Gantina make makeup beureum jeung héjo, Anjeun kudu nyobaan maké makeup beureum jeung bodas. Naha? Kusabab bonbon canes, tangtosna! Barina ogé, maranéhanana kasampak sakumaha alus sakumaha rasa. Éta sababna anjeun kedah nuturkeun naséhat dina tutorial ieu pikeun nyiptakeun penampilan liburan anu diideuan ku permen tiwu: Daptar eusi:

  1. Candy Cane Eyeliner
  2. Candy Cane Biwir
  3. Candy Tiwu Warna
  4. Candy Cane Panon
  5. Candy Canes Sadayana
  6. Candy Tiwu Elf
  7. Lemes Candy Tiwu Biwir

1 Candy Cane Eyeliner

Anjeun bakal ngamimitian ku nyandak eyeliner bodas sareng ngalapis garis bulu mata luhur anjeun. Satuluyna anjeun kudu grab sababaraha beureum pikeun nambahkeun bintik kana garis, meh kasampak leuwih kawas bonbon tiwu. Rengse deui ku ngagunakeun liner hideung dina garis bulu mata luhur jeung handap Anjeun. Anjeun malah tiasa ngalukis alis anjeun beureum, atanapi ngagambar daun sakedik handapeun alis anjeun, pikeun ngalengkepan tampilan!

2 Biwir Candy Tiwu

Tinimbang nyieun panon anjeun siga permen tiwu, anjeun tiasa ngadamel biwir anjeun siga hiji! Anjeun kudu mimitian ku moisturizing biwir anjeun. Teras anjeun kedah ngagariskeun biwir anjeun kalayan bodas sareng eusian. Saatos éta, anjeun kedah nyandak pensil lip beureum sareng ngadamel sababaraha garis diagonal dina biwir bodas anjeun. Tangtosna, anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha glitter, salami éta dimaksudkeun pikeun dianggo dina raray anjeun! Carita Trendinig

3 Warna Candy Cane

Gaya ieu langkung tamer tibatan sesa penampilan ieu. Anjeun dina dasarna bakal nempatkeun sababaraha kalangkang beureum dina crease panon anjeun, lajeng nerapkeun bodas kana juru jero panon anjeun. Teras anjeun kedah cet biwir anjeun kalayan warna anu cocog.

4 Candy Cane Panon

Ieu Sigana saeutik ridiculous. Nanging, éta bakal katingali saé pisan upami anjeun ngagemna dina dinten Natal. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nempatkeun sababaraha eyeshadow emas shimmery dina lipatan anjeun. Teras anjeun kedah nganggo pensil panon bodas pikeun nyiptakeun permen tiwu dina lipatan anjeun sareng handapeun halis anjeun. Tangtosna, anjeun kedah nyandak eyeshadow beureum pikeun ngadamel belang permen tiwu kalayan sikat leutik.

5 Candy Canes Sadayana

Sapertos gaya anu terakhir, anjeun panginten henteu hoyong ngagem tampilan ieu di kota. Nanging, éta bakal ngajantenkeun poto Instagram anu luar biasa. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta poékkeun halis anjeun, nempatkeun sababaraha blush caang dina pipi anjeun, sareng beureum panon anjeun!

6 Candy Tiwu Elf

Ieu tutorial makeup sanés anu katingalina rada sengit. Éta pisan sababna naha Anjeun meureun bakal hoyong milih antara nyalin panon, biwir, atawa alis, tapi moal rék maké sakabéh éta sakaligus. Sanaos gayana katingalina luar biasa rumit, éta henteu sesah sigana. Henteu kedah lami teuing kanggo réngsé.

7 Lemes Candy Tiwu Biwir

Ieu mangrupikeun tutorial anu terakhir anu bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara nyiptakeun tampilan permen tiwu. Biwir mangrupikeun bagian anu paling seksi, janten pastikeun anjeun nengetan khusus kana kumaha aranjeunna dilakukeun! Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nganggo pensil panon bodas pikeun nutupan biwir anjeun, lebetkeun éta ku eyeshadow bodas, teras cet sababaraha beureum dina biwir anjeun pikeun ngabéréskeunana. Anjeun panginten henteu hoyong ngagem sadayana ieu di luar bumi, tapi aranjeunna bakal sampurna pikeun kartu Natal! Naha anjeun badé nyobian salah sahiji penampilan ieu sateuacan usum réngsé?

Mangga meunteun artikel ieu ☆☆☆☆☆ Koméntar Populér Patali panganyarna


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *