Seueur jalma terang ngeunaan program ROTC, tapi panginten henteu gaduh jawaban anu jelas pikeun patarosan: “Naon ROTC?” ROTC nyiapkeun mahasiswa janten perwira di Angkatan Bersenjata AS. Siswa ROTC tiasa nampi gelar universitas tanpa SPP kanggo tukeran perjanjian pikeun gabung militér saatos lulus. Naon ROTC nangtung pikeun ?: Reserve Officers Training Corps. Siswa tiasa ngahadiran program ROTC di langkung ti 1,700 akademi di AS Tilu cabang militér milu dina ROTC: Angkatan Darat AS, Angkatan Laut, sareng Angkatan Udara. Calon perwira Korps Marinir tiasa gabung sareng ROTC Angkatan Laut. Tentara | Angkatan Laut | Angkatan Udara | FAQs

Naon Korps Pelatihan Perwira Cadangan (ROTC)?

Padahal konsepsi program ROTC jeung Reserve balik deui ka 1819, Kongrés sacara resmi nyiptakeun program ROTC dina National Defense Act of 1916. Kelas ROTC munggaran dimimitian taun éta, di Harvard. Siswa tiasa gabung SMP ROTC di SMA sareng ROTC di kuliah. syarat ROTC teu kaasup bootcamp, tapi pamilon, disebut oge cadets, satuju enroll di militér sanggeus kalulusan lamun aranjeunna nampi beasiswa. Jumlah taun jasa anu diperyogikeun beda-beda gumantung kana beasiswa anu ditampi sareng karir sareng cabang militer anu anjeun pilih. Siswa non-beasiswa tiasa ngarengsekeun kursus dasar ROTC dua taun salami kuliah tanpa komitmen kana jasa militér saatos lulus. Beasiswa ROTC nutupan dua, tilu, atanapi opat taun kuliah sareng tiasa nutupan SPP sareng biaya. Siswa ogé tiasa nampi sangu buku sareng stipend bulanan dugi ka $ 5,000 per taun. Mangpaat beasiswa spésifik rupa-rupa gumantung kana jinis murid (SMA, kuliah, atanapi tanaga enlisted) sareng cabang militer (Tentara, Angkatan Udara, atanapi Angkatan Laut / Marinir). Paguron ROTC narik mahasiswa anu resep ngalayanan militér sareng nampi gelar. Kadet ROTC nampi kaahlian kapamimpinan sareng disiplin anu tiasa ngalayanan aranjeunna dina karir anu sanés.

Latihan Militer di SMA

Militer AS nawiskeun program Junior ROTC (JROTC) di SMA sareng sababaraha sakola menengah di sakumna nagara. Versi ROTC anu kurang intensif ieu ngamekarkeun karakter, patriotisme, kawarganagaraan, sareng hormat ka ABRI. Murid diajar ngeunaan cabang militér sareng ilubiung dina pendidikan jasmani kelompok. JROTC mantuan siswa mutuskeun lamun maranéhna rék gabung ROTC dina kuliah atanapi enroll di militér katuhu sanggeus SMA. Program ROTC nampi pelamar tanpa pangalaman JROTC.

ROTC di Sarjana sareng Pascasarjana

Paguron ROTC ngagabungkeun kursus akademik sareng pelatihan militer. Siswa sarjana sareng lulusan master tiasa ilubiung dina ROTC. Kadet ROTC nampi pelatihan kapamimpinan anu penting, kaahlian anu berharga pikeun karir anu bakal datang pikeun ngatur jalma. Kaahlian kapamimpinanna ngajantenkeun lulusan ROTC nangtung tina sakelas sareng katingali pikaresepeun pikeun seueur pangusaha, khususna dina bisnis. Paguron ROTC ngagabungkeun kursus akademik sareng pelatihan militer. ROTC nyadiakeun jalur karir sanggeus kalulusan, nalika siswa ngalengkepan layanan diperlukeun maranéhanana di militér AS. Nalika didaptarkeun, aranjeunna ngatur prajurit sareng peralatan. Ieu ngabantuan pamilon ROTC nampi padamelan sipil dina bisnis, pamaréntahan, sareng séktor sanés.

Aplikasi ROTC sareng Syarat Beasiswa

Syarat aplikasi ROTC kalebet kawarganagaraan AS sareng diploma SMA. Ngalamar kedah lulus penilaian kabugaran fisik ROTC sareng satuju pikeun ngalayanan di militer pikeun sababaraha taun saatos kalulusan. Sababaraha cabang ROTC ngabutuhkeun GPA SMA sahenteuna 2.5 sareng skor SAT atanapi ACT. Prasyarat beasiswa sareng komitmen jasa béda-béda dumasar cabang, panjang beasiswa, sareng jurusan. Beasiswa ROTC tiasa mayar SPP sareng biaya pikeun dua, tilu, atanapi opat taun program sarjana atanapi gelar master. Prasyarat beasiswa sareng komitmen jasa béda-béda dumasar cabang, panjang beasiswa, sareng jurusan.

Tentara ROTC

Sakola ROTC Angkatan Darat nyiapkeun murid janten perwira Angkatan Darat sareng ngudag karir anu béda-béda di sakumna dunya. Tentara ROTC cadets ngalengkepan kursus kapamimpinan jeung latihan militér salila kuliah. Beasiswa ROTC Angkatan Darat mayar SPP kanggo tukeran pikeun satuju ngawula di Angkatan Darat saatos lulus. Urang bahas syarat aplikasi pikeun Tentara ROTC di handap.

Aplikasi

Angkatan Darat masihan beasiswa ROTC dumasar kana jasa, sanés kabutuhan kauangan. Siswa SMA sareng kuliah tiasa ngalamar program Tentara ROTC. Deadline pikeun ngamimitian aplikasi beasiswa Angkatan Darat ROTC nyaéta 4 Pebruari 2022. Syarat aplikasi ROTC kalebet kawarganagaraan AS, IPK minimal 2.5 SMA, skor minimum 1,000 dina SAT atanapi 19 dina ACT, sareng diploma SMA atanapi sarimbagna. Ngalamar kedah nyumponan standar kabugaran fisik, janten antara umur 17 sareng 26, tahan diploma SMA, sareng satuju ngawula di Angkatan Darat saatos lulus.

Mangpaat

Pamilon ROTC Angkatan Darat nampi beasiswa anu mayar sadayana SPP dua, tilu, atanapi opat taun. Panarima beasiswa ogé nampi stipend hirup bulanan $ 420 unggal taun. Siswa SMA sareng mahasiswa tiasa ngalamar beasiswa Tentara ROTC. Angkatan Darat ogé tiasa mayar biaya tambahan sapertos buku sareng biaya.

Akademisi

Angkatan Darat ROTC cadets tiasa utama di ampir sagala wewengkon akademik. Siswa biasana nyandak hiji kelas elektif ROTC sareng lab unggal semester. Kursus-kursus anu difokuskeun kapamimpinan ieu cocog sareng jadwal akademik normal murid. Kelas poténsial kalebet bubuka kapamimpinan Angkatan Darat, operasi sareng taktik militér, sareng téori kapamimpinan anu diterapkeun.

Latihan

Kadet ROTC Angkatan Darat nyandak kursus pelatihan militer maju dina taun SMP sareng senior kuliah. Murid diajar taktik militér canggih, ilubiung dina kabugaran fisik sareng latihan latihan lapangan, sareng ngalengkepan kubu kapamimpinan usum panas lima minggu di Fort Knox, Kentucky. Kadet ROTC Angkatan Darat henteu angkat ka pelatihan dasar (bootcamp).

Karir

Lulusan ROTC Angkatan Darat janten perwira ditugaskeun di Angkatan Darat AS atanapi Cadangan Angkatan Darat AS sareng nampi pelatihan khusus dina salah sahiji 17 cabang Angkatan Darat. Angkatan Darat nawiskeun kasempetan karir anu langkung beragam di sajumlah tempat anu langkung ageung di dunya tibatan cabang militér anu sanés. Hal ieu ngamungkinkeun pamilon enlisted ngamekarkeun rupa-rupa kaahlian profésional. Panarima beasiswa ngawula opat taun; kadet non-beasiswa ngawula tilu taun.

Angkatan Laut jeung Korps Marinir ROTC

Program Angkatan Laut ROTC, ditawarkeun dina 77 akademi di AS, mangrupakeun sumber pangbadagna perwira Angkatan Laut. Perwira Korps Marinir anu bakal datang ogé tiasa gabung sareng ROTC Angkatan Laut. Siswa ngalengkepan kombinasi kursus akademik sareng pelatihan militer sareng ngadaptar di Angkatan Laut atanapi Korps Marinir saatos kalulusan.

Aplikasi

Pikeun cocog pikeun program beasiswa Angkatan Laut ROTC, pelamar kedah lulus ti SMA sateuacan Agustus 1 taun aranjeunna ngarencanakeun kuliah. Siswa SMA tiasa ngamimitian aplikasi ROTC Angkatan Laut dina semester kadua taun SMP. Aranjeunna tiasa ngalamar program beasiswa Angkatan Laut, Korps Marinir, atanapi Perawat. Siswa anu ngagaduhan 30 atanapi langkung sks semester kuliah (atanapi 45 sks saparapat) teu tiasa ngalamar beasiswa opat taun, tapi tiasa cocog pikeun pilihan dua atanapi tilu taun. Ngalamar beasiswa kedah utama dina subjék anu disatujuan Angkatan Laut ROTC sapertos rékayasa mékanis, rékayasa sistem, astrofisika, atanapi oseanografi.

Mangpaat

Program beasiswa ROTC Angkatan Laut nasional nyertakeun sabagéan ageung atanapi sadayana SPP, biaya wajib, tilu pesiar usum panas, baju seragam, sareng buku ajar élmu angkatan laut salami waktos murid nampi gelar sarjana (dugi ka opat taun). Panarima meunang stipend buku ajar sareng tunjangan subsisten bulanan anu ningkat unggal taun kuliah. Angkatan Laut ROTC ogé nawiskeun kauntungan beasiswa dua sareng tilu taun. Panarima beasiswa kedah komitmen ka tilu dugi ka lima taun jasa militér aktif gumantung kana pilihan program ROTC Angkatan Laut anu aranjeunna pilih (Angkatan Laut, Korps Marinir, atanapi Perawat).

Akademisi

Syarat ROTC Angkatan Laut kalebet beban kerja akademik normal sareng kurikulum élmu angkatan laut. Murid diajar prinsip kapamimpinan sareng naon hartosna janten perwira militer. Pamilon ROTC Angkatan Laut nuturkeun jadwal akademik anu sami sareng tiasa lulus dina waktos anu sami sareng mahasiswa tradisional.

Latihan

Pamilon ROTC Angkatan Laut ngalengkepan latihan fisik, latihan, sareng kagiatan ROTC Angkatan Laut anu sanés. Di antara taun sakola, pamilon ROTC Angkatan Laut kalibet dina kagiatan pelatihan anu ngabantosan aranjeunna ngartos kahirupan militer sareng pilihan karir poténsial saatos lulus. Sesi latihan usum panas ngajalajah topik sapertos kakuatan nuklir, penerbangan ngambang, sareng bursa asing sareng angkatan laut ti nagara-nagara sanés.

Karir

Lulusan ROTC Angkatan Laut sareng Korps Marinir tiasa cocog pikeun manajemén téknis sareng kalungguhan kapamimpinan di Angkatan Laut sareng Korps Marinir. Siswa anu milih pilihan Angkatan Laut damel di salah sahiji komunitas perang Angkatan Laut sapertos kapal selam, perang khusus, atanapi permukaan. Program ROTC Angkatan Laut ogé nawiskeun pilihan perawat pikeun ngalebetkeun Korps Perawat Angkatan Laut salaku ensign.

Angkatan Udara ROTC

Langkung ti 1.100 paguron luhur nawiskeun program Angkatan Udara ROTC (AFROTC) anu salami tilu atanapi opat taun. Kurikulum kalebet campuran kelas kuliah biasa, kursus Angkatan Udara anu nyertakeun téknik tempur sareng studi kapamimpinan, sareng latihan latihan militer. Kadet ROTC Angkatan Udara nampi beasiswa pikeun tukeran pikeun satuju ngawula di militer saatos lulus.

Aplikasi

Syarat aplikasi AFROTC kalebet sasmita anu luar biasa, nyumponan beurat sareng standar kabugaran anu ditetepkeun ku Angkatan Udara, sareng lulus ujian médis Departemén Pertahanan Médis Ujian Dewan Review. Kadet ROTC Angkatan Udara anu hoyong janten pilot ogé kedah lulus fisik penerbangan. Kadet AFROTC non-beasiswa henteu kedah nyumponan standar beurat sareng kabugaran Angkatan Udara ROTC. Angkatan Udara masihan beasiswa ka murid SMA, mahasiswa, sareng tanaga anu ayeuna didaptarkeun. Syarat beasiswa rupa-rupa pikeun unggal jinis pelamar. AFROTC langkung milih pelamar kalayan jurusan basa asing khusus atanapi di daérah téknis sapertos rékayasa aeronautik, rékayasa aerospace, sareng rékayasa biomedis.

Mangpaat

Angkatan Udara masihan sababaraha jinis beasiswa ROTC ka murid SMA sareng kuliah sareng personel anu didaptarkeun. Sababaraha mayar SPP lengkep sareng biaya, tunjangan hirup bulanan, sareng sangu buku. Pamilon AFROTC terus nampi kasempetan pendidikan sareng pelatihan kapamimpinan nalika ngajabat di militer.

Akademisi

Salian ngalengkepan kurikulum kuliah umum di jurusan mahasiswa, syarat AFROTC kalebet kelas ngeunaan kapamimpinan sareng studi aeroangkasa. Kadet nyéépkeun dua taun ngalengkepan kursus militér umum sareng bersaing pikeun tempat dina kursus perwira profésional salami taun kadua dina program éta. Pamilon AFROTC anu nampi beasiswa kedah ngajaga IPK minimum 2.5; Kadet non-beasiswa peryogi IPK minimum 2.0. Sadaya kadet kedah lulus Ujian Kualifikasi Patugas Angkatan Udara, ujian standar anu sami sareng SAT atanapi ACT.

Latihan

Kadet AFROTC nampi pelatihan militer nalika kuliah sareng ngiringan dina sababaraha kagiatan kelompok, kalebet layanan masarakat, fungsi formal, sareng Warna atanapi Honor Guard. Antara taun sophomore jeung SMP maranéhanana, cadets ngalengkepan hiji camp latihan lapangan dua minggu nu ngawengku latihan pakarang, penerbangan orientasi pesawat, sarta udar fisik.

Karir

Lulusan ROTC Angkatan Udara asup Angkatan Udara salaku Létnan kadua. Jumlah taun diperlukeun pikeun tugas aktif gumantung kana jalur karir, tapi lolobana narima komitmen jasa aktif-tugas opat taun. Pilot nampi komitmen jasa 10 taun sareng manajer perang hawa sareng perwira sistem tempur kedah ngawula genep taun.

Naha Kuring Pertimbangkeun ROTC di Kuliah?

Murid kedah beuratna pro sareng kontra ngeunaan ngalamar paguron ROTC. Ilubiung dina ROTC tiasa nyababkeun dana akademik anu ageung, sahingga tiasa nampi gelar gratis tanpa SPP sareng tanpa ngumpulkeun hutang anu ageung. Beasiswa ROTC henteu retroaktif, janten langkung gancang anjeun mutuskeun ngalamar, langkung saé. Lulusan ROTC ngalewatan posisi tingkat éntri saatos réngsé sakola, teras langsung kana kalungguhan manajemén sareng kapamimpinan salaku perwira di Angkatan Bersenjata AS. Aranjeunna terus ngembangkeun katerampilan kapamimpinan anu serbaguna nalika ngalengkepan jasa militérna, anu sering dihargaan ku dunungan sipil. Syarat ROTC kalebet ngalengkepan kelas ROTC sareng pelatihan militer nalika kuliah. Panarima beasiswa ogé kedah bakti sababaraha taun ka wajib militer saatos lulus. Salaku anggota enlisted militér, aranjeunna ngajalankeun résiko keur deployed bari porsi. Ieu mangrupikeun komitmen anu ageung anu henteu kedah dianggap enteng ku murid. Sawalakeun kaputusan penting ieu sareng kulawarga, panaséhat akademik, sareng rekrutmen ROTC sateuacan ngalamar program éta.

Patarosan anu sering ditaroskeun

Leuwih ti 1,700 ROTC akademi aya di sakuliah AS. Syarat ROTC rupa-rupa gumantung kana cabang militér anu anjeun pilih. Siswa nyandak kursus akademik biasa bari ngalengkepan kelas ROTC anu difokuskeun kana téori kapamimpinan sareng militér. Pamilon ROTC ogé ilubiung dina kabugaran jasmani sareng latihan latihan militer. Jajaran ROTC nunjukkeun dimana unggal jalma pas dina ranté paréntah. Rengking genep perwira kadet ROTC ti panghandapna nepi ka pangluhurna nyaéta: Létnan II Kadét, Létnan I, Kaptén Kadét, Mayor Kadét, Létnan Kadét, jeung Létnan Kadét. JROTC nangtung pikeun Junior Reserve Officers Training Corps. Angkatan Bersenjata AS nawiskeun JROTC di SMA sareng sakola menengah di sakuliah AS Program ieu nekenkeun patriotisme sareng kawarganagaraan sareng ngembangkeun hormat ka militér AS. Gambar anu ditampilkeun: carlofranco / E + / Gambar Getty

Upami Abdi Gabung ROTC, Naha Éta hartosna Abdi Ngagabung Militer?

Henteu. Upami anjeun nampi beasiswa opat taun ti SMA, maka taun kahiji kuliah dibayar, sareng anjeun tiasa kaluar dina ahir taun freshman anjeun tanpa kawajiban. Upami anjeun ngagaduhan beasiswa tilu taun ti SMA atanapi kuliah maka anjeun henteu komitmen ka Angkatan Udara dugi ka nampi beasiswa anjeun (biasana dina usum gugur taun sophomore anjeun). Upami anjeun henteu nampi béasiswa, maka anjeun henteu komitmen pikeun gabung Angkatan Udara dugi ka mimiti taun SMP anjeun kuliah.

Naha Kuring Kudu Gabung ROTC Salaku Freshman?

No. Sakur mahasiswa sarjana sareng tilu taun atanapi langkung sésana kedah layak. Janten upami anjeun mahasiswa semester kadua, sophomore atanapi sanés sareng gaduh sahenteuna tilu taun sésana dina studi sarjana anjeun, anjeun kamungkinan tiasa ngiringan program ROTC.

Naha ROTC ngan ukur pikeun jalma anu hoyong janten pilot atanapi insinyur?

Henteu! Angkatan Udara peryogi perwira dina unggal widang karir, kalebet ngalayang sareng rékayasa, tapi ogé médis, komunikasi, hukum, tanaga, operasi bandara, kauangan, kaamanan, operasi ruang angkasa, alam maya, pangropéa pesawat, jsb.

Naha anjeun henteu kedah gaduh beasiswa ROTC pikeun asup kana program?

Henteu! Saha waé tiasa ngalebetkeun program ROTC Angkatan Udara. Kaseueuran kadet henteu ngalebetkeun program kalayan beasiswa, tapi aya seueur kasempetan pikeun nampi beasiswa 3- sareng 2-taun sapanjang jalan.
beasiswa

Abdi henteu ilubiung dina SMP ROTC di SMA, abdi tiasa ngiringan?

Leres pisan! Kanyataanna, seuseueurna mahasiswa ROTC kuliah henteu kantos kalibet dina program JROTC.

Naha kuring kedah tiasa nyumponan sarat kabugaran fisik anu ketat sateuacan kuring lebet ROTC?

Henteu! Anjeun kedah nyumponan syarat kabugaran sateuacan maju dina program, tapi henteu ti dinten kahiji. Anjeun bakal dipasihan unggal kasempetan pikeun ngajantenkeun diri anjeun dina bentuk anu pangsaéna dina kahirupan anjeun.

Naha aya larangan dina jurusan akademik?

Euweuh pisan. Sanaos aya sarat utama pikeun ngalamar béasiswa ROTC, kami ajak murid diajar kurikulum anu aranjeunna resep sareng gaduh kamampuan pikeun ngalakukeunana. IPK sareng lulusan dina jangka waktu anu direncanakeun.

Sabaraha lami kawajiban jasa sakali kuring komisi?

Pikeun perwira dina sabagéan ageung karir, panjang jasa diperyogikeun opat taun. Pikeun pilots, sapuluh taun layanan diperlukeun sanggeus latihan pilot.
Angkatan Udara ROTC

Naha kuring kedah motong rambut kuring?

Kadet kedah ngajaga rambutna saluyu sareng pakéan Angkatan Udara sareng pedoman penampilan nalika nganggo seragam.

Naha abdi kedah ngagem seragam ka kelas unggal dinten?

Saragam ngan diwajibkeun dipaké saminggu sakali, sapopoe.

Sabaraha waktos ROTC nyandak unggal minggu?

Hiji-hijina waktos anu diperyogikeun nyaéta nalika kelas ROTC Angkatan Udara anjeun, latihan fisik, sareng laboratorium kapamimpinan. Ieu equates mun ngeunaan 6 jam pikeun freshmen na sophomores, sarta dalapan jam pikeun juniors na manula. Saterusna, rupa-rupa rapat ekstrakurikuler diayakeun sapanjang minggu pikeun kagiatan jeung grup béda – tapi akademisi nyokot prioritas. Pikeun siswa anu torn antara gabung militer jeung bade kuliah, hiji pilihan pikeun ngalakukeun duanana. Korps Pelatihan Perwira Cadangan, anu biasa disebut ROTC, nawiskeun mahasiswa kasempetan pikeun diajar sareng ngalayanan saatos ngarengsekeun gelar, atanapi ilubiung sakedap dina program éta tanpa komitmen pasca-kuliah. Situs wéb ROTC ngalacak akar program ka 1819 sareng nyatakeun yén langkung ti 600,000 komisi parantos didamel ku éta. Mertimbangkeun kabutuhan perwira ayeuna, ROTC janten pipa penting pikeun nguatkeun jajaran militér.

Naon Dupi ROTC?

Siswa ngalatih nalika diajar, nyandak kursus élmu militer sareng kelas kuliah biasa, kalayan sarat pikeun ngadaptar salaku perwira di Angkatan Darat AS, Angkatan Laut atanapi Angkatan Udara saatos lulus. Coast Guard henteu ngagaduhan program ROTC tapi mangrupikeun Inisiatif Pra-Komisi Mahasiswa College, anu nawiskeun beasiswa sareng tempat di sakola calon perwira saatos kalulusan. Siswa anu resep kana partisipasi ROTC tanpa komitmen jasa militér tiasa ngiringan program pikeun waktos kawates, biasana tilu semester, saur pajabat. Bari ngan maranéhanana anu enlist narima beasiswa, pajabat ROTC nyebutkeun pamilon jangka pondok kauntungan tina kaahlian kapamimpinan diajarkeun dina program. Pikeun anu miluan militér ngaliwatan ROTC, beasiswa tiasa ngabantosan mayar kuliah, sanaos nampi pangajén hartosna komitmen sahenteuna dalapan taun saatos kalulusan. «Mun anjeun dina beasiswa, anjeun geus nandatanganan kontrak nyebutkeun yen kana kalulusan anjeun bakal komisi kana militér AS, boh tugas aktif, hansip Nasional atawa cadangan,» nyebutkeun Kaptén Tentara Jonathon L. Heller, asisten dosen elmu militér jeung perwira operasi di Universitas Kansas. Tapi beasiswa ROTC, anu nyertakeun SPP, biaya sareng buku – atanapi kamar sareng dewan gantina – henteu otomatis nalika ngiringan program. Sapertos beasiswa anu sanés, mahasiswa kedah bersaing pikeun éta.

Program ROTC pikeun Murid College

Siswa tiasa nampi beasiswa ROTC di SMA atanapi di kuliah. Siswa anu nampi beasiswa di SMA nampi dana opat taun upami aranjeunna tetep dina program ROTC. Pilihan beasiswa dua taun sareng tilu taun sayogi pikeun mahasiswa ayeuna. “Angkatan Darat (ROTC) ngagaduhan seueur kasempetan beasiswa saatos anjeun damel di kampus. Upami anjeun henteu saé pisan di SMA tapi anjeun dugi ka kampus … sareng ngalaksanakeun pisan saé dina program di universitas aya seueur kasempetan pikeun nampi beasiswa éta di Angkatan Darat,» saur Kolonel Angkatan Darat Brad Brown, saurang profésor élmu militer di Texas A&M University-College Station, anu mangrupikeun salah sahiji genep Kolej Militer Senior. The Senior Military College designation ku pamaréntah féderal hartina Texas A&M geus konsistén nyadiakeun jumlah tinggi perwira commissioned ka militér via ROTC. Salian pilihan pikeun SPP sareng biaya atanapi kamar sareng dewan katutupan, kadet ROTC ogé nampi stipend hirup. Numutkeun pajabat ROTC, jumlah éta bisa rupa-rupa ku cabang jeung ngadeg kelas. Online, Angkatan Darat daptar stipend hirupna dina $ 420 sabulan dibandingkeun sareng $ 300- $ 500 pikeun Angkatan Udara AS sareng $ 350- $ 400 pikeun Angkatan Laut AS, numutkeun situs wéb pikeun program ROTC unggal cabang. A stipend pikeun buku beda-beda dumasar cabang ti $750 ka $1,200. Siswa anu resep ngiringan program ROTC kedah nyumponan standar anu tangtu pikeun akademisi sareng kabugaran fisik. Pikeun layak pikeun beasiswa, siswa kedah nyumponan syarat GPA minimum sareng skor SAT atanapi ACT anu didirikeun ku unggal cabang jasa sareng janten warga AS antara umur 17 sareng 26, numutkeun situs wéb ROTC resmi sareng inpormasi tina program kuliah. Salian kurikulum kuliah anu ngawengku latihan fisik jeung kursus elmu militér, cadets dikontrak pikeun gabung angkatan bersenjata ogé kudu hadir latihan, nu ceuk pajabat ROTC bisa lepas kira sabulan sarta nekenkeun diajar sarta nerapkeun kaahlian kapamimpinan dina lingkungan taktis. Dilaksanakeun dina usum panas, latihan nyertakeun udar fisik, nanganan senjata sareng kaahlian salamet.

Naha Murid Gabung ROTC

The ROTC boasts alumni kayaning urut Sekretaris Nagara AS Colin Powell, Mahkamah Agung Kaadilan Samuel Alito sarta pangadeg Walmart Sam Walton, diantara loba Amerika anu geus ilubiung dina program dina sajarah panjang na. Numutkeun kasaksian dina situs wéb Angkatan Darat sareng ROTC, tilas kadet daptar sababaraha alesan pikeun ngiringan program éta. Faktor sapertos kitu kalebet kamampuan mayar kuliah, kapamimpinan sareng kaahlian pembuatan kaputusan, bimbingan, kamampuan pikeun ngamangpaatkeun pangalaman kuliahna, sareng kasempetan pikeun mahasiswa ngalayanan nagara nalika lulus.

Program ROTC ku Cabang Militer

Numutkeun inohong militér, program ROTC ditawarkeun dina leuwih ti 1,700 akademi AS. Sakola ieu rupa-rupa ti Universitas Nasional anu ageung, fokus kana panalungtikan ka Kolej Seni Liberal Nasional anu langkung alit. Sakola anu aya hubunganana sareng ROTC tiasa dipendakan ku milarian dina halaman wéb unggal cabang militér. Iwal ti Coast Guard jeung Marines Corps, sadaya cabang militér AS boga program ROTC jeung Junior Reserve Officers Pelatihan Korps porsi rébuan siswa sakuliah nagara. Angkatan Darat AS, numutkeun kana halaman wébna, mangrupikeun anu munggaran ngaluncurkeun program ROTC salaku bagian tina Undang-undang Pertahanan Nasional 1916. Unit Air ROTC munggaran diadegkeun dina 1920, sateuacan Angkatan Udara AS janten cabang militér anu misah, sareng ROTC Angkatan Laut diadegkeun dina 1926. Bari Korps Marinir teu boga program sorangan, lulusan ROTC Angkatan Laut bisa gabung Korps Marinir.

Program JROTC pikeun Murid SMA

Leuwih ti 500.000 siswa jeung 3.390 unit aktip di JROTC salila taun sakola 2015-16, nurutkeun ulikan 2017 ti nonprofit think tank Rand Corp Rand kapanggih yén sakola badag sarta midsize leuwih gampang boga program JROTC, kalawan leuwih unit dina. Kidul jeung leuwih saeutik di Midwestern jeung Gunung nagara bagian. Sagemblengna, 16% sakola tinggi umum miboga unit JROTC dina waktu ulikan Rand, nu nyatet panalungtikan kaliwat geus nunjukkeun hasil atikan positif pakait sareng program, kaasup GPAs luhur, ongkos dropout handap sarta kahadiran ningkat. Rand dilaporkeun yén bukti ongkos kalulusan jeung kinerja test standardized “némbongkeun hasil dicampur”. Tujuan tina program nyaéta pikeun ngembangkeun warga anu saé, saur pensiunan Kaptén Angkatan Laut James Boyer, perwira élmu angkatan laut senior sareng instruktur JROTC pikeun Spring High School di luar Houston. “Kawarganagaraan anu saé nyaéta ngeunaan nyobian ngalakukeun hal anu leres,” saur Boyer. Anjeunna negeskeun yén mahasiswa nunjukkeun kawarganagaraan anu hadé ngaliwatan layanan masarakat salaku bagian tina JROTC. Kagiatan sanésna kalebet ngalaksanakeun latihan gaya militér sareng ngiringan kompetisi nalika diajar kurikulum élmu angkatan laut anu ngagambar sauntuyan topik kalebet sajarah maritim, oseanografi, cuaca, navigasi, astronomi sareng acara ayeuna.

Beda Antara ROTC na JROTC

Sanaos ngan ukur hiji hurup, instruktur nyatakeun yén program ROTC sareng JROTC gaduh misi anu béda-béda. Pikeun JROTC éta ngeunaan ngembangkeun kawarganagaraan alus; pikeun ROTC tujuanana komisioning perwira kana militér sakali maranéhna lulus ti kuliah. Boyer nyebutkeun loba kadet na geus dipaké JROTC salaku wahana pikeun earn beasiswa ROTC. Anjeunna ngajelaskeun JROTC salaku “alusna kalungguhan-in,” noting yén lulusan JROTC na asup program kuliah kalawan leg up on jalma anu teu ilubiung. Boyer nyebutkeun siswa anu geus ilubiung dina program JROTC «boga kasang tukang cukup alus» pikeun mawa kana layanan ROTC, nambahan siswa nyaho sajarah, ranté paréntah jeung ekspektasi umum. Sanaos aya mangpaatna, pejabat kuliah nyatakeun yén pangalaman JROTC henteu kedah ilubiung dina ROTC atanapi nampi beasiswa. Brown nyebutkeun militér museurkeun sasmita alus tur skor tés standardized ogé kaahlian kapamimpinan dimekarkeun di SMA. “Angkatan Darat hoyong anjeun janten sarjana, atlit, pamimpin,” saur Brown. Para ahli negeskeun pentingna ngamimitian awal upami mahasiswa ngarep-arep nampi beasiswa sareng komisi kana militér. “Upami aranjeunna milarian komisi sareng janten perwira … langkung gancang aranjeunna ngamimitian, langkung saé,” saur Kolonel Angkatan Laut Andrew J. Kostic, profesor élmu angkatan laut di Texas A&M, nyatakeun yén ieu masihan mahasiswa waktos pikeun ngembangkeun kamampuan kapamimpinan. jeung kabugaran fisik pikeun layanan militer. Militer ogé nganggap kabutuhanna nalika masihan beasiswa. Contona, ngeunaan 70% tina beasiswa dileler ngaliwatan program ROTC Angkatan Udara di Texas A&M indit ka cadets jurusan sains, téhnologi, rékayasa jeung widang matematika, katelah STEM, estimasi Angkatan Udara AS Col. Christopher L. Bennett, profesor aerospace. diajar di Texas A&M. Para ahli ogé ngingetkeun murid pikeun mertimbangkeun kawajiban jasa nalika nimbang-nimbang naha ngudag beasiswa ROTC. “Ulah ngantep duit jadi motivator primér anjeun earning hiji beasiswa ROTC,” cautions pensiunan Tentara Kol Sam Hawes, asisten commandant of recruiting di Texas A&M. «Ieu téh jalan teuas; Aya seueur padamelan anu anjeun kedah laksanakeun pikeun kéngingkeun komisi.” Naha jalma miluan ROTC dina kuliah? Upami anjeun ningali situs wéb kuliah atanapi situs ROTC militer nyalira, anjeun bakal mendakan seueur hype pamasaran ngeunaan gabung ROTC salaku cara pikeun nunjukkeun patriotisme, silaturahmi, sareng kéngingkeun pangalaman kuliah “pangalusna duanana dunya” anu kalebet latihan militer sareng kahirupan kampus. Tapi hayu urang realistis; alesan loba hayang nyobaan ROTC aya hubunganana jeung beasiswa, pilihan karir, jeung kabugaran. Ieu mangrupikeun alesan pragmatis pikeun nganggap gabung sareng Korps Pelatihan Perwira Cadangan di kuliah sareng pastina motivasi anu saé. Kumaha kaprah program ROTC di Amérika Serikat? Angkatan Darat AS nyalira gaduh unit ROTC di langkung ti 270 akademi di sakumna bangsa. Angkatan Udara ngagaduhan langkung ti 1,000 unit. Tapi Angkatan Laut boga, dina waktu tulisan ieu, handapeun 100. Salaku bisa Anjeun nebak, unggal cabang jasa militér boga unit ROTC sorangan kalawan prioritas sorangan pikeun rekrutmen, palatihan, sarta jasa. Unggal cabang palayanan gaduh syarat ROTC sorangan dina hal durasi palayanan, kauntungan, jsb. Aya standar akademik, syarat médis, sareng seueur deui. Ieu bakal rupa-rupa gumantung kana cabang jasa.

Naon Anu Perlu Nyaho Ngeunaan Gabung ROTC

Henteu sadayana kampus gaduh program ROTC, sareng upami anjeun kabetot khusus pikeun ngajantenkeun ROTC bagian tina pangalaman kuliah anjeun, éta mangrupakeun ide anu sae pikeun milarian recruiter ROTC di daérah lokal anjeun atanapi ngahubungi sakola di daérah lokal anjeun pikeun naroskeun upami aranjeunna gaduh program. Kantor rekrutmen lokal anjeun tiasa ngabantosan anjeun milarian program ROTC tapi upami anjeun henteu yakin kana cabang jasa mana anu badé dianggo, panginten langkung bijaksana pikeun ngobrol sareng sababaraha recruiters dina jasa pikeun diajar naon pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun. janten. Gumantung kana pilihan naon anjeun geus gabung ROTC, anjeun bakal boga komitmen jasa militér pikeun satuju nu ilaharna dimimitian dina sababaraha titik pos-lulus. Ieu salah sahiji conto pilihan komitmen jasa anu manglaku ka kadet Angkatan Darat ROTC:

  • Siswa ROTC Angkatan Darat anu nampi béasiswa Angkatan Darat ROTC atanapi ngalebetkeun Kursus Lanjutan Angkatan Darat ROTC kedah satuju pikeun ngarengsekeun istilah Angkatan Darat dalapan taun jasa militér
  • Kadet ROTC Angkatan Darat gaduh pilihan pikeun ngalayanan sepenuh waktos di Angkatan Darat salami tilu taun (opat taun kanggo juara beasiswa), kalayan kasaimbangan dilayanan dina Cadangan Siap Pribadi.
  • Kadet anu dipilih tiasa milih pikeun ngalayanan paruh waktos di Angkatan Darat AS atanapi Tentara Nasional Pengawal bari ngiringan karir sipil.

Henteu sadayana anu ngiringan ROTC kedah ngalengkepan komitmen jasa militér. Salaku conto, pikeun anu milih Tentara ROTC, anjeun ngan ukur wajib upami anjeun nampi beasiswa ROTC. Aturan sapertos kitu tiasa beda-beda gumantung kana cabang jasa sareng masalah-masalah anu sanés-pastikeun naroskeun naon syarat ayeuna sareng saha anu diterapkeunana. Conto sanésna – aturan ROTC Angkatan Udara kalebet ieu di handap pikeun anu ngalengkepan program ROTC: “Panjang komitmen jasa awal anjeun gumantung kana karir anjeun. Seuseueurna perwira gaduh komitmen jasa tugas aktif opat taun. Pilots boga komitmen jasa aktif-tugas 10 taun, sarta duanana Patugas Sistem Tempur jeung Air Battle Manajer boga komitmen jasa genep taun…” Jalma anu lulus salaku perawat ngawula opat taun dina tugas aktif sanggeus completing ujian lisénsi maranéhanana.

Alesan Pikeun Gabung ROTC Dina Kuliah: Mangpaat Beasiswa

Program ROTC nawiskeun program beasiswa dina rupa-rupa modus sareng disiplin. Anjeun tiasa cocog pikeun beasiswa via ROTC pikeun partisipasi umum dina ROTC (komitmen jasa dilarapkeun) atanapi kanggo nyandak jinis pelatihan khusus. Conto anu hadé tina beasiswa ROTC anu langkung “umum” nyaéta Program Beasiswa Angkatan Udara ROTC In-College, anu dina waktos nyerat ieu nawiskeun dugi ka $ 18,000 per taun “dina SPP kuliah di lembaga umum atanapi swasta sareng ROTC Angkatan Udara. detasemén. Pamayaran beasiswa salajengna ditutupan dugi ka $ 9,000 per semester atanapi dugi ka $ 6,000 per saparapat. Anu kapilih dina program ieu ogé nampi tunjangan biaya hirup sareng stipend buku taunan. Bandingkeun éta kalayan program ROTC Angkatan Udara anu langkung spésifik anu ditujukeun pikeun anu hoyong ngahadiran program asuhan. Program Beasiswa Perawat ROTC Angkatan Udara dilélér sacara kompetitif ka sarjana anu katampa kana program perawat di kuliah atanapi universitas anu akreditasi ku Liga Nasional pikeun Komisi Akréditasi Perawat (NLNAC) atanapi Komisi Pendidikan Perawat Collegiate (CCNE). Pilihan ROTC Angkatan Laut kalebet beasiswa dua sareng tilu taun anu ngagaduhan syarat akademik anu tangtu pikeun diterapkeun, kalebet:

  • Ngalamar kedah gaduh sahenteuna 30 jam semester tapi henteu langkung ti 120 jam semester
  • Kedah gaduh IPK kuliah minimum 2.5
  • Kedah ngaku ka (atanapi dina prosés nampi pangakuan) sakola anu aya hubunganana sareng Unit ROTC Angkatan Laut ti mana aranjeunna dicalonkeun.

Alesan Pikeun Gabung ROTC: Pelatihan sareng Magang

Sababaraha indit ka kuliah nyaho maranéhna ogé rék ngawula di seragam. Program ROTC nawiskeun cara pikeun ngagampangkeun gaya hirup militér tapi ogé nampi pelatihan penting sareng persiapan pikeun ngalayanan. Seueur situs wéb rekrutmen ROTC ngagentos pangalaman pelatihan kapamimpinan salaku motivator konci pikeun sababaraha anu ngagabung. Anggota ROTC ngadatangan kelas Élmu Militér atanapi program anu sami pikeun ngabantosan perwira-perwira anu bakal datang kumaha mingpin. Tapi pangalaman militer jeung latihan teu hijina kasempetan latihan sadia dina program ROTC; gumantung kana sakola sareng program ROTC anjeun tiasa gaduh aksés ka magang “Cadet Command Sponsored”. Recruiter ROTC Angkatan Darat tiasa ngagungkeun panawaran program éta anu baheula kalebet magang pikeun kadet ROTC pilih di Pusat Téknologi Élmu Forensik Nasional, ditambah sajumlah rékayasa, komunikasi, perawat, sareng program magang anu sanés.

Persiapan Karir

Henteu sadayana anu milih ROTC sareng asup jasa militer saatos kuliah pikeun minuhan komitmen ROTC bakal mutuskeun pikeun ngajantenkeun Angkatan Darat, Angkatan Laut, Angkatan Udara, Korps Marinir, jsb. Sababaraha ahli hukum, perawat, dokter, sareng spesialis sanés nampi pelatihan sareng pangalaman awal dina militér tapi angkat nalika komitmen jasana parantos réngsé damel di sektor swasta. Aranjeunna asup ka pasar padamelan saatos komitmen militérna parantos réngsé kalayan langkung ti pangalaman tingkat éntri ngalangkungan magang, residensi, jsb. Sareng sabaraha penghasilan kadet ROTC ieu saatos lulus sareng lebet kana periode komitmen jasa militér? Literatur ROTC Angkatan Darat ngingetkeun, “Létnan Kadua anu kaluar tina kuliah ngadamel $ 39,444 dina gaji taunan” salian ti tunjangan perumahan sareng kauntungan militér anu sanés. Jalma anu lulus ti kuliah sareng program ROTC na sareng lebet kana jasa militér ngalakukeunana salaku perwira sareng sanés anggota anu didaptarkeun; bayaran pikeun perwira téh markedly luhur.

Kabugaran kuliah

The dreaded “freshman 15” pangalaman gain beurat nu sababaraha bajoang jeung kana asup kuliah mangrupa hal ROTC cadets kirang kapangaruhan ku berkat sarat kabugaran fisik program ROTC Anjeun. Salian latihan kelompok anu tiasa diperyogikeun salaku bagian tina pangalaman ROTC anjeun, program kabugaran sadayana di ROTC kalebet latihan kumaha lulus tés kabugaran militér. Anjeun tiasa diuji kabugaran salami pangalaman ROTC anjeun sareng aya syarat fisik sareng médis anu kedah dicumponan supados tiasa katampi salaku kadet ROTC. Latihan kabugaran ROTC nganggap anjeun henteu siap ngintunkeun ka camp boot (sacara fisik) sareng kedah ngagampangkeun kana regimen latihan anjeun. Kabugaran mangrupikeun bagian konci tina ROTC sareng jasa militér anu aktip sareng program anjeun bakal ngatasi masalah éta kalayan perhatian anu sami pikeun detil sareng kamajuan salaku karya akademik anjeun.

Manggihan Program ROTC

Situs resmi DoD naroskeun anu milarian program ROTC yén éta bakal diperyogikeun milarian ku cabang jasa. Amérika Sarikat Korps Marinir teu boga program ROTC misah tapi ragrag dina Angkatan Laut ROTC. Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan program ROTC tina situs resmi cabang jasa militér:

  • Tentara ROTC
  • Marinir ROTC
  • Angkatan Laut ROTC
  • Angkatan Udara ROTC

Joe Wallace nyaéta Samaun 13 taun Angkatan Udara Amérika Serikat sareng tilas wartawan pikeun Berita Télévisi Angkatan Udara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *