Upami tujuan anjeun nyaéta pikeun ngudag karir dina sistem hukum anu nangtang tapi lumayan, janten pengacara tiasa janten pas — khususna upami anjeun resep ngabantosan batur anu nyanghareupan perang hukum. Tugas pengacara nyaéta pikeun nawiskeun naséhat hukum sareng perwakilan ka jalma, usaha, atanapi badan pamaréntahan anu peryogi, bari ngabantosan aranjeunna napigasi sistem hukum anu rumit upami diperyogikeun. Janten pengacara bakal nawiskeun tunjangan sanés salian pikeun ngantepkeun anjeun damel dina sistem kaadilan. Salaku conto, padamelan salaku pengacara biasana ngahasilkeun gaji anu langkung luhur tibatan rata-rata. Numutkeun Biro Statistik Buruh, gaji median pikeun pengacara sakitar $ 126,930 dina taun 2020. Sareng, padamelan dina widang ieu diperkirakeun tumbuh sakitar 4% dugi ka 2029, sakitar rata-rata pikeun kalolobaan lapangan. Anjeun tiasa naros ka diri anjeun, “Naon anu kuring kedah laksanakeun pikeun janten pengacara?” Anjeun bakal mendakan jawaban kana éta sareng patarosan sanésna di handap. Janten pengacara butuh sababaraha waktos sareng sababaraha padamelan, tapi éta mangrupikeun jalan anu tiasa ngakibatkeun karir anu ngajangjikeun.

Program Online Diulas

Jelajah format program, syarat transfer, bungkusan bantosan kauangan, sareng seueur deui ku ngahubungi sakola di handap ieu.

Tinjauan Karir, Tugas, sareng Tugas Umum

Tinjauan Karir

Tugas pengacara rupa-rupa gumantung kana dunungan, lapangan, sareng kontéks padamelan. Sababaraha professional utamana nyadiakeun nasehat hukum, sedengkeun ahli hukum séjén ngagambarkeun klien rutin di pangadilan. Kontéks gawé séjén anu mungkin kalebet prakték swasta, firma hukum, organisasi pamaréntah, sareng kantor perusahaan. Peran anu mungkin kalebet pengacara kapentingan umum, jaksa pamaréntahan, pengacara perusahaan internal, atanapi pengacara pertahanan umum. Biasana peryogi sakitar tilu taun sakola saatos nampi jajaka anjeun pikeun janten pengacara. Anjeun kedah nampi gelar hukum, sareng kalolobaan nagara ngabutuhkeun gelar Juris Doctor (JD) ti sakola hukum akreditasi pikeun janten pengacara anu dilisensikeun.

Kawajiban jeung Tugas Pakasaban Umum

Naha ditugaskeun ngawakilan klienna dina masalah hukum swasta atanapi di pengadilan, pengacara sering nyéépkeun waktos anu lumayan pikeun nalungtik sareng nyiapkeun kasus. Kawajiban ieu tiasa dimimitian ku ngawawancara sareng ngabimbing klien ngeunaan hak, tanggung jawab, sareng kaputusan hukumna. Ahli hukum ogé tiasa nalungtik sareng nganalisis masalah hukum sareng napsirkeun hukum, preseden, sareng peraturan anu aya. Profesional ieu biasana nyiapkeun sareng nampilkeun kasus nganggo argumen sareng bukti anu persuasif. Tugas sanésna kalebet komunikasi sareng profésional hukum anu sanés, ngawaskeun asistén hukum sareng sekretaris, sareng ngahubungkeun antara pihak anu kalibet. Pengacara ogé tiasa nyiapkeun sareng ngajukeun dokumén hukum sapertos kontrak, wasiat, atanapi gugatan hukum. Nalika ngawakilan klien di rohang pangadilan, ahli hukum kedah ngatur setrés sareng nyarios saé dina tekenan. Proyék pengacara ogé biasana ngabutuhkeun pamikiran kritis maju, panalungtikan, sareng kaahlian interpersonal. Karir hukum ilaharna mampuh profésional rupa-rupa considerable dina tugas sapopoé, nu bisa ngawengku pasamoan jeung klien, ngalakonan panalungtikan, nyusun dokumén légal, atawa ngalakonan percobaan.

Syarat Atikan sareng Lisénsi pikeun Janten Pangacara

Anjeun panginten henteu terang kumaha janten pengacara, atanapi kumaha janten pengacara, sareng éta henteu kunanaon. Jalurna langkung sakedik dipotong sareng garing tibatan jalur karir anu sanés. Pikeun ngudag karir salaku pengacara, anjeun kedah nampi gelar maju, ogé lulus ujian bar nagara pikeun janten dilisensikeun. Saatos réngsé gelar sarjana anjeun – langkung saé dina widang sapertos Inggris atanapi élmu sosial – léngkah salajengna nyaéta kéngingkeun gelar hukum. Henteu yakin kumaha kéngingkeun gelar hukum? Anjeun bakal ngamimitian ku ngalamar nyandak LSAT, ujian lawang sakola hukum standar. Sareng, anjeun kedah nyetak skor anu cukup dina LSAT pikeun bersaing ngalawan pelamar anu sanés di sakola hukum anu anjeun lamar, janten nyandak ujian éta sacara serius. Sakali anjeun ngaku, anjeun bakal asup ka sakola hukum pikeun kéngingkeun gelar hukum anjeun, tapi sabaraha lami janten pengacara? Sakola hukum biasana peryogi sakitar tilu taun kanggo réngsé. Saatos lulus sareng gelar JD anjeun, anjeun layak nyandak ujian bar. Kaseueuran lulusan sakola hukum nyéépkeun sahenteuna sataun pikeun diajar pikeun ujian bar, sareng éta ujian anu luar biasa hésé pikeun lulus. Sakali anjeun lulus bar, anjeun sah dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum di nagara dimana anjeun nyandak ujian bar anjeun.

Spésialisasi sareng Lagu Karir

Bari sakabeh attorneys tanggung jawab napsirkeun jeung nerapkeun hukum, aya specialties béda pikeun maranéhanana terampil dina bagian nu tangtu hukum. Aya ahli hukum anu husus dina hukum kriminal, atawa hukum kulawarga, jeung nu lianna anu terampil dina santunan pagawe sacara atawa hak sato. Wewengkon anu sanés tiasa kalebet pajak, tenaga kerja, sareng hukum perusahaan. Jinis pengacara anu anjeun hoyong janten terserah anjeun sareng naon anu anjeun pikahoyong.

Dimana Kuring Bisa Gawé salaku Pangacara?

Anjeun bakal gaduh seueur pilihan ngeunaan kasempetan padamelan. Anjeun tiasa damel salaku bagian tina firma hukum, sareng pasangan, atanapi malah mandiri. Anjeun ogé tiasa damel pikeun nagara dina peran sapertos pengacara distrik anu ditunjuk ku nagara atanapi pembela umum. Pangacara méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana boh di dua tempat: kantor atawa di rohang pangadilan. Di kantor, anjeun bakal digawé pikeun nyiapkeun kasus, papanggih jeung klien, atawa ngalakukeun legwork légal séjén nu diperlukeun pikeun minuhan tugas pakasaban maranéhanana. Di rohang pangadilan, anjeun bakal ngabela klien, ngawakilan usaha, atanapi ngabantosan nyorong file hukum ka saluran anu leres.

  • Kéngingkeun gelar sarjana

    Pikeun asup ka sakola hukum, anjeun biasana kedah ngagaduhan gelar sarjana ti kuliah atanapi universitas akreditasi. Paling sakola hukum teu merlukeun prerequisites utama husus. Upami anjeun resep kana hukum hak cipta intelektual, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina gelar sarjana matematika atanapi élmu téknis pikeun nyiapkeun ujian bar patén. Sakola hukum sering milarian mahasiswa anu paling luhur kalayan minimum 3.0 IPK sarjana.

  • LULUS UNDANG-UNDANG UJI MASUK SEKOLAH (LSAT)

    Nalika anjeun ngalamar sakola hukum, anjeun kedah lulus LSAT, tés standarisasi anu ngaevaluasi kaahlian bacaan sareng penalaran verbal. Tés nyokot satengah poé sarta ditawarkeun opat kali per taun di loba lokasi. Upami anjeun resep kana pangakuan ragrag, anjeun kedah nyandak tés dina Oktober atanapi Juni, sanaos skor Désémber biasana katampa. Skor LSAT beuratna beurat dina pangakuan sareng kaputusan bantosan kauangan.

  • Kéngingkeun gelar hukum

    Syarat pengacara biasana kalebet gelar sarjana hukum (biasana JD) ti sakola hukum akreditasi. Kaseueuran nagara bagian meryogikeun anjeun kéngingkeun gelar ieu sateuacan nyandak ujian bar. Sakola hukum biasana ngabutuhkeun tilu taun diajar sepenuh waktos, sareng seueur lulusan ngarengsekeun clerkship sataun saatosna.

  • LULUS UJIAN TANGGUNG JAWAB PROFESIONAL MULTISTAT (MPRE)

    Diperyogikeun ku sadaya nagara bagian sareng yurisdiksi AS iwal Wisconsin, Maryland, sareng Puerto Rico, ujian étika dua jam ieu diwangun ku 60 patarosan pilihan ganda sareng mangrupikeun prasyarat pikeun ujian bar.

  • LULUS UJIAN BAR

    Aspiring pengacara biasana kudu lulus ujian bar dina kaayaan hareup maranéhanana prakték. Ongkos lulus pikeun ujian bar serelek sahandapeun 40% di sababaraha nagara bagian, jadi persiapan solid penting pisan.

Naon Anu Dibutuhkeun pikeun Kéngingkeun Gelar Hukum

Sateuacan anjeun mutuskeun naha janten pengacara mangrupikeun karir anu pas pikeun anjeun, anjeun kedah mertimbangkeun naha anjeun ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun lulus sakola hukum. Kanyataanana nyaéta yén sakola hukum henteu pas pikeun sadayana, sareng anu terakhir anu anjeun hoyong laksanakeun nyaéta ngajantenkeun éta bagian tina jalan sakola hukum teras kaluar tanpa gelar anjeun – tapi kalayan seueur hutang pinjaman mahasiswa. Mimitian ku mertimbangkeun naha anjeun gaduh waktos pikeun komitmen pikeun ngalangkungan sakola hukum. Sakola hukum umumna peryogi sakitar tilu taun, sareng salami taun-taun éta, anjeun tiasa ngarepkeun sakola bakal nyandak ampir sadaya waktos anjeun. Anjeun moal tiasa damel, sareng anjeun ogé tiasa ngarepkeun kahirupan sosial anu terbatas. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun hadir sakola hukum bari digawé, tapi anjeun bakal kudu hadir paruh waktu. Salian komitmen waktos, éta penting mertimbangkeun jenis karya diperlukeun sangkan ngaliwatan sakola hukum. Aya seueur bacaan sareng panalungtikan anu dipikabutuh pikeun mahasiswa sakola hukum. Aya ogé seueur ujian, sareng nalika anjeun langkung jauh ka sakola hukum, anjeun bakal ngagaduhan beban tulisan anu beurat. Sakola hukum ogé incredibly kalapa. Dimana anjeun pangkat di kelas lulus anjeun mantuan pikeun nangtukeun jenis jobs anjeun bisa meunang. Upami anjeun mutuskeun pikeun sakola hukum, penting yén anjeun leres-leres komitmen pikeun masihan usaha sareng perhatian pinuh anjeun.

Kumaha Milarian Sakola Hukum Anu Katuhu Kanggo Kuring

Salah sahiji kaputusan munggaran anu anjeun kedah laksanakeun nalika anjeun ngamimitian karir hukum anjeun nyaéta sakola hukum mana anu anjeun badé hadir. Aya ratusan sakola hukum anu disatujuan ku American Bar Association, sareng sakola anu anjeun pilih tiasa mangaruhan karir kahareup anjeun dina hal gaji anjeun sareng kasempetan padamelan anu sayogi pikeun anjeun. Ieu sababaraha hal anu kedah dipertimbangkeun nalika milarian sakola hukum anu pas pikeun anjeun:

  • Lokasi: Émut yén dimana anjeun milih sakola hukum bakal janten bumi anjeun sahenteuna tilu taun ka hareup, sareng panginten langkung lami. Sanaos lokasi panginten henteu janten pertimbangan utama anjeun nalika milih sakola hukum, éta pasti aya anu kedah diémutan.
  • Kurikulum: Kurikulum tiasa katingalina sami ti hiji sakola hukum ka sakola anu sanés, khususna dina taun kahiji anjeun, tapi ogé tiasa bénten dumasar kana program sareng sakola. Sababaraha sakola tiasa gaduh kursus anu langkung diperyogikeun atanapi nawiskeun lagu khusus, janten pastikeun anjeun mendakan sakola anu nawiskeun kurikulum anu pas pikeun anjeun.
  • Kasaluyuan: Sakola hukum tangtu bakal masihan tekenan anu langkung ageung kana program atanapi jinis hukum anu tangtu, sareng penting pikeun mastikeun sakola hukum anu anjeun hadiri cocog sareng karir kahareup anjeun.
  • Pamor: Sanaos gengsi henteu salawasna indikator kualitas pendidikan anu anjeun pikahoyong, éta sering. Éta ogé ngabentuk cara dunungan sareng kolega ka hareup bakal ningali anjeun. Gaduh sakola hukum anu langkung bergengsi didaptarkeun dina resume anjeun ogé tiasa ngajantenkeun anjeun calon padamelan anu langkung pikaresepeun.
  • Fakultas: Méakkeun sababaraha waktos nalungtik fakultas di unggal sakola nu nuju tempo. Ieu mangrupikeun jalma anu anjeun bakal diajar, sareng tiasa ogé anu nyambungkeun anjeun ka padamelan anu bakal datang. Penting pikeun nengetan saha anjeun bakal diajar.
  • Ongkos: Hanjakal, sakola hukum hadir kalawan tag harga badag, sanajan biaya sakola hukum bisa rupa-rupa nyata ti hiji sakola ka hareup. Bari anjeun teu merta hoyong hadir hiji sakola inferior nyimpen duit, anjeun ogé teu hayang jadi macet mayar kaluar hutang sakola hukum pikeun dekade datang – sanajan dina gaji pengacara.

Pangacara Pelatihan Proyék

Latihan dina padamelan pikeun ahli hukum gumantung kana spésialisasi, séktor, sareng tujuan karir. Seueur mahasiswa hukum ngamimitian pelatihan profésional nalika sakola hukum ngalangkungan klinik sakola hukum sareng organisasi nirlaba. Gawé dina pangawasan ahli hukum anu berpengalaman, mahasiswa di klinik ieu kalibet dina tugas hukum dunya nyata sapertos nalungtik kasus sareng konseling klien. Sababaraha lulusan sakola hukum suksés cocog pikeun clerkships ngabantosan hakim atanapi profésional hukum anu sanés. Karyawan ieu sering miheulaan ngalangkungan bar sareng milarian padamelan sepenuh waktos. Tugas Clerkship tiasa kalebet ngalaksanakeun panalungtikan hukum sareng nyusun dokumén penting sapertos ringkes hukum, kaputusan, sareng putusan. Clerkships nyadiakeun latihan on-the-job nu mantuan nyiapkeun siswa pikeun profési légal. Lamun ahirna hired ku firms hukum, ahli hukum anyar mindeng ngalengkepan latihan tambahan jeung sungut. Sababaraha nagara bagian ogé mandat latihan kaayaan-spésifik jeung sarat séjén pikeun ahli hukum anyar.

Kaahlian sareng Pangalaman Mantuan Lain

Aspiring ahli hukum butuh kaahlian canggih dina déngékeun aktip tur komunikasi lisan jeung tulisan. Kaahlian dina persuasi rhetorical sareng argumentasi ngabuktikeun penting dina nampilkeun kasus sacara efektif, sareng pamikiran logis ngabantosan ahli hukum ngaidentipikasi iraha sareng dimana hukum berlaku dina kaayaan anu ditangtukeun. Ahli hukum ngawakilan klien di rohang pangadilan kudu ngatur stress éféktif jeung nyarita ogé di hareup batur, sanajan dina tekanan tinggi. Salaku ahli hukum kudu mindeng nungkulan jalma susah, maranéhanana ogé kauntungan tina considerable empati, kasabaran, jeung kaahlian interpersonal. Kaahlian negosiasi ngabantosan pengacara komunikasi sareng panaséhat anu nentang. Nganalisis masalah hukum anu rumit sareng nyaring dokumén hukum anu panjang butuh pamikiran kritis anu canggih, kegigihan, sareng kamampuan konsentrasi. Kaahlian organisasi ngabuktikeun mangpaat, khususna nalika ngatur kasus anu panjang sareng rumit. Ahli hukum ogé nguntungkeun tina kaahlian téknologi nalika nganapigasi sistem manajemén kasus atanapi parangkat lunak pikeun nyiapkeun dokumén hukum atanapi ngalaksanakeun panalungtikan. Pengacara anu gaduh pangalaman profésional sareng lembaga nonprofit, klinik hukum, atanapi clerkship sering katingalina langkung pikaresepeun pikeun pangusaha. Kasang tukang manajemén bisnis tiasa ngabantosan pengacara anu hoyong muka sareng ngajalankeun prakték pribadi, sabab pangusaha biasana peryogi fluency dina daérah bisnis sapertos manajemén kauangan, perencanaan strategis, sareng manajemén tanaga. Siswa sareng latar bisnis ogé sigana langkung mumpuni pikeun calon pangusaha perusahaan.

Gaji jeung Karir Outlook

Pengacara anu suksés biasana nampi gaji anu lumayan, dibuktikeun dina rata-rata $126,930 gaji taunan median anu dituduhkeun ku data 2020 BLS . Tapi, gaji pengacara béda-béda dumasar kana tingkat pangalaman, sareng pengacara gaul anu kirang ngalaman earning kira-kira $74,000 taunan nurutkeun PayScale. PayScale ngalaporkeun $84,00 salaku gaji taunan rata-rata pikeun pengacara sareng pengacara . Gaji ogé rupa-rupa ku séktor, industri, sareng dunungan, sareng pengacara perusahaan ngadamel sakitar $111,500 taunan sareng pembela umum ngadamel $62,000. Pengacara anu padamelan ku pamaréntah féderal ngadamel sakitar $ 30,000 langkung seueur tibatan pengacara pamaréntah nagara, numutkeun BLS. Industri anu paling mayar kalebet program kabel sareng langganan, gambar gerak sareng produksi pidéo, konstruksi infrastruktur, sareng manufaktur komputer sareng alat. Lokasi geografis ogé mangaruhan gaji pengacara. Data BLS nunjukkeun yén pengacara anu berpusat di California sareng New York gaduh gaji rata-rata anu langkung luhur tibatan pengacara di nagara-nagara sanés. BLS ngarencanakeun tingkat pertumbuhan padamelan rata-rata 6% antara 2018 sareng 2028, tapi émut yén tingkat pertumbuhan padamelan, sapertos gaji, sering beda-beda dumasar kana lapangan. Pengacara anu narékahan pikeun naekeun gajina sering ngudag pendidikan neraskeun khusus dina industri ngembang, nguntungkeun sareng lapangan.

Program Online Diulas

Jelajah format program, syarat transfer, bungkusan bantosan kauangan, sareng seueur deui ku ngahubungi sakola di handap ieu.

Patarosan remen naroskeun

  • Jenis jam naon anu biasana dianggo ku pengacara?

    Pengacara sering dianggo salami jam bisnis normal, sanaos sababaraha profésional mikaresep jadwal anu fleksibel. Dibikeun sipat sering waktos-sénsitip karya maranéhanana, attorneys mindeng nempatkeun dina poé panjang. Sababaraha tugas, sapertos ngalaksanakeun panalungtikan, ngabutuhkeun waktos anu teu kaduga. Aspék padamelan sanésna anu tiasa nyéépkeun waktos kalebet uji coba pengadilan, konsultasi sareng klien, sareng persiapan dokumén. Faktor sapertos juries ngagantung atanapi bukti anyar tiasa manjangkeun jam sareng dinten di pangadilan.

  • Kasempetan naon anu sayogi pikeun pengacara anu henteu mendakan padamelan permanén?

    Posisi légal bisa jadi kalapa pikeun ménta, jadi ahli hukum bisa jadi kudu manjangkeun pilarian pakasaban maranéhna pikeun ngawengku wewengkon géografis lega. Kota-kota utama biasana gaduh pilihan posisi hukum anu langkung beragam, janten relokasi ka daérah urban atanapi suburban tiasa ningkatkeun prospek karir. Nanging, émut yén ngaléngkah ka garis nagara ngabutuhkeun ahli hukum pikeun lulus ujian bar nagara anu sanés. Sumberdaya milarian padamelan sanésna kalebet alat jaringan, pusat karir, sareng pendidikan neraskeun anu disayogikeun ku organisasi profésional. Agénsi temp hukum ogé tiasa nyayogikeun padamelan jangka pondok pikeun anu milari padamelan anu nuju padamelan full-time.

  • Nyaeta timer pagawean umum diantara attorneys?

    Kalolobaan attorneys dianggo pikeun kantor Pangacara distrik, firms hukum, pamaréntah, atawa pausahaan, tapi sababaraha ahli hukum ngoperasikeun prakték swasta atawa gawé mandiri salaku konsultan. Karir konsultan anu fleksibel tiasa ngijinkeun pengacara pikeun milih organisasi mana anu dilayanan. Konsultan tiasa dianggo pikeun usaha, organisasi nirlaba, pamaréntah, atanapi klien individu. Numutkeun kana BLS, 20% pengacara nyaéta padamelan mandiri.

Baca langkung seueur ngeunaan ranking program kaadilan kriminal online kami:

  • Program Associate Kaadilan Pidana Online pangsaéna
  • Program Sarjana Kaadilan Pidana Online pangsaéna
  • Program Master Kaadilan Pidana Online pangsaéna

Bacaan Patali

Master dina Gelar Psikologi Pidana

Master dina Gelar Psikologi Pidana

3 Séptémber 2021 | Panulis Staf Gelar master dina psikologi kriminal museurkeun kana kumaha psikologi manglaku ka penjahat sareng konteks kriminal. Program master psikologi kriminal nyayogikeun pangaweruh dasar ngeunaan klinis… 15 Gelar Sarjana Psikologi Pidana Pangalusna 2021

15 Gelar Sarjana Psikologi Pidana Pangalusna 2021

5 April 2022 | Panulis Staf Peringkat kami ngajalajah derajat psikologi kriminal AS anu paling luhur taun 2021 sareng nyayogikeun pituduh anu lengkep pikeun syarat program sareng lagu karir. Sakola Hukum Top 2021

Sakola Hukum Top 2021

Pébruari 22, 2021 | Panulis Staf Minat ngudag dokter juris? Jelajahi daptar derajat JD 2021 kami pikeun milari program anu disatujuan sareng akreditasi ABA di sakola hukum luhur. Anjeun panginten tiasa ningali pengacara pertahanan dina aksi dina televisi dina drama pengadilan karesep anjeun, tapi naha anjeun terang sabaraha padamelan anu leres-leres dina karir anu nungtut ieu? Salah sahiji pondasi sistem kaadilan Amérika nyaéta sidang kriminal anu adil pikeun saha waé anu dituduh kajahatan. Upami anjeun hoyong langkung seueur ngeunaan program kaadilan kriminal anu tiasa nyiapkeun anjeun pikeun karir salaku pengacara pertahanan, paké alat panyungsi kami pikeun nyuhunkeun inpormasi langkung seueur ayeuna!

Pedaran Proyék Pangacara Pertahanan

Karir ieu sering tiasa nungtut wengi anu panjang sareng minggu anu tangguh. Malah saencan pasualan diadili, anjeun tiasa nyéépkeun ratusan jam pikeun ngumpulkeun bukti, nyiptakeun pasualan, sareng milarian kalemahan dina kasus anjeun sareng pertahanan. Nalika anjeun angkat ka pangadilan, anjeun tiasa nyéépkeun waktos anu lami pikeun ngajantenkeun kasus anjeun ka juri sareng nyobian ngadukung klien anjeun. Janten pangacara pertahanan ogé tiasa hartosna janten di mata umum, khususna upami anjeun maénkeun peran dina kasus anu luhur. Salaku conto, pengacara pikeun Steven Avery, subjek tina dokumenter Netflix anu populer Ngadamel Pembunuh , kedah sering-sering konperénsi pers pikeun ngabéla klienna saprak pendapat umum skewed pisan ngalawan anjeunna. Pangacara pertahanan, tinimbang nulungan jalma anu rék nyangking gugatan ngalawan hiji pausahaan atawa jalma, ngagambarkeun jalma anu geus ditahan atawa dituduh kajahatan. Ieu tiasa hartosna aranjeunna nyandak kasus pro-bono atanapi ngadukung anu teu tiasa mayar kanggo perwakilan. Upami anjeun hoyong ngadukung salah sahiji prinsip dasar sistem kaadilan urang sareng henteu kapikiran pikeun ngerjakeun kasus anu sesah, anjeun tiasa mekar dina karir salaku pengacara pertahanan.

Kumaha Janten Pangacara Pertahanan

Janten pengacara pembela meryogikeun seueur pendidikan sareng pangalaman kerja anu ditargetkeun, tapi nuturkeun léngkah-léngkah ieu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun karir anu anjeun pikahoyong sareng minuhan.

Syarat Atikan

Anjeun kedah mimitian ku gelar sarjana ti sakola akreditasi. Anjeun panginten tiasa ngabantosan pikeun ngamimitian ku gelar dina kaadilan kriminal, sabab kursus-kursus anu diperyogikeun dina jurusan ieu tiasa masihan anjeun latar anu saé dina widang kaadilan kriminal. Anjeun tiasa nyandak kursus-kursus sapertos Pengantar Kriminologi, Administrasi Penegak Hukum, Administrasi Koréksi, sareng Investigasi Pidana. Upami anjeun ngagaduhan gelar sarjana dina widang anu sanés, anjeun masih tiasa neraskeun pendidikan anjeun dina widang ieu. Saatos anjeun nampi gelar sarjana dina kaadilan kriminal atanapi widang anu sanés, anjeun kedah angkat ka sakola hukum sareng nampi gelar hukum. Saatos kalulusan, anjeun kedah gaduh JD (Doktor Juris). Anjeun tiasa nyandak kelas sapertos Advanced Comparative Constitutional Law, Civil Procedure, Constitutional Law, and Corporation Law. Sapanjang kursus gelar ieu, anjeun tiasa nampi pangalaman dina setélan hukum anu béda. Anjeun panginten kedah nampi pangalaman damel di luar nalika nampi gelar sarjana sareng gelar hukum. Kéngingkeun posisi kalapa tiasa langkung gampang upami anjeun janten sukarelawan pikeun lembaga palayanan sosial, ngalengkepan magang di firma hukum lokal, atanapi damel di rohang pangadilan. Ieu nguji kanyaho anjeun ngeunaan hukum sareng diperyogikeun pikeun lisénsi salaku pengacara di nagara anjeun. Saatos lulus ujian bar, anjeun tiasa ngamimitian prosés ngalamar lisénsi pengacara anjeun. Kalayan lisénsi pengacara, anjeun tiasa sacara resmi ngamimitian damel salaku pengacara pertahanan di nagara anjeun. Nanging, anjeun panginten kedah nampi pangalaman khusus dina hukum pidana sateuacan anjeun tiasa ngalamar padamelan sareng firma hukum. Ieu tiasa ngalibatkeun damel di sektor publik salami sababaraha taun upami anjeun henteu gaduh pangalaman damel anu relevan.

Gaji Jaksa Pertahanan sareng Outlook Karir

Salaku pengacara pertahanan, anjeun tiasa gaduh pandangan padamelan anu cukup padet pikeun diantisipasi. Ti 2016 ka 2026, Biro Statistik Buruh ngarepkeun bukaan padamelan pikeun pengacara ningkat dina tingkat rata-rata upami dibandingkeun sareng profési sanés. Salami waktos ieu, éta tiasa dianggo pikeun diperkirakeun 65,000 padamelan padamelan di sakumna nagara. Prospek padamelan langkung saé di sababaraha nagara bagian. Di Nevada, bukaan padamelan diperkirakeun ningkat ku 31%, sedengkeun pertumbuhan padamelan pikeun pengacara di New Mexico ngan bakal ningkat ku 1%. Pengacara pertahanan tiasa nampi sajumlah gaji anu kompetitif, khususna di kota-kota anu langkung ageung. Numutkeun kana Biro Statistik Buruh, gaji rata-rata pikeun pengacara nyaéta $119,250. Di Washington, DC, gaji rata-rata pikeun pengacara nyaéta $189,560. Gaji rata-rata di Montana aya dina tungtung handap, kalayan gaji rata-rata mimitian ti $72,970 dugi ka $102,040. Pangacara pertahanan penting pisan dina sistem kaadilan Amérika, nyayogikeun dukungan hukum pikeun anu paling peryogi. Diajar langkung seueur ngeunaan sakola kaadilan kriminal di daérah anjeun. Nyuhunkeun inpormasi ngeunaan program ayeuna pikeun ngamimitian! Disarankeun Sakola Online Naha pengacara kriminal fiksi anu iconic ngabujuk anjeun nuturkeun karir dina hukum pidana? Upami anjeun nuju diajar atanapi nimbangkeun spesialis dina widang ieu, anjeun tiasa nyandak pangaweruh anu dicandak tina séri TV sareng pilem sareng ngabandingkeunana sareng kumaha kajahatan diurus dina kahirupan nyata.

Naon Hukum Pidana?

Hukum pidana boga tujuan pikeun ngahalangan jeung ngahukum kalakuan anu dianggap ngancam, ngabahayakeun atawa ngabahayakeun pikeun masarakat, harta atawa karaharjaan moral. Nalika pamimpin pamaréntahan nyandak léngkah pikeun ngalarang tindakan anu aya hubunganana sareng di luhur, aranjeunna nyiptakeun undang-undang kajahatan. panerapan misalna forbids kabiasaan kaasup rajapati, narajang seksual, karuksakan harta, maling jeung nyinggung motor. Éta ogé kalebet hubungan internasional sareng ekstradisi, pencucian artos sareng terorisme. Sistem Kaadilan Pidana tindakan kalayan fokus ganda. Di hiji sisi, hukum kriminal dipaké pikeun ngadalikeun lampah masarakat. Tapi salian ti éta, aranjeunna aya dina tempat pikeun ngabantosan warga ngartos efek tina tindakanna. Ieu kusabab hukum pidana ogé kalebet hukuman sareng rehabilitasi jalma anu ngalanggar undang-undang. Ieu mangrupikeun daérah inti prakték hukum. Salaku bagian wajib tina gelar hukum anu kualifikasi, unggal mahasiswa hukum kedah ngartos aspék-aspék éta nalika diajar.

Kumaha Janten Pangacara Pidana

Pikeun janten pengacara kriminal, penting pikeun anjeun tiasa maju dina tekenan nalika ngerjakeun kasus anu gancang. Kusabab sifat hukum pidana, anjeun kedah nikmati tantangan sareng tiasa mikir dina suku anjeun. Hukum Pidana ogé ngalibatkeun jumlah badag ngumpulkeun bukti. kituna bisa nungkulan informasi gancang sarta neuleu ogé bakal ngawula ka anjeun ogé. Perhatian kana detil penting pisan sabab hasil pasualan sering muncul ku fokus kana detil leutik bukti. Tungtungna, éta mantuan mun boga pendekatan nétral jeung ditangtukeun kana karya Anjeun. Gawe sareng rupa-rupa individu dina sauntuyan konteks ngandung harti yén anjeun bakal kudu malire prasangka jeung buka unggal kasus kalawan pikiran kabuka pikeun mastikeun hak klien anjeun pikeun sidang adil.

Pangalaman Gawé Hukum Pidana

Upami anjeun hoyong janten pengacara hukum pidana, anjeun tiasa nyéépkeun sababaraha dinten di kantor pengacara atanapi ngadatangan skéma dinten kabuka/liburan firma hukum sareng jabatan jabatan anu relevan. Upami anjeun hoyong janten pengacara hukum kriminal, anjeun tiasa ngabayangkeun pengacara di lapangan atanapi ngalaksanakeun mini pupillage. Paguron luhur nyayogikeun pangalaman anu saé pikeun muridna dina inisiatif pro bono masihan nasihat hukum gratis pikeun anu henteu mampuh bantosan hukum. Pangalaman jinis ieu tiasa berharga pikeun ningkatkeun jinis kaahlian anu dipikabutuh pikeun karir dina hukum pidana.

Jalur Karir Hukum Pidana

Upami anjeun resep ngiringan karir dina hukum pidana, rute anu anjeun kedah laksanakeun sami sareng bidang hukum anu sanés. Anjeun kedah nampi gelar kualifikasi dina hukum atanapi alternatipna gelar dina disiplin anu sanés dituturkeun ku parantosan Diploma Pascasarjana Hukum. Saatos ieu, upami anjeun hoyong ngiringan jalur pengacara anjeun kedah ngalaksanakeun Kursus Praktek Hukum sareng periode pelatihan anu diakui (ngaliwatan kontrak pelatihan atanapi pos 2021, Ujian Kualifikasi Solicitors anyar). Upami anjeun hoyong ngudag karir di bar, anjeun kedah ngalaksanakeun Kursus Pelatihan Profesional Bar dituturkeun ku murid pikeun ngalengkepan kualifikasi anjeun. Alternatif pikeun ieu aya dina Skéma Pelatih Hukum Crown Prosecution Service. Ieu nawiskeun duanana jalur kana hukum kriminal ngaliwatan pupillage atawa periode latihan dipikawanoh tapi ngaliwatan Crown Jaksa Service tinimbang ngaliwatan hiji sungut hukum atawa kamar. Nanging, aya rohangan terbatas dina program ieu sareng anjeun kedah lulus BPTC atanapi LPC sateuacan ngalamar. Naha hukum pidana mangrupikeun daérah anu paling cocog pikeun anjeun? Candak kuis 2 menit kami pikeun terang!

Gaji Hukum Pidana

Gaji rata-rata pangluhurna pikeun pengacara hukum kriminal nyaéta pikeun anu damel di London, sakitar £ 52,500. Di luar London, rata-rata gaji pikeun pengacara kriminal kisaran ti £ 32,000-42,000 gumantung kana daérah. Di Skotlandia sareng Wales, rata-rata gaji pengacara kriminal sahandapeun £43,000 sedengkeun di Irlandia Kalér rata-rata sakitar £33,000. Gaji henteu ngan ukur béda-béda dumasar daérah tapi bakal béda-béda gumantung kana firma sareng tangtosna bakal naék nalika anjeun ngaliwat jajaran Pelatih, Pengacara Anyar sareng Mitra. Bari barristers kriminal condong earn leuwih ti jaksa, downside mun ieu téh yén panghasilan pengacara urang kirang stabil, saprak aranjeunna umumna timer padamelan. Kadé dicatet yén ahli hukum kriminal bisa manggihan diri dibayar kirang ti ahli hukum di specialisms séjén alatan motong kana bantuan hukum. Sanggeus pamaréntah nyieun sababaraha motong kana penyediaan bantuan hukum, loba jalma manggihan diri teu mampuh nanggung bantuan hukum. Akibatna, saeutik jalma anu ngagunakeun pengacara kriminal sarta milih pikeun ngajawab sengketa ku cara alternatif.

Firma Hukum Pidana

Seueur firma hukum di sakumna nagara ngagaduhan departemén hukum kriminal spesialis. Perusahaan ieu kalebet:

  • Kingsley Napley LLP
  • Bindmans LLP
  • Hodge Jones & Allen Solicitors
  • Bark & ​​Co
  • Pangacara Manuk
  • Slater jeung Gordon
  • Duncan Lewis Solicitors
  • Vardags

Buku Patali

Di handap, anjeun bakal mendakan tabel sababaraha buku hukum kriminal anu mangpaat anu tiasa ngabantosan anjeun diajar hukum pidana.

Ngaran Pangarang Harga (kira-kira)
Smith, Hogan sareng Ormerod’s Essentials of Criminal Law John Child jeung David Ormerod £28
Pengacara Rahasia: Carita ngeunaan Hukum sareng Kumaha Pegatna Pangacara Rahasia £5
Janet Loveless Hukum Pidana Lengkep: Téks, Kasus, sareng Bahan £32
Arah Hukum Pidana Nicola Monaghan £35
Muka konci Hukum Pidana Tony Storey £35

Maca deui:

  • Baca Patarosan pikeun Wawancara Kontrak Pelatihan Hukum Pidana Anjeun
  • Maca Ieu Persis Kumaha Sukarelawan Pro Bono Ngabédakeun Anjeun
  • Baca Naon Anu Kudu Dipigawe Antara Diajar sareng Kontrak Pelatihan Anjeun
  • Baca Lima Patarosan Kontrak Pelatihan Anu Teu Biasa

Naon ari Pangacara Pertahanan Pidana?

Pangacara pertahanan kriminal ngagambarkeun klien atawa organisasi anu geus dituduh kalakuan nu jahat kriminal. Anu padamelan ku pamaréntah katelah pembela umum. A pengacara pertahanan kriminal researches, prepares jeung argues hiji pasualan atas nama klien guna membela maranéhanana ti tuduhan kriminal.

Rincian padamelan

Pengacara pertahanan kriminal biasana dianggo sahenteuna 40 jam saminggu, tapi jam anu langkung lami biasa. Salaku tambahan, jam gawé tiasa henteu teratur sabab soré sareng sabtu minggu tiasa diperyogikeun ku klien atanapi firma hukum. Pangacara pertahanan kriminal anyar biasana ngagabung sareng firma anu tos aya; Tapi seueur anu teras-terasan muka perusahaan sorangan. Ahli hukum pertahanan kriminal rutin ngarambat ka rohang pangadilan, perpustakaan hukum, panjara, rumah sakit, kantor sareng bumi klien. Panaliti sareng persiapan kasus mangrupikeun dua tugas utama anu dilakukeun di luar uji coba. Pangacara pertahanan kriminal nalungtik bukti, hukum jeung arca, jeung fatwa yudisial kaliwat guna ngawangun nepi kakuatan argumen maranéhanana. Sakali sadaya panalungtikan ieu dikumpulkeun, pengacara pertahanan kriminal nyiapkeun ku nyiptakeun strategi argumen anu mujarab pikeun rohang pangadilan. Nalika di rohang pangadilan, pengacara pertahanan kriminal kedah terus-terusan adaptasi sareng milih metode argumentatif anu paling efektif anu sayogi pikeun aranjeunna pikeun meunang hiji pasualan.

Kumaha Janten Pangacara Pertahanan

Janten, naon anu diperyogikeun pikeun janten pengacara kriminal? Sapertos sadaya pengacara, pengacara pertahanan kriminal kedah:

  1. Kéngingkeun gelar sarjana
  2. Lengkep tilu taun sakola hukum, khusus dina pertahanan kriminal
  3. Candak ujian bar kaayaan

Sarat

Naon syarat pendidikan pengacara kaadilan kriminal sareng sabaraha taun janten pengacara kriminal? Tujuh taun pendidikan diwajibkeun janten pengacara pertahanan kriminal. Opat taun diséépkeun di tingkat sarjana. Jurusan spésifik tina gelar sarjana muda anu dicita-citakeun ku pengacara pertahanan kriminal biasana henteu penting, tapi disarankeun pikeun ngajaga sasmita anu saé sareng kéngingkeun panalungtikan, investigasi, analisis sareng kaahlian komunikasi. Saatos lulus, pengacara pertahanan kriminal anu ngalamar ka sakola hukum ku ngalengkepan Ujian Pangakuan Sakola Hukum. Teras, tilu taun pendidikan réngsé dina spesialis pendidikan hukum pertahanan kriminal anu nyababkeun gelar JD. Numutkeun Biro Statistik Buruh AS (BLS), sadaya pengacara pertahanan kriminal kedah dilisensikeun ku nagara (www.bls.gov). Pikeun diaku kana asosiasi bar, ujian tinulis parantos réngsé salian ti ujian étika. Henteu aya ujian bar nasional, tapi seuseueurna nagara nganggo Ujian Multistate Bar (MBE).

Lisensi

Pikeun lisénsi, nagara-nagara anu henteu nganggo MBE biasana nganggo Ujian Karangan Multistate (MEE). MBE mangrupikeun ujian genep jam sedengkeun MEE mangrupikeun tés tilu jam. Kualifikasi pikeun kalolobaan pamariksaan bar kalebet gaduh gelar kuliah sareng lulus tina program hukum anu akreditasi ku Amérika Bar Association.

Prospek Karir Pengacara Pertahanan sareng Gaji

Pakasaban a pengacara pertahanan kriminal bisa mayar ogé jeung bisa jadi bergengsi, tapi karya mindeng stres. Dina Méi 2019, BLS ngalaporkeun yén upah taunan median pikeun sadaya pengacara nyaéta $122,960. Salajengna, BLS ngaramalkeun pertumbuhan padamelan pikeun pengacara 4% pikeun periode waktos 2019 dugi ka 2029, sakitar rata-rata rata-rata pikeun sadaya padamelan. Pangacara pertahanan kriminal tiasa dianggo pikeun firma hukum atanapi ngamimitian firma hukumna nyalira, sareng tiasa ngarep-ngarep damel jam-jaman, khususna nalika nyiapkeun prosés pangadilan. Tugasna ngalibatkeun panalungtikan sareng persiapan kasus anu tiasa kalebet nganjang ka panjara, rumah sakit, perpustakaan hukum sareng tempat-tempat sanés anu relevan pikeun kasus anu nuju digarap. Saatos aranjeunna ngalaksanakeun panalungtikan ngeunaan faktor-faktor anu aya dina kasusna, aranjeunna nangtoskeun strategi pangsaéna pikeun pangadilan teras nganggo strategi éta nalika sidang.

Ringkesan Karir Pengacara Pertahanan Pidana

Atikan diperlukeun Gelar Doktor Juris (JD).
Lisénsi Kedah lulus ujian bar kaayaan
Proyék Tumuwuh Pakasaban (2019-2029)* 4% (pikeun sadaya jinis pengacara)
Gaji Median (2019)* $122,960 (pikeun sadaya jinis pengacara)

Sumber: *Biro Statistik Buruh AS (BLS) Dijieun ku Sketsa. Tumbu ka kaca ieu Patali jeung Jaksa Pertahanan Pidana: Pedaran Proyék & Syarat

  • Patali
  • Anyar diropéa
  • Populér
  • Pangacara Pidana: Pakasaban & Karir Info

    Panggihan naon tugas padamelan pengacara kriminal. Diajar ngeunaan syarat pendidikan sareng lisénsi ogé prospek padamelan…

  • Mitra dina Usaha Spésialisasi: Tinjauan Gelar Kaadilan Pidana

    Associate of Specialized Business (ASB) dina program Kaadilan Pidana sayogi di perguruan tinggi swasta. Minat…

  • Mitra Usaha Terapan: Tinjauan Gelar Kaadilan Pidana

    Siswa anu resep kana kaadilan kriminal tiasa ngudag Associate of Applied Business (AAB) atanapi Associate of Applied…

  • Mitra Usaha Spésialisasi dina Kaadilan Pidana: Inpormasi Gelar

    Program Associate of Specialized Business (ASB) dina kaadilan kriminal ngamungkinkeun mahasiswa ngajajah sistem hukum, kajahatan sareng hukum…

  • Mitra Kaadilan Pidana: Tinjauan Gelar
  • Pelatihan Pangacara
  • Pangacara Studi


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *