasan. Ieu sabab lamun budug puteran perhiasan bakal rip budug éta sarta ngaganggu prosés penyembuhan. Anjeun kedah ulah aya bobo dina piercing upami mungkin sareng cobian henteu pencét atanapi sambel ku sikat atanapi panangan. Upami anjeun nganggo headphone milih headphone in-ceuli sabab ieu bakal ngabantosan ngaminimalkeun kamungkinan iritasi atanapi inféksi tina desain over-ceuli. Nalika anjeun bobo dina piercing anjeun nempatkeun tekanan dina éta anu tiasa nyababkeun jaringan parut sareng bareuh. Upami anjeun henteu tiasa ngahindarkeun saré di dinya, anjeun kedah ngajaga rambut anjeun tina piercing sareng jaga sarung bantal anu bersih dina ranjang pikeun ngahindarkeun kutu lebu atanapi baktéri kana piercing anjeun tapi ulah nutupan piercing sorangan. Gadis Tragus Piercing Ulah nempatkeun alkohol, hidrogén péroxida atanapi neosporin dina piercing nu. Ieu mangaruhan penyembuhan anjeun. Anjeun oge bakal hoyong nyingkahan sabun anti baktéri jeung sabun Scented. Anjeun tiasa nyeuseuh bagian luar piercing ku leyuran cai uyah laut ku leungeun bersih, bieu rubbing nu piercing ambéh teu puteran. Ieu bakal ngajaga luar tina jadi crusty. Anjeun tiasa soak nu piercing dina leyuran saline sarua dicampur 1 galon cai sulingan ka 4 teaspoons uyah laut non-iodized. Soaking hese kusabab lokasi, tapi anjeun bisa ngalakukeun hal eta ku sagelas shot kaca leutik atawa cangkir kopi ngeusi solusi na sirah anjeun tilted ka gigir. Anjeun oge bisa ngalakukeun hiji komprési kalawan kaen bersih soaked dina solute nu. Anjeun teu hoyong nganggo bal katun atawa q-tips sabab bulu leutik bisa nyangkut dina piercing jeung ngairitasi atawa ngabalukarkeun inféksi. Éta ogé bisa jadi dibungkus sabudeureun perhiasan piercing. Piercing jadi beuki populér,
utamana dina dékade panungtungan. Boh lalaki jeung awewe resep piercing
irung maranéhanana, navels, alis jsb jsb Loba wewengkon awak
dipaké pikeun piercing. Kalolobaan jalma anu boga piercings teu ngamekarkeun
masalah nanaon. Unggal situs piercing awak boga
waktu penyembuhan normal sorangan jeung set sorangan masalah poténsial. Perawatan di bumi tiasa ngabantosan
nyageurkeun tatu sareng nyegah masalah. Awalna,
situs piercing awak bisa jadi rada ngabareuhan. Sajumlah leutik getih atanapi
cairan tiasa ngocor tina situs. Tragus nyaéta nub kartilage leutik nu
kaluar ti deukeut jalan ngarah kana saluran ceuli. Éta mangrupikeun tren anu
katingali di kalangan nonoman generasi ayeuna pikeun olahraga
cingcin ngagurilap sareng funky dina bagian ceuli leutik ieu pikeun ningkatkeun
pernyataan gaya na. Biasana jalma anu wani sareng petualang milih
jinis piercing ieu, metodologi anu rada
béda ti jinis piercing kartilage anu sanés. Tragus
piercing biasana dipigawé maké
jarum leutik-gauge kerung, lempeng atawa melengkung nu kudu sterilized. Merlukeun hiji
piercer dilatih sakumaha piercing tragus ogé picilakaeun sakumaha aya kamungkinan
jarum penetrating saluareun tragus nu. Résiko piercing tragus
ogé cukup jumlahna sahingga urang kudu nyandak
precautions tambahan bari meunang tragus piercing. Tragus téh rada rentan ka inféksi sabab ayana di
wewengkon sapertos nu bulu tetep ragrag na bisa meunang bray sabudeureun
anting jeung inféksi bisa disababkeun kaluar tina kontak jeung
bulu kotor. Ieu ngakibatkeun inféksi piercing tragus jeung masalah
nu bisa nganyenyerikeun hate kana komplikasi piercing tragus nu bisa
ngakibatkeun kabutuhan pikeun operasi bedah dina kasus ekstrim malah bisa
ngabalukarkeun tragus ka bedah dipiceun. Pikeun ngahindarkeun
résiko sapertos kitu, anjeun kedah mastikeun yén alat-alat piercing tragus sareng perhiasan
tina kualitas luhur anu lumayan. Naha Tragus Piercing nyeri?
Beda sareng piercing tina bagian awak anu sanés sapertos beuteung
atanapi irung, tragus henteu gaduh sakumpulan saraf sareng
getih anu ngalir di dinya. Janten henteu aya kasempetan sapertos
ngalaman nyeri anu ageung nalika piercing tragus. Meureun aya hiji
ciwit slight sarupa naon ilaharna ngalaman sakumaha dina kasus
motong tapi nyeri téh kacida negligible. Mimitina daérah anu ditindik
tiasa ngaluarkeun getih sareng janten nyeri tapi nyeri bakal ngaleungit dina
sababaraha dinten. Ieu diperlukeun pikeun ngajaga wewengkon beresih jeung rapih
pikeun nyegah eta tina sagala jenis inféksi. Jewelery Tragus piercing
Jenis perhiasan anu tiasa dianggo saatos ditindik tragus
gumantung kana gancangna daérah anu ditindik pulih. Hiji
ogé kudu cautious mun teu ngagem asesoris jieunan funky
atawa anting dijieunna tina kualitas goréng sabab bisa boga pangaruh ngabahayakeun dina
tragus nu. Disarankeun make cingcin piercing tragus, studs,
barbells atawa anting dijieunna tina logam canggih kayaning nu dijieunna
tina emas, pérak, platina, atawa titanium nu sipatna non-korosif
jeung moal ngabalukarkeun ngarugikeun ka ceuli. Perhiasanna kedah
kualitasna saé sareng henteu kedah ketat pisan tapi
sifatna nyaman. Éta ogé kedah cocog sareng kapribadian anjeun. Aftercare
Faktor anu paling penting pikeun nyageurkeun gancang tina tragus anu ditindik
nyaéta nuturkeun tindakan perawatan anu ditindik tragus sacara éfisién. Sahenteuna
4-8 minggu anjeun kedah ngurus tragus anu saé pikeun
penyembuhan anu lancar tina tragus anjeun. Tapi lilana penyembuhan ogé
gumantung kana jenis kulit nu bisa jadi oily atawa garing,
kamampuhan kekebalan sistem awak, kitu ogé
gangguan métabolik kayaning diabetes wherein tatu atawa inféksi butuh
waktu leuwih lila pikeun cageur. Wewengkon piercing tragus kudu dijaga beresih jeung rapih ku soaking
bal kapas bersih dina disinféktan atawa solusi saline jeung gently
nerapkeun eta di jeung sabudeureun wewengkon piercing. Leyuran kudu
diterapkeun dina cara sapertos pikeun ngidinan ka seep kana liang pierced.
Perhiasan piercing tragus kedah dipintal sacara lembut nalika
diperyogikeun pikeun mastikeun distribusi solusi
anu rata di sabudeureun tragus. Prosedur beberesih ieu kudu dilaksanakeun
dua kali atawa tilu kali sapoé. Anjeun teu kedah nyabak daérah anu ditindik ku leungeun anu kotor atanapi najis
sabab tiasa nyababkeun inféksi baktéri sareng ngakibatkeun
komplikasi piercing tragus. Upami aya iritasi dina daérah anu ditindik
kusabab ketatna perhiasan atanapi ngaluarkeun cairan naon
waé tina daérah anu kapangaruhan, anjeun kedah sacara saksama ngaleupaskeun atanapi
ngarobih perhiasan atanapi ngusap cairanana ku panangan anu leres dikumbah ku
panangan. sabun anti baktéri. Nalika bobo anjeun kedah ati-ati ngagolér dina ranjang anu bersih dina
dua sisi ceuli anu kapangaruhan. Bantal tempat anjeun ngaso
sirah anjeun kedah dibersihkeun sareng dirobih rutin supados ngahindarkeun
daérah anu katépaan. Waspada ogé diperlukeun nalika saré
pikeun nahan diri tina noél atawa itching ceuli kapangaruhan. Nya kitu anjeun kedah refrain ti scraping nanaon nu
formasi crusty leuwih tragus nu. Anu jadi sabab jengkel sapertos kitu kedah
diurus sacara saksama nuturkeun tungtunan anu parantos ditetepkeun
ku para ahli sareng dokter. Teu aya baju sapertos anu kedah dianggo anu tiasa nyentuh daérah anu ditindik.
Pull-overs jeung Kaos jeung collars kudu dihindari salila
prosés penyembuhan sabab bisa menyakiti wewengkon pierced jeung aggravate
kerentanan sarua. Dilarang masang earphone dina tragus anu ditindik. Anjeun kedah
langkung waspada ngagunakeun telepon sélulér sabab dina kaayaan naon
waé sél éta kedah dideukeutkeun kana ceuli anu kapangaruhan. Cai Uyah Soaks Soaks
cai uyah diperlukeun sanggeus sési piercing awak.
Ngabersihkeun daérah anu nembe berlubang ngabantosan ngajaga tina kokotor sareng
kuman sareng nyegah inféksi baktéri. Tambahkeun séndok uyah laut kana
gelas anu ngandung 8 ons cai. Campur ieu tuntas. Soak
bal katun leutik atawa Q-tip kalawan saeutik solusi jeung nerapkeun
ka wewengkon pierced. Mindahkeun pad jauh jeung ngulang prosés
jeung nu anyar. Nuluykeun ieu pikeun 5-6 menit. Sesi kudu
dilaksanakeun dua kali sapoé nepi ka hiji atawa dua bulan sanggeus
sési piercing. Inféksi
Upami anjeun gagal nurut kana petunjuk sacara saksama, anjeun tiasa
nginféksi tragus, ku kituna ngalambatkeun prosés penyembuhan sareng
ngakibatkeun komplikasi piercing tragus. Sakur tatu dina
daérah anu ditindik tiasa janten rentan ka inféksi. Janten anjeun kedah langkung
ngurus ceuli sareng kedah ngahindarkeun ngojay salami éta henteu
pulih lengkep sabab cai diklorin dina kolam
renang. Sumawona inféksi bisa ngabalukarkeun lumangsungna hiji keloid
atawa bisul atawa ogé bisa ngakibatkeun tragus ngabareuhan. Ieu tiasa diubaran
ku aplikasi minyak tangkal tea sareng cai anu éncér haneut dina
permukaan anu kapangaruhan ku cara anu tenang sareng lembut. Hiji tiasa sacara saksama
ngarobah perhiasan upami diperyogikeun tapi ngarobih perhiasan tragus
sering dilarang. Sanajan kitu, eta
disarankeun konsultasi dermatologist a.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *