Dina pidéo pidéo ieu kalayan pitunjuk léngkah-léngkah, anjeun bakal diajar kumaha ngadamel gelang kawat mémori, sadayana tina ukuran gelang kawat mémori, ideu desain, sareng tangtosna tutorial pidéo kami ngeunaan cara ngadamel proyék ieu. Ieu mangrupikeun proyek gelang manik anu pikaresepeun sareng gampang sampurna pikeun pamula. Anjeun leres-leres henteu kedah gaduh pangalaman ngadamel perhiasan supados tiasa ngahijikeun salah sahiji ieu. Sapanjang tutorial, abdi bade ngajawab sababaraha patarosan remen ditanya ngeunaan kawat memori. Anjeun ogé bakal mendakan pitunjuk léngkah-léngkah pikeun ngadamel gelang kawat memori DIY ogé tutorial pidéo. Kuring miharep anjeun manggihan ieu mantuan! Punten wartosan kuring naon proyék pembuatan perhiasan anu anjeun hoyong kuring bahas dina bagian koméntar di handap.

Ngeunaan kawat memori

Sateuacan urang ngamimitian, hayu urang ngobrol saeutik ngeunaan kawat memori. Kawat memori rada béda ti jenis kawat séjén pikeun nyieun perhiasan. Bentuk sareng pasipatanana ngajantenkeun pikaresepeun pikeun proyék-proyék pembuatan perhiasan anu unik. Di toko kami, éta asalna tina pérak atanapi emas. némbongkeun wangun coils kawat memori

Naon kawat memori?

Kawat memori nyaéta kawat dumasar baja anu tos ngawangun kana gulungan. Éta kawat anu kuat anu matak pikaresepeun pikeun dianggo pikeun proyék-proyék pembuatan perhiasan. Kusabab éta kawat kuat, waktu nu diperlukeun saeutik leuwih usaha nalika gawé bareng tang pikeun ngamanipulasi kawat. Kauntungan tina kawat anu digulung anu langkung kuat ieu nyaéta tetep dina tempatna sareng nahan bentukna ogé. Kawat memori bakal terus nahan bentukna sanajan manik sareng pesona ditambahkeun. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun gampang nyieun pinggel bungkus kalawan katingal tina bangles bari maké hiji panjang kawat.

Naon anu kuring tiasa lakukeun ku kawat mémori?

Dina tutorial ieu, urang nyieun pinggel bungkus tina kawat memori. Gelang mangrupikeun hal anu paling gampang sareng paling umum dilakukeun ku jinis kawat ieu, tapi sanés hiji-hijina proyék anu anjeun tiasa ngadamel. Anjeun tiasa ngadamel anting sareng cincin ogé. Kawat memori asalna dina ukuran coil anu béda pikeun tujuan anu béda ieu. Kuring parantos ningali jalma-jalma ngadamel anting-anting tina kawat mémori ukuran gelang ieu sareng éta saé pikeun éta!

Kumaha cara kerja kawat mémori?

Kawat memori asalna dina pakét anu ngandung hiji kawat panjang panjang anu parantos dibentuk kana sababaraha gulungan. Biasana, pakét ngandung sakitar 30 gulungan. The coils tiasa ukuran béda jeung kawat asalna di gauges béda ogé. The coils bisa gampang dipisahkeun, jenis kawas slinky a. Nu ngidinan Anjeun pikeun motong kaluar jumlah nu dipikahoyong tina coils pikeun proyék Anjeun. Di toko kami, kami mawa kawat mémori ukuran anu paling umum. Kawat ngabogaan diaméter (ketebalan) .025 inci atawa .655mm nu gawéna ogé pikeun sabagéan ageung manik Anjeun hoyong pake pikeun proyék ieu. Ukuran coils mangaruhan ukuran pinggel anjeun. Ukuran anu kami bawa dirancang pikeun nyocogkeun rata-rata ukuran pigeulang sawawa. Pertimbangkeun upami anjeun gaduh pigeulang anu langkung ageung atanapi langkung alit nalika ngarencanakeun proyék ieu. Kusabab kawat memori nahan bentukna, éta saé pikeun seueur ukuran pigeulang. Salaku maker perhiasan, ieu bisa datang dina gunana lamun nyieun perhiasan pikeun kado ka babaturan sareng kulawarga sabab nyokot guesswork kaluar tina ukuran.

Desain pinggel kawat memori

Abdi resep ngarancang gelang kawat memori sabab serbaguna. Dina tutorial dinten ieu, urang badé ngadamel tumpukan gelang anu warnana terang, tapi urang ogé gaduh kit anu saé dina situs kami anu ngagaduhan palet warna anu langkung nétral. Pikeun ngarancang gelang anjeun, émut sifat kawat mémori. Kusabab éta coil a, anjeun bakal mungkas nepi ka pinggel bungkus nu Sigana mah tumpukan bangles. Ieu mangrupikeun hal anu kedah dipertimbangkeun nalika ngadamel desain anjeun. Abdi resep damel di bagian-bagian, nyiptakeun pola anu diblokir warna kalayan sababaraha jinis manik. Éta nyiptakeun rupa-rupa anu saé dina tumpukan gelang, tanpa kedah damel dina desain anu ketat. Éta ngajaga desain tina acak teuing sareng seueur teuing hal anu lumangsung sakaligus. Gelang kawat mémori mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagunakeun manik-manik sésa-sésa anu anjeun gaduh dina stash anjeun. Kusabab kawat tetep coiled anjeun string manik anjeun, éta gampang pikeun nempo kumaha desain datangna babarengan nalika anjeun nambahkeun manik tur saluyukeun lamun perlu. Anjeun tiasa ngarencanakeun desain anjeun dina manik manik sateuacan anjeun ngamimitian senar. Kusabab kawat memori coils, urang bakal string dina hiji arah. Janten, upami anjeun hoyong nampilkeun desain tengah, anjeun badé iklaskeun manik-manik heula pikeun ngarencanakeun desain anjeun.

Tambahkeun pesona

Hiji ide pikeun unsur desain anu pikaresepeun pikeun gelang bungkus ieu nyaéta pikeun nambihan pesona ka luhur anu bakal ngagantung dina sadaya bangles. Ieu gampang pikeun ngagantelkeun kana loop tungtung ngagunakeun headpin sarta ring luncat. Anjeun malah tiasa ngagantung pesona sapanjang desain pikeun nambihan gerakan.

Manik naon anu pangsaéna pikeun pinggel kawat mémori?

Salah sahiji hal anu pikaresepeun ngeunaan gelang ieu nyaéta anjeun tiasa ngarancangna ku sababaraha cara. Anjeun tiasa ngadamel tumpukan super nétral sareng hideung sareng coklat sareng tan anu anjeun tiasa ngagem sareng naon waé. Abdi ogé badé nunjukkeun ka anjeun variasi anu gaduh warna anu langkung terang anu sampurna pikeun nyéépkeun unggal dinten. Éta bakal ngalebetkeun sababaraha manik liat polimér anu super ringan. Anjeun tiasa leres-leres senang sareng variasi éta. Nalika damel sareng kawat mémori, anjeun badé lengket kana manik ukuran sedeng. Salaku ukuran coil diatur ku kawat, ukuran manik bakal dampak pas tina pinggel. Hal séjén anu kedah dipertimbangkeun nalika milih manik pikeun kawat mémori nyaéta beuratna. Gawe sareng manik anu langkung hampang bakal ngabantosan kawat nahan bentukna. Dina tutorial ieu, kuring milih ngagunakeun manik liat polimér. manik ieu gede pikeun pamakéan ku kawat memori sabab pisan lightweight. Ieu sababaraha manik karesep kuring pikeun dianggo nalika ngarancang gelang kawat mémori: Manik liat polimér Manik kayu emas manik kristal Pesona Peryogi bantosan milih manik pikeun proyék ieu? DM kami di Instagram!

Perlengkapan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel gelang kawat mémori

Kawat mémori Pemotong kawat tugas beurat (ULAH nganggo pemotong kawat sapopoé anjeun pikeun proyék ieu.) Manik pilihan anjeun – tingali daptar di luhur pikeun manik anu tiasa dianggo saé Tang irung buleud

Lengkah-demi-hambalan parentah

Lengkah 1: Nyiapkeun kawat anjeun

twisting tungtung kawat memori pikeun ngamankeun manik Pikeun ngamimitian, urang bakal motong kawat memori urang. Kusabab iket hadir kalawan sabudeureun 30 coils jero, urang bakal hoyong neukteuk off jumlah coils urang rék digawekeun ku. Jumlah gulungan anu anjeun potong bakal janten jumlah bungkus anu aya dina pinggel anjeun. Kuring ilaharna make boh 5-6 coils atawa 3-4 coils. Éta dua panjang karesep kuring. Sareng anjeun henteu hoyong nganggo pemotong kawat anu saé pikeun ieu kusabab kawat ieu bakal ngaganggu aranjeunna. Anjeun hoyong nganggo jinis pemotong kawat kotak alat tina garasi atanapi langkung. Sareng demi waktos, kuring badé ngajantenkeun anjeun langkung pondok. Anggo tang irung buleud abdi atanapi anjeun tiasa nganggo tang jarum-irung pikeun ngagulung tungtung. Kusabab ieu kawat dumasar-baja. Bakal rada hese pikeun digawé. Anjeun leres-leres hoyong masihan gajih siku di dinya sareng kéngingkeun éta.

Lengkah 2: Rarancang pinggel anjeun

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo, kuring ngarancang gelang kuring nalika kuring angkat. Kuring geus ngangkat kaluar manik Abdi hoyong digawekeun ku nu kuring nyaho bakal luyu pikeun kawat memori tur kasampak alus babarengan, tapi kuring teu diatur kaluar desain husus sateuacanna. Abdi resep damel sapertos dina bagian anu diblokir, anu ngajaga desain kuring henteu sibuk teuing ku panon. Sakumaha anu kuring nyarios di luhur, upami anjeun hoyong ngarencanakeun desain gelang kawat memori sateuacanna, éta ogé tiasa dianggo. A mat manik bakal mantuan ngajajar desain Anjeun.

Lengkah 3: Tali pinggel anjeun

stringing manik onto kawat memori Ayeuna urang geus siap pikeun ngamimitian stringing manik urang. Kusabab kuring nganggo manik liat polimér anu aya dina untaian, kuring badé ngamimitian ku muka tungtung untaian liat polimér kuring. Sareng kuring siap ngan ngamimitian mindahkeun manik kuring. Kalayan manik-manik ieu, kuring sok hoyong narik sababaraha sakaligus sareng mindahkeun kana kawat mémori kuring. Kusabab kuring ngarancang nalika kuring angkat, kuring bakal nambihan sababaraha inci liat polimér teras sababaraha inci manik aksen. Sareng anjeun tiasa ningali dimana anjeun henteu hoyong ngaitkeun manik-manik liat polimér leutik ieu hiji-hiji, anjeun leres-leres hoyong tetep dina senar éta dugi ka anjeun siap nransperkeunana. Tapi éta langkung gancang upami anjeun tiasa nyeret gugusan dina hiji waktos.

Hambalan 4: Tambahkeun manik aksen

OKÉ, jadi lajeng meureun Abdi siap string sababaraha manik kai emas. String bagian saeutik maranéhanana. Sareng mémori urang dimana éta asalna tina pérak sareng emas, urang ngan ukur nyandak éta dina hiji ukuran, tapi ukuran ieu mangrupikeun multiguna. Ieu mangrupikeun ukuran gelang, tapi kuring ogé ningali jalma-jalma ngagunakeun ieu pikeun anting-anting hoop, sareng éta pisan serbaguna pikeun éta. Sababaraha deui aqua. Sareng anjeun leres-leres tiasa senang-senang sareng hal-hal anu béda-béda anu anjeun tambahkeun di dieu, anjeun bahkan tiasa ngagantungkeun pesona sapanjang pola sareng éta ogé katingali saé. Meunang loba gerakan kaluar ti éta. Sareng deui, ngan ukur damel di blok anu acak pisan, sabab éta bakal katingali saé nalika éta sadayana dibungkus dina pigeulang urang. Terus balik deui ka emas mah, manik-manik kai, ieu manik-manik kai emas segitiga, geus jadi populér. Abdi bogoh bentuk. Lajeng saeutik leuwih aqua.

Lengkah 5: Rengse pinggel anjeun

ngagulung tungtung kawat memori pikeun ngamankeun manik jeung rengse pinggel Nalika kuring nepi ka ahir stringing manik kuring, Kaula ngan bade ninggalkeun sorangan meureun ngeunaan ½ inci nepi ka 1/3 inci atawa leuwih kawat memori. Ku cara éta, kuring ngagaduhan sababaraha kamar di dieu pikeun ngagulung tungtung kawat sapertos anu kuring lakukeun pikeun awal kawat. Léngkah ieu bakal ngabéréskeun pinggel sareng ngajaga sadaya manik dina kawat. Anggo tang irung buleud pikeun nyepeng tungtung kawat sakitar saméter ti tungtung sareng ngan ngagulung, ngagulung, ngagulung dugi ka saé sareng pas. Ayeuna, pariksa dua kali pikeun mastikeun teu aya ujung anu seukeut tina kawat anu kakeunaan.

proyék réngsé: Gelang kawat memori

Sareng aya kami gaduh gelang bungkus kawat memori DIY. Pikeun ngagem pinggel kawat mémori, pasangkeun ku ngabungkus gulungan dina pigeulang anjeun. Kuring ngan resep pinggel ieu kusabab aranjeunna ngadamel tumpukan gelang anu saé pisan. Sakumaha biasa hatur nuhun pikeun ningali sareng maca tutorial pembuatan perhiasan kuring. Hayu atuh nyaho naon proyék jeung gagasan nu Anjeun keur pilari dina komentar. Proyék gelang kawat memori ieu mangrupikeun salah sahiji karesep kuring sareng kuring ngarepkeun anjeun mikaresep proyék saderhana ieu sapertos anu kuring lakukeun!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *